| נשלח ב-12/5/2020 13:34 |
|
| |
אנו2525, אני חושבת שחלק מהסיבות שאני יוצאת בשידוכים ולא באופן ספונטני הוא כדי לשמר את השיפוטיות ולהחליט לפי זה בצורה שכלית אם להמשיך או לא. ודווקא כדי לא לשפוט לפי מראה (שזה הכי לא הוגן בעולם) אני לא מבקשת תמונות לפני.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/5/2020 13:36 |
|
| |
מה זה שכלית, מה אנחנו רובוטים. קשה לדעת על בן אדם תוך פגישה. אלא אם יש לך חוכמת הפרצוף, ומתמונה אחת אפשר לקרוא הכל. המ.. כל 1 שיעשה מה הוא מבין, גם לדעתי תמונה זה שטויות, אבל לפעמים זה נראה כל כך לא קשור, שעדיף מראש לוותר. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/5/2020 16:00 |
|
| |
| קיייט כתבה: |  | אנו2525, אני חושבת שחלק מהסיבות שאני יוצאת בשידוכים ולא באופן ספונטני הוא כדי לשמר את השיפוטיות ולהחליט לפי זה בצורה שכלית אם להמשיך או לא. ודווקא כדי לא לשפוט לפי מראה (שזה הכי לא הוגן בעולם) אני לא מבקשת תמונות לפני. |
|
קייט, לא ברור למה לך ואיך את משמרת את השיפוטיות ? כולנו יודעים לשפוט, בלי בעיה ! למה שלא תפסלי על תמונה, מראה זה חלק חשוב בחיים, לא ? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/5/2020 17:02 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
| קיייט כתבה: |  | אנו2525, אני חושבת שחלק מהסיבות שאני יוצאת בשידוכים ולא באופן ספונטני הוא כדי לשמר את השיפוטיות ולהחליט לפי זה בצורה שכלית אם להמשיך או לא. ודווקא כדי לא לשפוט לפי מראה (שזה הכי לא הוגן בעולם) אני לא מבקשת תמונות לפני. |
|
קייט, לא ברור למה לך ואיך את משמרת את השיפוטיות ? כולנו יודעים לשפוט, בלי בעיה !
למה שלא תפסלי על תמונה, מראה זה חלק חשוב בחיים, לא ?
|
|
כנראה היא מל"ו צדיקים, משיכה לא מדבר אליה. נראה לי היא התכוונה, שלפעמים מראה עלול להטעות. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/5/2020 20:33 |
|
| |
| Ano2525 כתב: |  |
| רציף כתב: |  |
|
קייט, לא ברור למה לך ואיך את משמרת את השיפוטיות ? כולנו יודעים לשפוט, בלי בעיה !
למה שלא תפסלי על תמונה, מראה זה חלק חשוב בחיים, לא ?
|
|
כנראה היא מל"ו צדיקים, משיכה לא מדבר אליה. נראה לי היא התכוונה, שלפעמים מראה עלול להטעות.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/5/2020 20:38 |
|
| |
|
בס"ד אכן יש חשיבות לשכל לפני רגש,אך שמעתי שעדיף שכל-בבירורים ופגישה ראשונה... אך עם הזמן צריך לשחרר את השכל ולשלב גם את הרגש   ואת צודקת שאהבה ממבט ראשון לפעמים יכולה לאכזב... והחשיבה שלך בריאה! התאמה שכלית,חשובה מאד! אך מי שהיא ביקורתית מטבעה?לדעתי זה תמיד יהיה שם.לא צריך להגביר אתזה כי חשוב גם לבוא עם עין טובה לפגישה ולחפש את הטוב בשני  אהבתי את דעתך בנושא התמונות...אכן אין כמו להכיר את האדם.את הפנימיות שלו ולא לשפוט ישר לפי תמונה  אלא לשפוט לפי התאמה שכלית ומציאת חן בפגישה עצמה...כשרואים את כל מכלול האדם והאנרגיות שלו  _________________
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 12/05/2020 20:39:00
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2020 17:12 |
|
| |
חייכנית, נראה לי שאת מסבכת דברים. יש לך כישרון כזה. תמיד הולכים עם שכל בתור קו מנחה, זה בסדר, הרגש הוא שם וגם מרגישים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2020 17:20 |
|
| |
בס"ד חחחח נכון איך ידעת?  אפילו החוטים של האוזניות מסתבכים לי כל הזמן  אני רק נוגעת במשהו וזה מתבלגן ישר  עכשיו ברצינעס... ברור שחשוב שתמיד יהיה שילוב של שכל אך כמובן אי אפשר לכבות רגש כל עוד הלב פועם  אך יותר חכם,אם עושים בירורים לפני הפגישות... כמה שמגיעים מוכנים יותר יש יותר אפשרות לתת דרור לרגש  _________________
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 13/05/2020 17:50:20
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2020 16:50 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
בס"ד חחחח נכון איך ידעת?  אפילו החוטים של האוזניות מסתבכים לי כל הזמן  אני רק נוגעת במשהו וזה מתבלגן ישר  עכשיו ברצינעס... ברור שחשוב שתמיד יהיה שילוב של שכל אך כמובן אי אפשר לכבות רגש כל עוד הלב פועם  אך יותר חכם,אם עושים בירורים לפני הפגישות... כמה שמגיעים מוכנים יותר יש יותר אפשרות לתת דרור לרגש  _________________
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 13/05/2020 17:50:20
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2020 01:23 |
|
| |
אני גם מוריד אחרי פגישה אחת. אם אני מושך את זה יותר אז כבר קשה לי להוריד כדי לא לפגוע ואז אני סתם מתיש את עצמי. במקום זה אני מעדיף לסמוך על האינסטינקטים ואם יש באמת כימיה זה יבלוט גם בפגישה הראשונה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2020 01:34 |
|
| |
בס"ד
זה נכון בכללית! אך לפעמים יש אנשים מופנמים שלא נפתחים בפגישה ראשונה כך שלדעתי,אם ההרגשה היא "אמצע" והכל מתאים שכלית? כדאי לתת צ'אנס לפגישה נוספת... לפעמים יש הפתעות טובות(;
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 07/06/2020 01:35:00
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2020 01:41 |
|
| |
תלוי אם אני נמשך למראה אז כן אתן עוד צ'אנס, אחרת חבל לי על הזמן. בכל מקרה אני אוהב לחשוב על עצמי כמדובב על שיכול להוציא מילים מקיר ולכן בחורה ששותקת בדייט הראשון לדעתי זה לא ישתנה (האמת שכמעט ולא קרה) בכל מקרה אחרי שנפגשים עם כמה בחורות רואים שעל הדייט הראשון יש זרימה מוחשית אז כבר קשה לתת צ'אנס לבחורה שלא זורם איתה מיד נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2020 18:58 |
|
| |
דעתי בנושא: כשבחור נפגש עם בחורה ולהיפך, צריך לזכור ששני הצדדים מגיעים בחשש, הם מתרגשים, וגם אם הוא/היא לא היו נראים חדים או כל דבר אחר, יתכן שזה נובע מהתרגשות... אני חושבת שאם זה לחלוטין נראה שזה לא שייך, אז אין טעם להמשיך לפגישה שנייה, אבל אם יש איזה שהוא צד שזה השידוך, אז כדאי להמשיך לפגישה שנייה, ואז להחליט אם להוריד, מאשר להוריד ולהצטער אחר כך- אולי זה כן היה הזיווג שלי... עד כאן דעתי
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2020 19:00 |
|
| |
| Alef_1 כתב: |  | אהלן חברים :)
מה שלומכם? מקווה שהכל בסדר עם המצב. אני מניח שלא מעט כאן גם על HOLD כרגע..
רציתי לשאול ולהחכים מניסיון האישי של החברה פה שתי שאלות שמעסיקות אותי. האחת, לגבי סיום קשר - משך הזמן שלוקח (בעיקר לבנות) להתגבר על קשר רציני וארוך ומידת ההשפעה על המשך פגישות . האחרת, איך משיגים הזדמנות שנייה ומה הדרך הנכונה ביותר לעשות זאת? (אני רואה שיצא 3 שאלות..לא נורא, תתמודדו!)
ובקיצור נמרץ ממש. נפגשתי עם מישהי (הכרנו מעט לפני). שיתפה אותי שסיימה קשר רציני סמוך לזמן שדיברנו. למרות שהייתה שיחה מעולה וזרם, היא החליטה לא להמשיך (אמרה שהיה לה מאוד כיף לדבר איתי, אבל היא מרגישה שפחות מתאים לה כרגע), עשיתי רושם טוב, נתנה מחמאות וכו'.
נורא מבואס...
מה אפשר לעשות? אני יודע גם שלא באתי חד. בוודאות גמורה אני אומר. זה היה אחרי הרבה זמן שלא יצאתי לפגישות.
פליז הלפ.
תוקן על ידי Alef_1 ב- 17/04/2020 15:50:40
|
|
על איזה סוג קשר אתה מדבר? חברות או פגישות?
|
|
|
|
|