|
|
| נשלח ב-3/5/2020 21:58 |
|
| |
זה חדש בשבילכם שהחכי"ם דואגים רק לעצמם?
מה חשבתם שהם פרייארים?
הם יקבלו משכורת גבוהה והטבות שמנות, ויעשו משהו למענכם????
אתם באמת תמימים.......
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2020 19:40 |
|
| |
באיחור רב של כמעט חצי שנה הח"כים החרדים התחילו לעשות תנועה של הזזת הזיצער שלהם. משמע כי בעבר כששתקו כדג ורעדו כעלה נידף אז הם מעלו במלאכתם.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2020 21:50 |
|
| |
הזוי שחצי שנה אחרי, והכל חוזר על עצמו ואולי ביתר שאת, ולכן שתיקת 16!!! חברי הכנסת החרדים הלוזרים וחדלי האישים והאפסים, זועקת לשמיים, מה קורה לכם מה איתכם? למה קולכם לא נשמע???? למה ביקשתם את קולי ביום הבוחר ואילו את קולכם אתםם אני לא שומע ברגעים שהציבור החרדי כל כך זקוק, שהוא במצוקה כל כך קשה, ונרדפים ונרמסים תחת אכזריות השילטון????. בשביל מה נבחרתם????? אם לא לעת כזאת????
שתיקתכם מוכיח כי אתם חלק ממסע הנורא שאנו עוברים, אתם אחראים לרמיסת כבודינו וחירותינו, על ראשיכם הההכאות הקשות על ראשי עם קודש.
תתביישו לכם!!! אתם חרפה לבוחריכם, אתם כלומניקים, זה מה שאתם.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2020 21:54 |
|
| |
מה אתם רוצים שחברי הכנסת החרדים יעשו?
איך אפשר להסביר לאדם נורמלי את ההתנהגות חסרת ההיגיון של החרדים?
מה נשאר להם לעשות?
לשקר לחילונים !
את זה הם עושים הרבה מאוד בימים האחרונים,
כשהם יודעים היטיב שהם בשקרים שלהם גורמים נזק עצום לציבור החרדי,
אבל אין להם ברירה, משום שזה מה שדעת הקהל החרדית דורשת,
בעיקר הצולית הצ'למרית והחסידית.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2020 00:05 |
|
| |
יעקב ריבלין: לכל הדוברים בשקל שקוראים לפרוש מהממשלה בגלל מכות שקיבלו מפגינים חרדים אני רוצה להזכיר: האלטרנטיבה לממשלה הנוכחית היא ממשלה בלי חרדים. ובכלל. גם בכיכר רבין חטפו אתמול מכות. אז תפסיקו להתלהם. *לכל עדכוני 'המיטב' בטלגרם: t.me/hametav* נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/12/2020 07:11 |
|
| |
והנה כעת הם בלי בושה מבקשים את ששוב נצביע עבורם, כאילו ששירתו אותנו בשנה מהקשות של הציבור בכלל ושל החרדים בפרט, הם חרפה לציבור החרדי/ציבור שולחם שבחר בהם.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/12/2020 08:14 |
|
| |
| לב_ארי כתבה: |  | והנה כעת הם בלי בושה מבקשים את ששוב נצביע עבורם, כאילו ששירתו אותנו בשנה מהקשות של הציבור בכלל ושל החרדים בפרט, הם חרפה לציבור החרדי/ציבור שולחם שבחר בהם. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/12/2020 10:00 |
|
| |
תוסיפו אתהאשכול הזה לאשכול "חטא הגאווה" . חטא היוהרה של ראשי המפלגות החרדיות. שאנחנו שקופים בעיניהם. שנשמעים לצוציק ברשבם ולא לציבור. ומי שמצביע ג מצביע למי שבכלל לא נבחר על ידינו אלא נולד למשפחת רשבם.אין גדולים. איו פוליטיקאים מוצלחים אין אנשי מקצוע ויועצים. כל אחד מהם מייצג את עצמו בלבד. אם אוצים שרשימות החרדים לא יתדרדרו ויתדלדלו חייבים להחליף את נציגנו אלה. אגב, יש אולי מי מהנציגים שכן יכול לעבוד טוב אבל ראשי המפלגות חסמו אותם. חוסמים אותם.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/12/2020 12:40 |
|
| |
שיעורי בית לח"כים החרדים. אין בנמצא עמדות חיסון לקורונה בערים החרדיות. באמת תודה על עמדות הבדיקה המוצפות והמלאות (לא הייתי צריך אותם .ברוך השם) אבל מה עם החיסונים? מקווה שבשבוע הקרוב נשמע על מקומות להתחסן בערים החרדיות. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/12/2020 14:25 |
|
| |
יתכן ועד פסח האשכול הזה לא יהיה רלוונטי, כי החרדים יעלו ל17 ח"כים .. הגידול הטבעי + ועשית ככל אשר יורוך..
|
|
|
|
| נשלח ב-25/12/2020 14:40 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | יתכן ועד פסח האשכול הזה לא יהיה רלוונטי, כי החרדים יעלו ל17 ח"כים .. הגידול הטבעי + ועשית ככל אשר יורוך.. |
|
לה''ו. בארווווווורררר. גם אתה תצביע ככל אשר יורוך. או שיורו לך את הדלת החוצה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2021 07:11 |
|
| |
והנה כעת הם רבים מול המצלמות בלי טיפת בושה, והם מעיזים לבקש ששוב נצביע עבורם, כאילו שהם שירתו אותנו בשנה מהקשות שהציבור החרדי החרדי עבר, הם חרפה לציבור החרדי/ציבור שולחם שבחר בהם. הם בגדו בנו קשות ומקווה שלא נתפתה להם.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2021 07:06 |
|
| |
הקפצה לזכר הולכי הרגל העולים לירושלים, שהח"כים שלנו כה עמלו למנוע את הפארסה הנוראה הזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2022 10:57 |
|
| |
מקפיץ מראש עבור מה שעלול להתרחש במירון השנה ..
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2022 19:37 |
|
| |
לא כל כך הבנתי מה ניתן לדרוש היום מ16 חכי"ם באופוזיציה מה הם יכולים לעשות שאתה לא יכול לעשות?
|
|
|
|
|