|
|
| נשלח ב-17/9/2021 15:27 |
|
| |
האם יש התפלגות של הנפטרים לפי שיוך מגזרי ? האם יש בנהם, שנפלו שדוד לתעמולה ציונית.
תהיה נשמתם צרורה בצרור החיים וזכותם תגן עלינו
נכתב טרם כניסת שבת קודש
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/9/2021 21:11 |
|
| |
| כאחל כתב: |  | | האם יש התפלגות של הנפטרים לפי שיוך מגזרי ? האם יש בנהם, שנפלו שדוד לתעמולה ציונית.
תהיה נשמתם צרורה בצרור החיים וזכותם תגן עלינו
נכתב טרם כניסת שבת קודש |
|
למרבה הכאב, רבים רבים משום מה מזהים את החיסונים ואת הנחיות גורמי רפואה, עם הציונות. ועל כן נמנעים מלהתחסן ונמנעים מלציית להנחיות. ועל כן רבים מחללי הקורונה הם מקרב מתנגדי הציונות.
למען הסר ספק אבהיר שגם אני לא מאוהדי הציונות. אבל מקבלת את המלצות משרד הבריאות כמו את המלצות משרד התחבורה.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/9/2021 21:22 |
|
| |
תוקן על ידי תמניא_אפי ב- 18/09/2021 21:24:35
|
|
|
|
| נשלח ב-18/9/2021 21:26 |
|
| |
| Honeycooki כתבה: |  |
| כאחל כתב: |  | | האם יש התפלגות של הנפטרים לפי שיוך מגזרי ? האם יש בנהם, שנפלו שדוד לתעמולה ציונית.תהיה נשמתם צרורה בצרור החיים וזכותם תגן עלינונכתב טרם כניסת שבת קודש |
| למרבה הכאב, רבים רבים משום מה מזהים את החיסונים ואת הנחיות גורמי רפואה, עם הציונות. ועל כן נמנעים מלהתחסן ונמנעים מלציית להנחיות. ועל כן רבים מחללי הקורונה הם מקרב מתנגדי הציונות. למען הסר ספק אבהיר שגם אני לא מאוהדי הציונות. אבל מקבלת את המלצות משרד הבריאות כמו את המלצות משרד התחבורה. |
|
ואם הFDA מתנגד לבוסטרים לגילאי פחות 65 בניגוד גמור לדעת (אם יש שם מצרך כזה) משרד הבריאות הישראלית, מה תכריע? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/9/2021 21:33 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  |
ואם הFDA מתנגד לבוסטרים לגילאי פחות 65 בניגוד גמור לדעת (אם יש שם מצרך כזה) משרד הבריאות הישראלית, מה תכריע? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
מעניין אם עכשיו משרד הבריאות עדיין ימשיך בתכניתו לשלול את התו הירוק למי שלא חוסן בשלישית. (אני מנחש שכן)
|
|
|
|
| נשלח ב-18/9/2021 23:00 |
|
| |
צער גדול: הרב עמיקם מזרחי נפטר עקב מחלת הקורונה https://ashdodhayom.co.il/צער-גדול-הרב-עמיקם-מזרחי-נפטר-עקב-מחלת/ פורסם על ידי צאפ מגזין. להצטרפות לוואטצאפ: https://chat.whatsapp.com/Gc8MrvwO9ht48azZAmEkuj לטלגרם: https://t.me/tzap1 נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2021 02:58 |
|
| |
אתה שואל אותי?!
למה, מה זה משנה?
את הנחיות ה FDA אתה כן מקבל?
הלוואי שכל מתנגדי הציונים יתחסנו שני חיסונים.
רק שניים!!
זה אמעריקאי. שלישי זה כבר ציוייני.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/9/2021 21:10 |
|
| |
טרגדיה במודיעין עילית: נפטרה מרת חיה לאה ברגמן בת 31 לאחר שנדבקה בקורונה ולא הייתה מחוסנת. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-21/9/2021 22:36 |
|
| |
ויסברג ב'בחדרי': בהדסה עין כרם הלך לעולמו הסופר ר' אליהו קאופמן ז"ל עיתונאי וותיק במגזר החרדי במשך שנים רבות שכתב ב'יום השישי' בעבר והיה פעיל להגנת קברים. נפטר לאחר שנדבק בקורונה, בן 63 בפטירתו. לכל עדכוני 'המיטב' בווצאפ: hametav.online בטלגרם: t.me/hametav נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2021 14:57 |
|
| |
עד כדי כך האשכול הזה נזנח, שאפילו פטירתו מקורונה של בעל ה'ברכת אברהם' זצ"ל לא עלתה פה.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2021 16:02 |
|
| |
hhaavv
ואם הFDA מתנגד לבוסטרים לגילאי פחות 65 בניגוד גמור לדעת (אם יש שם מצרך כזה) משרד הבריאות הישראלית, מה תכריע?
|
|
ממידע פנימי שפורסם החלטת ה-FDA לא קשורה בכלל לרפואה וליעילות וכו', אלא שלדעתם לא מוסרי להתחסן כאשר במדינות העולם השלישי יש כאלה שטרם התחסנו בחיסון ראשון. אין ספק שמשרד הבריאות הישראלי צודק, כי חייך קודמין.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2021 16:23 |
|
| |
| hhaavv כתב: |  | hhaavv
ואם הFDA מתנגד לבוסטרים לגילאי פחות 65 בניגוד גמור לדעת (אם יש שם מצרך כזה) משרד הבריאות הישראלית, מה תכריע?
|
|
ממידע פנימי שפורסם החלטת ה-FDA לא קשורה בכלל לרפואה וליעילות וכו', אלא שלדעתם לא מוסרי להתחסן כאשר במדינות העולם השלישי יש כאלה שטרם התחסנו בחיסון ראשון. אין ספק שמשרד הבריאות הישראלי צודק, כי חייך קודמין. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2021 16:49 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | עד כדי כך האשכול הזה נזנח, שאפילו פטירתו מקורונה של בעל ה'ברכת אברהם' זצ"ל לא עלתה פה.
|
|
היה מחוסן?
|
|
|
|
| נשלח ב-7/1/2022 15:08 |
|
| |
האברך הרב גיא גד צדוק זצ"ל
|
|
|
|
| נשלח ב-7/1/2022 15:12 |
|
| |
הרב דוד סאמסון מבני ברק נפטר לפני כחודשיים אחרי שסבל מרורות מהקורונה למשך שנה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|