|
|
| נשלח ב-19/4/2020 13:17 |
|
| |
"אין לנו חלק ונחלה במשרד הבריאות הציוני ובחוקיו"
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/4/2020 13:19 |
|
| |
מצדרביעי
| פיינרך כתב: |  | | "אין לנו חלק ונחלה במשרד הבריאות הציוני ובחוקיו" |
|
גם לא בשירותי הרפואה שהוא מציע לחולים?
|
|
|
|
| נשלח ב-19/4/2020 13:21 |
|
| |
| מצדרביעי כתב: |  | | גם לא בשירותי הרפואה שהוא מציע לחולים? |
|
שאלה טובה. תשאל אותם.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/4/2020 13:33 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  |
| גינגישראלי כתב: |  | משהו אחד שכולם מתעלמים, שכבר בתחילת חודש ניסן המשטרה זרקה רימוני הלם במאה שערים לעבר קבוצות ילדים שצעקו לעברם נאצים. דוברות המשטרה משקרת כהרגלה גם בעניין הזה של חילוץ השוטרים, וכל מי שהיה פעם באזור בהפגנה יודע שאין להם שום בעיה לצאת. צעקות וצרחות וזריקת טיטולים ביצים ואפילו אבנים (שאין שם כל כך בדרך כלל) זה לא מה שמונע משוטר מקצוען לצאת מהמקום. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
יש עובדות לפנינו במקרה הזה
1. הרימון לא נזרק לעבר המשפחה ואף אחד לא רצה ולא התכוון לפגוע בילדה. 2. רמת האלימות כלפי השוטרים כפי שרואים בסרטון שצירפתי גבוהה מאוד, אני יותר ממאמין שאילו היה מדובר באזור ערבי/פלסטיני זה היה גורר שימוש בכדורי גומי על מנת לפגוע.
|
|
1. לא חולק על זה, ועדיין יתכן ששיקול הדעת היה מוטעה בזריקת רימון בכזה מקום. 2. אני מרשה לעצמי להבדיל בין פלסטינים יהודים למוסלמים.. מה גם שלמרות האקשן והבלאגן ששומעים ורואים, גם המשטרה יודעת שיש הבדל עצום בין מה שזורקים עליהם במא"ש (כולל מקלות וארגזי תנובה) לבין מה שהיה קורה להם בכפר פלסטיני עויין אם היו נכנסים בצורה כזו ובמספר כזה של שוטרים מול כפר שלם. ואחרי הכל, לא התייחסת לעצם דברי שהמשטרה נכנסה לשם וזרקה רימונים בתחילת חודש ניסן כשהמהומות היו ברמה נמוכה מאוד. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-19/4/2020 13:39 |
|
| |
| גינגישראלי כתב: |  | | נוירולוג כתב: |  |
| גינגישראלי כתב: |  | משהו אחד שכולם מתעלמים, שכבר בתחילת חודש ניסן המשטרה זרקה רימוני הלם במאה שערים לעבר קבוצות ילדים שצעקו לעברם נאצים. דוברות המשטרה משקרת כהרגלה גם בעניין הזה של חילוץ השוטרים, וכל מי שהיה פעם באזור בהפגנה יודע שאין להם שום בעיה לצאת. צעקות וצרחות וזריקת טיטולים ביצים ואפילו אבנים (שאין שם כל כך בדרך כלל) זה לא מה שמונע משוטר מקצוען לצאת מהמקום. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
יש עובדות לפנינו במקרה הזה
1. הרימון לא נזרק לעבר המשפחה ואף אחד לא רצה ולא התכוון לפגוע בילדה. 2. רמת האלימות כלפי השוטרים כפי שרואים בסרטון שצירפתי גבוהה מאוד, אני יותר ממאמין שאילו היה מדובר באזור ערבי/פלסטיני זה היה גורר שימוש בכדורי גומי על מנת לפגוע.
|
|
1. לא חולק על זה, ועדיין יתכן ששיקול הדעת היה מוטעה בזריקת רימון בכזה מקום. 2. אני מרשה לעצמי להבדיל בין פלסטינים יהודים למוסלמים.. מה גם שלמרות האקשן והבלאגן ששומעים ורואים, גם המשטרה יודעת שיש הבדל עצום בין מה שזורקים עליהם במא"ש (כולל מקלות וארגזי תנובה) לבין מה שהיה קורה להם בכפר פלסטיני עויין אם היו נכנסים בצורה כזו ובמספר כזה של שוטרים מול כפר שלם. ואחרי הכל, לא התייחסת לעצם דברי שהמשטרה נכנסה לשם וזרקה רימונים בתחילת חודש ניסן כשהמהומות היו ברמה נמוכה מאוד. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
1. כתבתי לעיל שייתכן ובשטח בנוי צפוף שכזה היה צריך להתנהל אחרת, אם כי אי אפשר לומר שהשוטרים אשמים בכך שהשתמשו באמצעי הזה מול מה שהופעל נגדם.
2. אני לא חושב, ולא רוצה להאמין שמישהו מאנשי מאה שערים רוצה להרוג שוטרים, בשונה מהפלסטינים שבהחלט היו שמחים בזה, אך כשרואים את התמונות והסרטונים ואת רמת האלימות הגוברת של אותה קבוצה, לא נראה שיש להם בעיה עם תוצאות של פגיעה כזו או אחרת בשוטרים, ולשוטרים עומדת הזכות והחובה להגן על עצמם (גם אם אינם צדיקים).
3. לגבי הרימונים בתחילת חודש ניסן, אני לא מכיר את המקרה והפרטים, יש לך אפשרות להעלות לינקים של האירוע?
 |
|
|
|
|
|