בית פורומים בחדרי חרדים

ביבי חכם : שולח שוטרים לאסוף את הכסף

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-13/4/2020 14:59 לינק ישיר 
ביבי חכם : שולח שוטרים לאסוף את הכסף

בקצב הזה שהשוטרים מחלקים דוחו"ת בסכומים הזויים של אלפיים וחמשת אלפים ש"ח, זה נראה שקודם כל ביבי רצה להראות נדיב גדול וחילק מענקים לעצמאיים ולילדים ועכשיו הוא שולח את השוטרים לאסוף את הכסף שהוא פיזר באמצעות דוחו"ת, כרגע הסכום הכולל הוא הוא מזערי, אבל עד שהמצב יחזור לקדמותו לגמרי, יקח לפחות איזה שלושה שבועות, ובזמן הזה השוטרים ימשיכו לחלק דוחו"ת, 

יש מצב שהוא לא מחזיר את השיגרה במלואה, עד שהוא לא רואה את כל הכסף בחזרה........

אגב, מי שנכנס לביהמ"ד סגור, ונועל את עצמו מבפנים ללמוד עם חברותא, יש מצב שהם מקבל קנס במקרה ושוטרים מגלים אותם ? 

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/4/2020 15:36 לינק ישיר 

דבר ראשון, המצב יחזור לקדמותו ממש כנראה רק בעוד שלוש שנים. תתפלל חזק.
אולי בעוד שלושה חודשים תהיה שגרה מסויימת בצל הקורונה, ולא כמו עכשיו שהכל מתנהל בתגובת טראומה.
שלושה שבועות? פחחח...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/4/2020 17:46 לינק ישיר 

תתחילו לשמור על החוק ולא תקבלו דוחות, בכיינים!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/4/2020 18:02 לינק ישיר 

הקדים רפואה למכה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/4/2020 19:05 לינק ישיר 

אלוף פיקוד העורף אמר היום שהאזרחים צריכים להתכונן לשנה של התמודדות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/4/2020 21:22 לינק ישיר 
בונדמן

נער_החידות כתב:
תתחילו לשמור על החוק ולא תקבלו דוחות, בכיינים!

נשלח מהאנדרואיד שלי

אז זו השאלה, האם אחד שיש לו את מפתחות בית הכנסת, ונכנס לשם ללמוד בגפו או עם חברותא, ונועל מבפנים כדי שלא תיווצר התקהלות, האם זה עבירה על חוקי המדינה של הציונים או לא

ואגב, אני לא קיבלתי עד היום מענה לשאלתי, התבורה הציבורית בארץ (כמובן לא לחרדים) פועלת אם כי במתככונת מצומצמת, מדוע לעשרים נוסעים מותר להתכנס תחת קורת גג אוטובוס אחד ללא הגבלת, ואילו עשרה אנשים לא יכולים להתפלל תחת קורת גג בשטח העולה על גודלו של אוטובוס ? או לכל הפחות בשטח פתוח, 

עכשיו אני חושב שביטלו את התח"צ לחרדים בכדי שהם לא יארגנו מניינים בתוך אוטבוסים נוסעים במסוה של נסיעה רגילה..........

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > ביבי חכם : שולח שוטרים לאסוף את הכסף
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext