בית פורומים בחדרי חרדים

הנפטרים החרדים במגיפת הקורונה - מתעדכן (ישראל)

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/4/2020 12:06 לינק ישיר 

עד כה נרשמו 32 שמות של חרדים באשכול הזה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/4/2020 12:12 לינק ישיר 

שלמה קוק: ‏רק בישראל נפטרו למעלה מ40 חרדים מנגיף הקורונה, אבל הסגר הוסר והאדישות חוגגת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/4/2020 23:41 לינק ישיר 

הרב ישעיהו הבר זצ"ל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/4/2020 00:22 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/4/2020 00:30 לינק ישיר 

נפטרים מקורונה - עדכון ממשרד הבריאות:
ירושלים 49
בני ברק 18
בית שמש 2

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/4/2020 21:09 לינק ישיר 

ויסברג ב'בחדרי': בחייהם ובמותם לא נפרדו. בליל שבת נפטר ר' הרשל פרוש ז"ל מקרית שומרי אמונים בירושלים תוך ימי השבעה על רעייתו מרת ביילא פרוש ע"ה שנפטרה בשבוע שעבר מנגיף הקורונה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/4/2020 21:36 לינק ישיר 

טרגדיית הקורונה בבני ברק: בשבת בבוקר נפטר מהנגיף האברך  הרב יגאל גרמה זצו"קל תושב שכונת קרית הרצוג. משפחתו שוהה במלונית הקורונה בניר עציון. (הקו החרדי).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/4/2020 21:42 לינק ישיר 

שפר ב'כיכר': קורבן רביעי מנגיף הקורונה ברחוב שומרי אמונים בירושלים: האישה מרת חנה לאה הרשלר ע"ה, אשת רבי אברהם, מחשובי חסידי ברסלב. הלווייתה הערב בשעה 23:00 בשמגר להר המנוחות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/4/2020 22:01 לינק ישיר 

לה''ו. בנה הקטן בנימין הרשלר, נקנס בסכום גבוה לפני כמה ימים, כשהמשטרה ביקשה ממנו לכאורה לפזר הפגנה, ואז קנסה אותו על כך...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/4/2020 22:15 לינק ישיר 

מקומם: האברך התבקש על ידי המשטרה לפזר המתקהלים לאחר שפיזר המשטרה רשמה לו דו"ח. צפו:

יאיר לוי פרלורליסט  18/04/2020 23:40

הרב בנימין הרשלר המשמש כגבאי צדקה וכדמות מוכרת בירושלים, התבקש ביום שישי על ידי קציני המשטרה שיעזור להם לפזר את ההקהלות שהיתה בשכונת הבוכרים, בזמן שהמשטרה פשטה על בית הכנסת קהל חסידים שבשכונה.
הרב הרשלר נענה לקצינים וכפי שתועד בסרטון דרש מכלל המתקהלים להתפזר מחשש לבריאותם, אלא שלאחר שהרב הרשלר סיים לפזר את ההתקהלות, קצין קרא אותו אליו לנדיינת, דרש שיציג תעודת זהות, ולמרבה הפלא רשם לו דו"ח על התקהלות נגד ההנחיות, למרות שהתבקש על ידי אותו רושם הדו"ח לעזור למשטרה בפיזור.

מקומם: האברך התבקש על ידי המשטרה לפזר המתקהלים לאחר שפיזר המשטרה רשמה לו דו"ח. צפו: *פלורליסט!*
https://pluralist.co.il/?p=4508

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/4/2020 00:02 לינק ישיר 

למר האט טרנד:
מסקרן אותי מאוד מאיפה אתה מכיר את ר' בנימין, מזמין אותך לאישי להגיד לי מאיפה-ואני כמובן אגיד גם לך בל"נ...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/4/2020 00:23 לינק ישיר 

אל תיוודע לרשות 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/4/2020 02:00 לינק ישיר 

ר' הרשל פרוש שנפטר הוא הבן של ר' שלום חיים פרוש?
הוא גר בעבר ברחוב סורוצקין?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/4/2020 02:02 לינק ישיר 

אכן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/4/2020 18:54 לינק ישיר 

ויסברג ב'בחדרי': הלך לעולמו איש החסד מבני ברק הרב אליהו כהנים ז"ל מרחוב רבן גמליאל בבני ברק נפטר מהקורונה, אחיו הגאון רבי יהודה כהן ראש ישיבת 'יקירי ירושלים'.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > הנפטרים החרדים במגיפת הקורונה - מתעדכן (ישראל)
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 ... 47 48 49 לדף הבא סך הכל 49 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.