|
|
| נשלח ב-24/4/2020 10:15 |
|
| |
פרופ' רוטשטיין ביקר את התנהלות הממשלה ואת של חברו הקרוב, שר הבריאות יעקב ליצמן
גואל הדם של גדולי ישראל מרשעי הפורום!

בלעדי: במפגש סגור שקיים בימים האחרונים מנכ"ל בית החולים 'הדסה' הפרופסור זאב רוטשטיין, הוא ביקר את התנהלות הממשלה ואת התנהלותו של חברו הקרוב, שר הבריאות יעקב ליצמן. הביקורת היא על החלטתם להטיל את הסגר על העיר בני ברק וחלק מהשכונות החרדיות בירושלים. לטענתו המקצועית של רוטשטיין, הסגר, אותו הוא מגדיר כ'כליאה', הוא הגורם למספר החולים הגבוה דווקא בציבור החרדי בהשוואה לציבור הכללי בישראל. יש סיבה מאוד מאוד ברורה מדוע אחוז הלוקים במחלת הקורונה גבוהה יותר בתוך הציבור החרדי" כך פתח פרופסור רוטשטיין את דבריו במפגש הסגור. לטענתו, "זה לא קשור בציבור עצמו, אלה בתנאים בהם חי הציבור החרדי". הוא מסביר כי, "כמו שאנחנו יודעים הציבור החרדי חי במטרים מרובעים ספורים", שלדבריו, "כמות המטרים המרובעים לנפש בין הציבור החרדי לציבור החילוני - אין מה להשוות ביניהם". "יש שכונות בירושלים, ששמה, הצפיפות של המשפחות היא גדולה מאוד", מוסיף הפרופסור, שמציין עוד, כי, "אנחנו מדברים על משפחות עם הרבה ילדים. הם חיים בצניעות, בדירות קטנות, בתוך תנאים כאלה", ולכן הוא טוען כי "העברה של הוירוס מאחד לשני בתוך המשפחה היא גבוהה מאוד". כאשר מרבית החולים בבני ברק, כך על פי הבדיקות של משרד הבריאות, נדבקו מחברי המשפחה הגרעינית או מהסביבה הקרובה. פרופסור רוטשטיין, שלו היכרות רבה עם הציבור החרדי טוען עוד ומאשים, כי, "אם נוסיף על זה את הסגר, שכולא את הציבור בתוך הבתים הקטנים - לא מאפשר לאנשים לצאת החוצה", הוא טוען נחרצות ש"הרי יצרנו חממה של הדבקה. ומכאן", הוא מסביר, "הציבור החרדי גם בבני ברק וגם בירושלים חלה באוחזים גבוהים, יותר מאשר הציבור החילוני". מנכ"ל בית החולים מאשים וטוען כי מספר החולים הגבוה "לא קשור אליהם", אלא לטענתו "זה דווקא קשור במדינה, שכפתה עליהם להיות סגורים, בתוך שטחים קטנים, מבלי שהם יוכלו לצאת החוצה".
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-24/4/2020 11:31 |
|
| |
לפרופ' זאב רוטשטיין חשבון פתוח עם הנהלת משרד הבריאות, ששמה לו רגליים במשבר הקורונה. גם לליצמן חשבון פתוח עם בכירי משרד הבריאות, שהובילו עצומה של רופאים שדרשו את פיטוריו.
ליצמן ורוטשטיין הם חברים קרובים. במאבק שהתנהל על המחלקה ההמטו-אונקולוגית ילדים בהדסה בראשות הפרופ' מיקי ויינטראוב, השניים תמכו זה בזה וביחד הם ריסקו את המחלקה בראשות פרופ' מיקי וינטראוב. וזאת מתוך מניעי אגו ונקמה.
השניים ידועים בהתנהלותם הגסה, הדורסנית, והנקמנית.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/4/2020 12:04 |
|
| |
עם כל הכבוד לפרופסור, מה שכולנו ראינו שהיכן שהיה סגר קצב ההדבקה פחת!
|
|
|
|
| נשלח ב-24/4/2020 12:14 |
|
| |
| ירו_שלמי כתב: |  | עם כל הכבוד לפרופסור, מה שכולנו ראינו שהיכן שהיה סגר קצב ההדבקה פחת! |
|
שטויות במיץ עגבניות! תופסים את המצב אחרי שיש כבר המון נדבקים, ואחרי שהסוסים כבר ברחו מן האורווה עושים סגר, וכמובן שמלכתחילה לא היו אמורים להיות הרבה יותר נדבקים, ואז באים ומנפנפים עם הסגר! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/4/2020 13:10 |
|
| |
העתיד הקרוב יוכיח . כעת הכל משוחרר ואין סגר, בראש חודש סיוון תבדוק האם הייתה עליה או לא הייתה עליה . חודש טוב .
|
|
|
|
| נשלח ב-24/4/2020 13:11 |
|
| |
ירו_שלמי
| תמניא_אפי כתב: |  | | ירו_שלמי כתב: |  | עם כל הכבוד לפרופסור, מה שכולנו ראינו שהיכן שהיה סגר קצב ההדבקה פחת! |
|
שטויות במיץ עגבניות! תופסים את המצב אחרי שיש כבר המון נדבקים, ואחרי שהסוסים כבר ברחו מן האורווה עושים סגר, וכמובן שמלכתחילה לא היו אמורים להיות הרבה יותר נדבקים, ואז באים ומנפנפים עם הסגר! נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
חשבתי שמטורפים כמוך כבר יקברו את עצמם מבושה לאחר השבועות האחרונים.
לגופה של תגובה אין לי תשובה, כי לא ראיתי פה שום תשובה ושום הגיום בתחביר המשפט, אני לא בטוח שאני פה קשה ההבנה..
|
|
|
|
| נשלח ב-24/4/2020 13:12 |
|
| |
ירו_שלמי
| שידור כתב: |  | | העתיד הקרוב יוכיח . כעת הכל משוחרר ואין סגר, בראש חודש סיוון תבדוק האם הייתה עליה או לא הייתה עליה . חודש טוב . |
|
אני עדיין מלא בתקוה שהחום הבא עלינו לטובה יפחית מאוד את הקצב בכל הארץ, אך כמובן שאין לסמוך על הנס.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/4/2020 13:21 |
|
| |
אנחנו לצערנו נלמד את זה בדרך הקשה.
| ירו_שלמי כתב: |  | | עם כל הכבוד לפרופסור, מה שכולנו ראינו שהיכן שהיה סגר קצב ההדבקה פחת! |
|
אגב בסין יש צפיפות גדולה ועדין הסגר הוכיח את עצמו . לכן הדברים של הד"ר עדין לא מדויקים.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/4/2020 23:38 |
|
| |
סגר על הרבה אנשים זו טעות! האיש 1 יחלה ועל כולם יוטל סגר!?! מי שחולה שיפנו אותו למלונית! ובא לציון גואל... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/4/2020 06:28 |
|
| |
ולשרה_בן
| ירו_שלמי כתב: |  | | ירו_שלמי כתב: |  | עם כל הכבוד לפרופסור, מה שכולנו ראינו שהיכן שהיה סגר קצב ההדבקה פחת! |
|
שטויות במיץ עגבניות! תופסים את המצב אחרי שיש כבר המון נדבקים, ואחרי שהסוסים כבר ברחו מן האורווה עושים סגר, וכמובן שמלכתחילה לא היו אמורים להיות הרבה יותר נדבקים, ואז באים ומנפנפים עם הסגר! נשלח מהאנדרואיד שלי
חשבתי שמטורפים כמוך כבר יקברו את עצמם מבושה לאחר השבועות האחרונים.
לגופה של תגובה אין לי תשובה, כי לא ראיתי פה שום תשובה ושום הגיום בתחביר המשפט, אני לא בטוח שאני פה קשה ההבנה.. |
|
לשקרן הפתלוגי הזה אין טיפת בושה, המילה "שקר" לא נמצאת בלקסיקון שלו.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/4/2020 06:52 |
|
| |
| שידור כתב: |  | עם כל הכבוד לפרופסור, מה שכולנו ראינו שהיכן שהיה סגר קצב ההדבקה פחת!
אגב בסין יש צפיפות גדולה ועדין הסגר הוכיח את עצמו . לכן הדברים של הד"ר עדין לא מדויקים. |
|
רק שבסין זה סגר אמיתי, אנשים לא יוצאים מהבית גם לא לדברים חיוניים, מביאים להם אוכל וכל מה שצריך עד לפתח הדלת, וכאן סגרו את העיר, אבל בתוך העיר לא השאירו לאנשים ברירה רק לטייל בין החנויות לחפש תבנית ביצים ומצרכים לפסח.
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|