|
|
| נשלח ב-12/10/2020 09:53 |
|
| |
| A_Smithee כתב: |  | | הצוות מילא, מותר לסכן את החולים? |
|
על אחת כמה וכמה
|
|
|
|
| נשלח ב-12/10/2020 09:54 |
|
| |
גם ה'שוטר החרדי' שנפטר מקורונה התמוטט ביום כיפור בבית הכנסת ומהנפילה קיבל שטף דם במוח ונפטר, בשורה תחתונה בלי הקורונה הוא כנראה היה עדיין איתנו נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/10/2020 09:57 |
|
| |
סבא, אוד מוצל מאש. האיש שחפר לעצמו בגיל 13 קבר בגטו לודג' בהוראת הנאצים - וניצל, נקבר אמש בחצות הליל לאחר שניגף מהקורונה ונפטר בבוקר שמחת תורה. הרב יחזקאל איזנברג ז"ל. בגן עדן תהא מנוחתו. (א"ד גרינבוים) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/10/2020 12:05 |
|
| |
הרב יחזקאל קורן
|
|
|
|
| נשלח ב-12/10/2020 12:07 |
|
| |
נפטרים צעירים פתאומי, רשמית לא קורונה.
בד"ה: בירושלים נפטר בפתאומיות הרב יעקב אלחרר זצ"ל בביתו ברחוב אידלסון שבשכונת רמות בירושלים. בן 55 בפטירתו
טרגדיה קשה הבוקר באשדוד. שבוע לפני חתונת בנו נלקח לבית עולמו הרב אליהו מלכה זצ"ל ראש כולל של הרב פינטו ברובע ג' באשדוד. לאחר החיאה בביתו. נמצא כשהוא מונח על הגמרא. ללא רוח חיים. בן 47 בפטירתו.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/10/2020 12:44 |
|
| |
| אפיקטוזין כתב: |  | סבא, אוד מוצל מאש. האיש שחפר לעצמו בגיל 13 קבר בגטו לודג' בהוראת הנאצים - וניצל, נקבר אמש בחצות הליל לאחר שניגף מהקורונה ונפטר בבוקר שמחת תורה. הרב יחזקאל איזנברג ז"ל. בגן עדן תהא מנוחתו. (א"ד גרינבוים) נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בני ברק. חסיד גור. גילו מוערך בסביבות ה-90.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/10/2020 14:33 |
|
| |
| כברהיה כתב: |  | נפטרים צעירים פתאומי, רשמית לא קורונה.
בד"ה: בירושלים נפטר בפתאומיות הרב יעקב אלחרר זצ"ל בביתו ברחוב אידלסון שבשכונת רמות בירושלים. בן 55 בפטירתו
טרגדיה קשה הבוקר באשדוד. שבוע לפני חתונת בנו נלקח לבית עולמו הרב אליהו מלכה זצ"ל ראש כולל של הרב פינטו ברובע ג' באשדוד. לאחר החיאה בביתו. נמצא כשהוא מונח על הגמרא. ללא רוח חיים. בן 47 בפטירתו.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2020 12:15 |
|
| |
ר' שלמה יצחק הלוי ז"ל. עדת תימן. בני ברק. בן 94.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2020 12:41 |
|
| |
כאילו עד היום לא קרה שאנשים נפטרו בפתאומיות????
או שכבר שנים רבות שיש קורונה, ואנחנו לא יודעים מזה?
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2020 12:53 |
|
| |
טרגדיה קשה בקהילות תימן, לאחר שהיום הסתלק לבית עולמו בחטף מנגיף הקורונה רבי שמריה מעודה זצ''ל מהעיר בני ברק, לתדהמת לב כל מכריו ובני משפחתו והוא בן 78 בפטירתו. (בחדרי). נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2020 13:03 |
|
| |
בבקשה לא לזהם את האשכול הזה עם ויכוחי סרק. הוא נמצא חיובי לקורונה. יש חריגה בתמותה בישראל (דוחו"ת הלמ"ס) והיא תואמת כמעט במדויק לנפטרים מקורונה. רואים שהנפטרים מהקורונה נוספו על התמותה הרגילה, ואינם באים על חשבון התמותה הרגילה.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2020 09:05 |
|
| |
הגאון הרב עזרא צ'ולק זצ"ל מבני ברק, אביו של יו"ר 'עזר מציון' הרב חנניה צ'ולק. בן 95 בפטירתו לאחר שחלה בנגיף קורונה.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2020 09:06 |
|
| |
הרב הגאון ישראל פנחסי היה ראש כולל האר"י בב"ב ורב הקהילה הבוכריתהיה אדם בריא לא מחלות רקע אח של חבר הכנסת לשעבר רפאל פנחסי ושל הרבנים הרב בצלאל פנחסי ראש ישיבת ברכת אפרים והרב לוי פנחסי ראש ישיבת אור אברהם
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2020 09:27 |
|
| |
| ולשרה_בן כתב: |  | ולשרה_בן
| timobl כתב: |  | רוב האנשים שמעל גיל 80 נפטרו באופן טבעי, ולאחר הפטירה הם נבדקו והתגלה שהיה להם גם קורונה.
אך כלל לא ברור שהקורונה השפיעה על פטירתם.
למשל הרב בקשי דורון חולה כבר כמה שנים חי על דיאליזה וחמצן, וחלק מהזמן הוא מונשם, עוד לפני שחלמו על הקורונה.
ותרשו לי להוסיף שבבתי חולים כל חולה מעל גיל 80 הם לא מתאמצים הרבה שהוא ימשיך לחיות (וכתבתי בעדינות) [כמובן שאין כוונתי לבתי חולים חרדיים] וכעת, שכל חולה שמגיע לבית חולים נאלץ להישאר לבדו ללא אף אחד מקרובי המשפחה הם עושים זאת יותר בקלות.
|
|
לא רק שוטה אלא גם שקרן עלוב. |
|
|
|
|
|
|