|
בית
|
פורומים
|
בחדרי חרדים
|
במקום שהבדצי"ם ישמיצו את חוליי הקורונה הנמצאים במלונות שיתכבדו להכין עבורם מזון רוחני מרחוק.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/4/2020 23:45 |
|
| |
איש חשוב בינתיים אני נוכחת לדעת שאתה מבקש לתקן את העולם.לשאלתך מי מינה אותי לתקן את בית הרב קנייבסקי?התשובה פשוטה למדי:בית הרב מייצגת לכאורה את התורה הקדושה: סביבתו הרי התחילה "למכור" שמדובר בשר התורה משכך,כל מה שנעשה בביתו ומפורסם ע"י ,לכאורה משקפת התנהגות שאינה סותרת את ההלכה?כי אני לא מקבלת שמדובר בריקים ופוחזים?
|
|
|
|
| נשלח ב-28/4/2020 23:56 |
|
| |
נוירולג אני חושבת שבינתיים מדובר בגדר איום גרידא. אגב כדי לחדד את העניין האם כל חולה מקבל חדר לעצמו,או שחולים נמצאים יחד עם חולים אחרים שלא מאותה משפחה?
|
|
|
|
| נשלח ב-29/4/2020 00:00 |
|
| |
| לךתדע1 כתב: |  | | נוירולג אני חושבת שבינתיים מדובר בגדר איום גרידא. אגב כדי לחדד את העניין האם כל חולה מקבל חדר לעצמו,או שחולים נמצאים יחד עם חולים אחרים שלא מאותה משפחה? |
|
לא כל חולה מקבל חדר לעצמו וגם אין לזה משמעות, הרי שוהים יחד במרחבי המלון בין כה וכה
|
|
|
|
| נשלח ב-29/4/2020 00:05 |
|
| |
| לךתדע1 כתב: |  | | יקיריי,הבדצים "משתוללים"ומאיימים,(ובדרך איך לא משמיצים את החרדים) על כל העולם ואשתו,שאם הטלוויזיות יפעלו בחדרים ואם השוהים במלונות לא יברכו "ברכה אחרונה" ואם ואם?.בבקשה במקום לאיים הכינו עבור החולים תוכן רוחני שבזה ימלאו את זמנם הרב. |
|
אם הם אכן משמיצים ועוסקים רק בלכלוך ובמה לא מי בכלל רוצה לקבל מהם מזון רוחני. הם לא הכתובת לכך. מה הם יחנכו, ללכת בדרכם?
|
|
|
|
| נשלח ב-29/4/2020 00:39 |
|
| |
נוירולוג,אם לא מקבלים חדר לבד אז על פניו נוצר מצב של "כפייה חילונית" שיש מי שרוצה טלוויזיה...
חצי נזק,במצב הנוכחי לצערי זה השמצה זולה,אבל הם צריכים לתקן את דרכם ולהבין שהם לא פטורים ,מלנקוט בצעדי מנע רוחניים כדי שלא יצטרכו להגיע לטלוויזיות...
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 29/04/2020 00:40:49
|
|
|
|
| נשלח ב-29/4/2020 20:33 |
|
| |
| לךתדע1 כתב: |  | נוירולוג,אם לא מקבלים חדר לבד אז על פניו נוצר מצב של "כפייה חילונית" שיש מי שרוצה טלוויזיה...
חצי נזק,במצב הנוכחי לצערי זה השמצה זולה,אבל הם צריכים לתקן את דרכם ולהבין שהם לא פטורים ,מלנקוט בצעדי מנע רוחניים כדי שלא יצטרכו להגיע לטלוויזיות...
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 29/04/2020 00:40:49 |
|
לא נראה לי שזו היתה הבעיה, אלא בעיה מערכתית יותר
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/4/2020 20:48 |
|
| |
| סקופער כתב: |  | לא יודע קטינים או גדולים, רבים מהמשפחות האלו אפי' לא הולכות לצימר שיש שם טלויזיה. אולי מחליפים דירה עם אברך בצפון.
בכל אופן, כמו שברוב הבתים אין טלוויזיה ואינטרנט כך הם רוצים שלא יהיה שם. דרישה לגיטימית. כמו שהייתי למשל מבין דרישה חילונית לבקש טלוויזיה שזה מצרך בסיסי שם, לו לא היה ניתן להם הדבר הזה. |
|
כמובן שמי שרוצה לנתק את הטלוויזיה בחדרו צריך להענות לו, הבנתי שדרעי רוצה ניתוק כללי גם למי שמעוניין
|
|
|
|
| נשלח ב-29/4/2020 21:53 |
|
| |
מה נשאר יש מי שדואג להעביר אליהם מזון רוחני?
|
|
|
|
| נשלח ב-29/4/2020 22:24 |
|
| |
מה הבעיה עם המזון הרוחני שלהם?
שיצרכו את אותו מזון רוחני שכל עם ישראל צורך, ואת מה שהם היו צורכים בביתם.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/4/2020 08:38 |
|
| |
הצורך בתעסוקה,ובתוכן רוחני במלונות, גובר לאין ערוך,שכן החולה מנותק מסביבתו הטבעית,ממלאכתו וכו' וכו'.לכן המלצתך...
|
|
|
|
| נשלח ב-30/4/2020 14:00 |
|
| |
צודקת, בפרט שכפי שנראה ממכתב הרבנים שאין ממש הפרדה בין בנים ובנות, ואין דבר שנותן כח להתמודד עם יצרים מאשר מזון רוחני.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/4/2020 20:16 |
|
| |
בהחלט! ידועים דברי הרמב"ם "אין מחשבת עריות מתגברת אלא בלב פנוי מן החכמה"
|
|
|
|