בית פורומים בחדרי חרדים

אני מתחיל להאמין בשיטת הרב קוק

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-28/4/2020 11:20 לינק ישיר 
אני מתחיל להאמין בשיטת הרב קוק

מאז שהחל סגר הקורונה, החילונים עושים הרבה פחות עבירות. במיוחד העבירות של חילול שבת בפרהסיה.

התמותה הכללית בארץ ישראל ירד פלאים. האם אין זה סימן מן השמים כמה הקדוש ברוך הוא מחשיב את המעשים הטובים של יושבי ארץ ישראל, אפילו אם אין כוונתם לשם שמים?

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי בלתי_קרוא ב- 28/04/2020 11:21:54

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/4/2020 11:28 לינק ישיר 

קצת סותר את אלא שמצאו סיבות למה הקורונה הגיע אלינו

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/4/2020 11:39 לינק ישיר 

תמותה ממה? ברור שאם אנשים נשארים בבית תהיה פחות תמותה מתאונות דרכים למשל..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/4/2020 12:13 לינק ישיר 

תמותה מהמלאך המוות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/4/2020 12:27 לינק ישיר 

איך ולמה זה קשור לשיטת הרב קוק. פסוקים מפורשים, בסוף פרשת השבוע אגב, שכשיש תועבות הארץ מקיאה אותנו מתוכה, ויש לה כמה מקומות להקיא, לארצות אחרות ומחוץ לארץ החיים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/4/2020 14:13 לינק ישיר 
מואדיב

בלתי_קרוא כתב:
מאז שהחל סגר הקורונה, החילונים עושים הרבה פחות עבירות. במיוחד העבירות של חילול שבת בפרהסיה.

התמותה הכללית בארץ ישראל ירד פלאים. האם אין זה סימן מן השמים כמה הקדוש ברוך הוא מחשיב את המעשים הטובים של יושבי ארץ ישראל, אפילו אם אין כוונתם לשם שמים?

נשלח מהאנדרואיד שלי

מהיכן הנתונים שלך על ירידה בתמותה?

הדו"ח של משרד הבריאות/הלמ"ס על תמותה, לפי סיבות תמותה, בד"כ מתפרסם בשנתיים עיכוב. יש לך נתונים על התמותה בחודש מרס האחרון?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/4/2020 14:39 לינק ישיר 
פום_פאקערט

מואדיב כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

הדו"ח של משרד הבריאות/הלמ"ס על תמותה, לפי סיבות תמותה, בד"כ מתפרסם בשנתיים עיכוב. יש לך נתונים על התמותה בחודש מרס האחרון?

מואדיב, איזו נפילה!
אין משגיחין בבת קול ובוודאי של"סימנים" מהשמים.
אם זה מה שמביא אותך למסקנות המצב לא משהו...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/4/2020 14:42 לינק ישיר 
מצדרביעי

מואדיב כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

https://rotter.net/forum/scoops1/624270.shtml#1

ה
שערה שלי-פחות תאונות דרכים, פחות מתים מזיהום בבתי חולים (אנשים מפחדים ללכת), וכמובן פחות זיהום אוויר שהורג בדרך כלל אלפי אנשים בשנה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/4/2020 14:44 לינק ישיר 

ביום הזיכרון בו החילונים  מציינים את הריגתם  של 23,000 איש ואשה טף וזקן שנהרגו בארץ ישראל במלחמות ובפיגועי טרור, מה שלא אירע לאף ריכוז יהודי בתבל מאז השואה, אז אם אתה כבר מבין בענייני תמותה, אולי תסביר לנו גם למה זה קרה, ויותר מכך, אני יכול להגיד לך היום מבלי להיות נצר לבאבאי פינטו לדורותיהם, כי יום אחד הקורונה תסתיים ותיעלם לגמרי מכדור הארץ, יכול להיות שזה יקח שנה או יותר או פחות, לעומת זאת  האם אתה יכול להגיד לי מתי יסתיים מעגל שפיכות הדמים פה בארץ ישראל מצד הערבים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/4/2020 14:47 לינק ישיר 
מצדרביעי

בונדמן כתב:
ביום הזיכרון בו החילונים  מציינים את הריגתם  של 23,000 איש ואשה טף וזקן שנהרגו בארץ ישראל במלחמות ובפיגועי טרור, מה שלא אירע לאף ריכוז יהודי בתבל מאז השואה, אז אם אתה כבר מבין בענייני תמותה, אולי תסביר לנו גם למה זה קרה, ויותר מכך, אני יכול להגיד לך היום מבלי להיות נצר לבאבאי פינטו לדורותיהם, כי יום אחד הקורונה תסתיים ותיעלם לגמרי מכדור הארץ, יכול להיות שזה יקח שנה או יותר או פחות, לעומת זאת  האם אתה יכול להגיד לי מתי יסתיים מעגל שפיכות הדמים פה בארץ ישראל מצד הערבים?

בדקת גם באחוזים? דהיינו כמה הרוגים לכל 100 אלף אנשים במדינות בתפוצות לעומת ישראל?

בנוסף, אתה כביכול תוקף את ה"ציוינים" שלא פותרים את מעגל שפיכות הדמים, האם אתה יכול להגיד מתי יסתיים מעגל שפיכות הדמים??

(לי אגב, כן יש השערה על כיוון פעולה שטרם נוסה-אבל מעניין לשמוע את שלך)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/4/2020 14:51 לינק ישיר 

אולי מלאך המוות נדבק בקורונה והיה בהסגר?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/4/2020 14:56 לינק ישיר 

אני לא יכול להגיד מתי זה יסתיים, אני רק יכול לצטט לך את מה שאמר הק' רבי אלחנן וסרמן הי"ד בעל ה'קובץ שיעורים' שגם אם יעלה בידם של הציונים להקים מדינה, הרי שלא יהיה להם שקט ומנוחה אף פעם, 

וזה באמת פלא, בכל העולם כבר השלימו ביניהם השונאים הכי מרים והגיעו להסכמי שלום בין האויבים הכי מרים, ורק המדינה פה מאויימת כל הזמן מכל סביבותיה מהיום הראשון ועד היום ועדיין לא רואים את הסוף, ניסו במלחמות, בפעולות תגמול, במבצעים עלומים, בשיחות שלום ובויתורים מפליגים, ועדיין המדינה ותושביה מאויימים פיזית בכל רגע נתון, 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/4/2020 14:59 לינק ישיר 
momeir

בונדמן כתב:

יש פתגם: אם אתה גר בבית-זכוכית אל תזרוק אבנים
רק בהונגריה, בתוך שבועות ספורים בלבד גורשו לאושוויץ כ־450,000 יהודים. חלקם הגדול חרדים. (הנאולוגים והטיפוסים כמו טומי לפיד מבודפסט דווקא זכו להינצל....).
למה בחרתי את הונגריה ולא למשל את פולין שבה נרצחו במשך כשנתיים (לא 80 שנה) כ 3 מיליון יהודים!
מתוכם כמיליון חרדים, תלמידי חכמים , צדיקים (באמת) ורובם גם אנטי ציונים. 
אז למה הונגריה?
כי הונגריה היא המדינה שממנה ברח ה
האדמו"ר שלך מסאטמר עם משפחתו, כשהוא משאיר מאחוריו את בני קהילתו. הוא ניצל בזכות רכבת 'המיוחסים' של העסקן הציוני קסטנר .
בכלל מציע לך ללמוד היסטוריה יהודית. מבטיחך שתתחיל להגיד הלל ועם ברכה!

תוקן על ידי momeir ב- 28/04/2020 15:00:28

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/4/2020 15:10 לינק ישיר 
מצדרביעי

בונדמן כתב:
אני לא יכול להגיד מתי זה יסתיים, אני רק יכול לצטט לך את מה שאמר הק' רבי אלחנן וסרמן הי"ד בעל ה'קובץ שיעורים' שגם אם יעלה בידם של הציונים להקים מדינה, הרי שלא יהיה להם שקט ומנוחה אף פעם, 

וזה באמת פלא, בכל העולם כבר השלימו ביניהם השונאים הכי מרים והגיעו להסכמי שלום בין האויבים הכי מרים, ורק המדינה פה מאויימת כל הזמן מכל סביבותיה מהיום הראשון ועד היום ועדיין לא רואים את הסוף, ניסו במלחמות, בפעולות תגמול, במבצעים עלומים, בשיחות שלום ובויתורים מפליגים, ועדיין המדינה ותושביה מאויימים פיזית בכל רגע נתון, 

א. אפשר מקור לדברי ר' אלחנן?

ב. מי זה "להם", האם לך יש שקט ומנוחה? אם לא, מה אתה מתכוון לעשות בנידון?
במילים אחרות, נניח שנותנים לך לנהל את המדינה, מה תעשה? תביא את המפתחות לאבו מאזן?

ג. האם נכונה הטענה שאין לציונים שקט ומנוחה אף פעם?הרי אחרי מלחמת ששת הימים הערבים חששו מאוד מה"ציוינים", ואף אחד לא העלה על דעתו להתמרד, ולעשות פיגועים? מאן דכר שמיה.

ד. כהמשך ל-ג', עכשיו מגיעה ההשערה שלי, שהפתרון היחיד ב"סכסוך", הוא להבהיר להם "בשפה שהם מבינים" שהארץ שייכת לעם ישראל, שהם לא יקבלו כלום כעם, מה שכמובן אומר שהעם ה"פלשתיני" שהומצא רק כדי להלחם ב"ציוינים" הוא כמובן לא קיים באמת.

מה שהשתנה מאז ששת הימים שאז כאמור הם חששו מאיתנו מאוד, הוא שהם לתומם חשבו שבאמת ניצחנו במלחמה, נתחיל להתנהג כמו בעלי בית, נחיל ריבונות ב"שטחים",ב"הר הבית", וכו', ברגע שראו שאנחנו מגמגמים בנוגע לקשר ולזכות שלנו, זה די טבעי שירצו לעלות על המומנטום...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/4/2020 15:14 לינק ישיר 

פום פארקערט, זה לא נפילה. הוא רוצה להגיע לחקר שכלית ולהכריע איך להתנהג בנושא הקורונה.

כידוע לכל יודעי חן, כל החלטות המדינה מוכרעים בעצכ"ח.

הנתונים מגיעים ממשרד הבריאות.

תאונות לא יכולים לתרום יותר ממה שהם, שזה כ-300 לשנה. בחודש שעבר היה ירידה של (רק) כ-40 אחוז . כנראה שרובם ערבים.
לזיהום אויר כמעט אין השפעה מיידית.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי בלתי_קרוא ב- 28/04/2020 15:15:15

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/4/2020 15:15 לינק ישיר 

בונדמן,
הגישה שיש להישאר בגולה בגלל שלושת השבועות הביאה לרצח שליש מהעם היהודי!
 כיום כ 45% מהעם היהודי חי בארץ ישראל. בעוד כמה שנים מועטות רוב העם היהודי יחיה בארץ ישראל.
ואז ההתפלספות של 'שלושת שבועות' כבר לא תהיה רלוונטית. 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > אני מתחיל להאמין בשיטת הרב קוק
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext