בית פורומים בחדרי חרדים

דו"ח מבקר המדינה, שוב הציבור החרדי אוכל לקרדה מהימין והציונות הדתית.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-5/5/2020 07:44 לינק ישיר 

אין ספק שכל בר דעת מבין, שעתידו של ילד חרדי בלי לימודי חול ברמה גבוהה, לוטים בערפל, שיכול לנוע בין מקצועות שתמיד היו שייכים לחסרי ההשכלה (פועלים, שוטרים, מטאטאי רחובות וכדומה..), לבין הכשרוניים מהם (10%) שיצליחו בעסקים ויודעים "להריח" ולנהל מו"מ..

ולכן, ולאחר שראיתי את העתיד הזה, החלטתי לשלוח את ילדיי למוסדות תיכוניים חרדים וכולם במסלולי בגרות מלאה ברמת 5 יחידות אנגלית ומתמטיקה, ולא זוכר כמה במדעים ואפילו אלקטרוניקה.

מי שלא יבין את זה ויפעל לילדיו, אולי ימצא אותם בעוד 20 שנה באותו מצב שבו היו לפני קום המדינה של השענות על "חלוקות", כי המדינה לא תוכל להחזיק אותם בסכומים גבוהים, גם אם גפני יהיה ראה"מ..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/5/2020 07:46 לינק ישיר 

ירון777 כתב:

כשאני נזכר ברבה שלי שלימד אותנו חשבון על הלוח ודהר קדימה בלי לבדוק שלא ננטשו תלמידים מאחור, על אנגלית לא היה מה לדבר בכלל אפילו ABC לא ידענו, היסטוריה שום כלום, הקמת המדינה מלחמת העצמאות - נאדה. ועם סיום הלימודים בחור מתחיל ישיבה קטנה נגמר הסיפור של לימודי חול. 
הענין של לדהור קדימה זה גם כן רעה חולה ולא רק בלימודי חול.
בישיבה קטנה זה נפוץ. העיקר השם של הישיבה, במקום לבדוק תלמיד תלמיד לפי ההתקדמות ואיפה הוא אוחז.

תוקן על ידי ירון777 ב- 05/05/2020 01:11:39

כמה אמת יש בדבריך
הדהירה קדימה לא מועילה בשום תחום.

מלעיטים תלמידים למען השם והתפאורה בלי לראות את טובת הילד ,

שווה אשכול נפרד.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/5/2020 10:20 לינק ישיר 
תורפיה

אךטובוחסד כתב:
אין ספק שכל בר דעת מבין, שעתידו של ילד חרדי בלי לימודי חול ברמה גבוהה, לוטים בערפל, שיכול לנוע בין מקצועות שתמיד היו שייכים לחסרי ההשכלה (פועלים, שוטרים, מטאטאי רחובות וכדומה..), לבין הכשרוניים מהם (10%) שיצליחו בעסקים ויודעים "להריח" ולנהל מו"מ..

ולכן, ולאחר שראיתי את העתיד הזה, החלטתי לשלוח את ילדיי למוסדות תיכוניים חרדים וכולם במסלולי בגרות מלאה ברמת 5 יחידות אנגלית ומתמטיקה, ולא זוכר כמה במדעים ואפילו אלקטרוניקה.

מי שלא יבין את זה ויפעל לילדיו, אולי ימצא אותם בעוד 20 שנה באותו מצב שבו היו לפני קום המדינה של השענות על "חלוקות", כי המדינה לא תוכל להחזיק אותם בסכומים גבוהים, גם אם גפני יהיה ראה"מ..

נשלח מהאנדרואיד שלי
יחידים שעשו זאת הצליחו. כאן נכתב על כלל הציבור.אני פסימי לחלוטין, לא רואה שום כיוון שיהיה שינוי. דוח המבקר הוא מראה אמיתית ומדויקת לנעשה. אני מבני ברק, בתי הספר היחידים שלומדים מקצועות חול ברמה טובה: חורב רמת גן, יסודי התורה, תל אביב. רזילי בבני ברק [מהעבר, היום לא ידוע לי.] בוסטון, לא ידוע לי הרמה. לפני שנים כל בתי הספר של החינוך העצמאי למדו ליבה מלאה. כהיום, זכרון מאיר ות"ת מרכז, הפכו לחיידרים לכל דבר ועניין ועם המהפך לימודי החול ירדו. בתתי"ם החסידיים מאז ומעולם לימודי הליבה לא תפסו מקום. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/5/2020 11:24 לינק ישיר 

הוא צודק בכל מילה וזה בגלל שמערכת החינוך החרדית נותנת לעצמה פטור מללמד כאילו שאם ילמדו חשבון ואנגלית לא יוכלו להבין גמרא. תירוץ עלוב ומטופש שלועג לאינטלגנציה שלנו

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/5/2020 11:43 לינק ישיר 

תורפיה כתב:
תורפיה

אךטובוחסד כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי
יחידים שעשו זאת הצליחו. כאן נכתב על כלל הציבור.אני פסימי לחלוטין, לא רואה שום כיוון שיהיה שינוי. דוח המבקר הוא מראה אמיתית ומדויקת לנעשה. אני מבני ברק, בתי הספר היחידים שלומדים מקצועות חול ברמה טובה: חורב רמת גן, יסודי התורה, תל אביב. רזילי בבני ברק [מהעבר, היום לא ידוע לי.] בוסטון, לא ידוע לי הרמה. לפני שנים כל בתי הספר של החינוך העצמאי למדו ליבה מלאה. כהיום, זכרון מאיר ות"ת מרכז, הפכו לחיידרים לכל דבר ועניין ועם המהפך לימודי החול ירדו. בתתי"ם החסידיים מאז ומעולם לימודי הליבה לא תפסו מקום. 

טוב וחסד
עשית מצוין ששלחת את הבנים לישיבות תיכוניות
הבעייה המרכזית בישיבות האלו הוא שכר הלימוד האסטרונומי
סכומים שלא נגבים באף ישיבה תיכונית !! בארץ !!

לכאורה בתלמוד תורה בוסטון הרמה בלימודי חול היא גבוהה כמו בחורב או רז לי

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > דו"ח מבקר המדינה, שוב הציבור החרדי אוכל לקרדה מהימין והציונות הדתית.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext