|
|
| נשלח ב-14/4/2020 12:10 |
|
| |
ברוך ה' שאחד בשכונתינו שהתפאר בכך שהוא 'מויסר' קיבל השבוע את הקורונה כמתנה זוגית לו ולרעייתו, וכעת הוא עסוק עם עצמו האם להתפנות למלונית או לא והאם לראות אם ילדיו גם יפתחו תסמינים, וב"ה שמנין שלנו המתקיים לפי ההנחיות לא פיתח אף אחד תסמינים לא הוא ולא אף אחד ממשפחתו,
|
|
|
|
| נשלח ב-14/4/2020 12:19 |
|
| |
עברתם למחלוקת על מצות מכונה. אלה הפוסלים את אלה הם סימפטום חריף של אני ואפסי עוד. לצערנו מאוד מצוי ביהדות האשכנזית (חילונית או חרדית) שמה שמגדיר את עצמו הוא הפסול בחברו. כיום גם אצל אלה וגם אצל אלה אינו אפילו חומרה אלא בקושי מנהג אבותיהם בידיהם.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/4/2020 12:19 |
|
| |
| בונדמן כתב: |  | ברוך ה' שאחד בשכונתינו שהתפאר בכך שהוא 'מויסר' קיבל השבוע את הקורונה כמתנה זוגית לו ולרעייתו, וכעת הוא עסוק עם עצמו האם להתפנות למלונית או לא והאם לראות אם ילדיו גם יפתחו תסמינים, וב"ה שמנין שלנו המתקיים לפי ההנחיות לא פיתח אף אחד תסמינים לא הוא ולא אף אחד ממשפחתו, |
|
אתה איש מגעיל תנסה למצוא פחות שמחה כאשר יהודי חולה במחלה כל שהיא גם אני מתפלל במניין חצרות ולפי הכללים אבל כאשר מישהו מארגן מניין בחדר מדרגות שאין סיכוי לשמור מרחק בין אנשים הוא פושע ואם זה היה קורה בסביבה בה אני גר הייתי מדווח על כך זה לא יכול לקרות כי אני גר בסביבה של בתים פרטיים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/4/2020 12:26 |
|
| |
אמר רב יוסף: בריך רחמנא דשקליה ליששכר איש כפר ברקאי למטרפסיה (כריתות כ"ח ע"ב ) וברבינו בחיי פרשת צו פירש כי טוב לו שנענש בעולם הזה ולא יענש ע"כ לעוה"ב
|
|
|
|
| נשלח ב-14/4/2020 12:45 |
|
| |
צריך לחלק בין מניני מרפסות, בהם על פי רוב יורדים גם חלקם למטה ברחוב הפתוח, אבל עומדים רחוק 5 מטר+ לבין מנינים במקומות סגורים בהם עוד גם לא מקפידים על מרחק, על אלו כבר פסקו שיש להם דין רוצח המותרים למסירה
אבל המשטרה מגיעה כמעט כל יום לפזר את מניני המרפסות, וההלשנה עליהם מגיעה על פי רוב מחרדקים מודרנים שהתפילה מפריעה להם ולשלווה שנפלה על רחובות העיר השקטים, בפרט שהחזנים נאלצים להתפלל ממש בקול כדי שישמעו אותם וזה מטריד את מנוחת החדרקים הסרוחים על מיטותם עד שעת צהרים.
וכאן המקום לספר סיפור מצחיק ועצוב: בניו יורק ניגש חרד"קי אחד לרב ידוע (מי שיודע את שמו יסעייני) בתום התפילה הרחובית, (שמרו על מרחק) ואמר לו "הייתכן? אתם מתפללים ככה במנין, והרי זה ממש רציחה, שהוא איסור הדוחה כל עשה ולא תעשה שבתורה, לא תרצח אחד מעשרת הדברות, ובטח שהוא דוחה תפילה במנין"!! שאל אותו הרב "תגיד לי, יש לך סמארטפון"? ענה קצוץ הזקן אוכל המצות המרובעות "כן, יש לי סמארטפון" אמר לו הרב "אני לא אתערב לך בלא תנאף שלך, ואתה לא תתערב לי בלא תרצח"..
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/4/2020 12:48 |
|
| |
האדמור מסאסוב שליטא חושף בכאב גדול: אני מעיד אישית על שני מקרים קשים שגרמו למוות ולמחלה קשה, בניו יורק ובישראל, כתוצאה מהידבקות בתפילה במנין. שאלו אותי מה כפרתו והשבתי שלא בטוח שיש כפרה כי זה לא שוגג אלא מזיד שהרי הזהרנו וציווינו שלא לעבור על דברי הרופאים בשעת הסכנה. גורו לכם מיום הדין ואל תיכשלו במצווה הבאה בעבירה. חוזר ומדגיש כי אין להתפלל במנין כלל בשעת הסכנה. (הקו החרדי)
כנראה שיש סכלים שעד שזה לא מגיע לסביבתם הקרובה לא קולטים
|
|
|
|
| נשלח ב-14/4/2020 12:51 |
|
| |
מנחה_חדשה
| איש_חשוב כתב: |  | צריך לחלק בין מניני מרפסות, בהם על פי רוב יורדים גם חלקם למטה ברחוב הפתוח, אבל עומדים רחוק 5 מטר+ לבין מנינים במקומות סגורים בהם עוד גם לא מקפידים על מרחק, על אלו כבר פסקו שיש להם דין רוצח המותרים למסירה
אבל המשטרה מגיעה כמעט כל יום לפזר את מניני המרפסות, וההלשנה עליהם מגיעה על פי רוב מחרדקים מודרנים שהתפילה מפריעה להם ולשלווה שנפלה על רחובות העיר השקטים, בפרט שהחזנים נאלצים להתפלל ממש בקול כדי שישמעו אותם וזה מטריד את מנוחת החדרקים הסרוחים על מיטותם עד שעת צהרים.
וכאן המקום לספר סיפור מצחיק ועצוב: בניו יורק ניגש חרד"קי אחד לרב ידוע (מי שיודע את שמו יסעייני) בתום התפילה הרחובית, (שמרו על מרחק) ואמר לו "הייתכן? אתם מתפללים ככה במנין, והרי זה ממש רציחה, שהוא איסור הדוחה כל עשה ולא תעשה שבתורה, לא תרצח אחד מעשרת הדברות, ובטח שהוא דוחה תפילה במנין"!! שאל אותו הרב "תגיד לי, יש לך סמארטפון"? ענה קצוץ הזקן אוכל המצות המרובעות "כן, יש לי סמארטפון" אמר לו הרב "אני לא אתערב לך בלא תנאף שלך, ואתה לא תתערב לי בלא תרצח".. |
|
תשובה מטומטמת.
הוא לא התערב לרב בבין אדם למקום שלו. הוא רק ניסה למנוע ממנו לרצוח אותו
|
|
|
|
| נשלח ב-14/4/2020 13:01 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | ענה קצוץ הזקן אוכל המצות המרובעות "כן, יש לי סמארטפון"
|
|
כל מילה מיותרת.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/4/2020 13:03 |
|
| |
בונדמן
תקרא לפני שאתה מגיב, כתבתי מבית מדרשו של החתם סופר. אני יודע על תלמידי חכמים חשובים מאותו בית מדרש שטענו שמותר לאכול מצות יד בערב פסח.
וצריך טונה של חוצפה לבזות תלמידי חכמים שאכלו מצות מכונה.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/4/2020 14:05 |
|
| |
אני זכיתי להלשין על מניין שסיכן חיים, אחרי ששאלתי מורה הוראה גדול (חסידי!) שאמר לי יפה שעה אחת קודם, ותתקשר עכשיו מהר אל המשטרה. עוד הספקתי בדרך לטלפון לומר מהר "לשם יחוד... לקיים מצות ועשית ככל אשר יורוך, ומצות ונשמרתם מאוד לנפשותיכם". לצערי כמה מאותם מניין ובני משפחותיהם עכשיו שוכבים בבית או במלונית. ה' ישלח להם רפואה שלימה במהרה בתוך שאר חולי ישראל (וגם רפו"ש לפותח האשכול).
|
|
|
|
| נשלח ב-14/4/2020 14:07 |
|
| |
momeir
| בונדמן כתב: |  | | ברוך ה' שאחד בשכונתינו שהתפאר בכך שהוא 'מויסר' קיבל השבוע את הקורונה כמתנה זוגית לו ולרעייתו, וכעת הוא עסוק עם עצמו האם להתפנות למלונית או לא והאם לראות אם ילדיו גם יפתחו תסמינים, וב"ה שמנין שלנו המתקיים לפי ההנחיות לא פיתח אף אחד תסמינים לא הוא ולא אף אחד ממשפחתו, |
|
אין חדש תחת השמש. לא איכפת לכם מהציבור הכללי העיקר "ואני את נפשי היצלתי" גם אז בזכות האידיאולוגיה הסאטמרית נגד הציונות ונגד העליה לארץ ישראל רוב רובכם היגעתם לאושוויץ. ואילו הרב'ה מסאטמר זכה לעלות על הרכבת של העסקן הציוני קסטנר וחייו ניצלו... לא למדתם כלום! ולא תלמדו כלום!
|
|
|
|
| נשלח ב-14/4/2020 14:13 |
|
| |
| בונדמן כתב: |  | | ברוך ה' שאחד בשכונתינו שהתפאר בכך שהוא 'מויסר' קיבל השבוע את הקורונה כמתנה זוגית לו ולרעייתו, וכעת הוא עסוק עם עצמו האם להתפנות למלונית או לא והאם לראות אם ילדיו גם יפתחו תסמינים, וב"ה שמנין שלנו המתקיים לפי ההנחיות לא פיתח אף אחד תסמינים לא הוא ולא אף אחד ממשפחתו, |
|
אין שוטה מרגיש ולא בשר המת חש באיזמל.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/4/2020 15:49 |
|
| |
בקיצור, חוץ משניים שלושה אנרכיסטים, כולנו פה שומרים חוק. אפשר חומר שהאשכול מוצה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/4/2020 16:46 |
|
| |
מי הם המלשינים
| momeir כתב: |  | ברוך ה' שאחד בשכונתינו שהתפאר בכך שהוא 'מויסר' קיבל השבוע את הקורונה כמתנה זוגית לו ולרעייתו, וכעת הוא עסוק עם עצמו האם להתפנות למלונית או לא והאם לראות אם ילדיו גם יפתחו תסמינים, וב"ה שמנין שלנו המתקיים לפי ההנחיות לא פיתח אף אחד תסמינים לא הוא ולא אף אחד ממשפחתו,
אין חדש תחת השמש. לא איכפת לכם מהציבור הכללי העיקר "ואני את נפשי היצלתי" גם אז בזכות האידיאולוגיה הסאטמרית נגד הציונות ונגד העליה לארץ ישראל רוב רובכם היגעתם לאושוויץ. ואילו הרב'ה מסאטמר זכה לעלות על הרכבת של העסקן הציוני קסטנר וחייו ניצלו... לא למדתם כלום! ולא תלמדו כלום! |
|
לאושוויץ הגענו בזכות הציונים ומעלליהם, ואידך זיל גמור, כיום החומר כולו נמצא ברשת, צריך רק סבלנות, הרבי מסאטמאר ניצול על אף שקסטנר נעמד על רגליו האחוריות בכדי שזה לא יקרה, אבל ללא הכסף שהוא השיג מהחרדים, גם הוא לא היה ניצול,
|
|
|
|
| נשלח ב-14/4/2020 17:03 |
|
| |
|
גועל נפש !!!! עד לאן תגיע עם השנאה שלך????
להודות לבורא עולם על יהודי שחלה ????
איזה דם מעורב בך ????
איכס ...
|
|
|
|
|