|
|
| נשלח ב-29/4/2020 02:28 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  |
לא מבין מה הביג דיל שיש הרבה חולי קורונה.
מהרגע שהם לא מרגישים טוב הם כלואים בבית ולא מדביקים וחלאס.
זה שהם לא נזהרו מראש ונדבקו, זה הבעיה שלהם. הם צריכים להיות מטומטמים לחשוב שהם לא הולכים להיבדק, והם לא מטומטמים. ידעו שיש חשש סביר ובחרו מרצונם להתעלם, חלק נדבקו עם סימפטומים חלק בלי ונגמר הסיפור.
שיערב להם
|
|
כי עד הרגע שהגיעו התסמינים והם הסתגרו בבית, הם הספיקו להדביק כמה אנשים שהתחבאו איתם בשטיבל נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-29/4/2020 02:36 |
|
| |
ולשרה_בן
| תמניא_אפי כתב: |  | הסברתי לך 50 פעמים שאנשים גם יכולים להרוג עם רכב על אף שהם זהירים. נו, אז מה? יפסיקו ליסוע עם רכבים בגלל זה? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
עכשיו השוטה מצא תירוץ אחר. הסבירו לשבבניק כמה וכמה פעמים למה זה לא דומה לתאונת דרכים אבל השוטה חוזר על השטויות שלו ככלב השב על קיאו.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/4/2020 20:47 |
|
| |
| דקחר כתב: |  | תלמדו איך מייצרים פייק ניוז... https://www.ch10.co.il/news/589840/#.XqivIWhvbIU "עד כה ללא תיעוד חותך מצולם"... "ייתכן" ... וכך זה הפך להיות אמש לכותרת ראשית בכל האתרים והערוצים ה"חרדים". זו הרמה. בושה וחרפה. גילוי ניאות, מכיר אישית את יאיר שרקי, ואיני מאמין שזה ייצור מפרי מוחו. מעניין מי השחיל דרכו....
|
|
מה שאתה עושה עם הציטוטים זה גם סוג של פייק ערבבת כמה דברים, העיקר שרואים "עד כה ללא תיעוד" - "ייתכן", שיתקבל הרושם שהכל מצוץ מהאצבע. אני לא יודע יודע מהיכן יאיר שרקי לקח את המספרים על ההדבקה בבעלז, אך הציטוטים שהבאת אינם קשורים לזה, אלא לידיעה אחרת שלו מלפני שבועיים, מוצאי שביעי של פסח. תיעוד שהוא עצמו צילם על קבוצה של חסידי בעלז שיוצאים ממקום כלשהו. https://twitter.com/yaircherki/status/1250518291514343429
לגופו של עניין, יאיר שרקי מקבל חומרים ומפרסם, לפעמים מדובר במידע אותנטי, לפעמים בעלי עניין מפרסמים באמצעותו שקרים והכפשות ללא בסיס עובדתי.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/4/2020 22:41 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | מה שאתה עושה עם הציטוטים זה גם סוג של פייק
לפעמים בעלי עניין מפרסמים באמצעותו שקרים והכפשות ללא בסיס עובדתי. |
|
ונאים הדברים למי שאמרם
|
|
|
|
| נשלח ב-29/4/2020 22:46 |
|
| |
תמימצ'וק
כל הכבוד, יצאת ידי חובת ההטרלה היומית
|
|
|
|
| נשלח ב-30/4/2020 00:10 |
|
| |
הוא מטריל פעם ביום. אתה עם האובססיה נגד הגרח מטריל עשרות פעמים ביום
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/4/2020 00:14 |
|
| |
| מנחה_חדשה כתב: |  | | הוא מטריל פעם ביום. אתה עם האובססיה נגד הגרח מטריל עשרות פעמים ביום |
|
לא הייתי עונה להטרלה שלך, אילולי שרציתי לתקן משהו
מי שנגד הגר"ח זה לא אני, אלא אתם שמנצלים אותו בצורה צינית ובזויה לגחמותיכם ותאוותיכם.
|
|
|
|
|