בית פורומים בחדרי חרדים

הכירו את החילונים - תגובות על פטירתו של הרב טורצין זצ"ל -אב ל14

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-21/4/2020 16:27 לינק ישיר 
הכירו את החילונים - תגובות על פטירתו של הרב טורצין זצ"ל -אב ל14

הנה העתק של תגובות של חילונים באתר וואלה

זה לא כל החילונים, זה רק מיעוט מהם, אבל אני חושב שצריך להכיר את הדבר הזה.

בכתבה המודיעה על פטירתו של הרב אהרן טורצין זצ"ל מקורונה,

הנה הקישור https://news.walla.co.il/item/3352858

המדינה אינה יכולה לשים חגורת צניעות אצל הנשים החרדיות כדי למנוע התרבות ללא הגבלה להחייב בלימודי ליבה ולהכריח לצאת לעבוד. אבל היא כן יכולה ליצור אוירה כזאת שאנשים יביאו ילדים לפי היכולת שלהם לגדלם לאלץ אנשים לצאת לעבוד ולמי שאין ליבה יעבוד בעבודה פחות מכניסה כיצד?לסגור את ברז הקיצבאות ימנים לא?

אל תהיו טיפשים החרדים יותר חכמים מכולנו הם האחרונים שמאמינים באלוהים אבל מה רע לא לעבוד לא לשרת בצבא לא למלא שום חובה אזרחית ולקבל הון על כל ילד. כל מי שיחליטו להצביע לו יהייה ר"המ כי הם רוב אז גם השלטון הוא שלהם אז הם מתפללים בכיף זה לא קשה 

חייבים לפתח חומר הדברה נגד החרדונים

20,000 משגיחי כשרות. 8 פקחי בטיחות בניה.

הרשעים האמיתיים זה הרבנים של העדר .

צהל צריך להפגיז את בניני זופניק בירושלים. זה כמו מפקדה של החמאס
גם את המבנה של חסידות סאלונים הגיזענית שנמצאת לא רחוק משם

כ - 170 אלף בתי כנסת, מקוואות ,כוללים,ישיבות ותלמודי תורה יש במדינה. יש כ 10 בתי חולים. ופחות מ 10 אוניברסיטאות. אנשים, מה הולך פה ?

שכחת לציין שיש עשרות אלפים משגיחי כשרות ורק עשרות בודדות פקחים של משרד הבריאות, עשרות בודדות של פקחים של משרד העבודה ,עשרות בודדות של פקחי איכות סביבה ועוד

מה שהולך פה זה מדינה עם שלטון דיקטטורי במסווה של דמוקרטיה ! החרדים (בישראל בלבד ! ) הם טפילים שעבור חסותם הפוליטית לעבריין נמלט הם מקבלים על חשבונינו משלמי המיסים את כספינו. זה מה שקורה פה ועלינו להתחיל להתעורר ומהר.

קיצר, חרדונים , תעשו מצווה , תעופו לנו מהעיניים

המדינה הזו היא קודם כל של מי שעשה צבא ומשלם מיסים ! את העובדה הזו שכחו שם בממשלת השואה המורכבת פה לרעה. עלינו אזרחי ישראל ישרי הדרך ואוהבי ישראל האמיתיים !!!!!!!!!!! עלינו להתעורר ולגרש את כל הרשעים וכל עובדי הציבור שלא עובדים בשבילנו ! כל שר בממשלת השואה הזו שקמה הוא בוגד באזרחי ישראל הטובים משלמי המיסים ומשרתי הצבא !

תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 21/04/2020 17:02:36

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/4/2020 16:33 לינק ישיר 

המשך 

יש להסתכל על חצי הכוס המליאה. בגילו של המנוח, הייתה האפשרות שיהיו לו מעל ל-24 ילדים. כלומר, הוא התחשב במורת הרוח של הציבור החילוני שמקיים ושומר על המדינה שלנו.

אם רוצים לקרוא לי אנטישמי אז שיהנו מזה אבל אני יהודי ציוני וריאלי ואין שום דרך שמדינת ישראל תמשיך להתקיים במצב הנוכחי עם החר(א)דים. חייבים לדלל את החר(א)דים או להפסיק את הקצבאות. אני אגיד לכם יותר מזה - בין הדמוקרטיה שאותה מנצלים החר(א)דים למדינה ציונית אני בוחר בציונות!

כל כלומניק מבני ברק משריץ 14 ילדים שמשריצים 200 ילדים. חוששים מגידול אקספוננציאלי בקורונה??אני יותר חושש מהגידול האקספוננציאלי בחרג'וקים אוכלי החינם והבטלנים!

עם החר(א)דים אין סיכוי לישראל. ובמידה ותשאלו מה קרה לפנסיות - תיזכרו בבחור הזה שהביא 14 ילדים בלי לעבוד יום בחייו אבל היה מכוסה כלכלית לתמיד.

כל חרדון שימות = ברכה משמים.

זו לא שינאת חינם לחרדונים , היא עולה לנו הון .

הגבלת הילודה (מניעת תקציבית/מענק ילדים)הוא הפך להיות צורך קיומי של המדינה עד מתי יוכל הציבור החילוני לממן את תעשיית הילדים של החרדים

הוא ושכמותו לקחו למדינה מליארדי שקלים: בבריאות, בתשתיות בקצבאות ילדים בתמיכות באברכים, כוללים בקצבאות וילדים ויותר מכל באי השתתפות בנטל של שירות צבאי וציבורי.

העיקר שהשר שלהם ליצמן ממשיך להיאחז בשלטון. אפס מוחלט, נאחל לו גורל דומה

כמו וירוס שמשכפל את עצמו כל הזמן

כל הנשאה לחרדים יכולה להפתר מהר מאוד שירדו לנו מהגב שלא יקחו שקל מהמדינה יממני לעצמם את העבודת האלילים שלהם ולחילוניים לא יהיה איכפת מהם אבל כשחילוני משלם כל חייו ביטוח לאומי ומס בריאות וברגע האמת מקבל יין לעין ורואה אך אוכלי חינם ממשיכחם לקסל קצבאות מהכסף שהוא שילם השנאה לא תעלם היא רק תתעצם

אל תשכחו שלמנוח יש 9 אחים ו 20 נכדים. רובם ממומנים על ידי משלם המיסים.
ולכולם יש או יהיו בקרוב דירות בטאבו. מאיפה הכסף ? מהתמימים הישנוניים.

זאת לא שנאת חינם. החרדים עולים לנו הרבה כסף והעניים שלנו מופלים לרעה לעומתם.

הגיע הזמן לחוקק חוק להגבלת הילודה ןלחייב רשיון פלוס אגרה שנתית על הבאת ילדים לעולם אגרה בסכום קבוע לפי ראש לפי אחןז מהשכר הממוצע כפול משספר הילדים ןשהוח יהיה למפרע וגם להכניס לחוק העונשין עבירה של התרבות אנושית ללא רשיון ותשלום אגרה ולקבוע שמדובר בעבירה שעושה מאסר עולם ללא אפשרות חנינה

הגיע הזמן לחוקק חוק להגבלת הילודה ןלחייב רשיון פלוס אגרה שנתית על הבאת ילדים לעולם אגרה בסכום קבוע לפי ראש לפי אחןז מהשכר הממוצע כפול משספר הילדים ןשהוח יהיה למפרע וגם להכניס לחוק העונשין עבירה של התרבות אנושית ללא רשיון ותשלום אגרה ולקבוע שמדובר בעבירה שעושה מאסר עולם ללא אפשרות חנינה

מטופל מהמילה טפיל, בטח התפלפל הרבה בגמרא על חשבון אמהות חד הוריות שעובדות ב2 עבודות בשביל שהוא לא יעבוד ושמדינת ישראל תעזור לו לחיות על חשבונן והילדים שלהן, אין לשמוח במותו

חבל שלא לקח איתו את דרעי וליצמן

הוא נתן לקנייבסקי 3000 שקל מהעשרות אלפים שהוא מקבל מהמדינה על זה שהוא לא עובד ורק משכפל את עצמו, וזה לא עזר לו הוא מת מקורונה, קנייבסקי יא שובב מה תגיד על זה?

יא אידיוט. את ה 3000 נותנים חילוניים, מסורתיים ודתיים לאומיים. החרדים לא נותנים שקל

בוא נהיה רציינים.. לאף אחד לא איכפת ממנו... מה הוא שונה משאר הזקנים שמתו בבתי אבות ואף אחד לא שם עליהם.. סהכ עוד בן אדם שהעמיס על המערכת ביטוח לאומי עם 14 ילדים.. מיותר לעשות 14 ילדים .. פשוט מעמיס על העולם שגם ככה וככה לא מחזיק יותר בני אדם!!

ביטוח לאומי ? אתה צוחק עליי ? 60 אחוז מהתקציב הכללי של המדינה הולך לחרדים בתיווכם של דרעקי,פליצמן וגופי.

על זה נאמר שהכל נהיה בדברו אבל למה ככה באיחור?

תבדוק טוב אתה. ל 14 האלה יהיו 14 דירות בטאבו. מאיפה ? חלק גדול מתקציב החינוך הולך למוסדות החרדיים וכל זה בשעה שהם מתנגדים למדינה ולליבה.

תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 21/04/2020 16:48:15

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/4/2020 16:52 לינק ישיר 

לא יודע למה התגובות החילוניות מבדחות אותי.

כן אני לא רואה את עצמי 'חרדי מחמד' !!!
לא קוראים לי נודרמן לא ולדר לא גליס לא שראל-כהן וכו' וכו'. מה איכפת לי מה החילונים המשוקצים אומרים!

מאידך, בדרך כלל בכל עימות חרדי חילוני, מתחדדים יותר ההשקפות הנכונות. וזה דווקא פלוס.

אך הבעיה החמורה בעיני, החרדים שבתוכנו, 'מהרסייך ומחריביך' שיש מהם אף כותבים בפורומנו, אשר אימצו לאט לאט את הדעות המתועבות. ויש מהם שמסתמא בליבם חושבים ג"כ בדיוק בדיוק כך.  בפרט בעניין ריבוי הילודה שנתברכנו בהם בחסדי ה', יש בינינו המון אחוזים (עדיין מיעוט מתוך המחנה כולו!) שיש להם רכב גדול, בית גדול, סמארטפון גדול, ועוד כמה דברים גדולים/ארוכים אבל משפחה מצומקת. ורוממות המוסר וההטפה לאחרים בגרונם, כשבדרך זו הם מקיאים החוצה את מיטב תסכוליהם ותסבוכותיהם השונים, ובהגיגיהם אינם נרתעים להטיף מוסר למיינסטרים ולגדולים האמיתיים.

"יהיו להם בנים כאלה" כברכת הגרח"ק, כשם שהם עצמם עם השנים נטשו בדרך זו ואחרת את דרך אבותיהם ואמותיהם המסורתית, יש להניח גם בניהם יהיו כמותם ומי יודע לאן יגיעו.

תקופת בין הערבים. ובמהרה יוציאנו הקב"ה לרווחה ולתשועה אכי"ר

תוקן על ידי יוחנןש ב- 21/04/2020 16:56:04

תוקן על ידי יוחנןש ב- 21/04/2020 16:58:54

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/4/2020 17:01 לינק ישיר 

אלו מצביעי ישראל ביתינו, בא נבין לליבם. שנה הם אחזו את כולנו ב*****, פתאום הם נזרקו לשולי המליאה עם כמה תומכי טרור מוסלמים. את הזעם הם מוציאים עלינו. נו.

איווט יכל לקבל בשביל כל אחד מהם פנסיה קבועה + רכב + בית + מגרש, אבל בחר להפקיר אותם בגלל שנאה אישית לנתניהו ואיזה מלחמה מטופשת עם ליצמן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/4/2020 17:01 לינק ישיר 

איך אפשר להמליט 14 יצורים,הם חיות???

החרדים מתפללים ועושים שלחילוניים יהיה רע. עכשיו התפילה חזרה כמו בומרנג.

אז מי יודע יותר טוב: הרב קנייבסקי או מנכ"ל משרד הבריאות? למעשה, מגיע גם לרב קנייבסקי להידבק קצת. הוא שלח אל מותם רבים, למה שלא ילך גם?

זה הזמן להכריז על הצורך בצמצום ילודה. לא ייתכן שיהיה בית עם 14 ילדים שכולם יהיו בסכנת הידבקות. לא ייתכן מבחינה סניטרית, רגשית איפה ההדגחה ההורית כאן? בני ברק זו פצצה חברתית מתקתקת. רואים את זה בקורונה נראה את זה עוד הרבה בהמשך. אני מתפלא איך לשכת הסעד לא מתערבת שם?

על חתול נדרס איהיה עצוב , עליו והפרזיטים שלו -לא.

השאיר אחריו 14 טפילים (לא הספיק לו 8 ) לא הצליח לרסן את הבולבול עד שמת. יש מצב היה עושה עוד. עכשיו כל אחד מהם ייצר לפחות 10 טפילים... הלכה המדינה. שנאמר: מדינת הלכה, הלכה המדינה.

לא כל החרדים אנטישמים ! . . . לא כולם ! אולי רק אלו היהירים שמתנשאים וחושבים שהם חברים של אלוהים ( שהוכיח לכולם החודש את ההפך) ) הם הם אלו ששונאים חילונים שעובדים ומפרנסים אותם ואת ילדיהם ! אכן מצב אומלל ..

עוד כמה טרוריסטים כאלה מסתובבים חופשי בבני ברק ומאה שערים? וצריך לקרוא לזה בשם הנכון - טרוריסטים!

לפחות הילדים שלו ניצלו מפדופיליה

אוי למה לא כל החרדים הפרזיטים לא מצתרפים לו חבל חרדי פרזיטים טפילים

כשביום קיצי חם מתישב לידי חרדי באוטובוס אני מקלל את האלוהים שנתן לי חוש ריח.

בסך הכל חודש מובטלים ובוכים. עכשיו החילונים אתם מבינים את החרדים שמובטלים כל החיים כמה זה קשה.

החרדים עובדים את השם ומקבלים כל החיים משכורת מהחילוניים על כך. הייתי ממליץ לחילוניים לפטר את החרדים ושאלוקים ישלם להם את המשכורת. אבל לזה הם לא יסכימו בחיים כי הם לא מאמינים באלוקים. הם מאמינים רק בכסף חילוני.

תמיד התפלל לקצבאות שבדרך

סוף סוף ברוך השם כמו שהבני ברקים אוהבים להגיד , פחות זבל אוכל חינם על כדור הארץ....
טוב זאת ההתחלה. יש לי ציפיות גבוהות מהקורונה. ואם זה לא יעזור אני מקווה שאלוהים ישלח לבני ברק סארס.

חבל שלא מת לפני שהשריץ את 14 הפרזיטים שלו אסל גם זה ברכה אוכל חינם אחד פחות

הקשיב לרבנים במקום לרופאים וזאת התוצאה

איזה בן אדם משריץ 14 ילדים בלי לעבוד ומשליכם על זקן נכה ועני כדי לכלכלם ולפרנסם ?. ועכשיו מה יעשו ? יפלו עוד יותר חזק על הציבור החילוני .

חרדי טפיל שלא עובד והמדינה מספקת את כול צרכיו וצורכי משפחתו בכסף שנעשק ממי שעובד

זבל אפס ןסמרטוט רצפה חבר לזבל , סמרטוט ריצפה , פושע עלוב , נוכל , שקרן , גנב , בוגד , אפס , מאיים , ואחד שגרם לרצח רבין , ואחד שבגללו לא מעט אנשים מסתובבים עם מאבטחים !!!!!

מי מימן את ילדיו? כמה הרוויח לפני שהחליט להביא ילדים בחוסר אחריות? מאיפה הכסף לאוכל ולדירה ומלבושים?

היה צריך למות לפני 30 שנה כשהתחיל להביא ילדים במשקל

עצוב מאד שאדם טוב לא קורא את האמת הפשוטה ומשלם את מחיר היהירות והאמונה בחבר דמיוני שיציל אותו מכל צרה . עצוב מאד !

אני מאוכזב קשות מהקורונה . היא לא לוקחת מספיק בני ברקים

תבוא אלהם מחלה יותר גרועה ותשמיד אותם בגלל שהם עושים כסף על חשבון אלוהים

כל עוד גוש הימין הולך עם החר(א)דים אז הוא לא ימין ציוני! הוא אנטי ציוני ויביא לחורבן מדינת ישראל. המלחמה האמתית היא לא על השטחים ולא עם חמאס אלא על הדמוגרפיה של ישראל. בקצב הנוכחי מדינת ישראל תקרוס לתוך עצמה בגלל ה0רטן החר(א)די תוך 25 שנה.

הותיר אחריו 14 ילדים,,,,,הותיר לנו

גם כך אנחנו גידלנו לו אותם מבחינה כספית. כך שאין הבדל גדול...לפחות העכברוש הראשי מת, לפני שהביא עוד...

כך נראה המצב כאשר מפקירים את העתיד ב"ה. האידיוט (ז"ל) כאילו שמע בקול רבו - קנייבסקי, קפץ מהגג של מגדל עזריאלי, במחשבה שב"ה יקרה נס במהלך הנפילה והוא לא יגיע לקרקע...רק במקום לקפוץ מהגג, הוא נדבק בנגיף. החלק הפחות נחמד (בהתפגרותו) זה שעכשיו יש 14 ילדים שיגדלו על חשבוננו. וגם הם יחיו ע"פ ב"ה...

כל חר(א)די שמת מקורונה זה נצחון קטן למדינת ישראל! רק חבל שזה מת אחרי שכבר הביא 14 ילדים בתפזורת. מקווה למגפה שתרוץ בבני ברק ומאה שערים ותפגע בצעירים או לפחות סירוס כימי לחר(א)דים. מה שהומאני לחתולי רחוב הכרחי לחר(א)דים.

לפני שבוע בטח ירק על שוטרים ואנשי מדא ועשה בהם לינץ. היום קיבל את העונש

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/4/2020 17:14 לינק ישיר 

כן ירבו ההולכים מביניהם, רק כך נוכל להשתחרר מפרזיטים אוכלי חינם על כץגב המיסים שמשלם ציבור החילונים העובדים לפרנסתם

הפרזיטים הזבלים מפיצי המחלות הנקראים חרדים, משריצים עשרות ילדים בלי שיש להם יכולת לפרנס אותם. האבא מגרבץ בישיבה והאמא שומרת על הילדים, אז איך יש להם כסף לדירות ואוכל?? קצבאות כמובן, הנחות בארנונה על חשבוננו, תרומות וגמ"חים. ככה מגדלים ילדים לעוני, בטלה ובורות וכמובן שהחילונים מגנים עליהם בצבא

עוד קרבן של קנייבסקי הרוצח. עד מתי הרבנים ימשיכו לגרום לאסונות ויצאו בלי כלום? למה הם לא עומדים לדין?

סוף סוף ברוך השם כמו שהבני ברקים אוהבים להגיד , פחות זבל אוכל חינם על כדור הארץ....

איזה חוסר אחריות להשאיר אחריו 14 ילדים. ומה תעשה אשתו? היא לא מכירה איך החיים לא בהריון. אלה לא בני אדם אלה חיות!

הם גם לא שמים. הם כת מזרח אירופאית פגאנית שהסתפחה ליהדות. לובשים בגדים של אצילים פולנים ואוקראיניים מהמאה ה17 וקוראים לילדים שלהם בשמות גרמניים.

לפני כמה ימים ראיתי סרטון בפייסבוק שפורסם בכיכר השבת של חיילים עושים לינץ בחיילים שבאו לפנות בית כנסת. לרגע חשבתי שזה צולם בגנין. חרדים בזים למדינה לא פחות מהערבים. הם השיגו את השנאה ביושר

כל המתים הם חרדים וקשישים מבתי אבות

השאיר אחריו 14 חולדות שישאירו אחריהם 14*14 חולדות שישאירו אחריהם... אנחנו אבודים.

זאת לא שנאת חינם אנחנו משלמים עליה מיליארדים כדי שהוא יביא עוד 14 טפילים. עכברים לא מתרבים ככה! יותר קטלני מקורונה.

כנראה הפרזיטים השוטים התבלבלו ולא קראו את הפרק המדוייק מספר השקר בהטעמה הנכונה והישבן שלהם לא פנה לכיוון ירושלים. בגלל זה התפילה לא תפסה.

הגורו קנייבסקי אמר שמי שיצביע ג' יהיה חסין. מה החרדים לא הצביעו ג?

לכל המזועזעים מהתגובות פה. אני בטוח שאתם לעולם לא תעשו חשבון נפש איך הגענו למצב שבו ככה מקללים ושונאים אתכם. אתם תמשיכו בשלכם (להתבדל, להתייהר, לנצל את החילונים, לא לעבוד, לא ללמוד, לא לעשות צבא, לא לתרום, לא לשלם מיסים, להמשיך עם ההסת שלכם נגד החילונים) ותמשיכו להתפלא איך זה, איך יהודי שונא יהודי.

מה זה להיות יהודי? להיות בור עמי ארצות? להיות פרזיט שחי על חשבון אחרים? להשריץ 14 ילדים ולפרנס אותם בכסף שמישהו אחר עמל בשבילו? לבוז למדינת ישראל? שערבות הדדית זה ממני והלאה? לא תודה. עדיף להיות כמו שאני. בנאדם.

להעמיד לדין את קנייבסקי וכל הרבנים שלהם על רצח. לא יתכן שהרבנים יגרמו לאסון ויצאו מזה בלי כלום

שנאת חרדים ביום שואה שצועקת מהתגובות. הרשו לי לצטט את המשיח החדש שלכם י.גולן: "מזכיר תהליכים שהיו בשנות ה30-40, באירופה בכלל ובגרמניה בפרט".

בנתיים החרדים הם אלה שיורדים על שוטרים ויין על חשבוננו יא אשפה. בלי חילוניים החרדים היו אוכלים מפחי האשפה, הם הרי לא עובדים וחיילים חילונים מגנים עליהם

כל מוות הוא עצוב, אבל מעניין יהיה לראות מה יגידו כל אותם האידיוטים שאמרו שטויות כמו "להפסיק ללמוד תורה זה יותר גרוע מקורונה" או "שליחי מצווה לא ניזוקים". הם באמת היו בטוחים שהם מוגנים מפני הקורונה ויכולים בבטחה להמשיך להתקהל ולנשק מזוזות בלי שיקרה להם כלום.

כן ירבו המתים בבני ברק, אלעד, מודיעין עילית ושאר חורים חרדים. פחות פרזיטים פגאנים פרימטיבים שיחיו פה. על מי אתם חושבים ש14 הילדים שלו יחיו? הוא הרי למד בישיבה ואשתו לא עבדה, חיים על קצבאות ומשריצים ילדים בלי חשבון לעוני, בטלה ובורות על חשבוננו. כת השטן

כל הבעיות במדינה בגלל החרדים והערבים. רק טרנספר יציל את המדינה

קצב ההתרבות שלהם יותר מקורונה.בעוד 100שנה הוא מעמיד 1000 צאצאים,תחפילו במספר חרדים, תוסיפו את אלה שבאים להתרפא להקבר פה ולהצביע לכנסת שהם יורקים עליה, ותבינו שבעוד 50 שנה החלום הציוני לה יהיה קיים.לו אני ערבי אני יושב בשקט במזרח לאט לאט הכל יסתדר לכם

כל המטרה ב"חינוך" החרדי הוא למנוע שימוש בשכל הישר! ה"חינוך" החרדי הוא לציות עיוור למנהיגים ישישים מנותקים מהעולם ולעסקנים הפוליטיים שסובבים אותם ומורידים פקודות פעולה לעדר הבור והנבער.

היהודים החרדים מטבעם הם אנשים טובים , הנתינה ללא תמורה ,הצניעות היא מנת חלקם , הבעיה הינה הייתה וכמראה תשאר במנהיגים הרוחנים והפוליטים שלהם , הלך אדם שפשוט נשמע למנהיג רוחני שלו שלא הבין את גודל המגפה עד שקיבל מידע מברוקלין

בורות שם הבעיה ושלטון דיקטורי של רבנים,ונצול נשים עד לשד עצמותיהן.זו כת לדעתי

לא המנהיגים הרוחניים רק המנהיגים הפוליטיים והעסקנים שסובבים את המנהיגים הרוחניים. המנהיגים הרוחניים ממיתים עצמם באוהלה של תורה ולפיכך מנותקים מהבלי העולם הזה וניזונים מקטעי מידע על עולם שזר להם דרך הפילטרים של עסקנים ופוליטיקאים אינטרסנטים.

14 ילדים, גם אם 4 מהם יתפקחו, זה שינוי דמוגרפי וזו שואה בכל ארץ שרוצה להגיע למאה העשרים ואחת

זה יום עצוב. איזה מעאפן השאיר אחריו 34 צאצאים יחד עם הנכדים שלו. 34 ? אתם תופסים ? המצב של החילוניים הוא נורא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/4/2020 17:24 לינק ישיר 

לצערי הרב, אחת התגובות שמצאתי בשרשור שלך איננה אנטישמית כלל, היא עובדה עצובה, ונקודה למחשבה עבור כולנו.

"כל המתים הם חרדים וקשישים מבתי אבות"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/4/2020 17:40 לינק ישיר 

על לפחות חלק מהמגיבים המשוקצים שם, ניכר בבירור שהם חרדלשי"ם. טביעות האצבע בולטות.
[הם ניכרים גם בלי השקיות של גלפז...]
וזו הסיבה שהזעזוע שהדברים מעוררים לא גדול כל כך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/4/2020 18:03 לינק ישיר 

יום השואה אמרנו- החילונים המגיבים בשנאה כזו דומים לנאצים. ליברמן בעיני נאצי אנטישמי קטן, מסכת פסחים מט: מי יתן לי תלמיד חכם ואנשכנו כחמור.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/4/2020 18:28 לינק ישיר 

מיום שניתנה תורה, ירדה שנאה על הר סיני, וכמו שהגויים שונאים את ישראל, כך ויותר מכך שונאים עמי הארצות את תלמידי חכמים.
והטעם, כי עם הארץ שלא נתן חלקו בתורה, כשרואה את הבן תורה, מרגיש תביעה על עצמו "למה אני עצל ולא מקדיש זמן לדבר שהוא חיינו ואורך ימינו?" וזה מתפרץ אצלו בצורת שנאה. (מרן הסטייפלר ע"ה בספר חיי עולם)
את זה (שנאת ע"ה לת"ח) *לא ניתן למגר כליל*, אבל ניתן לצמצם דרסטית.
פסחים קיג: ארבעה אין הדעת סובלתן אלו הן *דל גאה* ועשיר מכחש וזקן מנאף ופרנס מתגאה על הציבור בחנם.(אפילו הן עצמן מתחרטין לאחר זמן ונבזין הן בפני עצמן, רש"י)
עובדה עצובה: התדמית שלנו מול המגזר החילוני היא תדמית של דל גאה. אנחנו חיים על הקצבאות ועל המיסים שלהם. אנחנו לא יכולים להסתדר בלי תקציבים ייחודיים. והם אלה ששומרים על המדינה ועמלים עליה ואנחנו אלה שפושטים יד.
*זו התדמית*. ככל שאנחנו מתקוממים כנגדה ומנסים לשנות אותה – לא ממש הצלחנו.
אבל יש לזה פתרון.
אנחנו צריכים להוביל מהלך: המדינה צריכה לדאוג רק *למעטפת של החיים*, כל מה שהאזרח הבודד אינו יכול לעשות. צבא, משטרה, תשתיות, כבישים – גשרים – מנהרות -חברת חשמל – מים בצינורות. כל זה התפקיד של המדינה.
שאר תחומי החיים, ובמיוחד חינוך, תרבות, כלכלה יהיו באחריות האזרחים והקהילה המקומית. הממשלה לא תתערב ולא תפריע (להתערב ולהפריע - זה מה שהיא עושה בדרך כלל, יותר בעיה מאשר פתרון)
כל הסיפור של עפולה דהשתא, ושל עמנואל מלפני עשר שנים, ועוד אלף ואחד סיפורים שמייצרים שנאה כלפי המגזר שלנו חדשים לבקרים, לא היו באים לעולם אם נאמץ את הגישה הזו.
תחשבו על זה, ותחפשו, מי מהפוליטיקאים שלנו מוכן באמת, אבל באמת ללכת על זה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/4/2020 18:39 לינק ישיר 

אני הסברתי כאן כמה פעמים בפורום שהולכת להיפתח מלחמה אכזרית נגד החרדים.
והרוב לגלגו עלי. אבל מי שמתבונן קצת מבין שזה בלתי נמנע.

היום בעידן הקורונה כולנו מבינים את המשמעות של גידול אקספוננציאלי.
המגזר החרדי מכפיל את עצמו בערך כל 15 שנה!, בעוד שאר הציבור היהודי (כולל דתיים) מכפיל את עצמו בערך כל 50 שנה.
כל חילוני שמסתכל על הנתונים ומבין את משמעותם, נתפס חלחלה!.
הוא מבין שהלכה לו המדינה.
הוא מבין שזה רק עניין של זמן עד שהמדינה תהיה בשליטה חרדית.
וברגע שזה יקרה: לא תהיה דמוקרטיה. הכלכלה תקרוס. הצבא יקרוס.
בקיצור: המדינה תקרוס.

כשאני רואה את התגובות האיומות של החילונים. אני מזהה יותר פחד מאשר שנאה.
הם פוחדים על עתיד המדינה ועל גורל צאצאיהם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/4/2020 18:49 לינק ישיר 

גלאגוזים כתב:

על לפחות חלק מהמגיבים המשוקצים שם, ניכר בבירור שהם חרדלשי"ם. טביעות האצבע בולטות.

גם פה בפורום יש כמה דתלשי''ם

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/4/2020 18:50 לינק ישיר 

תוצאה ברורה של ההסתה של הפוליטיקאים והתקשורת.
שנאה תהומית, ורובה נובעת מחוסר ידע והכרה של הציבור החרדי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/4/2020 18:55 לינק ישיר 
ולשרה_בן

יו_טיוב כתב:
גלאגוזים כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

כמוך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/4/2020 19:09 לינק ישיר 

פשוט עצוב ... שילוב של בורות, תסכול, הסתה תקשורתית, ופוליטיקה ודת המעורבבים יחד המתדלקים את המוטיביה לשיח הזה. הגיע הזמן לחקיקה שתעניש איש תקשורת שמביע את "דעתו" כשהיא לא נכונה עובדתית... מעין בסיס לתביעת דיבה ! אולי זה יעצור את ההסתה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/4/2020 19:17 לינק ישיר 

ולשרה_בן כתב:
ולשרה_בן

יו_טיוב כתב:
גלאגוזים כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

כמוך.

תחזור לפזז ולכרכר עם רבך הרקדן הגאה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > הכירו את החילונים - תגובות על פטירתו של הרב טורצין זצ"ל -אב ל14
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext