בית פורומים בחדרי חרדים

הנפטרים החרדים במגיפת הקורונה - מתעדכן (ישראל)

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-14/2/2021 00:56 לינק ישיר 
hhaavv

תמניא_אפי כתב:

הזהירות מיותרת ומזיקה מלא מעט סיבות
א. לא הוכח בשום מקום שזה בכלל עוזר, ובוודאי לא לטווח ארוך
ב. הדמיון שאפשר ליזהר לא נותן לאנשים מנוחה ובמקום לחיות, הם כל הזמן עסוקים באובססיביות על הזהירות

אם אתה מטורף - מקומך באשפוז כפוי במוסד סגור.
אם אתה שפוי - אתה רשע מרושע שמקומך מאחורי סוגר ובריח בבית כלא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/2/2021 03:55 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:
חריף_ומקשה כתב:

מתחרפן כתב:
הרב נחום אליהו מאיר אברהם ז"ל משכונת נוה יעקב בירושלים.
ממתפלל קבוע בבית הכנסת שערי תורה, בנשיאות הרב לינדר שליט"א שמאד הקפיד על קורונה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי מתחרפן ב- 13/02/2021 21:52:04

מקור?

(נ.ב. מקווה מאוד שלא התכוונת לגרום לאנשים להפסיק להיזהר, בטענה המטופשת שהנה ההוא נזהר וזה לא עזר לו..)

הזהירות מיותרת ומזיקה מלא מעט סיבות

א. לא הוכח בשום מקום שזה בכלל עוזר, ובוודאי לא לטווח ארוך

ב. הדמיון שאפשר ליזהר לא נותן לאנשים מנוחה ובמקום לחיות, הם כל הזמן עסוקים באובססיביות על הזהירות

ג. גורם להרס בלתי ניתן לתיקון של חינוך הילדים

ד. הרס בלתי ניתן לתיקון של מאות אלפי פרנסות

ועוד ועוד

אבל אני יודע שדבריי יפלו על אוזניים ערלות ולבבות אטומים והכל בגלל הפאניקה שכל מיני אינטרסנטים הצליחו ליצור

נשלח מהאנדרואיד שלי

רק לגבי סעיף א:

הוכח גם הוכח שהזהירות עוזרת, תמשיכו לטמון את הראש בחול. אין ספק שהמחלה מידבקת, ואם מתרחקים היא מדבקת פחות. כל ילד מבין את זה.

ואתם עוד מעזים להוסיף "ובוודאי לא לטווח ארוך", כאילו לא נלחמנו כל השנים על כל נשימה יהודית של גוססים ומתים קליניים? אז מי שלא מת בפסח אבל מסכן נדבק בחנוכה ונפטר, חבל שנזהר ולא מת בפסח?!

יפה ששמתם את זה בסעיף א, כי קדושת החיים, כל רגע בחיים, היא ערך עליון ביהדות! כל השאר כבר לא ראוי להתייחסות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/2/2021 08:51 לינק ישיר 
hhaavv

Honeycooki כתב:
רק לגבי סעיף א:
הוכח גם הוכח שהזהירות עוזרת, תמשיכו לטמון את הראש בחול. אין ספק שהמחלה מידבקת, ואם מתרחקים היא מדבקת פחות. כל ילד מבין את זה.
ואתם עוד מעזים להוסיף "ובוודאי לא לטווח ארוך", כאילו לא נלחמנו כל השנים על כל נשימה יהודית של גוססים ומתים קליניים? אז מי שלא מת בפסח אבל מסכן נדבק בחנוכה ונפטר, חבל שנזהר ולא מת בפסח?!
יפה ששמתם את זה בסעיף א, כי קדושת החיים, כל רגע בחיים, היא ערך עליון ביהדות! כל השאר כבר לא ראוי להתייחסות.

הצחקת את העטלף של תמניא. מה הקשר ליהדות? בדת שלו אין ערך כזה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/2/2021 11:05 לינק ישיר 

13/02/2021
בירושלים התקיימה הלילה הלווייתה של האישה החשובה מרת בלומא יוכבד רוזנברג ע"ה, אשת יבלחט"א הרה"ח רבי דב בעריש רוזנברג, מחשובי חסידי דושינסקיא, בת 59 בלבד בפטירתה.
לפני כמה שנים עברה השתלת כליה.
נדבקה לאחרונה בנגיף הקורונה, ומאז התדרדר מאד מצבה הבריאותי, עד אשר אמש השיבה את נשמתה ליוצרה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/2/2021 11:19 לינק ישיר 

בודשינסקיא הקפידו לא להישמע להוראות מאז חג השבועות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/2/2021 11:51 לינק ישיר 

שאגתשביט כתב:

הרבי תקף: הנחיות הבריאות - עקירת הדת

בחצר חסידות דושינסקיא שררה שמחה גדולה בשבת האחרונה עם יציאתו של הרבי לראשונה מביתו לאחר שהיה סגור חודש שלם מכיוון שלא חש בטוב. הרבי חיזק את החסידים במספר דברים ביניהם חינוך הילדים והמלחמה של המדינה בקורונה נגד הדת

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/2/2021 12:39 לינק ישיר 

מנחה_חדשה כתב:

שאגתשביט כתב:

הרבי תקף: הנחיות הבריאות - עקירת הדת

בחצר חסידות דושינסקיא שררה שמחה גדולה בשבת האחרונה עם יציאתו של הרבי לראשונה מביתו לאחר שהיה סגור חודש שלם מכיוון שלא חש בטוב. הרבי חיזק את החסידים במספר דברים ביניהם חינוך הילדים והמלחמה של המדינה בקורונה נגד הדת

אתם לפחות שמים לב לאבסורד של עצמכם?

כשנפטר מישהו מקהילה שלא נזהרת אז הקהילה והחוסר זהירות אשמים.

כשנפטר מישהו שנזהר אז שקט דממה. אף אחד לא אשם וזה סה"כ גזרת שמים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/2/2021 12:47 לינק ישיר 
hhaavv

תמניא_אפי כתב:
אתם לפחות שמים לב לאבסורד של עצמכם?
כשנפטר מישהו מקהילה שלא נזהרת אז הקהילה והחוסר זהירות אשמים.
כשנפטר מישהו שנזהר אז שקט דממה. אף אחד לא אשם וזה סה"כ גזרת שמים

אבסורד מטורף.
כשנהרג מישהו בתאונת דרכים שלא נזהר אז חוסר הזהירות אשמה.
כשנהרג מישהו שנזהר, אז שקט דממה. אף אחד לא אשם וזה סה"כ גזרת שמים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/2/2021 13:07 לינק ישיר 

איזה כיף, יש לנו מלחמת דת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/2/2021 13:10 לינק ישיר 

ועוד משהו

כשרב וואזנר השתתף בתריסר חתונות מאז תחילת הקורונה ושום דבר לא קרה שקט דממה.

בחתונה השלוש עשרה כשאולי נדבק שם בקורונה, יש כבר רשימה מוכנה של רוצחים.

ואיפה בדיוק היו כל הרוצחים בחתונות הקודמות?
א קשיא!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/2/2021 13:20 לינק ישיר 

יעקב מלמד: בד''ה - בדקות האחרונות נפטר הרה''ח רבי רפאל ברוך בוקשפן ז''ל זאת לאחר שנדבק בקורונה. בן 53 בפטירתו.

טרגדיה: בסורוקה נפטרה מרת אורית שרעבי ע"ה אשת הרב משה שרעבי מפעילי לב לאחים בישוב ירוחם, אמא ל-14 ילדים. נדבקה בקורונה לפני כחודש.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/2/2021 12:19 לינק ישיר 

14/02/2021
מחסידי חב"ד ר' שלמה גלסטר ז"ל. הוא חלה בנגיף קורונה בצורה קשה לפני כ-5 שבועות.

15/02/2021
בירושלים נפטר לבית עולמו הרב ר' שלמה וייס ז"ל משכונת גבעת שאול והוא בן 70 בפטירתו.

17.02.21 
אבל בחסידות חב"ד עם קבלת הידיעה הבוקר (רביעי) על פטירת הרב אברהם שמואל בוקיעט, משליחי חב"ד בארץ הקודש ומשפיע בכפר חב"ד.
אתמול חל יום הולדתו ה-70

18.02.21 
אבל בקרב תלמידי ובוגרי ישיבת קרית מלך, ובעיר בני ברק, עם היוודע דבר פטירתו של הגאון רבי אליהו פפויפר זצ"ל, משגיח בישיבה, מנגיף הקורונה, בגיל 62.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/2/2021 12:46 לינק ישיר 

כואב הלב לשמוע מידי יום על אנשים במיטב שנותיהם שנופלים במגיפה כמו זבובים. כל מי שהקב"ה נתן בשכל בראשו, מבין שצריך להישמר ככל האפשר וללכת להתחסן. תמוה שמנהלי האתר מאפשרים לטרולים מסוכנים להסתובב כאן. מצופה מהם לקחת דוגמה מפייסבוק שחוסם את מכחישי הקורונה ומפיצי בדיות על החיסונים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/2/2021 12:56 לינק ישיר 

גרשום כתב:

כואב הלב לשמוע מידי יום על אנשים במיטב שנותיהם שנופלים במגיפה כמו זבובים.כל מי שהקב"ה נתן בשכל בראשו, מבין שצריך להישמר ככל האפשר וללכת להתחסן.תמוה שמנהלי האתר מאפשרים לטרולים מסוכנים להסתובב כאן. מצופה מהם לקחת דוגמה מפייסבוק שחוסם את מכחישי הקורונה ומפיצי בדיות על החיסונים.

אני לא מפיץ קורונה
וגם לא מכחיש חיסונים

אבל אני צוחק עליכם המשוגעים שמדמים בנפשם לנצח את הקורונה על ידי צעדים טפשיים שההרס שלהם וודאי והתועלת מפוקפק ביותר.

מקווה שתצליחו בעתיד קצת יותר מההצלחה המסחררת שהיה לכם עד עכשיו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/2/2021 14:09 לינק ישיר 
hhaavv

אני לא מפיץ תאונות
וגם לא מכחיש חוקי תחבורה

אבל אני צוחק עליכם המשוגעים שמדמים בנפשם לנצח את תאונות הדרכים על ידי צעדים טפשיים שההרס שלהם וודאי והתועלת מפוקפק ביותר.

ציות לתמרורים? חגורות בטיחות? הגבלת מהירות? זכות קדימה? פס לבן? נסיעה בכיוון התנועה בלבד?
זה אפילו מספק לא הוכיח את עצמו - עובדה נהרגים אנשים. והגבלת האדם בחוקים ותקנות והגבלות גורמת לו בוודאי ללחצים מיותרים, לדיכאון, לגירוד באף ולשינוי הרגלים, שהוא בדת שלנו ביהרג ואל יעבור.

מקווה שתצליחו בעתיד קצת יותר מההצלחה המסחררת שהיה לכם עד עכשיו.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > הנפטרים החרדים במגיפת הקורונה - מתעדכן (ישראל)
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 43 44 45 47 48 49 לדף הבא סך הכל 49 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.