בית פורומים עצור כאן חושבים

האם מגפת הקורונה היא באמת איום? (דיון מועבר מדיון אחר)

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-7/5/2020 20:31 לינק ישיר 

"שִׁמְעוּ דְבַר יְְ' בְּנֵי יִשְׂרָאֵל כִּי רִיב לַי'
עִם יוֹשְׁבֵי הָאָרֶץ כִּי אֵין אֱמֶת וְאֵין חֶסֶד וְאֵין דַּעַת אֱלֹוהִים בָּאָרֶץ."

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/5/2020 20:42 לינק ישיר 

דורש_אמת כתב:
מה שקוראים היום קונספירציה זה בסך הכל לא הוספת כלום כדי לשנות את דעתי .איך אני יודע מה האמת יש כלים לדעת , אבל זה כבר לא לפורום עצכ"ח
לא ניסיתי לשנות את דעתך אלא לומר את צד האמת כפי שאני רואה אותו. אם אין רצונך לומר בעצכח, זו כמובן זכותך, אבל זה לא סותר לדבריי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/5/2020 07:50 לינק ישיר 
דורש_אמת

שלישישי כתב:

"שִׁמְעוּ דְבַר יְְ' בְּנֵי יִשְׂרָאֵל כִּי רִיב לַי'
עִם יוֹשְׁבֵי הָאָרֶץ כִּי אֵין אֱמֶת וְאֵין חֶסֶד וְאֵין דַּעַת אֱלֹוהִים בָּאָרֶץ."

כל אחד חושב שהוא הצדיק והאחרים הם החוטאים ומסית את האחרים לבלבל סדרי שלטון ועוד חושב שאלוקים איתו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/5/2020 08:00 לינק ישיר 
דורש_אמת

אליקים7241 כתב:
  לא ניסיתי לשנות את דעתך אלא לומר את צד האמת כפי שאני רואה אותו. אם אין רצונך לומר בעצכח, זו כמובן זכותך, אבל זה לא סותר לדבריי

מה המשמעות של צד האמת כפי איך שאתה רואה ? 

הרי כולם חושבים שאמת אצלם במה אתה שונה מאחרים ? הרי לא הבאת חכמה חדשנית  שאין כמוה ומנסה לשכנע אותי ,  אלא הבאת דעה שיש עוד אלפים שחושבים כמוה ומנסים לפרק סדרי שלטון בתואנה של אמת זה שגם אתה חושב שזה אמת לא מוסיף כלום למדורת האנרכיה שיש היום כנגד סדרי עולם גם לא משכנע אותי יותר מאחרים.

אני במכוון לא מביע את דעתי על הגלובליסטים ועל שלטון ועל מי מנהל ואת מה מנהל , היות וזה מורכב הרבה יותר ממה שנראה להרבה מהאנשים .
יש כלים להבין את המהלכים האמתיים בלי להפוך סדרי שלטון אבל הרי כל עניין עצכ"ח זה אנרכיה 

תוקן על ידי דורש_אמת ב- 08/05/2020 08:44:55

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/5/2020 12:54 לינק ישיר 

משה פייגלין:
"אמצעים טכנולוגיים"   (פ.ב.)

נתניהו היטיב להסביר מה הם הקווים האדומים שבמידה ונעבור אותם, ניאלץ להחזיר מגבלות שהוסרו.

המגבלה הראשונה שיש להסיר מיד, היא המגבלה על החירות המכונה, זו המכונה "אמצעים טכנולוגיים" - כלומר הזכות הגורפת לעקוב אחר הטלפונים של האזרחים.

השיבה אל רמת חירות האדם שהיתה כאן קודם לקורונה (שגם היא רחוקה היתה מלהניח את הדעת) קודמת בכל קנה מידה לשיבה אל בתי הקפה ומכוני הכושר. 

עכשיו, אני מצפה שישכנעו אותי מעל לכל ספק, שהפעלת האמצעים הללו שבה ונאסרה באופן מוחלט - ויסבירו מהו המדד שיאפשר חס וחלילה את הפעלתם שנית.

שימו לב עד כמה בתי הקפה חשובים לנו יותר מהחירות.

כי איך אפשר בלי קפה...

אבל לאבד את החירות?  מי בכלל מרגיש את ההבדל?

זה כמו דג ים שהועבר לבריכה - 

הדרך לצלחת עוברת במציאות שיכולה להיות אפילו נוחה יותר... אין כרישים בבריכה...

מדרון אובדן החירות תלול וחלקלק מאוד. עכשיו אנו רואים עד כמה קשה לשוב ולטפס בו.

נוכח הסכנה הממשית, שאכן התממשה במדינות אחרות, תמכתי בחיל וברעדה בהפעלת האמצעים. אמרתי גם,  שאיש לא יתנדב - לא בממשלה ולא בתקשורת הישראלית (המשוללת תודעת חירות) להחזיר את המצב לקדמותו בשוך הסכנה ויהיה עלינו להילחם על כך.

שום ממשלה, שום מנגנון, לא יתנדב לוותר על כח עצום שכזה, שהופקד בידיו על חשבון חירות האזרח בלי הפעלת לחץ כבד מצד האזרחים.

עכשיו עלינו לצלצל בכל הפעמונים.

לא שבנו לארצנו בכדי להקים את מדינת האח הגדול של אורוול. שבנו אליה כדי להקים בה - מדינה יהודית. 

אמרו לנו עכשיו!

למה האמצעים הללו עדיין מופעלים? 
מה המדד המדוייק להסרתם?

וחלילה וחס להחזרתם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/5/2020 13:31 לינק ישיר 
דורש_אמת

שלישישי כתב:
משה פייגלין:

נתניהו היטיב להסביר מה הם הקווים האדומים שבמידה ונעבור אותם, ניאלץ להחזיר מגבלות שהוסרו.

המגבלה הראשונה שיש להסיר מיד, היא המגבלה על החירות המכונה, זו המכונה "אמצעים טכנולוגיים" - כלומר הזכות הגורפת לעקוב אחר הטלפונים של האזרחים.

השיבה אל רמת חירות האדם שהיתה כאן קודם לקורונה (שגם היא רחוקה היתה מלהניח את הדעת) קודמת בכל קנה מידה לשיבה אל בתי הקפה ומכוני הכושר. 

עכשיו, אני מצפה שישכנעו אותי מעל לכל ספק, שהפעלת האמצעים הללו שבה ונאסרה באופן מוחלט - ויסבירו מהו המדד שיאפשר חס וחלילה את הפעלתם שנית.

כי איך אפשר בלי קפה...

נוכח הסכנה הממשית, שאכן התממשה במדינות אחרות, תמכתי בחיל וברעדה בהפעלת האמצעים. אמרתי גם,  שאיש לא יתנדב - לא בממשלה ולא בתקשורת הישראלית (המשוללת תודעת חירות) להחזיר את המצב לקדמותו בשוך הסכנה ויהיה עלינו להילחם על כך.

שום ממשלה, שום מנגנון, לא יתנדב לוותר על כח עצום שכזה, שהופקד בידיו על חשבון חירות האזרח בלי הפעלת לחץ כבד מצד האזרחים.

לא שבנו לארצנו בכדי להקים את מדינת האח הגדול של אורוול. שבנו אליה כדי להקים בה - מדינה יהודית. 

אמרו לנו עכשיו!

מה המדד המדוייק להסרתם?

וחלילה וחס להחזרתם.

לכן משה פייגלין לא מצליח להשפיע הוא אנרכיסט גדול שחשב שאפשר בכח בהפגנות עבר לפוליטקה וחשב שיצליח ונכשל.

יתכן והוא צודק בעקרונות אבל כנראה הוא טועה בגדול בהבנת העולם ואיך העולם מנוהל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/5/2020 13:53 לינק ישיר 

דורש_אמת כתב:
מה המשמעות של צד האמת כפי איך שאתה רואה ? הרי כולם חושבים שאמת אצלם במה אתה שונה מאחרים ? הרי לא הבאת חכמה חדשנית שאין כמוה ומנסה לשכנע אותי , אלא הבאת דעה שיש עוד אלפים שחושבים כמוה ומנסים לפרק סדרי שלטון בתואנה של אמת זה שגם אתה חושב שזה אמת לא מוסיף כלום למדורת האנרכיה שיש היום כנגד סדרי עולם גם לא משכנע אותי יותר מאחרים.אני במכוון לא מביע את דעתי על הגלובליסטים ועל שלטון ועל מי מנהל ואת מה מנהל , היות וזה מורכב הרבה יותר ממה שנראה להרבה מהאנשים .יש כלים להבין את המהלכים האמתיים בלי להפוך סדרי שלטון אבל הרי כל עניין עצכ"ח זה אנרכיה 

תוקן על ידי דורש_אמת ב- 08/05/2020 08:44:55

מה המשמעות של צד האמת כפי שאני רואה? הסברתי בדיוק ובאריכות. במקום לדון במשמעות של הטענות - כלומר הטענה שצריך להתייחס לשיקולים "מדעיים" לשיקולי "חכמה" וכדומה, אתה בוחר למקד את טענתך בטענה של "סדרי שלטון" - טענה שמלבד שאינה עונה לטענותיי, היא גם מעלה תהיות - על איזה "מדורת אנרכיה" אתה מדבר? איזה אנרכיסטים בדיוק יש פה? אולי דווקא מנכ"ל משרד הבריאות הוא אנרכיסט? https://mobile.mako.co.il/news-politics/2020_q2/Article-3c00d0a70739171026.htm ואיזה אנרכיה בדיוק יש? שיש קצת תלונות? וכי בימים כתיקונם אין תלונות? אז יש יותר תלונות? נו זה סביר בהתחשב במצב הקשה. https://m.ynet.co.il/Articles/5727068?utm_source=taboola_internal&utm_medium=organic האם רון חולדאי הוא אנרכיסט? הרי הוא ראש עיר מטעם המדינה. לא יותר גרוע ממנכ"ל של אחד המשרדים בממשלה. מי אמר לך שדווקא המנכ"ל של משרד הבריאות צודק ולא רון חולדאי? והאם אתה חושב שמי שבעמדת הכוח הוא בהכרח צודק וחייבים להצדיק אותו? כי אתה אומר ש"תואנות של אמת" לדעתך אינם סיבה מספיק טובה לעומת סדרי שלטון. שזה דבר בלתי מובן לחלוטין ולא מתאים לתורה "כקטון כגדול תשמעון" וזה הרי עיקר האמת, ואיך תצא נגד זה? זה נראה כאילו אתה מדמה שצריך איזה "סדרי שלטון" עם משמעות מופשטת שאתה כל כך רוצה לשמור עליהם, ואתה מצפה לאיזה "חכמה חדשנית שאין כמוה" שתעזור לך, וטוען לכל מיני "כלים לידיעת האמת" הנסתרים ואינך מעוניין לומר מה הם, אבל אלו דברים שאיך הם יעמדו בפני עצמם? איפה בדיוק נמצאים "סדרי השלטון" המופשטים הללו? איפה תמצא דברים שאתה טוען לאמת ברורה המתבררת באופן מוחלט, כאשר כל טענתך היא ש"אפשר לדעת ואין רצונך לומר איך ומה"? ומלבד זאת עצכ"ח אין עניינו אנרכיה בשום אופן. עצכ"ח הוא פורום שמטרתו לברר את האמת על פי דרך התורה ועל פי דרך ההגיון השכלי ולתאם ביניהם. אין לזה שום שייכות לאנרכיה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/5/2020 13:59 לינק ישיר 

שלישישי כתב:
משה פייגלין:
כי איך אפשר בלי קפה...
אמרו לנו עכשיו!
מה המדד המדוייק להסרתם?
 וחלילה וחס להחזרתם.
אני חושב שאמנם משה פייגלין סבור שעיקר העניין הוא ליצור 'לחץ כבד מצד האזרחים' ונראה שהוא סבור שעיקר ה'מדינה' הוא מה שאנשים בנו ובונים למען עצמם. אבל בתנ"ך כתוב 'לב מלכים ושרים ביד ה'', ללא בלחץ אזרחי הדבר תלוי. כמובן, יש מצוות 'השתדלות'. אבל שאדם ישים את מבטחו ב'לחץ כבד מצד האזרחים' זו דרך שאינה 'עובדת' - אלא למראית עין 'בשכל אנושי' ולא על פי האלוהות. אם רוצים לפנות לאלוהות אפשר לפנות, אבל זה נראה שבמה שהובא כאן אלוהים אינו חלק מזה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/5/2020 14:41 לינק ישיר 
דורש_אמת

פייגלין כתב ספר שלם למצע זהות כדי להסביר נקודה אחת מהי זהות .
הסיבה לכך פייגלין אדם חכם שרואה את העולם ממקום גבוהה יותר מרוב האנשים ולכן הוא צריך ספר שלם כדי שגם האחרים יבנו איך הוא רואה את העולם ולנסות לשכנע אותם בצדקת דרכו .
 מאותה  סיבה אני יצטרך לכתוב כמה כרכים כדי להסביר את מה שהשגתי בחכמה ולהוריד את הידע להגדרות שרוב בני האדם יבינו זאת דבר שבלתי אפשרי דרך כתיבה בפורום .

ולכן אני כותב את דעתי ללא הסבר אבל כותב אותה ברור , בלי להיכנס לעומק ההסבר של הגדרת מהי אנרכיה איך צריך להתנהל בעולם מי באמת מנהל את העולם למה העולם נראה לכל אחד בצורה אחרת ועוד שלל של נושאים שלא שייך לצמצם אותם באשכול כזה או אחר אלא צריך לכתוב סדרה של ספרים וגם אולי אז רק חלק יבינו את כוונתי .

זה לא עניין להסכים איתי או לא להסכים איתי היות ואני לא אומר קבלו דעתי , אלא זה ענין להסביר את עצמי כדי שאני אוכל להסביר את עצמי אני יצטרך לכתוב סדרה של ספרים .

רק היה חשוב לי לכתוב בפורום של הקורונה דוקא בגלל שלדעתי עניין הקורונה זה אמת שאסור לזלזל בזה וזה ממחיש בצורה מענינית מאוד מי אנרכיסט ומי לא והאם אנשים באמת מקבלים עול מלכות שמים או רק אומרים שיש להם עול מלכות שמים אבל למעשה לא יכולים לקבל על עצמם שום עול וכל דבר שמוציא אותם מהנוחות שלהם או קצת לא מובן להם מאבדים כיוון .

שבת שלום 

תוקן על ידי דורש_אמת ב- 08/05/2020 14:43:37

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/5/2020 09:08 לינק ישיר 

דורש_אמת

"כל אחד חושב שהוא הצדיק והאחרים הם
החוטאים ומסית את האחרים לבלבל סדרי
שלטון ועוד חושב שאלוקים איתו."
=========================

איך אומר הרב? יתגלו אנשי השקר?

נתחיל בגילוי אנשי השקר.

להלן ציטוט מהעלון של הרב:

"כשכולם בארץ ישראל יקפידו על הוראות משרד הביטחון, משרד הבריאות והממשלה, תיעלם הקורונה מישראל הרבה יותר מהר ממה שחושבים, כי השרים מקבלים הוראות משמיים בלי שיהיו מודעים לכך."

"טוב שהשב"כ ימשיך עם המעקב אחרי הקורונה, כדי שישראל תוכל לחזור לשגרה הרבה יותר מהר."

"ההוראות משמים" זה להקים ממשלה עם 36 שרים ו 16 סגנים?

האוכלוסיה ביפן גדולה פי 13 מישראל ויש להם רק 14 שרים.
כנראה האלוהים של היפנים קמצן.

"ההוראות מהשמיים" זה לרגל אחרי אנשים?
הרב לא יודע שאסור לרגל אחרי עם ישראל?
אפילו בלעם הרשע ידע, שעם ישראל לא מרגלים אחד אחרי השני!!!

על איזה שיגרה הרב מדבר?
לא הודיעו לרב "משמיים" ש"המגפה" השניה בדרך? והשלישית?
"קץ האנושות"?

"ההוראות משמיים" זה לעשות חיסונים בכפייה?
כמו ש"שר הבריאות" הכריז לא מזמן? 
אלוהים לא ברא את האדם עם מערכת חיסונית?
ככה הרב מזלזל במי שברא את האדם?

ומה הרב יאמר אם יכפו עליו לאכול חזיר בשם "ההוראות משמים" ההזויות שלו?
גם אז, השרים מקבלים "הוראות מהשמים"?

"ההוראות משמים" זה לשים על ילדי ישראל חיישנים?
עם ישראל יצא ממצרים כדי שישמו עליו חיישנים בגלל  "מגפת" שקר?

עם ישראל יצא ממצרים כדי להיות עם חופשי.
עם שאלוהים ורק אלוהים הוא המלך היחיד שלו.
שנאמר:
"והיה א' למלך על כל הארץ"

מה זה זה השטויות הזה?

ומה הרב עוד אומר?
הוא אומר שאנשי הזימה יתגלו.
ובאותה נשימה הוא אומר לבחור בימין.
ומי עומד בראש הימין???
מפאת כבוד השניים וחצי שקוראים כאן, לא נכתוב על העומד 
בראש הימין והמבין הבין.

ומה הרב עוד אומר?
הוא קורא ליהודים שבחו"ל לקנות בתים בארץ ישראל!!!

מאמתי קונים בתים בארץ ישראל?
הרב לא יודע שלכל יהודי יש זכות לנחלה  בארץ ישראל?

וזה רק קצה של קצהו של השקר.

ובעניין של סדרי שלטון.
מה שיש כאן זה, סדרי שלטון של דיכוי, רשעות ועריצות.

כאשר השלטון שולח מסוק וסירת משטרה לרדוף אחרי כמה גולשי גלים כאילו הם אוייבי הציבור,

כאשר שוטר בא מאחורי אדם חרדי מאחור ודוחף אותו לקרקע באכזריות,

כאשר שוטרים מרססים חרדים כאילו הם ג'וקים,

אתה צריך להיות מודאג,
מאד מאוד מודאג.

ואם הדאגה שלך היא לדאוג
ל"סדרי שלטון" הזויים,
אז אתה מאלו שאין להם אלוהים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/5/2020 09:25 לינק ישיר 
דורש_אמת

שלישישי

תודה שחזקת את דברי על היותך אנרכיסט ועוד בשם  בורא עולם .

יש לך הרבה מה ללמוד על אמונה ויחוד השם .

ובדיוק על זה היה כוונתי שעלי לכתוב ספרים עבי כרס כדי להסביר את דעתי .

תוקן על ידי דורש_אמת ב- 10/05/2020 09:28:50

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/5/2020 09:32 לינק ישיר 

דורש_אמת

אלוהים נתן רק ספר אחד.
כנראה אתה יותר חכם מאלוהים.

המקלחות פנויות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/5/2020 09:50 לינק ישיר 
דורש_אמת

שלישישי כתב:
דורש_אמת

"כל אחד חושב שהוא הצדיק והאחרים הם
החוטאים ומסית את האחרים לבלבל סדרי
שלטון ועוד חושב שאלוקים איתו."
=========================

איך אומר הרב? יתגלו אנשי השקר?

נתחיל בגילוי אנשי השקר.

להלן ציטוט מהעלון של הרב:

"כשכולם בארץ ישראל יקפידו על הוראות משרד הביטחון, משרד הבריאות והממשלה, תיעלם הקורונה מישראל הרבה יותר מהר ממה שחושבים, כי השרים מקבלים הוראות משמיים בלי שיהיו מודעים לכך."

"טוב שהשב"כ ימשיך עם המעקב אחרי הקורונה, כדי שישראל תוכל לחזור לשגרה הרבה יותר מהר."

"ההוראות משמים" זה להקים ממשלה עם 36 שרים ו 16 סגנים?

האוכלוסיה ביפן גדולה פי 13 מישראל ויש להם רק 14 שרים.
כנראה האלוהים של היפנים קמצן.

"ההוראות מהשמיים" זה לרגל אחרי אנשים?
הרב לא יודע שאסור לרגל אחרי עם ישראל?
אפילו בלעם הרשע ידע, שעם ישראל לא מרגלים אחד אחרי השני!!!

על איזה שיגרה הרב מדבר?
לא הודיעו לרב "משמיים" ש"המגפה" השניה בדרך? והשלישית?
"קץ האנושות"?

"ההוראות משמיים" זה לעשות חיסונים בכפייה?
כמו ש"שר הבריאות" הכריז לא מזמן? 
אלוהים לא ברא את האדם עם מערכת חיסונית?
ככה הרב מזלזל במי שברא את האדם?

ומה הרב יאמר אם יכפו עליו לאכול חזיר בשם "ההוראות משמים" ההזויות שלו?
גם אז, השרים מקבלים "הוראות מהשמים"?

"ההוראות משמים" זה לשים על ילדי ישראל חיישנים?
עם ישראל יצא ממצרים כדי שישמו עליו חיישנים בגלל  "מגפת" שקר?

עם ישראל יצא ממצרים כדי להיות עם חופשי.
עם שאלוהים ורק אלוהים הוא המלך היחיד שלו.
שנאמר:
"והיה א' למלך על כל הארץ"

מה זה זה השטויות הזה?

ומה הרב עוד אומר?
הוא אומר שאנשי הזימה יתגלו.
ובאותה נשימה הוא אומר לבחור בימין.
ומי עומד בראש הימין???
מפאת כבוד השניים וחצי שקוראים כאן, לא נכתוב על העומד 
בראש הימין והמבין הבין.

ומה הרב עוד אומר?
הוא קורא ליהודים שבחו"ל לקנות בתים בארץ ישראל!!!

מאמתי קונים בתים בארץ ישראל?
הרב לא יודע שלכל יהודי יש זכות לנחלה  בארץ ישראל?

וזה רק קצה של קצהו של השקר.

ובעניין של סדרי שלטון.
מה שיש כאן זה, סדרי שלטון של דיכוי, רשעות ועריצות.

כאשר השלטון שולח מסוק וסירת משטרה לרדוף אחרי כמה גולשי גלים כאילו הם אוייבי הציבור,

כאשר שוטר בא מאחורי אדם חרדי מאחור ודוחף אותו לקרקע באכזריות,

כאשר שוטרים מרססים חרדים כאילו הם ג'וקים,

אתה צריך להיות מודאג,
מאד מאוד מודאג.

ואם הדאגה שלך היא לדאוג
ל"סדרי שלטון" הזויים,
אז אתה מאלו שאין להם אלוהים.

שלישיש
דע לך שרק בגלל הדעות הללו של הרב הבנתי שהרב הוא איש אלוקים .
כי זה ברור לי עוד לפני שהכרתי את הרב .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/5/2020 09:52 לינק ישיר 
דורש_אמת

שלישישי כתב:
דורש_אמת

אלוהים נתן רק ספר אחד.

כנראה אתה יותר חכם מאלוהים.

המקלחות פנויות.

טוב לפחות שאתה חוסך ממני את הדיון .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/5/2020 10:02 לינק ישיר 

שקר מספר המתים מקורונה באיטליה

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > האם מגפת הקורונה היא באמת איום? (דיון מועבר מדיון אחר)
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.