| נשלח ב-16/6/2020 20:41 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2020 21:14 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
בס"ד חחחח מזה בשבילך נאה מאד ומעלה?  תארי.פרטי ונמקי  |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2020 22:47 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | |
|
איך אני אגדיר לך מה זה נאה ומעלה?? בחור שנראה ממש טוב... יש לך הגדרה יותר טובה משלי??
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2020 00:39 |
|
| |
בס"ד חחמ כן כמו תיאור גובה.צבע עיניים.צורת פנים.צבע שיער.מבנה גוף ומפרט השלד בכללית נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2020 00:48 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
בס"ד חחחח מזה בשבילך נאה מאד ומעלה?  תארי.פרטי ונמקי  |
|
חייכנית, גם את מחפשת דוגמן על המסלול ?
|
|
בס"ד אני מחפשת גבר עם לב זהב,חכם,ענו ושמח  ... וידוע שיופי פנימי משפיע על המראה החיצוני... אז בטוחה שאחד כזה גם ימצא חן בעיני  בעיקרון חשוב לי שיראה גברי,חזק וגבוה יחסית. לא משנה לי צבע עיניים/שיער.או שהאף לא ממש מדוייק או אם יהיה לו קצת בטן... ברור שגומה קטנה כשהוא מחייך תוסיף לו המון חן נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2020 03:12 |
|
| |
אוקיי חייכנית, אז מבחינת מראה חיצוני- אני רוצה מישהו גבוה, רזה, לא שחיף!!! חסון כזה.... צבע עור- חום- לא כהה מידי, שזוף כהה, לא משנה צבע עיניים ולא משנה צבע שיער... אההה.... ומחילה מהגברים פה- אבל אני לא מסוגלת אחד שיהיה שעיר רצח.. יואוו זה יכול להרוג אותי... לא שיהיה מגולח, אבל שיהיה כזה שעיר בצורה נורמלית- כמו גבר...
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2020 10:21 |
|
| |
בתתימן
אוקיי חייכנית, אז מבחינת מראה חיצוני- אני רוצה מישהו גבוה, רזה, לא שחיף!!! חסון כזה.... צבע עור- חום- לא כהה מידי, שזוף כהה, לא משנה צבע עיניים ולא משנה צבע שיער... אההה.... ומחילה מהגברים פה- אבל אני לא מסוגלת אחד שיהיה שעיר רצח.. יואוו זה יכול להרוג אותי... לא שיהיה מגולח, אבל שיהיה כזה שעיר בצורה נורמלית- כמו גבר...
חחח יפה , אהבתי את התיאור .. אני מחפשת גם מישהו שחום ורחב לא אכפת לי שיהיה קצת שמנמן אבל שלא יהיה רזה .. והכי יפה זה זקן ברמה של זיפים או קצת יותר עדיף על פני מגולח 
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2020 11:17 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
| סתםבחור כתב: |  |
בתור גבר ובתור עצמי למראה חיצוני יש השפעה עצומה ואם אני נפגש עם בחורה שאני לא אומר לעצמי היא יפה או מוצאת חן בעיני אני פשוט לא אמשיך בלי קשר לכימיה כי אני ארגיש שאני מפספס משהו. לבנות הבנתי שזה שונה והן יותר מתחברות לאופי אבל כמובן אי אפשר להכליל
|
|
מחפשים מציאות חן.
שים לב להגדרות שלך, תנסה לדייק ולמתן אותם, ההגדרות פועלות כיון בנפש
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2020 11:17 |
|
| |
בס"ד חחחח אין על המוח שלכם  אתה לא מבין שכמייה בחיים זה בהרבה יותר כיף מיופי?  |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2020 11:20 |
|
| |
| סטאטית כתבה: |  | אוקיי חייכנית, אז מבחינת מראה חיצוני- אני רוצה מישהו גבוה, רזה, לא שחיף!!! חסון כזה.... צבע עור- חום- לא כהה מידי, שזוף כהה, לא משנה צבע עיניים ולא משנה צבע שיער... אההה.... ומחילה מהגברים פה- אבל אני לא מסוגלת אחד שיהיה שעיר רצח.. יואוו זה יכול להרוג אותי... לא שיהיה מגולח, אבל שיהיה כזה שעיר בצורה נורמלית- כמו גבר... |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2020 11:21 |
|
| |
אני רואה שרציף הזכיר כמה פעמים שצריך מציאת חן ולא יפה. לא יודע מה ההבדל בין מציאת חן ליפה. יפה זה לא מושלם אלא מישהי שכיף לי להסתכל עליה מסיבות מסויימות. מציאת חן זה אותו הדבר נראה לי? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2020 22:51 |
|
| |
|
|
|
|
|