|
|
| נשלח ב-17/4/2020 01:08 |
|
| |
אתה תבדוק בגוגל את רמת האיי קיו של הגזענים, אנחנו נבדוק בשטח את רמת האיי קיו של .........
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2020 04:20 |
|
| |
ולשרה_בן
| בונדמן כתב: |  | ולי מתחשק להדר מאוד בדיני מויסר, כמבואר בשו"ע איך שמנדים אותו ומרחיקין ומתרחקין ממנו ואני כרגע לא רוצה להמשיך ולצטט את ההמשך כיוון שאין השו"ע כעת לנגד עיני, ואי"ה בהמשך יבוארו דיני מויסר הלכה למעשה בהרחבה,
בערב יו"ט שמעתי על מנין שנערך בחדר המדריגות בבנין מסוים בקומה שלישית ורביעית, אני באמת לא יודע אם שמרו על המרחקים הנדרשים, אך אני מכיר את החדר מדריגות שם, וזה אכן גדול ומרווח, עכ"פ באמצע התפילה הגיעו שוטרים, מי שנמלט, נמלט, ומי שלא, קיבל דו"ח, והיות ומדובר בחדר מדריגות סגור בקומה שלישית ורק דיירי אותם קומות התפללו שם, היה ברור שמדובר בהלשנה, ואכן חיש מהרה, נודע כי המלשינה היתה גברת מהקומה הרביעית שהפריע לה שהמעבר למכולת נחסם כל בוקר בחוה"מ, למשך למעלה משעה,
מצדיק מסירה או לא ? |
|
אתה גם קראת מויסר למי שמסר את אנס נחמיה ווברמן לרשויות. אתה לא הבן אדם המתאים שתחליט מי מויסר ומי לא.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2020 10:40 |
|
| |
מאיפה אתה יודע שווברמן אכן אנס ? בזמן שסנהדרין היתה קיימת ויושבת בלשכת הגזית הוא יוצא זכאי על סמך אותם עדויות שהרשיעו אותו, רק מתאים לאפיקורס כמוך ללעוג לסנהדרין הפרימטיביים והמיושנים שמגינים על פדופילים ואנסים לעומת חבר המושבעים הנאורים שמורכב מאוסף אקראי של כושים ועקרות בית קשישות שהם זוכים להוציא לאור משפט צדק.........
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2020 12:32 |
|
| |
בונדמן, אתה מצחיק. כולם מכירים את דעותיך המוצקות - לפעמים על שמועות של ארחי פרחי או על מקוה נייעס - בפרט אם זה נוגע לחוגים או לתחומים שהנך עיוור וחירש כלפי דעות אחרות, ופתאום בעדויות מבוססות ואיתנות אתה מערער ולא מאמין.... אוחחחחחחח חה חהחחהחהחחה.....
|
|
|
|
| נשלח ב-18/4/2020 22:16 |
|
| |
מלשניך ורבניך ממעיך יצאו
לטענת השר ארדן, רוב התלונות בעיר בני ברק מגיעים מרבנים או מתושבי העיר, "חשוב שתדעו שרוב האכיפה בבני ברק - מקורה בדיווחי תושבים ורבנים. הם פונים כדי שנעזור להם מול המעטים הקיצוניים שמסכנים את חייהם והם מסייעים לשוטרים במאור פנים ואהבה ואני מוקיר אותם על כך".
|
|
|
|
|