|
|
| נשלח ב-11/6/2020 22:00 |
|
| |
| סטאטית כתבה: |  |
| Alef_1 כתב: |  | אהלן חברים :)
מה שלומכם? מקווה שהכל בסדר עם המצב. אני מניח שלא מעט כאן גם על HOLD כרגע..
רציתי לשאול ולהחכים מניסיון האישי של החברה פה שתי שאלות שמעסיקות אותי. האחת, לגבי סיום קשר - משך הזמן שלוקח (בעיקר לבנות) להתגבר על קשר רציני וארוך ומידת ההשפעה על המשך פגישות . האחרת, איך משיגים הזדמנות שנייה ומה הדרך הנכונה ביותר לעשות זאת? (אני רואה שיצא 3 שאלות..לא נורא, תתמודדו!)
ובקיצור נמרץ ממש. נפגשתי עם מישהי (הכרנו מעט לפני). שיתפה אותי שסיימה קשר רציני סמוך לזמן שדיברנו. למרות שהייתה שיחה מעולה וזרם, היא החליטה לא להמשיך (אמרה שהיה לה מאוד כיף לדבר איתי, אבל היא מרגישה שפחות מתאים לה כרגע), עשיתי רושם טוב, נתנה מחמאות וכו'.
נורא מבואס...
מה אפשר לעשות? אני יודע גם שלא באתי חד. בוודאות גמורה אני אומר. זה היה אחרי הרבה זמן שלא יצאתי לפגישות.
פליז הלפ.
תוקן על ידי Alef_1 ב- 17/04/2020 15:50:40
|
|
על איזה סוג קשר אתה מדבר? חברות או פגישות? |
|
בציבור היותר מודרני או כשהגיל מבוגר אז מקובל בשידוכים לקחת את הזמן ולהיפגש המוןןן כל שזה כבר מגיע לסלש חברות. כמובן שאחרי כמה פגישות כבר מחליפים מספרים וזה לא עובר דרך השדכנית נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2020 01:52 |
|
| |
סטאטית
| סתםבחור כתב: |  | בתור גבר ובתור עצמי למראה חיצוני יש השפעה עצומה ואם אני נפגש עם בחורה שאני לא אומר לעצמי היא יפה או מוצאת חן בעיני אני פשוט לא אמשיך בלי קשר לכימיה כי אני ארגיש שאני מפספס משהו. לבנות הבנתי שזה שונה והן יותר מתחברות לאופי אבל כמובן אי אפשר להכליל נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
ברור שאם אין חיבור מהרגע הראשון- אין טעם להמשיך, זה סתם יוצר איזו שהיא ציפייה אצל הצד השני.... אני חושבת שגם בנות מושפעות ממראה חיצוני- אני יודעת על עצמי, שכשאני אצא בעז"ה, אם הבחור לא יראה לי מבחינה חיצונית, לא נראה לי שאני אמשיך, יש לי כמה עקרונות לגבי בחור- אחרי יראת שמיים ומידות טובות- זה מראה חיצוני...
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2020 11:14 |
|
| |
| סתםבחור כתב: |  |
אני גם מוריד אחרי פגישה אחת. אם אני מושך את זה יותר אז כבר קשה לי להוריד כדי לא לפגוע ואז אני סתם מתיש את עצמי. במקום זה אני מעדיף לסמוך על האינסטינקטים ואם יש באמת כימיה זה יבלוט גם בפגישה הראשונה
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2020 11:27 |
|
| |
תלוי אם אני נמשך למראה אז כן אתן עוד צ'אנס, אחרת חבל לי על הזמן. בכל מקרה אני אוהב לחשוב על עצמי כמדובב על שיכול להוציא מילים מקיר ולכן בחורה ששותקת בדייט הראשון לדעתי זה לא ישתנה (האמת שכמעט ולא קרה) בכל מקרה אחרי שנפגשים עם כמה בחורות רואים שעל הדייט הראשון יש זרימה מוחשית אז כבר קשה לתת צ'אנס לבחורה שלא זורם איתה מיד
|
|
נכון, אם אין מציאת חן בפגישה הראשונה - אין מה לסחוט את הלימון אולי יצא פה מיץ רימונים טעים וקר.. והרב שמחה כהן סובר שתמיד כדאי להפגש שוב, ופגישה ראשונה זה תמיד הכנה לפגישה השניה, ונראה, שהרב שמחה כהן סובר ככה מסתבר כי הוא נתקל הרבה באנשים שמפחדים מהקשר וזה משתק להם את ההרגשה, ואין דבריו נראים. בדרך כלל אתה רואה אם יש מציאות חן, אולי נשים הן מורכבות יותר, ויש כאלה מתוסבכים בקטע, שאצלהם זה אחרת נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2020 11:32 |
|
| |
בתור גבר ובתור עצמי למראה חיצוני יש השפעה עצומה ואם אני נפגש עם בחורה שאני לא אומר לעצמי היא יפה או מוצאת חן בעיני אני פשוט לא אמשיך בלי קשר לכימיה כי אני ארגיש שאני מפספס משהו. לבנות הבנתי שזה שונה והן יותר מתחברות לאופי אבל כמובן אי אפשר להכליל
|
|
מחפשים מציאות חן. שים לב להגדרות שלך, תנסה לדייק ולמתן אותם, ההגדרות פועלות כיון בנפש נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2020 11:35 |
|
| |
| סטאטית כתבה: |  | סטאטית
| סתםבחור כתב: |  | בתור גבר ובתור עצמי למראה חיצוני יש השפעה עצומה ואם אני נפגש עם בחורה שאני לא אומר לעצמי היא יפה או מוצאת חן בעיני אני פשוט לא אמשיך בלי קשר לכימיה כי אני ארגיש שאני מפספס משהו. לבנות הבנתי שזה שונה והן יותר מתחברות לאופי אבל כמובן אי אפשר להכליל נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
ברור שאם אין חיבור מהרגע הראשון- אין טעם להמשיך, זה סתם יוצר איזו שהיא ציפייה אצל הצד השני.... אני חושבת שגם בנות מושפעות ממראה חיצוני- אני יודעת על עצמי, שכשאני אצא בעז"ה, אם הבחור לא יראה לי מבחינה חיצונית, לא נראה לי שאני אמשיך, יש לי כמה עקרונות לגבי בחור- אחרי יראת שמיים ומידות טובות- זה מראה חיצוני...
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2020 16:50 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | סתםבחור כתב: |  |
תלוי אם אני נמשך למראה אז כן אתן עוד צ'אנס, אחרת חבל לי על הזמן. בכל מקרה אני אוהב לחשוב על עצמי כמדובב על שיכול להוציא מילים מקיר ולכן בחורה ששותקת בדייט הראשון לדעתי זה לא ישתנה (האמת שכמעט ולא קרה) בכל מקרה אחרי שנפגשים עם כמה בחורות רואים שעל הדייט הראשון יש זרימה מוחשית אז כבר קשה לתת צ'אנס לבחורה שלא זורם איתה מיד
|
|
נכון, אם אין מציאת חן בפגישה הראשונה - אין מה לסחוט את הלימון אולי יצא פה מיץ רימונים טעים וקר.. והרב שמחה כהן סובר שתמיד כדאי להפגש שוב, ופגישה ראשונה זה תמיד הכנה לפגישה השניה, ונראה, שהרב שמחה כהן סובר ככה מסתבר כי הוא נתקל הרבה באנשים שמפחדים מהקשר וזה משתק להם את ההרגשה, ואין דבריו נראים. בדרך כלל אתה רואה אם יש מציאות חן, אולי נשים הן מורכבות יותר, ויש כאלה מתוסבכים בקטע, שאצלהם זה אחרת נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
כ-בת, נשים מורכבות, חד משמעי 
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2020 00:27 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
|
|
נכון, אם אין מציאת חן בפגישה הראשונה - אין מה לסחוט את הלימון אולי יצא פה מיץ רימונים טעים וקר..
והרב שמחה כהן סובר שתמיד כדאי להפגש שוב, ופגישה ראשונה זה תמיד הכנה לפגישה השניה, ונראה, שהרב שמחה כהן סובר ככה מסתבר כי הוא נתקל הרבה באנשים שמפחדים מהקשר וזה משתק להם את ההרגשה, ואין דבריו נראים.
בדרך כלל אתה רואה אם יש מציאות חן, אולי נשים הן מורכבות יותר, ויש כאלה מתוסבכים בקטע, שאצלהם זה אחרת
|
|
מהניסיון שלי לא משנה כמה כימיה יש בינינו אם לא הסתכלי עליה בתחילת הפגישה ואמרתי לעצמי וואי היא יפה, זה פשוט לא ילך. אם אמרתי לעצמי שהיא יפה אבל הפגישה הייתה יבשה אני בהחלט אצא שוב כמו שאמרת נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2020 16:42 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2020 16:43 |
|
| |
|
|
נכון, אם אין מציאת חן בפגישה הראשונה - אין מה לסחוט את הלימון אולי יצא פה מיץ רימונים טעים וקר.. והרב שמחה כהן סובר שתמיד כדאי להפגש שוב, ופגישה ראשונה זה תמיד הכנה לפגישה השניה, ונראה, שהרב שמחה כהן סובר ככה מסתבר כי הוא נתקל הרבה באנשים שמפחדים מהקשר וזה משתק להם את ההרגשה, ואין דבריו נראים. בדרך כלל אתה רואה אם יש מציאות חן, אולי נשים הן מורכבות יותר, ויש כאלה מתוסבכים בקטע, שאצלהם זה אחרת נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
כ-בת, נשים מורכבות, חד משמעי  |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2020 04:23 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | |
|
זה ברור, אבל כדי שתהיה כימיה, צריך שיהיה לבחור רצון להסתכל עליה... היא לא צריכה להיות דוגמנית על, אבל שיהיה לה איזה שהוא חן
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2020 19:36 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
|
|
נכון, אם אין מציאת חן בפגישה הראשונה - אין מה לסחוט את הלימון אולי יצא פה מיץ רימונים טעים וקר..
והרב שמחה כהן סובר שתמיד כדאי להפגש שוב, ופגישה ראשונה זה תמיד הכנה לפגישה השניה, ונראה, שהרב שמחה כהן סובר ככה מסתבר כי הוא נתקל הרבה באנשים שמפחדים מהקשר וזה משתק להם את ההרגשה, ואין דבריו נראים.
בדרך כלל אתה רואה אם יש מציאות חן, אולי נשים הן מורכבות יותר, ויש כאלה מתוסבכים בקטע, שאצלהם זה אחרת
|
|
מהניסיון שלי לא משנה כמה כימיה יש בינינו אם לא הסתכלי עליה בתחילת הפגישה ואמרתי לעצמי וואי היא יפה, זה פשוט לא ילך. אם אמרתי לעצמי שהיא יפה אבל הפגישה הייתה יבשה אני בהחלט אצא שוב כמו שאמרת
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2020 20:02 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
בס"ד חחחח אין על המוח שלכם  אתה לא מבין שכמייה בחיים זה בהרבה יותר כיף מיופי?  |
|
לא פעם זה מובנה חזק אצל גברים, יש תשוקה לאישה מדליקה, כדי לעשות איתה כיף חיים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2020 20:03 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
|
|
|
כ-בת, נשים מורכבות, חד משמעי  |
|
בס"ד חחח אנחנו לא מורכבות...אנחנו פשוט עמוקות יותר  |
|
|
|
|
|
|