| נשלח ב-29/4/2020 09:06 |
|
| |
| סקופער כתב: |  | אני לא יודע מי לקח אחריות, אבל בישיבה שנדבקו בה עשרות בחורים בסוף הזמן, ראש הישיבה האשים את כל העולם אבל לא לקח אחריות אישית לסבל הנורא שעבר רבים מהבחורים...
אגב, עוד נקודה שחשוב לדבר עליה. מדברים שבגילאים מתחת ל-40 אין סכנה בכלל. ובכן, יכול להיות שאין מתים, אבל יש סבל נורא. גיסי בן 23 נדבק וסבל נורא במשך שבועיים. חולשה משגעת. חוסר טעם וריח. ואני לא מדבר על הבידוד והמסתעף... זה לא פיקניק... |
|
ובגלל שזה לא פיקניק, צריך לסגור ישיבות???
|
|
|
|
| נשלח ב-29/4/2020 09:11 |
|
| |
סקופער
| מנהשורה כתב: |  | אני לא יודע מי לקח אחריות, אבל בישיבה שנדבקו בה עשרות בחורים בסוף הזמן, ראש הישיבה האשים את כל העולם אבל לא לקח אחריות אישית לסבל הנורא שעבר רבים מהבחורים...
אגב, עוד נקודה שחשוב לדבר עליה. מדברים שבגילאים מתחת ל-40 אין סכנה בכלל. ובכן, יכול להיות שאין מתים, אבל יש סבל נורא. גיסי בן 23 נדבק וסבל נורא במשך שבועיים. חולשה משגעת. חוסר טעם וריח. ואני לא מדבר על הבידוד והמסתעף... זה לא פיקניק...
שאלתי את ברכת החמה ואשאל גם אותך: לבתי ספר וגנים תשלח? |
|
כנראה שלא, משתי סיבות: א. מעדיף לחכות מה קורה עם שפני הנסיון, שהרי ברור לך שאם תהיה הדבקה בגן או שניים זה הסוף של הדבר הזה. ב. ב"ה הילדים מתקדמים בבית פי אלף ממה שבבתי הספר, כך שאינם מפסידים דבר, ואולי ההיפך הוא הנכון. טוב שבאה הקורונה הזאת לעולם כדי שניווכח שרוב הזמן במוסדות מבוזבז, ומה שהם לומדים שם בחודש, בבית מספיק לזה יומיים...
אבל אני אבין משפחות שכן ישלחו. תאר לך משפחה של 10 ילדים בדירת 80 מ"ר, זה לא פיקניק גדול. וקצת שקט מהילדים יתן מרווח נשימה, בוודאי אם ההורים עובדים. אני גר בבית בלי שכנים עם גינה גדולה ויער מתחת לבית, כך שלא משעמם לילדים ב"ה.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/4/2020 13:28 |
|
| |
כשמשווים את הישיבות לענפים שונים בשוק שנפתחים ושתורה יותר חשוב מהם כמובן, צריך לקחת בחשבון: 1. באיזורים החרדים עדיין יש הדבקה פי עשר מכל עיר חילונית. 2. ישיבות עם מאות תלמידים היושבים צפוף במקום סגור, מסוכנות פי כמה מכל חנות/קניון וכו'. 3. המדינה לא מחלקת בין ערים חרדיות לחילוניות, אבל מן הראוי שאם חושבים שישיבות יותר חשוב מחנויות בגדים למשל, אז שיפתחו ישיבות ולא חנויות בגדים. כולל גם לא ללכת מבני ברק לחנויות בגדים בערים אחרות. כי כל דבר שפותחים מביא תוספת סיכון להדבקה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|