אני חושב שכיון שחלק ניכר מבין הציבור כבר חלה בקורונה (כמעט כל מי שאני מכיר מב"פ בר עבר את הקורונה וגם אחוז נכבד ממכריי בליקווד) אז הם מרגישים מחוסנים
נשלח ב-5/5/2020 10:26
הסבר האמריקאים הוא, שאצלם המכה הגיעה בהפתעה כך שכ90% מהם כבר נדבקו וכבר עברו את זה. ולכן, לטענתם, הם כבר יכולים להסתובב חופשי כי הם כבר עברו את זה, וכבר אין להם מה להיסגר. ואדרבה הם מרחמים על אלו שעדיין סגורים בבית ועדיין לא קיבלו את זה ומפחדים להוציא את האף. [האם זה מוצדק, לא יודע. אבל זה הטיעון שלהם] הם גם מרחמים על הישראלים שעדיין לא עברו את זה וחיים בבידוד ובסגר וכו' [הם רק לא מרחמים על עצמם...]
נשלח ב-5/5/2020 10:47
כמעט כל מי שאני מכיר בוויליאמסבורג, בורו פארק, קראון הייטס, אומר לי שכולם כבר קבלו את הוירוס, הם ונשיהם, בניהם ובנותיהם, כלותיהם וחתניהם, נכדיהם וניניהם.
הם טוענים שכל החולים והנפטרים כרגע, כולם כבר חולים הרבה זמן, ואין כמעט נדבקים חדשים.
ואגב באתר ברסלב סנטר המצורף ללינק תיראה עוד אירועים שנערכו השבוע
הם כנראה כן עושים חתונות כעת בספירת העומר
יש להם אולי תורה אחרת
נשלח ב-5/5/2020 12:18
יוחנןש כתב:
הנני איש בשורה לקהל הדואגים ואוהבים את אחינו מאמריקה: ביממה וחצי האחרונים - לא מת אף אחד (מהחרדים). (לסבר את האוזן: בתקופת פסח מתו בכל יום 20 איש).
"המגפה (בעוצמתה) נעצרה"
יום שכלו בו מתי מדבר
פסקו מלמות
לחיים !!! לחיים אידן !!!
יוחנן אני יודע שאתה לא חסיד אבל בכל זאת...
"כי באמת איש המגיד בשורה טובה נתלבשה בו בחינת ניצוץ אליהו ממש, כי הוא המבשר כל הבשורות טובות שבעולם רק שמתלבש בהמגיד ההוא וכו' ולכן כשמזדמן להגיד איזה בשורה טובה מתחזק כל אחד ואחד לרוץ ולהגיד, כי נשמתו מרגשת בחינת אליהו ורוצה להכניסו בתוכו, אף שאין בני אדם מרגישין בזה מכל מקום מזליה חזי. ואם היה לו דעת היה יכול להתחיל לעבוד את ד' בבחינת אליהו שנתלבשה בו אז וילך בה ממדרגה למדרגה גדולה וכו'"