בית פורומים בחדרי חרדים

מ ז ע ז ע !!!!!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/5/2020 19:27 לינק ישיר 

זה לא קשור למה שעיני רואות או לא רואות. ולא קשור ל"אמונה"
החשיבה שלי היא 'חשיבה ביקורתית'.
גם בעניין הקורונה אינני מסתפק בכותרת בחדשות אלא מטיל ספק ומנסה לברר. מניין שיש בכלל מגיפה? מניין שזה וירוס? ומניין שזה דווקא הקורונה? (כמובן שנזהרתי מאוד. ואפילו לפני שיצאו ההוראות) וחיפשתי מקורות ומצאתי שאכן במדינות שדווח על התפרצות הייתה תמותה עודפת לפי דוחות רשמיים. ובהמשך ראיתי שיש קשר די מובהק בירידה בתמותה להגבלות שהוטלו ע"י הממשלות. זה הניח את דעתי.

באופן טבעי תמיד יהיו אנשים שיהיה להם תלונות על בתי החולים. זה לא חדש.
כאשר אתה מאבד מישהו, אתה הרבה פעמים מחפש מישהו להאשים. ובתי החולים הם מטרה קלה.
וכמו בכל מקום יש גם עובדים ממורמרים. ובפרט בבתי חולים שרק מהלחץ יכולים להשתבש ולהתחיל להאשים את כל העולם.
כדי לקבוע דבר נוראי שכזה שבבתי החולים מרעיבים למוות אנשים בזדון. צריך ראיות טובות.
אם תביא לי ראיות טובות כמו רופאים מוסמכים שמעידים על כך. אז אקבל את הטענות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/5/2020 19:45 לינק ישיר 

חריף ומקשה

תבין שרופא שעובד בבית חולים כמעט אף פעם לא יוציא את הכביסה המלוכלכת החוצה. בסופו של יום הוא הרי עובד שם וזה מקור פרנסתו.
אותו דבר עם אחות שעובדת במקום.

פה מדובר בכוח עבודה שייבאו ממדינה אחרת בארה"ב ולכן אין לאחות מה להפסיד והיא מספרת כל מה שהולך שם.

את האמת

אם הסיפור היה רק האחות אני גם הייתי מפקפק, אבל יש פה יותר מדי צירופי מקרים שמובילים למסקנה כמעט ודאית שאנשים מתו מרשלנות.

א. המון עדויות מאנשים שאושפזו והבריאו שסיפרו שפשוט הולך שם תוהו ובוהו ואנשים מתים פשוט מחוסר תשומת לב. אפילו צרכים בסיסיים ביותר כמו אוכל לא סופק להם הרבה פעמים. עכשיו תאר לעצמך מצב שבו פתאום יש לחולה קוצר נשימה, למי הוא יפנה באין קשר לעולם החיצון?
ב. למתים הרבים במדינת ניו יורק יש סיבות רבות, אבל בהחלט שיש רגליים לדבר לתלות ברשלנות בתי החולים.
ג. עצם הדבר שאין למאושפז קשר עם העולם החיצוני כבר מהווה גורם לא קטן להתרשל בטיפולו, ובוודאי בזמן של עומס עבודה כפול ומכופל.
ד. חוסר היכולת של בתי החולים במקרים לא מעטים לספק הסבר מתקבל על הדעת על מה שקרה לאנשים שנכנסו לביה"ח במצב טוב יחסית ויצאו בארון מתים.
ה. לפני כמה שבועות החרדים החליטו החרדים להחרים את מיימונידיס על מתים רבים שלא התקבל הסבר מניח את הדעת למותם.
ו. האדמו"ר מויז'ניץ ארה"ב הוא יועץ רפואי ותיק ורב ניסיון, אולי לא כמו מיילך פירר, אבל לא רחוק מזה. זה שזרקו אותו ממאונט סיני בגלל השתדלותו להתקין טאבלטים בכדי שחולים יהיה קשר עם העולם החיצון, מריח לא טוב בלשון המעטה.
ז. המצב בניו יורק כ"כ לא בגדר סוד, שעסקנים רצו להמיר ישיבה לבית חולים ארעי (ייתכן שהתבצע). הנגיד אליעזר קסטנבוים היה אמור לממן את זה.

מכל אלו הסיבות ועוד אחרות סביר להניח שעל אף שאולי המצב לא ממש כמו שהאחות מתוארת, בכל מקרה המצב לא רחוק מזה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי תמניא_אפי ב- 06/05/2020 19:49:02

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/5/2020 21:30 לינק ישיר 
ולשרה_בן

תמניא_אפי כתב:
לבחירתכם כתב:
לבחירתכם

https://www.bhol.co.il/news/1097391

לא האמנתם אה

מזעזע זה קטן!
שומו שמים!!

מסתובבים עוד סרטונים באנגלית מסמרי שיער בעיקר על מה שקורה בבתי חולים בניו יורק

נשלח מהאנדרואיד שלי

עיתונאים שניסו לראיין אותה לא הצליחו להגיע אליה, לא נראה לך קצת מוזר?
היא לא הגישה שום תלונה בצינורות המקובלים כמו ארגון האחיות אלא בחרה לעלות סרטון בפייסבוק.

המון רופאים ואחיות מתו מהוירוס, הם גם מתו מהזנחה ומרעב?
גם באנגליה, ספרד, איטליה ועוד מדינות אנשים מתים מהזנחה ולא מהוירוס?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/5/2020 22:10 לינק ישיר 
ולשרה_בן

תמניא_אפי כתב:
חריף ומקשה

תבין שרופא שעובד בבית חולים כמעט אף פעם לא יוציא את הכביסה המלוכלכת החוצה. בסופו של יום הוא הרי עובד שם וזה מקור פרנסתו.
אותו דבר עם אחות שעובדת במקום.

פה מדובר בכוח עבודה שייבאו ממדינה אחרת בארה"ב ולכן אין לאחות מה להפסיד והיא מספרת כל מה שהולך שם.

את האמת

אם הסיפור היה רק האחות אני גם הייתי מפקפק, אבל יש פה יותר מדי צירופי מקרים שמובילים למסקנה כמעט ודאית שאנשים מתו מרשלנות.

א. המון עדויות מאנשים שאושפזו והבריאו שסיפרו שפשוט הולך שם תוהו ובוהו ואנשים מתים פשוט מחוסר תשומת לב. אפילו צרכים בסיסיים ביותר כמו אוכל לא סופק להם הרבה פעמים. עכשיו תאר לעצמך מצב שבו פתאום יש לחולה קוצר נשימה, למי הוא יפנה באין קשר לעולם החיצון?
ב. למתים הרבים במדינת ניו יורק יש סיבות רבות, אבל בהחלט שיש רגליים לדבר לתלות ברשלנות בתי החולים.
ג. עצם הדבר שאין למאושפז קשר עם העולם החיצוני כבר מהווה גורם לא קטן להתרשל בטיפולו, ובוודאי בזמן של עומס עבודה כפול ומכופל.
ד. חוסר היכולת של בתי החולים במקרים לא מעטים לספק הסבר מתקבל על הדעת על מה שקרה לאנשים שנכנסו לביה"ח במצב טוב יחסית ויצאו בארון מתים.
ה. לפני כמה שבועות החרדים החליטו החרדים להחרים את מיימונידיס על מתים רבים שלא התקבל הסבר מניח את הדעת למותם.
ו. האדמו"ר מויז'ניץ ארה"ב הוא יועץ רפואי ותיק ורב ניסיון, אולי לא כמו מיילך פירר, אבל לא רחוק מזה. זה שזרקו אותו ממאונט סיני בגלל השתדלותו להתקין טאבלטים בכדי שחולים יהיה קשר עם העולם החיצון, מריח לא טוב בלשון המעטה.
ז. המצב בניו יורק כ"כ לא בגדר סוד, שעסקנים רצו להמיר ישיבה לבית חולים ארעי (ייתכן שהתבצע). הנגיד אליעזר קסטנבוים היה אמור לממן את זה.

מכל אלו הסיבות ועוד אחרות סביר להניח שעל אף שאולי המצב לא ממש כמו שהאחות מתוארת, בכל מקרה המצב לא רחוק מזה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי תמניא_אפי ב- 06/05/2020 19:49:02

א. השקרן הופך כמה סיפורים בודדים להמון עדויות. כשטענתי לפני כמה שבועות שהמצב בניו יורק קטסטרופלי השקרן טען שאני משקר והמצב לאכל כך נורא.
ב. כשמגיעים מאות חולים במצב קשה לבית חולים בוודאי שקשה לתת את אותו טיפול כמו במצב רגיל.
ג. איך אפשר לתת לאנשים בריאים להסתובב במחלקות נגועות בוירוס?
ד. בכל העולם יש המון מקרים של אנשים חולים שהרגישו טוב ותוך כמה שעות הלכו לעולמם, לכן הוירוס כל כך מסוכן, אין לזה שום קשר לרמת הטיפול, פשוט אין טיפול שיכול לעזור. השקרן מנסה להטיל את האשמה על בתי החולים.
ה. החליטו להעביר חולים לבתי חולים אחרים בגלל שהיה עומס עצום במיימונידיס.
ו. אין שום ראיה שהסיפור נכון.
ז. רצו להקים בית חולים בישיבה בגלל שפחדו שלא יהיו מספיק מיטות.

השקרן נהנה לראות  גופות של חרדים ורץ כאחוז אמוק מאשכול לאשכול כדי לנסות להוכיח שהוירוס לא כל כך נורא ואינו שונה מתאונת דרכים. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/5/2020 13:32 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:

זה לא קשור למה שעיני רואות או לא רואות. ולא קשור ל"אמונה"
החשיבה שלי היא 'חשיבה ביקורתית'.
גם בעניין הקורונה אינני מסתפק בכותרת בחדשות אלא מטיל ספק ומנסה לברר. מניין שיש בכלל מגיפה? מניין שזה וירוס? ומניין שזה דווקא הקורונה? (כמובן שנזהרתי מאוד. ואפילו לפני שיצאו ההוראות) וחיפשתי מקורות ומצאתי שאכן במדינות שדווח על התפרצות הייתה תמותה עודפת לפי דוחות רשמיים. ובהמשך ראיתי שיש קשר די מובהק בירידה בתמותה להגבלות שהוטלו ע"י הממשלות. זה הניח את דעתי.

באופן טבעי תמיד יהיו אנשים שיהיה להם תלונות על בתי החולים. זה לא חדש.
כאשר אתה מאבד מישהו, אתה הרבה פעמים מחפש מישהו להאשים. ובתי החולים הם מטרה קלה.
וכמו בכל מקום יש גם עובדים ממורמרים. ובפרט בבתי חולים שרק מהלחץ יכולים להשתבש ולהתחיל להאשים את כל העולם.
כדי לקבוע דבר נוראי שכזה שבבתי החולים מרעיבים למוות אנשים בזדון. צריך ראיות טובות.
אם תביא לי ראיות טובות כמו רופאים מוסמכים שמעידים על כך. אז אקבל את הטענות.

מצד אחד הרופאים לא משתלטים על המצב ולא מגיעים לכל חולה כנדרש ומצד שני לא נותנים להכניס אוכל או דברים אחרים מחשש הדבקות,
ואחת התוצאות זה רעב עד מוות

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מ ז ע ז ע !!!!!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.