|
|
| נשלח ב-4/5/2020 12:29 |
|
| |
כמו כל הכתבים הזואלגים "לעניני חרדים"...
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2020 13:25 |
|
| |
מה מטרת הארכת הסגר בעוד יום? עונש? אמצעי מניעה? ללמדם פרק בהלכות שמירת חוק?
לא מובן די הצורך מה התועלת,
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2020 14:51 |
|
| |
מחודד
| חזונט כתב: |  | לא אתייחס לסיפורי השקר שלך במילתא דעבידי לגלויי. גם סיפור הסירוב להתפנות למלוניות הוא אכן כהגדרתך המצאה אנטישמית. כי היה מדובר או פינוי למלוניות (ואגב, רובם לא משפחות מהחסידות!!!) או סגר. ברגע שהוחלט סגר ירד הפינוי מהפרק. |
|
צודק, מלתא דעבידא לאיגלויי, כל אחד מוזמן לראות מקרוב בשכונת רוממה, מניינים רבים, חלקם במתחמים שהוכשרו לשם כך, איך יושבים בדבוקה אחת, ללא מסיכות וללא ריחוק מינימאלי, כיצד מתגודדים ברחובות אנשיל נשים וטף, ורוב רובם הם מחסידי בעלזא!!!
וכשיש שתי ברירות סגר או מלוניות, ברור תעדיפו סגר, כי אתם אדוני הארץ, ומה אכפת לכם שסגר גורם נזק לאנשים אחרים, הם מצד התפרצות התחלואה, והן מצד הנזקים הכלכליים?
איך מישהו כתב לי? ישיבות ובתי כנסיות לא בלו''ז שלך?! אז ככה, עכשיו כשמתחילים לחזור לישיבות בשעה טובה, תנחשו מי לא חוזר? ובכן, תושבי השכונות שנמצאות בסגר הם לעת עתה עוד לא חוזרים , אז גם ביטול תורה דרבים, גם זה בחשבון.
יופי לכם.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2020 14:55 |
|
| |
מחודד, תקפיד לשמור על התדמית שעטית על עצמך (ליטאי תמים ששותה קפה בבעלזא ומרחם על האנשים אותם הוא מאוד אוהב...) לפחות עוד יום יומיים, ואל תתן למקלדתך להקיא את כל הקיא שהתאפקת עליו עד כה. מחר חוזרים לחיידר, ותיזהר שהמורה לא יראה שאתה משוטט כאן
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2020 15:01 |
|
| |
מחודד
| סכטן כתב: |  | מחודד, תקפיד לשמור על התדמית שעטית על עצמך (ליטאי תמים ששותה קפה בבעלזא ומרחם על האנשים אותם הוא מאוד אוהב...) לפחות עוד יום יומיים, ואל תתן למקלדתך להקיא את כל הקיא שהתאפקת עליו עד כה. מחר חוזרים לחיידר, ותיזהר שהמורה לא יראה שאתה משוטט כאן |
|
אני לא מקפיד כרגע על כלום, רק על שמירה על ההנחיות הנוגעות לשמירת הגוף והנפש, מקווה שמאד מהר הכל יהיה מאחרוינו, ואשוב בעזרת ה' יחד עם עוד רבים וטובים לחצר בית ה' לבית המדרש הגדול, למניינים הנוחים, להיכלות התורה המרווחים והמזמינים, לחדר הקפה ולמרפסת, ובעיקר, לאוצרות הספרים המלאים מכל טוב, ויחד עם זאת יש לי ביקורת עזה ונוקבת על בעלזא, וכמו שאמרתי, בעיקר על ההנהגה שלה, ומותר לי לומר שלפי המעט שאני יודע אחד שגורם נזק לשני, הוא לא פחות מגרמא בנזיקין.
ואגב, אני לא מהסס לומר את הביקורת גם באזני חלק מידידיי חסידי בעלזא, חלקם נאמנים ממש ומחרפים אותי, וחלקם נאמנים פחות, והם או שנבוכים למשמע טענותיי, או שאף מגדילים לעשות ושופכים עוד שמן, ותאמינו לי שמה שהם שופכים, זה החומר הצהוב והמשובח, אבל היות ואין בזה ענין חוץ מקיטוב ופילוג, לכן אני נמנע מלשפוך כאן את התרעלה הזאת.
בשורות טובות, רפואה שלמה לחולים והמשך בריאות לבריאים.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2020 15:17 |
|
| |
קבלתי באישי
אבקשך לכתוב שניק כלשהו פנה אליך בעילום שם וביקש שתפרסם: בחול המועד פסח, בשטיבל של בעלז ברחוב צירלזון בשיכון ה' בבני ברק, התקיימה פעילות כלשהי. את החלונות סגרו בקרשים, אבל מקרוב היה ניתן לראות שיש שם אנשים. גם בחוץ הסתובבו כמה נערים.
הלשנתי עליהם מיד לראש העיר שענה שיטפל בהם. לא בדקתי אם אכן העניין טופל, אבל במוצאי שביעי של פסח, עברתי שם והיו שולחנות עם שאריות אוכל וכלים חד פעמיים שלא פונו
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2020 00:21 |
|
| |
והנה המשך לסיפור מהיום.
שכנים ותושבים רבים בסביבת קרית בעלזא שלא יכלו לראות את הפשע המאורגן שנעשה בהתכנסויות המסוכנות הללו, הפיצו ביניהם רשימת טלפונים של מוצי''ם בבעלזא, עם חלוקה כל אחד למי מתקשר.
התקשרו, וראו זה פלא, בעיקר הרב גראס שאמר לכל מי שהתקשר שיתנו לו פרטים והוא יטפל אישית, ואכן טיפל, הרים טלפונים למי שהרים, אמר מה שאמר, ולפחות התחילו לשמור קצת על ריחוק, אם כי, מסיכות עדין לא בכיוון.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2020 00:42 |
|
| |
מתחיל להאמין לטענה שמחודד מתכתב עם עצמו...
|
|
|
|
|