בית פורומים בחדרי חרדים

האם גם אצלכם תלמודי תורה גובים כסף מההורים למרות שאין לימודים?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-17/4/2020 08:06 לינק ישיר 

משרד החינוך אוסר על מוסדות החינוך כולל מוסדות הפטור להוציא את העובדים לחל"ת!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/4/2020 09:00 לינק ישיר 

בדרך כלל חוזים עם המורים או המלמדים הם חוזים שנתיים, כך שא"א לפטר באמצע שנה, ומי שמפטר באמצע שנה נתבע לשלם את השכר עד סוף השנה כיון שאין למצוא משרת הוראה באמצע השנה. לכן רוב המקומות לא הוציאו לחל"ת ומשכך הם גובים שכר לימוד קבוע.

אם אצלכם אכן הוציאו לחל"ת אזי זו גניבה לגבות מההורים שכר לימוד. אצלנו יש וועד הורים פעיל כך שהמנהל לא יעז לעשות דבר כזה. אבל במקומות שהמנהל הוא השליט ובעל היכולת הוא יעשה מה שבא לו. כמו שעושים ברוב המקומות שלוקחים שכר לימוד מופקע מאברכים דלפונים. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/4/2020 09:08 לינק ישיר 

המלמדים מעבירים שיעורים קצרים בטלפון ברוב המקומות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/4/2020 09:23 לינק ישיר 

גם הישיבה של בני ממשיכה לגבות.
ההורים כבר מדברים על זה בשקט (כולם מפחדים להיות ה"נחשון" שדורש), אבל עד שמישהו יעשה משהו בעניין, כבר לא יהיה על מה כי יחזרו ללימודים..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/4/2020 09:25 לינק ישיר 

muki28 כתב:

המלמדים מעבירים שיעורים קצרים בטלפון ברוב המקומות

ועדיין לפחות חצי צריך להוריד, כי הם בחל"ת וכי לפחןת חצי מההוצאות שלהם ירדו (אצלי למשל יש גם מרכיב תשלום של ארוחות ויש כאלה שהם בפנימיה מלאה שלא פעילה וכדומה)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/4/2020 11:00 לינק ישיר 

ממה שאני מכיר ברוב המקומות המלמדים בת"תים לא בחל"ת, אבל ברור שיש פחות הוצאות כמו תחזוקה וכדו' כך שמן הראוי היה שיפחיתו את התשלום.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > האם גם אצלכם תלמודי תורה גובים כסף מההורים למרות שאין לימודים?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.