המבחן של חה"כ החרדיים בל"ג בעומר. אשכול לא רלוונטי למי שמירון פחות חשובה עבורו מקניה בסופר
במקום לדאוג לכלל הציבור שיוכל בע"ה להגיע להר מירון בל"ג בעומר בצורה בטיחותית, לדוג' במתווה של יעקב מילר שיהיו ברכבים סגורים בדרייב אין (הבנאדם הכין מפות מפורטות עם נתיב המכיל 1200 רכב לשעה), או למשפחות שעושות חלאקה שיגיעו עם המשפחה הגרעינית (רכב אחד למשפחה) ברכבים פרטיים ויתפזרו ע"פ ההר ע"פ סדר מסויים, הם העדיפו להגביל עד 40 משתתפים להדלקה. הייתי מצפה מהם שלא הם ולא מי ממשפחותיהם / עוזריהם / מלקקיהם וכו', שישתתפו במעמדים הללו. ולכל מי שבעיניו ההגעה להר מירון בל"ג בעומר היא פחות חשובה מהשתתפות בהפגנה / קניה בסופר במקום במכולת וכו', אשכול זה אינו רלוונטי עבורו. תודה
נשלח ב-30/4/2020 00:21
אל תצפה מחברי הכנסת החרדים לכלום למעלה מחודש שהם נעלמו כולם ולא שומעים מהם מילה
להביא 1200 רכבים בשעה לפי מתוה מילר, זוהי הקצנה לצד אחד, ברור שאי אפשר לפקח על אלפי אנשים שלא יתקרבו זה לזה, וברור שמיום ל"ג בעומר שכזה התוצאה תהיה אלפי חולים והדבקות בימים שאחרי ומצד שני רק 40 אנשים בשלוש הדלקות, זוהי הקצנה לצד השני ראינו את ההפגנה למופת של החילונים שכללה מאות אנשים, אפשר היה לסדר משהו גדול יותר מ40 אנשים בלבד בכל ההר
וכאן נראה שאנחנו רואים פה איזושהי נקמה של החילונים על הטרטור שלנו בכל ל"ג בעומר את כל המדינה עכשיו הם בכוח חונקים את חגיגות מירון ל"ג בעומר בצורה מוגזמת מעצבן אבל אפשר להבין מה אוכל אותם..
נשלח ב-30/4/2020 07:16
תרצה לדבר גם על תפילה בציבור בבתי כנסת במתווה מסוים ? או רק מירון חשוב לך.
נשלח ב-30/4/2020 07:27
אלף הרוגים בברוקלין, לא משכנע אותך? כמו הרבה דברים שאין לנו עכשיו כמו חתונות של 20 אנשים ומניינים בחצרות, וישיבות בטלפון... ועוד כל מה שחסר לך זה מירון??? ביסט אראפ פון זינען??
כאחד שמגיע למירון כמעט ברצף 38 פעמים בל"ג בעומר.ובגלל שיש לי רצון עז להגיע עוד שנים רבות לל"ג בעומר אצל התנא האלוקי.השנה לא אהיה במירון.ובכדי שנוכל להיפגש בע"ה שנה הבאה במירון אני גם מציע לך לעשות כן.
אנא הפסיקו לחפש שיויון בין אירועים .חישבו רק על איך להינצל מהמגפה ולהישאר בחיים
א. אנשים כנראה לא מבינים עברית... אז אחזור שוב: אשכול לא מיועד למי שהולך לסופר!!!
ב. כשמגיעים ברכבים סגורים, ע"פ הרשמה מראש, מי שנרשם מתחיים שלא פותח דלתות וכו', יש כתבות לנתינת קנסות וכו', הסבירו לי איך בדיוק אמורים להידבק???
ג. בתי כנסת זה מקום בו אנשים זרים אמורים להגיע במגע, ונכון לקיץ הפתרון של תפילה בחוץ נתון פתרון, עם כל אי הנוחות והעצב שבדבר.
ד. אשמח לצרף מפות אם תסבירו לי איך.
ה. ר' יעקב מילר הוא יהודי מוכשר שמכיר טוב את מירון.
ו. לי אין ספק שבמידה וישנה אפשרות שהציבור ישתתף בשמחת רשב"י ללא סיכון!, החובה על מי שרוצה לשמוח עם מי שיכול לפטור את העולם מהדין להשתתף בה.
נשלח ב-30/4/2020 12:09
אני נוסע למירון כבר עשרים שנה ברצף. ועדיין פיקוח נפש דוחה מירון
א. זה שאנשים שהאשכול לא מיועד עבורם מתעקשים להגיב, זה אומר ש?
ב. מישהו יכול בבקשה להסביר איך אנשים שנשארים ברכב יכולים להדביק? ועוד יותר מאשר בסופר... ג. איך מעלים תמונות?
נשלח ב-30/4/2020 13:17
אני רק רוצה לדעת אם מילר הגה את רעיון הדרייב אין לבד או שהוא העתיק ממני