בית פורומים בחדרי חרדים

בגלל התנהגות מופקרת הוטל סגר על קרית בעלז

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/5/2020 17:32 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:
תמניא_אפי כתב:

לא מבין בכלל מה זה הסגר הזה.

היום בבוקר הלכתי לטיול מחוץ לסגר בשתי מקומות. אין אף אחד שבכלל מסתכל עליך.
כל החנויות פתוחות כרגיל.

אולי מספיק הכרזת "סגר" בלי לעשות כלום, בכדי למנוע הדבקה?
לבונה וסגר בני דודים?

בנשק

כנראה שאתה ממש לא גר באיזור

נשלח מהאנדרואיד שלי

באופן אישי אני יודע על לפחות שני תושבי האיזור, שבכל ה"סגרים" הקודמים הצליחו לצאת, הפעם לא הצליחו.
כנ"ל כניסות, דברתי עם 3 תושבי האיזור שרק לאחר שכנועים ומלחמות הצליחו לחזור לבית.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/5/2020 17:45 לינק ישיר 

אהרן רבינוביץ @AronRabino1
קבלו עוד הזיה מאנשי החסידות בקרית בעלזא: בחמ"ל הקורונה בי-ם רותחים על עסקני הקהילה. אמש הגיעו עמם לסיכום לפיו יקבלו רשימת משפחות עם עשרות חולים כדי להסדיר את פינויים במרוכז הבוקר לחווה הגלילית במושב גורן. המיניבוסים כבר היו מוכנים אך הנציגים לא סיפקו את הסחורה והעסק מתעכב ללא סיבה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2020 07:40 לינק ישיר 

תחת מגבלות הסגר על קרית בעלז, אז איך מתי ומה סדר הלוויה של הגאון  הגאון החסיד רבי שמואל רוזנגרטן זצ"ל ראש ישיבת בעלז???

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2020 21:22 לינק ישיר 

אהרן רבינוביץ פרסם כמה ציוצים על מה שנראה בעיניו אי שמירה על ההנחיות בבעלז
https://twitter.com/AronRabino1/status/1256940628614754304

כעת הוא מתלונן שמטרטרים אותו
https://twitter.com/AronRabino1/status/1256967905750761472

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2020 21:58 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2020 23:32 לינק ישיר 

כבר בצהרים פורסם ששוקלים להאריך את הסגר בגלל שהם לא מוכנים להתפנות למלוניות.
מסכנים התושבים באיזור. עליהם נאמר אוי לרשע ואוי לשכנו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/5/2020 00:18 לינק ישיר 

נכון לעכשיו אין סגר ב"ה

תוקן על ידי היצל ב- 04/05/2020 00:18:36

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/5/2020 02:09 לינק ישיר 

כתושב סמוך ונראה לקרחת בעלזא המעטירה, וכאחד שמתפלל ולומד בקביעות בביהמ''ד הגדול, אני עומד נדהם מהפשע המאורגן שמתרחש כאן בחודש האחרון. אין לי כוונה לגולל את כל אירועי החודש האחרון, כפי שאני ראיתי, אלא רק מהימים האחרונים. אין שמירה ואין כללים, וכנראה שלדידם אין קורונה, והכל פייק, הם - חסידי בעלזא בהמוניהם, על נשיהם וטפם גודשים את הרחובות, דבוקים אחד לשני, מקפידים מאד על מסכה-לא לחבוש... מתקהלים בצפיפות, ומשתמשים כולם באותומריהוט ללא חיטוי מינימאלי, ומה שהכי כואב שהם יודעים שיש כאלו שכן חושבים שיש קורונה וכן מנסים להזהר, אבל הם מתנהלים כאילו הם אדוני הארץ, ומלבד אין עוד. כשאתה חופר, אתה שומע התבטאויות מלמעלה ממש, והן מחרידות, עד כדי שאני לא רוצה לחזור עליהן כאן בפורום. גם בתוך הקהילה הם מסתירים את שמות החולים, ובטח לא מעדכנים על מצבם האמיתי, כדי לא לשבור את המיתוס שאין קורונה... על הרעיון לפנות חולים למלונות, למרות שבאו לקראתם בכל דרישה שדרשו, וגם אם היא חסרת הגיון ופרופורציה, הם לא מוכנים לשמוע, וכך קצב ההדבקה הולך וגדל, אבל הראש שלהם אפי' לא טמון בחול, הוא טמון לו אי שם בארמונו של אד''ש... האמת שכשחילונים מסתכלים עלינו כמו על מצורעים, אין לי הרבה מה לדון אותם. לא אמרתי שאצל החילונים שומרים יותר, אבל אין הנהגה שמזלזלת וקוראת להפר את ההנחיות בגסות, זה יותר התארגנויות פרטיות, וזה סיפור אחר לגמרי. בקיצור מחריד ועצוב, ומעורר לי כל מיני מחשבות על החסידות, ובעיקר על בעלזא...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/5/2020 02:29 לינק ישיר 

אתה לומד בקביעות בבית המדרש, אתה גם מתפלל שמה, ואני משלם את הנייר "אשר יצר" שלך. ואת הקפה שלך. ואני חייב להתאפק ללכת לשירותים, כי כבוד הרב יושב שמה.

וזה הכרת הטוב שלך על האכסניה שלך, יפה. מאוד!

אל תדאג, אני לא מאמין לך לרגע שאתה גר בכלל בירושלים, אין לי ספיקות למקום שאתה גר ולקהילה הדפוקה שהנך שייך.

רק תגיד לי דבר אחד מותק, איפה אתה והחברים שלך, מאכסנים את הניקים עד שצריכים אותם ?, אתה ועוד כמה ששייכים לאותה קהילה דפוקה שחוץ משנאת בעלזא אין לכם מה למכור, איפה היה כל הניקים האלה במשך שלוש שנים האחרונים ? למה אתם חושבים ששאר משתתפי הפורום לא רואים מיד שהכל מתוכנן, פותחים ניקים כחול הים, ולעת הצורך שולפים את זה.

אתה יודע מה ? שיהיה לכם לבריאות, גם לכם מגיע פעם שעה של קורת רוח, אז תמשיך לתפוס טרמפ על הגל הזה.

הוא לומד בבית המדרש ה-מ-ע-ט-י-ר-ה....אהבתי!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/5/2020 02:32 לינק ישיר 

איזה אנטישמי מחודד ושקרן נאלח.
אני גר בטופ של הקריה. כולם הולכים עם מסכות. אף אחד לא נדבק אל אף אחד. פשוט שקרן שלא יסמיק גם יעיד שעכשיו 2 בצהריים .
אם כבר אלו אנשים מבחוץ שבאים לקנין רב שפע שרחוקים מלהיראות כתושבי המקום.
אין כל פלא ששקרנים כמוך יכולים לכתוב על אשה ברסלבית שכבר תקופה ארוכה גרה בבית אבות, שהיא "עוד קרבן מקרית בעלזא".
פוי. גועל נפש. ממש מצטער שלא התאפקתי מלהגיב כאן לשקרן הזה.

ושכחתי לציין שבבנין שלנו על כל הכניסות (ועל עשרות המשפחות קיעה"ר) כולם ב"ה בריאים ואיתנים חוץ ממשפחה אחת שאינה נמנית על קהילתנו, שכמה מבני המשפחה לקו בנגיף, וכל ארגוני החסד של הקהילה מגוייסים לעזור להם ודואגים להם וילדיהם בכל התחומים 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/5/2020 03:06 לינק ישיר 

אולשטוץ וסיסמתי. אני לא נכנס לויכוחים ועימותים, השמיצו כאוות נפשכם, את המציאות לא תשנו, אבל כן אכתוב כמה דברים להבהיר. א. הניק הזה רדום כמה שנים, פשוט מחוסר זמן, כעת, בתקופה זו שאנו בבית יש יותר זמן וזה גם מפלט טוב מהשגרה הלא פשוטה. ב. כלומד קבוע, אני משלם ומשתתף במגביות חדשות לבקרים, רק מתוך הכרת הטוב. והדגשתי שמחמת היותי נמנה על יושבי הבית, לכן רבתה תמיהתי. ג. איני שייך לשום חוג/גוף/מוסד כלשהו, כן, אני ליטאי, שבאופן טבעי מסתדר מצוין עם חסידי בעלזא, ואף במשפחתי יש כמה כאלו. ד. אני גר סמוך ונראה לקריה, במקום שהציבור הבלזעאית מתפלל לא במנין שברמקולים, ושם לצערי מקפידים לא לשמור על הכללים, ביום יום זה מתבטא באי שמירת מרחק ואי חבישת מסכות וזאת בהקפדה גמורה, אני מדבר על 3 מניינים של בעלזאיים שאף לא אחד עם מסכה, מלבד הבוקר בשחרית שרק אחד היה עם מסיכה, אבל בשבת אפי' לא אחד!!! בשבת היו קידושים, וישבו לסעודה שלישית, וכללית מתקהלים ברחוב בקבוצות בקירוב ממש, גברים, נשים וטף. ואם נלך קצת אחורה, בשבת הגדול וביום טוב א' דפסח, 95% מאלו שהסתובבו ברחובות היו חסידי בעלזא. ה. חבריי מהאיזור חסידי בעלזא מספרין לי על הנעשה ונשמע בקו''פ וזה מזעזע. ו. מה עם הסירוב להתפנות למלוניות? זה גם המצאה אנטישמית?

אגב, הבלזעאים ששומרים על הכללים,, ויש כאלה מעטים, מתפללים במניינים אחרים שבהם שומרים על הכללים, כי במניינים של אנ''ש פשוט פאדיחה לחבוש מסיכה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/5/2020 12:18 לינק ישיר 

מישהו יכול להסביר מדוע לא עושים סגר רק על קרית בילז? למה כל השכונות מסביב צריכות לסבול בגלל חסידי בעלז שהחחליטו שהקורונה חלפה לה בשביעי של פסח?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/5/2020 12:19 לינק ישיר 

לא אתייחס לסיפורי השקר שלך במילתא דעבידי לגלויי.
גם סיפור הסירוב להתפנות למלוניות הוא אכן כהגדרתך המצאה אנטישמית. כי היה מדובר או פינוי למלוניות (ואגב, רובם לא משפחות מהחסידות!!!) או סגר. ברגע שהוחלט סגר ירד הפינוי מהפרק. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/5/2020 12:22 לינק ישיר 

ואם מישהו חולה לא רוצה להתפנות למה אי אפשר להוציא תקנה כמו לגבי חבישת מסכות ומי שלא יתפנה יאכפו עליו בקנס או אפילו משפט?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/5/2020 12:24 לינק ישיר 

אגב, כל הסיפורים וההשמצות באות מהכתבלבלב דתי-מחמד שמתייפייף ומלקק לאדונו ב"הארץ", שכנראה משלם לו יותר ממה שהחרדים ישלמו לו... ולכן צריך לספק את ליטרת ההשמצות היומית. פעם על פלוני ופעם על אלמוני. שיערב לו.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > בגלל התנהגות מופקרת הוטל סגר על קרית בעלז
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.