|
|
| נשלח ב-10/5/2020 02:44 |
|
| |
לך תסביר למיזרוחניקים, מוחם מעוקם ברמת נזק בלתי הפיך,
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2020 07:47 |
|
| |
איני_מכיר
| שם_עט כתב: |  | ברור שכיוונתי ללעוג על המעשייה המדומיינת שמיוחסת לחזון איש ולא לענק שבענקים עצמו. ולמי שסבור שבזכות התורה יודעים כיום לבצע ניתוח מוח, יש לי בקשה אחת בשבילו: שאת צינתור הלב של אביו או אימו יקפיד לעשות אך ורק ע"י ע"י גאוני הדור שהרי ברור שהם יודעים יותר טוב מרופאים...... בשלב זה אני מוותר על ניתוחי מוח......תגידו, השתגעתם???? מה הם סיפורי ההזיות הללו?! וכי שר התורה יודע לנהוג במכונית בזכות חכמת התורה?
אז אם לנהוג על אופניים לללא גלגלי עזר לא ניתן להבין מחכמת התורה, אז ניתוחי מוח? במקום להתנער מאגדות הבל שכאלו, אנחנו עוד מחנכים את עצמינו וצאצאינו להאמין בזה.
אכן, אליהו הנביא הבטיח לבעש"ט. שבסוף הליטאים יהפכו לחסידים. אבל תאמינו לי שלא לטירוף הזה התכוון. החסידים מתפוצצים מצחוק מסיפורים שכאלו ובצדק. אז מה קרה לנו???? חינוך של 20 שנה ע"י לבלרי יתד הפכו אותנו לזומבים?? |
|
לסיפור על החזו"א אתה לא מאמין (גם החזונוישניקעס לא מאמינים לסיפור הנל עם הציור) אבל לסיפור של אליהו הנביא עם הבעש"ט אתה כן מאמין????
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2020 09:50 |
|
| |
איני_מכיר.
השתמשתשתי כפראפראזה על הקלישאה המפורסמת בלבד. משחרב בית המקדש בטל השחוק. אבל קצת הומור לא יזיק. כשם שאיני_מכיר בסיפורי אליהו על אימתי קא אתי מר וכשם שאיני_מכיר באלפי סיפורי המופת של הבבא-סאלי שהרים נכים מכיסאות גלגלים כך איני_מכיר בסיפורי ניתוחי המוח שמספרים על החזו"א.. אפילו אותך ידידי איני_מכיר. אבל מעריך.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2020 12:11 |
|
| |
וכבר אמר הח"ס : מי שבנגלה אינו מאמין בנסתר, סימן הוא שבסתר אינו מאמין בנגלה,
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2020 12:27 |
|
| |
שמעתי בשם הרב שמשון פינקוס ז"ל שאמר: שני ספרים איני מבין את שמותיהם, 1." כל סיפורי אליהו הנביא" אליהו הרי לא מת, אולי יהיו עוד סיפורים? 2. "כל סיפורי הבעש"ט" המציאו כל כך הרבה לא יוכלו להמציא עוד?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2020 13:09 |
|
| |
אני נוסע ברמזור אדום. אני מחמיר בעצמי וצועק ובחוקות הכופרים אין אנו מאמינים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2020 21:10 |
|
| |
בונדמן
| A_Smithee כתב: |  | | שמעתי בשם הרב שמשון פינקוס ז"ל שאמר: שני ספרים איני מבין את שמותיהם, 1." כל סיפורי אליהו הנביא" אליהו הרי לא מת, אולי יהיו עוד סיפורים? 2. "כל סיפורי הבעש"ט" המציאו כל כך הרבה לא יוכלו להמציא עוד? |
|
אין זו מהחכמה לצטט מדבריו של שוכן עפר שכבר לא יכול להתגונן או להכחיש דיבורים שלא מוסיפים לו זכויות וכבוד בעולם העליון וד"ל,
|
|
|
|
| נשלח ב-11/5/2020 11:54 |
|
| |
"הגרמ"צ ברגמן מאשים: יושבי המדינה הכפישו את החרדים
חבר 'המועצת', הגרמ"צ ברגמן, במכתב תשובה לתלמידו מחו"ל ששאל האם לחזור לישראל, הסביר את ההסתה נגד החרדים ודחה בשאט נפש את מנהג נבחרי הציבור לשבח את פועלם" "כל המנהיגים שלהם כל אחד משבח את עצמו מה שעשה ופעל כבר ומה שיכול לעשות בכוחו עכשיו". (כיכר השבת)
זו התודה על המאמצים הכבירים מטעם המדינה לעצור את המגפה והיחס הסבלני עד בלי די לכל קבוצות הקנאים האנרכיסטים שצפצפו על כל הכללים וצעקו נאצים.
האם זה היה יכול לקרות גם בארה"ב שרב יגיב כך על הפעילות של הרשויות ועל המנהיגים "שלהם"?
אשרינו שזכינו לחיות בקרב אחינו הטועים שבהם ניתן ביד אחת לקבל מהם וביד השנייה להכותם.
(מזכיר את הבריסקער רב שהאשים קנאים בציונות יתירה.)
תוקן על ידי שם_עט ב- 11/05/2020 12:15:38
|
|
|
|
| נשלח ב-11/5/2020 15:57 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-11/5/2020 18:40 |
|
| |
אני מניח שאם אתה כועס כנראה יש סיבה לכך, אך אני לא עוסק בניחושים.
לגבי הלכלוכים בתקשורת, אתה מתעלם מהעובדה שכשבעים אחוז מהחולים בישראל מקורם בחלק מהקהילות שלנו שנהגו בחוסר אחריות /בגרות רבתי שאליה התייחסתי במאמר. כך שהתקשורת לא המציאה דבר.
מלבד האמור, אתה מדבר על התקשורת בעוד אני עסקתי בהתייחסות של הרב הנ"ל לשלטון וזרועותיו הביצועיות.
נ.ב. להבא לא אוכל להתייחס לתגובה שיש בה כינוי גנאי. זה לא מכבד את הפורום ובוודאי לא את הכותב.
תוקן על ידי שם_עט ב- 11/05/2020 18:49:54
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2020 15:19 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2020 15:45 |
|
| |
דווקא עכשיו (כשבועיים אחרי סיום המגיפה), אני מזהה בשכונתי, כי הליטאים ברובם חובשים מסיכה בכל מקום שהוא, ואילו החסידים ברובם נטולי מסכה. כך שהתהפכו היוצרות מקצה אל קצה.
הליטאי מחכה 'להוראה ברורה' מאת משרד הבריאות על חזל"ש בצורה מלאה. החסיד סומך על 'ההבנה העצמית' שלו כי המגיפה מאחורינו, וחבל לדשדש ולהישאר מאחור, חבל לחנוק את הריאות באוויר כירורגי מחניק ממסכת שקל וחצי.
עולם מורכב.
|
|
|
|
|