אין דבר כזה "רבנים שלך, רבנים שלי" רב הוא רב והתבטאות חמורה כזאת כמו של פריי לא מסתדרת עם אדם דתי שומר תורה ומצוות צריך פשוט לחכות בסבלנות שיימאס לו התחפושת החרדית והוא ישיל אותה כמו עוד כמה חברים שלו
ומה הסיפור שלו? כרגיל, לקושש תשומת לב בדרך השלילית, כמו כמה ניקים כאן בפורום שכל ציוץ שלהם הוא אנטי חרדי כדי לקבל תשומת לב מהסובבים
נשלח ב-9/5/2020 21:04
איש_חשוב כתב:
אין דבר כזה "רבנים שלך, רבנים שלי" רב הוא רב והתבטאות חמורה כזאת כמו של פריי לא מסתדרת עם אדם דתי שומר תורה ומצוות צריך פשוט לחכות בסבלנות שיימאס לו התחפושת החרדית והוא ישיל אותה כמו עוד כמה חברים שלו
ומה הסיפור שלו? כרגיל, לקושש תשומת לב בדרך השלילית, כמו כמה ניקים כאן בפורום שכל ציוץ שלהם הוא אנטי חרדי כדי לקבל תשומת לב מהסובבים
גישה נחמדה: כל חרדי שטועה, רק צריך לחכות שיוריד את הסימנים החרדיים שלו, כי הלוא החרדים מושלמים הם!
לצערנו מאז עולם הטוויטר והפייסבוק, כל נער מצייץ נהפך לסלב.
נשלח ב-10/5/2020 07:53
נער_החידות כתב:
איש_חשוב כתב:
גישה נחמדה: כל חרדי שטועה, רק צריך לחכות שיוריד את הסימנים החרדיים שלו, כי הלוא החרדים מושלמים הם!
אתה ממש לא בכיוון הציוצים והתגובות שלו הן אנטי חרדיות בעליל, בגלל זה אמרתי שהוא מסתובב בתחפושת
נשלח ב-10/5/2020 18:06
ישראל פריי כמו בני רבינוביץ' וכמו עיתונאים רבים לוקים במחלת הנפש הידועה בשם "שמאל קיצוני". כנראה שמחלת הנפש הזו לא מבדילה בין שאינם חובשי כיפה לבין חובשי כיפה לסוגיהם. והיא אף פושה במחנינו אפילו בקרב רבנים ואדמורים בכירים..