בית פורומים בחדרי חרדים

הנפטרים החרדים במגיפת הקורונה - מתעדכן (ישראל)

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/2/2021 15:27 לינק ישיר 

בד"ה הבחור החשוב מאיר פנים לכל אדם ובעל חסד ר' אברהם בדמן ז"ל בן 36 משכונת רמות א' נפטר מסיבוכי מחלת הקורונה, ההלויה תצא בשעה 4 משמגר להר הזיתים

(הושפע להמנע מלהתחסן בתעמולות השיקריות)

תוקן על ידי חיים_התמים ב- 10/02/2021 15:40:14

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/2/2021 15:36 לינק ישיר 
a_smithee

תוקן על ידי A_Smithee ב- 10/02/2021 15:38:57

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/2/2021 15:56 לינק ישיר 

סירב להתחסן ונפטר מקורונה

בבית הכנסת משכן שרגא בירושלים בישרו על פטירת אברהם בדמן מקורונה. הם ציינו כי בדמן סירב להתחסן בגלל "החשש לפגיעה בפוריות".

יהונתן גוטליב - ערוץ 7 , כ"ח בשבט תשפ"א 10/02/21 14:28

בבית הכנסת 'משכן שרגא' בשכונת רמות בירושלים בישרו היום (רביעי) בכאב כי חבר הקהילה אברהם בדמן בן ה-36 נפטר מסיבוך של נגיף קורונה.

"בצער וביגון הננו להודיע על פטירתו של אהובנו היקר, מאיר פנים לכל אדם למרות החיים שלא האירו לו פנים, אשר היה מצוי בבית המדרש, אברהם בדמן, שנפטר בשעה האחרונה בדמי ימיו מסיבוכי נגיף הקורונה", כתבו ראשי קהילת המתפללים לחברי הקהילה.

גבאי בית הכנסת ביקשו להדגיש כי בדמן הקשיב למפיצי הפייק ניוז נגד חיסון הקורונה ומשום כך נמנע מלקבל את החיסון. "כעת כשהדם רותח, יצויין שאברהם, שהיה בסיכון מסויים, נמנע מלהתחסן מפני החשש לפגיעה בפוריות", כתבו.

"אותו אדם שאמר לו את ההבלים הללו, ואותם שמפיצים אותם בכלל, רוצחים הם", הוסיפו. "ויש על כל אחד בקהילתנו, הקרובים אל החלל, להשתמש במקרה כואב זה לעורר ולהתריע על החובה להתחסן ולמנוע מוות של מבוגרים וצעירים".

https://www.inn.co.il/news/467414

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/2/2021 16:02 לינק ישיר 

בכתבה בחדשות כתוב שהוא כבר החלים מקורונה ונפטר מסיבוך (קריש בדם)

השאלה מתי זה היה והאם בכלל החיסון היה רלוונטי.

ייתכן בהחלט שכן, אבל מי שיודע שינדב פרטים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/2/2021 16:35 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:

בכתבה בחדשות כתוב שהוא כבר החלים מקורונה ונפטר מסיבוך (קריש בדם)

השאלה מתי זה היה והאם בכלל החיסון היה רלוונטי.

ייתכן בהחלט שכן, אבל מי שיודע שינדב פרטים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

מצטרף לשאלה.
זה מה שבאתי לשאול כאן

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/2/2021 17:03 לינק ישיר 

קרישיות יתר זו תופעה די נפוצה של הקורונה. אני מכיר אישית כמה אנשים שנוצר אצלם קריש באזורים שונים בגוף והיו צריכים להתאשפז ולקבל טיפול. אחד נפטר כשהקריש הגיע למוח. כל אלה אנשים לא מבוגרים, בגילאי ה50 שהחלימו מקורונה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/2/2021 17:26 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/2/2021 16:55 לינק ישיר 

אבל כבד בעיר פתח תקווה עם היוודע פטירתו בטרם עת של חבר המועצה מטעם ש"ס הרב משה צאלח ז"ל, לאחר שנדבק בנגיף הקורונה, בן 67 בפטירתו.

https://mobile.kikar.co.il/article/385448

הרב חנניאל יעקב ז"ל בן ה-62, חבר קהילת 'חזון איש' בזכרון יעקב ומשגיח כשרות על שחיטת אווזים, נפטר מקורונה.
בתוך ה'שלושים' על רעייתו שנפטרה מסרטן; בתם במצב קשה, אף היא מהנגיף, לאחר לידה.

תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 12/02/2021 16:57:44

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/2/2021 20:42 לינק ישיר 

החלים מהנגיף: הרב ישראל כהן-רוזובסקי ז"ל

בשכונת רמות ב' בירושלים הלך לעולמו הרב ישראל כהן רוזובסקי ז"ל לאחר שכבר החלים מהנגיף ונפטר פתאומי בליל שבת קודש למגינת לב חבריו, מכריו ובני משפחתו

www.bhol.co.il/news/1184516

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/2/2021 20:54 לינק ישיר 

הרב נחום אליהו מאיר אברהם ז"ל משכונת נוה יעקב בירושלים.
ממתפלל קבוע בבית הכנסת שערי תורה, בנשיאות הרב לינדר שליט"א שמאד הקפיד על קורונה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי מתחרפן ב- 13/02/2021 21:52:04

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/2/2021 21:59 לינק ישיר 

מתחרפן כתב:
ממתפלל קבוע בבית הכנסת שערי תורה, בנשיאות הרב לינדר שליט"א שמאד הקפיד על קורונה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

מקור?

(נ.ב. מקווה מאוד שלא התכוונת לגרום לאנשים להפסיק להיזהר, בטענה המטופשת שהנה ההוא נזהר וזה לא עזר לו..)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/2/2021 22:01 לינק ישיר 

בבני ברק נפטרה סמוך לכניסת השבת האישה החשובה מרת רחל לאה קורניק ע"ה אשת הרה"ח רבי חיים (בעבר מבעלי מסעדת מוכן ומזומן) ז"ל מחשובי חסידי גור לאחר שנדבקה בנגיף הקורונה והיא בת 78 בפטירתה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/2/2021 22:14 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:

מתחרפן כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

מקור?

(נ.ב. מקווה מאוד שלא התכוונת לגרום לאנשים להפסיק להיזהר, בטענה המטופשת שהנה ההוא נזהר וזה לא עזר לו..)

הזהירות מיותרת ומזיקה מלא מעט סיבות

א. לא הוכח בשום מקום שזה בכלל עוזר, ובוודאי לא לטווח ארוך

ב. הדמיון שאפשר ליזהר לא נותן לאנשים מנוחה ובמקום לחיות, הם כל הזמן עסוקים באובססיביות על הזהירות

ג. גורם להרס בלתי ניתן לתיקון של חינוך הילדים

ד. הרס בלתי ניתן לתיקון של מאות אלפי פרנסות

ועוד ועוד

אבל אני יודע שדבריי יפלו על אוזניים ערלות ולבבות אטומים והכל בגלל הפאניקה שכל מיני אינטרסנטים הצליחו ליצור

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/2/2021 23:59 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:
חריף_ומקשה כתב:

מתחרפן כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

מקור?

הזהירות מיותרת ומזיקה מלא מעט סיבות

א. לא הוכח בשום מקום שזה בכלל עוזר, ובוודאי לא לטווח ארוך

ב. הדמיון שאפשר ליזהר לא נותן לאנשים מנוחה ובמקום לחיות, הם כל הזמן עסוקים באובססיביות על הזהירות

ג. גורם להרס בלתי ניתן לתיקון של חינוך הילדים

ד. הרס בלתי ניתן לתיקון של מאות אלפי פרנסות

ועוד ועוד

אבל אני יודע שדבריי יפלו על אוזניים ערלות ולבבות אטומים והכל בגלל הפאניקה שכל מיני אינטרסנטים הצליחו ליצור

נשלח מהאנדרואיד שלי

באתר כתבו שנפטר מאירוע מוחי פתאומי.
https://www.bhol.co.il/news/1184546

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/2/2021 00:04 לינק ישיר 

טרגדיה בבני ברק, ובחסידות טשרנוביל עם היוודע פטירתו במהלך השבת של הרה"ח רבי ברוך יום טוב כהן ז"ל לאחר מאבק ממושך במחלת לב וכליות, ובחודשים האחרונים גם בנגיף הקורונה, בן 45 בלבד בפטירתו.
המנוח היה מאושפז במחלקת טיפול נמרץ קורונה בבית החולים מעייני הישועה בבני ברק, לאחר שנדבק מחולה אחר ששהה לצידו בבית החולים, ומאז מצבו התדרדר מאד, בין היתר בשל העובדה כי גופו לא הצליח לעמוד בטיפולי הדיאליזה אותם הוא נזקק לעבור דרך קבע.

אבל כבד בשכונת הר נוף הירושלמית לאחר שבמהלך השבת נפטר בבית החולים הרב אשר אברג'ל זצ"ל, מתושבי השכונה הוותיקים, שבועות ספורים לאחר שנדבק בנגיף הקורונה, בן 71 בפטירתו.

הטבחית המיתולוגית של ישיבת מיר מרת חנה מייטס ע"ה
בבית החולים נפטרה במהלך השבת בשיבה טובה האישה החשובה מרת חנה מייטס ע"ה, לאחר שנדבקה בנגיף הקורונה, בת 90 בפטירתה.
המנוחה נולדה בפרס, ובצעירותה עלתה לישראל והקימה את משפחתה יחד עם בעלה שנפטר בשנת תשמ"א לאחר שחלה במחלה קשה.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > הנפטרים החרדים במגיפת הקורונה - מתעדכן (ישראל)
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 42 43 44 ... 47 48 49 לדף הבא סך הכל 49 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.