|
|
| נשלח ב-3/5/2020 18:24 |
|
| |
אלפים מצפצפים על ההנחיות, ואין קול ואין פוצה. לא חרדים!
ניעס מייל: חילול שבת וצפצוף על הנחיות משרד הבריאות: ׳ידיעות׳ בעמוד ראשון: אלפי ישראלים בילו בסוף השבוע בפארקים, בחופי הים ובמתחמי הקניות - רבים מהם התעלמו מההוראות, הצטופפו בתורים והסתובבו בלי מסכות. במשרד הבריאות מזהירים: ״ההתנהגות הזו מגבירה את הסיכוי לגל שני״. עוד ב׳ידיעות׳ תיעוד ממקומות רבים בשבת בהם חילונים רבים צפצפו על ההנחיות - ממתחם ביג באשדוד, משדרות רוטשילד בתל אביב, ממרכז ביג בקריית אתא ומהטיילת בתל אביב. בין הייתר הם עלו על מתקני ספורט ושעשועים בניגוד להנחיות, ערכו פיקניקים, עמדו צפופים בתורים והכל בלי מסכות.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2020 18:26 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2020 18:28 |
|
| |
נו, שוין. לא חרדים. אגב, רואים שלא למדת ליב"ה. לא חושפים את הסוד בכותרת...
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2020 18:39 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2020 19:49 |
|
| |
ככלל הציבור החילוני הדביר את הקורונה,
ברוב הערים הגדולות יש בכל יום, חולה אחד חדש או שניים או שאין בכלל,
כך שככלל המחלה הודברה,
החשש הוא מגל שני,
אצל החרדים היא משתוללת ובגדול,
עם עשרות חולים חדשים מידי יום ! בכל עיר חרדית גדולה.
מי שמאפשר לימודים לילדים או לבחורי הישיבות במצב היום, הוא מטורף,
ואין לי ספק שיתבעו ממנו את דמי הנרצחים, פשוט כמשמעו.
(הם נרצחים כי בהתנהגות אחרת הם יישארו בחיים)
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2020 19:52 |
|
| |
ומי שנותן רישיונות לנהגי רכב יתבעו ממנו את דמי נרצחי תאונות הדרכים. ואין לי ספק שיתבעו ממנו את דמי הנרצחים, פשוט כמשמעו. (הם נרצחים כי בהתנהגות אחרת הם יישארו בחיים) נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי תמניא_אפי ב- 03/05/2020 19:53:35
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2020 20:02 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  | ומי שנותן רישיונות לנהגי רכב יתבעו ממנו את דמי נרצחי תאונות הדרכים. ואין לי ספק שיתבעו ממנו את דמי הנרצחים, פשוט כמשמעו. (הם נרצחים כי בהתנהגות אחרת הם יישארו בחיים) נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי תמניא_אפי ב- 03/05/2020 19:53:35 |
|
מה אתה חושב שמי שנוסע בצורה לא חוקית וגורם לתאונה, ה' ירחם,
לא יתבעו ממנו את דמי הנרצחים?
דומני שכוהנים שגרמו לרצח בתאונת דרכים מתוך זלזול,
אסור להם שיישאו כפיים !
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2020 20:08 |
|
| |
בכל התקופות לא סגרו בתי כנסיות ולא ת"ת
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2020 20:09 |
|
| |
עצם נהיגה באוטו כבר מהווה זלזול שבאופן וודאי יגרום למוות. לא תמיד חייב להיות זלזול בכדי לגרום למוות. אתה יודע טוב מאוד שבמשך עשר שנים האחרונות נהרגו המון אנשים בתאונות דרכים. איך אתה נותן לפשע הזה להימשך? יופסק תכף ומיד נסיעת רכבים, ובפרט רכבים פרטיים, ובאופן ודאית תיחסך חיי אדם! מי שממשיך לנהוג עם רכב הוא רוצח, ודם הנרצחים הם על אחריותו! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2020 20:11 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  | עצם נהיגה באוטו כבר מהווה זלזול שבאופן וודאי יגרום למוות. לא תמיד חייב להיות זלזול בכדי לגרום למוות. אתה יודע טוב מאוד שבמשך עשר שנים האחרונות נהרגו המון אנשים בתאונות דרכים. איך אתה נותן לפשע הזה להימשך? יופסק תכף ומיד נסיעת רכבים, ובפרט רכבים פרטיים, ובאופן ודאית תיחסך חיי אדם! מי שממשיך לנהוג עם רכב הוא רוצח, ודם הנרצחים הם על אחריותו! נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
למה זה זלזול?
מעולם לא אני ולא בני משפחתי פגעו במישהו,
גם לא מישהו מידידיי הקרובים.
אתה הופך למגוחך.........
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2020 20:19 |
|
| |
אתה מתכחש לזה שאם יורידו הרכבים מהכביש אז לא יהיו הרוגים בתאונות דרכים? אם יש לך תשובה על זה, אז תגחך בהצלחה! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2020 20:31 |
|
| |
ולשרה_בן
| תמניא_אפי כתב: |  | ומי שנותן רישיונות לנהגי רכב יתבעו ממנו את דמי נרצחי תאונות הדרכים. ואין לי ספק שיתבעו ממנו את דמי הנרצחים, פשוט כמשמעו. (הם נרצחים כי בהתנהגות אחרת הם יישארו בחיים) נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי תמניא_אפי ב- 03/05/2020 19:53:35 |
|
רק שני דברים הם אינסופיים: היקום והטמטום האנושי, ואני עדיין לא בטוח לגבי הראשון.אלברט אינשטיין
הזב חוטם הזה מעלובי החיים עובר מאשכול לאשכול ומנסה לשכנע אנשים לזלזל בהוראות משרד הבריאות.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2020 20:51 |
|
| |
השמצות והעלבות אינם מהווים שום הוכחה לצדקת הטענה, ובדרך כלל ההוכחה הוא על אי צדקת הטענה. מרק טויין נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2020 21:55 |
|
| |
הסיבה שבציבור החרדי מתווספים חולים הינה מכיון שבציבור החרדי מידי יום אנשים רצים להיבדק, מה שלא מצוי במגזר החילוני. וכדוגמה, אתמול החליטו במשרד הבריאות שפתאום יש עליה במספר החולים בני 16-20 במיגזר החרדי... מה קרה פתאום? פשוט מאוד, בחורי הישיבות רוצים לחזור לישיבות, והחלו להיבדק באופן גורף, והדבר גרם שהתגלו כאלו שנשאי הנגיף על אף שאין להם שום תסמין.
בטוחני שאם במיגזר החילוני היו נבדקים התוצאות היו בהתאם.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2020 15:36 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  |
עצם נהיגה באוטו כבר מהווה זלזול שבאופן וודאי יגרום למוות. לא תמיד חייב להיות זלזול בכדי לגרום למוות.
אתה יודע טוב מאוד שבמשך עשר שנים האחרונות נהרגו המון אנשים בתאונות דרכים. איך אתה נותן לפשע הזה להימשך? יופסק תכף ומיד נסיעת רכבים, ובפרט רכבים פרטיים, ובאופן ודאית תיחסך חיי אדם!
מי שממשיך לנהוג עם רכב הוא רוצח, ודם הנרצחים הם על אחריותו!
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2020 18:48 |
|
| |
| רעיונוביץ כתב: |  |
מי שמאפשר לימודים לילדים או לבחורי הישיבות במצב היום, הוא מטורף,
ואין לי ספק שיתבעו ממנו את דמי הנרצחים, פשוט כמשמעו.
|
|
הייתי מסכים עם הקביעה הזאת אבל דבר אחד מציק לי, הרי הממשלה היא זאת שהחזירה את הילדים ובחורי הישיבות לספסל הלימודים, הממשלה החילונית שלך.. ככה אתה יוצא נגדם?
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|