|
|
| נשלח ב-17/10/2020 22:21 |
|
| |
בבית שמש נפטר המחנך הרב אורי אליהו ז"ל שזכה לחנך מאות ילדים. בן 62 בפטירתו
פרטים נוספים:
תוקן על ידי חיים_התמים ב- 17/10/2020 22:29:57
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2020 22:26 |
|
| |
בד"ה: בבני ברק נפטרה הגב' חנה גיטל לזר מקורונה בת 69. חמותו של מנכ"ל עיתון 'המבשר' משה פרוש.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2020 23:43 |
|
| |
| שבטמישור כתב: |  | אני לא רוצה לקלקל, אבל מכיר אישית כאן כמה נפטרים שלא "זכו" להידבק בקורונה קודם שנפטרו.... למרות שהם מככבים כאן ברשימה. |
|
זה שאתה לא יודע לא טומר שזה לא, וגם אם אתה מכיר מקרוב, זה מתקזז עם המון נפטרים שהם מקורונה ולא מוזכרים פה, קח לדוגמה את הגב' מורגנשטרן מעמוד קודם, בכל האתרים שבדקתי ( כיכר בחדרי jdn ) לא הוזכרה הקורונה, אבל מכיון שהיא קרובת משפחתי אני יודע אישית שזה קורונה, כנ"ל לגבי עוד נפטרים שידועים לי ולא לא הוזכרו בשום מקום נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2020 00:51 |
|
| |
| אפיקטוזין כתב: |  | | שבטמישור כתב: |  | אני לא רוצה לקלקל, אבל מכיר אישית כאן כמה נפטרים שלא "זכו" להידבק בקורונה קודם שנפטרו.... למרות שהם מככבים כאן ברשימה. |
|
זה שאתה לא יודע לא טומר שזה לא, וגם אם אתה מכיר מקרוב, זה מתקזז עם המון נפטרים שהם מקורונה ולא מוזכרים פה, קח לדוגמה את הגב' מורגנשטרן מעמוד קודם, בכל האתרים שבדקתי ( כיכר בחדרי jdn ) לא הוזכרה הקורונה, אבל מכיון שהיא קרובת משפחתי אני יודע אישית שזה קורונה. כנ"ל לגבי עוד נפטרים שידועים לי ולא הוזכרו בשום מקום, לדוגמה יהודי מירושלים (כמדומני משכונת רוממה) בשם פינס (לא יודע שם פרטי, שוויצרי במקור, אח של אלמנת הרב בוקסבוים ז"ל ממכון ירושלים) שנפטר מקורונה, לא מצאתי אזכור שלו בשום מקום, ואני מניח שיש עוד לא מעט כאלה. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2020 07:24 |
|
| |
הרה"ג רבי יענקל מושקוביץ זצ"ל. חתן הרבי מסטרופקוב זיע"א. נסע לארה"ב בחול המועד לבקר את ילדיו. נדבק, ומצבו החמיר, אמש נפטר. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2020 08:12 |
|
| |
| אויר_ים כתב: |  |
הרה"ג רבי יענקל מושקוביץ זצ"ל. חתן הרבי מסטרופקוב זיע"א. נסע לארה"ב בחול המועד לבקר את ילדיו. נדבק, ומצבו החמיר, אמש נפטר. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2020 09:53 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  |
הרה"ג רבי יענקל מושקוביץ זצ"ל. חתן הרבי מסטרופקוב זיע"א. נסע לארה"ב בחול המועד לבקר את ילדיו. נדבק, ומצבו החמיר, אמש נפטר.  |
|
|
|
היה חסיד באבוב עד הפילוג. חלק מילדיו סאטמאר. אחד גור. חתנו הגדול ראש ישיבה בוויזניץ. אחרים חסידי באבוב. אולי לאחרונה הסתובב קצת בברסלב. להגיד 'חסיד ברסלב'.... נו... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2020 09:54 |
|
| |
| אפיקטוזין כתב: |  |
זה שאתה לא יודע לא טומר שזה לא, וגם אם אתה מכיר מקרוב, זה מתקזז עם המון נפטרים שהם מקורונה ולא מוזכרים פה, קח לדוגמה את הגב' מורגנשטרן מעמוד קודם, בכל האתרים שבדקתי ( כיכר בחדרי jdn ) לא הוזכרה הקורונה, אבל מכיון שהיא קרובת משפחתי אני יודע אישית שזה קורונה.
כנ"ל לגבי עוד נפטרים שידועים לי ולא הוזכרו בשום מקום, לדוגמה יהודי מירושלים (כמדומני משכונת רוממה) בשם פינס (לא יודע שם פרטי, שוויצרי במקור, אח של אלמנת הרב בוקסבוים ז"ל ממכון ירושלים) שנפטר מקורונה, לא מצאתי אזכור שלו בשום מקום, ואני מניח שיש עוד לא מעט כאלה.
|
|
לגבי פינס שמו ר' אליהו דוב פינס ליטאי - ייקה במקור מלוגאנו שוויץ נפטר בחוה"מ סוכות
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2020 10:00 |
|
| |
| אויר_ים כתב: |  | | חריף_ומקשה כתב: |  |
הרה"ג רבי יענקל מושקוביץ זצ"ל. חתן הרבי מסטרופקוב זיע"א. נסע לארה"ב בחול המועד לבקר את ילדיו. נדבק, ומצבו החמיר, אמש נפטר.  |
|
|
|
היה חסיד באבוב עד הפילוג. חלק מילדיו סאטמאר. אחד גור. חתנו הגדול ראש ישיבה בוויזניץ. אחרים חסידי באבוב. אולי לאחרונה הסתובב קצת בברסלב. להגיד 'חסיד ברסלב'.... נו... נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
איפה שאדם מסתובב לשם הוא שייך. התפרסם שהיה מוסר שיעורים ב"תורת ברסלב". עכ"פ שכחנו לכתוב שהיה מתגורר בבני ברק.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2020 10:05 |
|
| |
| שמערעלע כתב: |  |
לדוגמה יהודי מירושלים (כמדומני משכונת רוממה) בשם פינס (לא יודע שם פרטי, שוויצרי במקור, אח של אלמנת הרב בוקסבוים ז"ל ממכון ירושלים) שנפטר מקורונה, לא מצאתי אזכור שלו בשום מקום, ואני מניח שיש עוד לא מעט כאלה.
לגבי פינס שמו ר' אליהו דוב פינס ליטאי - ייקה במקור מלוגאנו שוויץ נפטר בחוה"מ סוכות |
|
בן כמה היה בפטירתו?
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2020 10:14 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  |
לדוגמה יהודי מירושלים (כמדומני משכונת רוממה) בשם פינס (לא יודע שם פרטי, שוויצרי במקור, אח של אלמנת הרב בוקסבוים ז"ל ממכון ירושלים) שנפטר מקורונה, לא מצאתי אזכור שלו בשום מקום, ואני מניח שיש עוד לא מעט כאלה.
לגבי פינס שמו ר' אליהו דוב פינס ליטאי - ייקה במקור מלוגאנו שוויץ נפטר בחוה"מ סוכות בן כמה היה בפטירתו? |
|
לא הכרתי אותו, אני יודע את הפרטים רק מחבר, שמתנדב כל יום במחלקות הקורונה בביתי החולים בירושלים. החבר אמר לי שמשער שהיה קצת מעל גיל 80
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2020 10:24 |
|
| |
| חיים_התמים כתב: |  | בד"ה: בבני ברק נפטרה הגב' חנה גיטל לזר מקורונה בת 69. חמותו של מנכ"ל עיתון 'המבשר' משה פרוש.
|
|
בעלה ז"ל היה ראש הקהל של חצר מאקאווא בבני ברק וממקורבי ותלמידי מרן הגר"ש וואזנר זצ"ל בעל ה'שבט הלוי'.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2020 10:34 |
|
| |
יש הרבה נפטרים ששמותיהם לא פורסמו. אהרן רבינוביץ כתב בטוויטר ארבעה נפטרי קורונה לצערנו במהלך שישי-שבת בשכונות החרדיות בירושלים. לא מצאתי שום פרסום עליהם.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2020 10:50 |
|
| |
בערב שמחת תורה, הרב דוד רוזנטלר ז"ל, חש ברע ואובחן כחיובי לנגיף הקטלני. בבית החולים מצבו הידרדר והבוקר - השיב את נשמתו; "נחבא אל הכלים ומאיר פנים" (דיין האמת)
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2020 10:53 |
|
| |
|
| סוף_לאדישות כתב: |  | בערב שמחת תורה, הרב דוד רוזנטלר ז"ל, חש ברע ואובחן כחיובי לנגיף הקטלני. בבית החולים מצבו הידרדר והבוקר - השיב את נשמתו; "נחבא אל הכלים ומאיר פנים" (דיין האמת) www.kikar.co.il/376702.html |
|
|
בן 72. ליטאי. שכונת עזרת תורה בירושלים. ממנהלי קופת הצדקה 'צדקת יוסף נפתלי'. מישהו יודע אם היה שייך לפלג הירושלמי או לא?
תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 18/10/2020 10:55:45
|
|
|
|
|