|
|
| נשלח ב-21/4/2020 19:24 |
|
| |
תוצאה של התפרסות וחנופה יתירה לפני הפריץ החילוני, תוך התערות בתרבות הישראלית הקלוקלת
כל החנף לרשע - סופו נופל לידו
אם היהודי לא עושה קידוש, הגוי עושה לו הבדלה
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2020 19:31 |
|
| |
ועשיו שונא ליעקב .
| ערלכער_ייד כתב: |  | תוצאה של התפרסות וחנופה יתירה לפני הפריץ החילוני, תוך התערות בתרבות הישראלית הקלוקלת
אם היהודי לא עושה קידוש, הגוי עושה לו הבדלה |
|
לך תסביר להם שכמה שהם יתאמצו למצוא חן ... ומה שהם יעשו או לא יעשו החילונים תמיד ישנאו אותם . כל פעם מסיבה אחרת או בלי סיבה בכלל נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2020 20:09 |
|
| |
| יו_טיוב כתב: |  |
תחזור לפזז ולכרכר עם רבך הרקדן הגאה
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2020 20:17 |
|
| |
| ולשרה_בן כתב: |  |
|
|
אתה טועה, אני לא חסיד של ר' חיים.
|
|
ר' חיים שליט''א הוא גדול בתורה על כן וודאי שהוא נגד השקפת עולמך ... רבך האמיתי הוא רקדן גאה שזכית להיות מתלמידיו הקופצים . אממה ? יש לכם רצפה עקומה בדרך כלל ... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2020 20:29 |
|
| |
| ולשרה_בן כתב: |  |
|
|
אתה טועה, אני לא חסיד של ר' חיים.
|
|
ר' חיים שליט''א הוא גדול בתורה על כן וודאי שהוא נגד השקפת עולמך ...
רבך האמיתי הוא רקדן גאה שזכית להיות מתלמידיו הקופצים .
אממה ?
יש לכם רצפה עקומה בדרך כלל ...
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2020 02:13 |
|
| |
ולשרה_בן
|
|
השתוקי מחלק עיצות.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2020 09:05 |
|
| |
פלדלפי
| ערלכער_ייד כתב: |  | תוצאה של התפרסות וחנופה יתירה לפני הפריץ החילוני, תוך התערות בתרבות הישראלית הקלוקלת
אם היהודי לא עושה קידוש, הגוי עושה לו הבדלה |
|
שמתי לב באמת בתגובות שהם הבדילו בין הציבור החרדי לפלג הירושלמי.... אותכם הם מעריכים!!! בגלל העמידה על העקרונות באמצע כביש גהה .... הקריאות נמות לא נתגייס גורם להם למות עליכם ...
עלך נאמר אל תיתן לעובדות לשנות את התאוריה - אחרי ההפגנות ההזיות שלכם התגובות מלאות הערצה והערכה .. ..
לפני כמאה שנה כשהייתה מגפה באירופה יהודים מתו פחות (בגלל הרגלי ההיגנה) אז האשימו אותם בהפצת המגיפה היום היהודים נפטרים באחוז הרבה יותר גבוהה מהיהודים אז גם מאשימים אותם בהפצת המגיפה
שנאת עם הארץ לת"ח בדיוק כמו שנאת גוי ליהודי!! לא משנה מה תעשה אתה תהיה אשם
אז מה התובנה מכל הקורונה ? לא משנה מה תעשה החילוני ישנא אותך אז לא צריך יותר מידי להתחשב בשני פשוט תחייה את החיים שלך ותחלוב מהמדינה כמה שיותר תקציבים בלי לפחד מה התגובות כי גם אם תיקח שקל יגידו שאתה סחטן
אבל זה לא מתיר לצאת וללבות את השנאה בידיים חסימת כבישים והתגרות בחילונים (וגזילת זמן וכסף לאלפי חרדים) מעולם לא הייתה דרך היהדות וגם לא תהיה !!!! אתם פלג קטן והזוי וימי הקורונה הראו זאת ביתר שאת
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2020 10:10 |
|
| |
תגובה נכונה וריאלית
| חריף_ומקשה כתב: |  | אני הסברתי כאן כמה פעמים בפורום שהולכת להיפתח מלחמה אכזרית נגד החרדים. והרוב לגלגו עלי. אבל מי שמתבונן קצת מבין שזה בלתי נמנע.
היום בעידן הקורונה כולנו מבינים את המשמעות של גידול אקספוננציאלי. המגזר החרדי מכפיל את עצמו בערך כל 15 שנה!, בעוד שאר הציבור היהודי (כולל דתיים) מכפיל את עצמו בערך כל 50 שנה. כל חילוני שמסתכל על הנתונים ומבין את משמעותם, נתפס חלחלה!. הוא מבין שהלכה לו המדינה. הוא מבין שזה רק עניין של זמן עד שהמדינה תהיה בשליטה חרדית. וברגע שזה יקרה: לא תהיה דמוקרטיה. הכלכלה תקרוס. הצבא יקרוס. בקיצור: המדינה תקרוס.
כשאני רואה את התגובות האיומות של החילונים. אני מזהה יותר פחד מאשר שנאה. הם פוחדים על עתיד המדינה ועל גורל צאצאיהם. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2020 10:26 |
|
| |
אותי החילונים ותגובותיהם לא מעניינים, הם מחללי שבת חייבי כריתות מי הם בכלל,
חבל רק שבין השומרי תורה אין אחדות,
אבל החילונים לא אמורים לעניין אותנו כלל,
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2020 11:04 |
|
| |
| bakar כתב: |  | | אותי החילונים ותגובותיהם לא מעניינים, הם מחללי שבת חייבי כריתות מי הם בכלל,
חבל רק שבין השומרי תורה אין אחדות,
אבל החילונים לא אמורים לעניין אותנו כלל, |
|
אתה לא צודק. הבעיה עם התגובות והשנאה הזאת, שהדברים לידי באים לביטוי בשטח. והתוצאות בהתאם.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2020 12:13 |
|
| |
האם שרה בננה הוא חסיד של ברלנד ? או של קרליבך ?
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2020 12:18 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | אני הסברתי כאן כמה פעמים בפורום שהולכת להיפתח מלחמה אכזרית נגד החרדים. והרוב לגלגו עלי. אבל מי שמתבונן קצת מבין שזה בלתי נמנע.
היום בעידן הקורונה כולנו מבינים את המשמעות של גידול אקספוננציאלי. המגזר החרדי מכפיל את עצמו בערך כל 15 שנה!, בעוד שאר הציבור היהודי (כולל דתיים) מכפיל את עצמו בערך כל 50 שנה. כל חילוני שמסתכל על הנתונים ומבין את משמעותם, נתפס חלחלה!. הוא מבין שהלכה לו המדינה. הוא מבין שזה רק עניין של זמן עד שהמדינה תהיה בשליטה חרדית. וברגע שזה יקרה: לא תהיה דמוקרטיה. הכלכלה תקרוס. הצבא יקרוס. בקיצור: המדינה תקרוס.
כשאני רואה את התגובות האיומות של החילונים. אני מזהה יותר פחד מאשר שנאה. הם פוחדים על עתיד המדינה ועל גורל צאצאיהם. |
|
שילכו לעזאזל. להזכירך, הם שכפו על החרדים שהיו כאן לפניהם את המדינה שהם יצרו. אז שלא יבואו בטענות. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2020 12:40 |
|
| |
אתר וואלה? שנים שאני לא מקליק אליו. אתר זולל חרדים לתיאבון ולא מקצועי. כותרות מתסיסות באופן מכוון כלפי כל אחד: רוהמ,שרים, גופים ממשלתיים, מיעוטים בחברה הישראלית כחרדים, אתיופים וכדו', חוץ מערבים שזוכים לעדנה שם. אתר פחח נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2020 12:54 |
|
| |
| פיינשמקער כתב: |  | | חריף_ומקשה כתב: |  | אני הסברתי כאן כמה פעמים בפורום שהולכת להיפתח מלחמה אכזרית נגד החרדים. והרוב לגלגו עלי. אבל מי שמתבונן קצת מבין שזה בלתי נמנע.
|
שילכו לעזאזל. להזכירך, הם שכפו על החרדים שהיו כאן לפניהם את המדינה שהם יצרו. אז שלא יבואו בטענות. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
הם לא הולכים לאף מקום. ויש להם רובים, וטכנולוגיה. הם יחוקקו את 'חוקת מדינת ישראל' שתשלול מהמגזר החרדי את כוחו הפוליטי. למשל: - מפלגות שאין בהן 50 אחוז נשים לא יוכלו להתמודד לכנסת. - מפלגות מעל 10 מנדטים יחויבו בעריכת פריימריז שקופים ומפוקחים. וייתכן אף חוקים רדיקליים יותר. למשל: - מי שלא ישרת שירות לאומי (מד"א, מכבי אש, וכדומה) יהיה לו רישום פלילי ולא יוכל לבחור או להיבחר לכנסת ואף ישללו ממנו תקציבים והטבות. - מוסד שלא יעמוד בלימודי הליבה לא יקבל תקציב וההורים ששולחים את ילדיהם למוסד כזה ייחשבו כהורים מזניחים ופקידי הסעד יוכלו להוציא את הילדים מחיק המשפחה.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2020 13:32 |
|
| |
פלדלפי
| פיינשמקער כתב: |  | | חריף_ומקשה כתב: |  | אני הסברתי כאן כמה פעמים בפורום שהולכת להיפתח מלחמה אכזרית נגד החרדים. והרוב לגלגו עלי. אבל מי שמתבונן קצת מבין שזה בלתי נמנע.
|
שילכו לעזאזל. להזכירך, הם שכפו על החרדים שהיו כאן לפניהם את המדינה שהם יצרו. אז שלא יבואו בטענות. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
חילונים היו בכאן בארץ ישראל עוד מימי שפוט השופטים... תלמד קצת נביא ..
בימי קום המדינה היו כאן המון חילונים הקהילה החרדית הייתה קטנה ענייה ומסוכסכת שחיו מתמיכות
|
|
|
|
|