|
|
| נשלח ב-1/5/2020 12:23 |
|
| |
ואני שוב שואל כל החנויות פתוחות, כולל אושר עד ושערי רווחה. אפשר להיכנס ולצאת בלי שום בעיה. באיזה דין יש חלות של סגר? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2020 12:50 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  |
ואני שוב שואל
כל החנויות פתוחות, כולל אושר עד ושערי רווחה. אפשר להיכנס ולצאת בלי שום בעיה.
באיזה דין יש חלות של סגר?
|
|
אין סגר של ניידות מכל צדדי השכונה? אז זאת סתם רמאות.. שוב, כדי להרגיע את העם האדיוט שרק רוצה לשמוע שכאילו עושים משהו.. בטח אייכלר איים עליהם נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2020 13:15 |
|
| |
יש סגר הדוק, ורוב החנויות סגורות.
כל הכבוד לבעלז שהוכיחו כי מעמדם חזק ואיתן בהפעילם את מלוא עוצמתם על עורכי עלון המודיע והמבשר, לבל יהינו להזכיר את המילה בעלז בהקשר של הסגר.
אבל שכחו מהאתרים החרדים, ובעיקר מקבוצות וואטסאפ, שם הם מוזכרים בשמם המפורש "קרית בעלז" ולכן הנהלת בעלז בחרה לשלוח לחזית הטכנולוגיה כמה זבי חוטם מלומדי מלחמה שלהם ניסיון רב בפורומים ובווטאספ, מומחים לשקר מבלי להסמיק והם הם הכותבים פה ובטח בעוד אתרים במטרה להכחיש ולהסיט את ההקשר של הסגר הזה עם התנהלותם המופקרת מאז תחילת המגיפה.
זה לא הולך כבר ב 2020, סיגייט שוין נישט מער.
וגם זה מתועד מעל דפי הרשת.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2020 13:27 |
|
| |
תוקן על ידי תמניא_אפי ב- 01/05/2020 13:32:49
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2020 13:37 |
|
| |
העובדה שחנויות בתוך הגיטו סגורות לא אומרל שאין סגר על השכונה. אם תמשיכו עם בזלזול וההתכחשות שלכם, תשארו בסגר הרבה זמן. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2020 13:50 |
|
| |
בדיוק לזה התכוונתי, "הנהלת בעלז בחרה לשלוח לחזית הטכנולוגיה כמה זבי חוטם מלומדי מלחמה שלהם ניסיון רב בפורומים ובווטאספ, מומחים לשקר מבלי להסמיק" <*>*> <*>*> <*>*> <*>*> כתבתי רוב החנויות סגורות, ולא כל החנויות, שערי רווחה ברנדייס מחוץ לאיזור הסגר.
תנסה לתקוף שוב מזווית אחרת, אולי תצליח על מישהו מהקוראים, לא עלי.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2020 13:57 |
|
| |
שאלו באשכול למה יומיים ולא שבועיים, אז א. מדובר על 3 ימים. ב. בשום מקום שהכריזו עליו כאזור מוגבל לא הכריזו מראש על שבועיים, תמיד זה היה לכמה ימים ובמקרה הצורך האריכו, כך גם כאן.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2020 14:58 |
|
| |
סגר מוחלט על השכונות בכניסה וביציאה. בפנים פתוח, כלפי חוץ סגור. במילים אחרות, סגור אותם שידביקו אחד את השני ונוכל לחגוג עליהם ואנחנו נישאר בריאים שלא נידבק מהם.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2020 15:23 |
|
| |
בעיניי,
המטרה של הסגר היא לגרום למי שנמצא בסגר,
לעשות שינוי תודעתי,
להפנים שהמצב כיום הוא "מגיפה"
וחייבים להתנהג אחרת,
אם ציבור מסוים לא מבין את זה בטובות,
הוא יפנים את זה בסגר.
בבני ברק הוכח היטיב,
שלסגר הייתה תוצאה טובה,
ככלל הציבור הפנים והפסיק להתנהג כאילו אין מגיפה.
כן זה עונש, אבל עונש חיוני כשאוכלוסיה לא מתנהגת כמו שצריך, עושים עוצר !
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2020 15:30 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2020 16:13 |
|
| |
שמועות עקשניות טוענות שגם האחראי הישיר להדבקה ההמונית שם חלה בקורונה, והדבר נשמר בסודי סודות.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2020 16:52 |
|
| |
זה כזה סוד גדול שאפילו החתן בעצמו לא יודע שהוא נדבק וממשיך לקבל קהל כל יום כאילו לא היה כלום (עם זהירות שהחוק דורש).
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2020 16:57 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  | |
|
אני גר בבני ברק כך שאני לא יודע בדיוק.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2020 17:16 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  | |
|
אין כניסה ויציאה מהאיזור. בהחמרה הרבה יותר קשה מתקופת פסח.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2020 17:19 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  |
לא מבין בכלל מה זה הסגר הזה.
היום בבוקר הלכתי לטיול מחוץ לסגר בשתי מקומות. אין אף אחד שבכלל מסתכל עליך. כל החנויות פתוחות כרגיל.
אולי מספיק הכרזת "סגר" בלי לעשות כלום, בכדי למנוע הדבקה? לבונה וסגר בני דודים?
|
|
|
|
|
|
|