|
|
| נשלח ב-10/5/2020 13:00 |
|
| |
| muki28 כתב: |  | בלי לזלזל חלילה, הוא צודק ב 100%, אבל את חשבון הנפש צריך להתחיל אצלו ואצל ליצמן שנשכשלו בהעברת המסר ומתן הנחיות ברורות למגזר שלהם
כבר נכתב רבות על התירוץ המטופש והבלתי מבוסס הזה
אתה יכול אולי לשלוח לי תמונה ולו תמונה אחת של ליצמן / דרעי / גפני / פורוש אצל מרן שר התורה בחדר או אצל האדמו"ר מבעלזא למשל כדי להסביר להם את המצב ולהחתים אותם על שלל מכתבים כמו לפני הבחירות? למה הצבעה בבחירות זה חוב קדוש אבל ונשמרתם זה לא חוב קדוש?
תוקן על ידי muki28 ב- 10/05/2020 11:24:56 |
|
כשיש הסברה נגדית (הסברה מכוונת שלא לקיים את הוראות משרד הבריאות), הבעיה היא לא הסברתית.
אצל שר התורה כידוע (ולא רק ליודעי ח"ן) תקעו מקלות בגלגלים, הוא ניסה בכמה דרכים. ואצל האדמו"ר מבעלז הוא היה, ודווח כאן בפורום: https://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?cat_id=4&topic_id=3162990&forum_id=771
הנה התמונה:

ו
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2020 13:16 |
|
| |
זה גם וגם
גם כישלון בכינוס מיידי של המועצות הליטאית והחסידית. הבאת מומחים שיסבירו לכבוד קדושת.. וראשי הישיבות את האיום והדרישות למניעת הדבקה. גם קבוצות חרדיות הזויות, שהן אנארכיסטיות (לא להישמע לשלטון החילוני, גזירה של המדינע הציונית) גם קבוצות פרימיטיביות שאצלהן ה'מיסטיקה' קודמת להלכה. ותפקידם למסור נפש למען הדמיונות שלהם.
תוקן על ידי momeir ב- 10/05/2020 13:20:05
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2020 13:51 |
|
| |
ירו_שלמי
| נוירולוג כתב: |  | בלי לזלזל חלילה, הוא צודק ב 100%, אבל את חשבון הנפש צריך להתחיל אצלו ואצל ליצמן שנשכשלו בהעברת המסר ומתן הנחיות ברורות למגזר שלהם
אתה יכול אולי לשלוח לי תמונה ולו תמונה אחת של ליצמן / דרעי / גפני / פורוש אצל מרן שר התורה בחדר או אצל האדמו"ר מבעלזא למשל כדי להסביר להם את המצב ולהחתים אותם על שלל מכתבים כמו לפני הבחירות? למה הצבעה בבחירות זה חוב קדוש אבל ונשמרתם זה לא חוב קדוש?
תוקן על ידי muki28 ב- 10/05/2020 11:24:56
כשיש הסברה נגדית (הסברה מכוונת שלא לקיים את הוראות משרד הבריאות), הבעיה היא לא הסברתית.
אצל שר התורה כידוע (ולא רק ליודעי ח"ן) תקעו מקלות בגלגלים, הוא ניסה בכמה דרכים. ואצל האדמו"ר מבעלז הוא היה, ודווח כאן בפורום: https://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?cat_id=4&topic_id=3162990&forum_id=771
הנה התמונה:

ו |
|
ליצמן הצליח בחצר שלו - גור. דרעי בציבור שלו. מי שלא הצליח, לצערי, זה חברי הכנסת של דגל התורה שכנראה חשבו יותר על פוליטיקה וכבוד המגזר מאשר על דיני נפשות. ואני אומר את זה כאחד שהאמין דוקא בהם..
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2020 14:54 |
|
| |
מי שבישל תבשיל כל השנים, שלא יתפלא שברגע האמת אכלו אותו.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2020 15:49 |
|
| |
| פיינרך כתב: |  | חשבון נפש תמיד צריך. האם אחוז הנבדקים לקורונה בציבורים אחרים (ערבים, רוסים, בדואים וכו') זהה לזה של החרדים? למה מיד לרוץ ולהתנצל? |
|
לצערנו אחוז הנפטרים או המונשמים זה נתון שאי אפשר לשחק איתו יותר מדי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2020 15:51 |
|
| |
| A_Smithee כתב: |  | | לא יכול להיות שזו אשמת העסקנים, עוד מעט תגידו שכשהרבנים קוראים להצביע למועמד זה או למפלגה זו הם מושפעים מעסקנים |
|
תפקידם של העסקנים להציג בפני הרבנים את המצב לאשורו ולפי זה הם אמורים להחליט. אם לא מציגים להם את המצב המדוייק אלא מעוותים ומעגלים פינות לפי הרגשה אישית וכדו' הבעיה היא בגיחזי ולא ברבנים.
תוקן על ידי muki28 ב- 10/05/2020 15:52:55
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2020 15:55 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | בלי לזלזל חלילה, הוא צודק ב 100%, אבל את חשבון הנפש צריך להתחיל אצלו ואצל ליצמן שנשכשלו בהעברת המסר ומתן הנחיות ברורות למגזר שלהם
הנה התמונה:

ו |
|
ממתי התמונה? פורים או פסח? כשהיה עוד אפשר לעשות משהו או אחרי שהסוסים ברחו מהאורווה?
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2020 16:40 |
|
| |
| muki28 כתב: |  | לא יכול להיות שזו אשמת העסקנים, עוד מעט תגידו שכשהרבנים קוראים להצביע למועמד זה או למפלגה זו הם מושפעים מעסקנים
תפקידם של העסקנים להציג בפני הרבנים את המצב לאשורו ולפי זה הם אמורים להחליט. אם לא מציגים להם את המצב המדוייק אלא מעוותים ומעגלים פינות לפי הרגשה אישית וכדו' הבעיה היא בגיחזי ולא ברבנים.
תוקן על ידי muki28 ב- 10/05/2020 15:52:55 |
|
דיין אמור לדעת לתחקר ולשאוב מידע גם מצינורות אחרים. למשל אינטרנט.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2020 17:51 |
|
| |
| שאגתשביט כתב: |  |
דיין אמור לדעת לתחקר ולשאוב מידע גם מצינורות אחרים. למשל אינטרנט. |
|
שומו שמיים!! אתה רוצה שייכשל ב"פגעי הטכנולוגיה"? הרי גדול המחטיאו..
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2020 18:13 |
|
| |
| muki28 כתב: |  | בלי לזלזל חלילה, הוא צודק ב 100%, אבל את חשבון הנפש צריך להתחיל אצלו ואצל ליצמן שנשכשלו בהעברת המסר ומתן הנחיות ברורות למגזר שלהם
הנה התמונה:

ו
ממתי התמונה? פורים או פסח? כשהיה עוד אפשר לעשות משהו או אחרי שהסוסים ברחו מהאורווה? |
|
כשזה היה רלוונטי מוצ"ש הסמוך לפורים, 14.3
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2020 18:20 |
|
| |
מישהו יכול להסביר לי משהו פשוט? יש בארץ בסביבות 16,500 חולי קורונה. 70% מהמספר הזה זה 11,400 חולי קורונה. אם ניקח את כל ירושלים (3592) (שאין ספק שלא כולם חרדים), כל בני ברק (2871), ביתר (285), בית שמש (497), מודיעין (409), אלעד (387) סך הכל 8041 וזה מבלי להוריד המון חולים בערים הנ"ל שהם לא חרדים. 8041 הוא אפילו לא 50% מכמות החולים בארץ שהם 16,458. אז איך בדיוק הגיע דרעי ל70% חרדים שזה 11,500 חולים??? מסתבר שעיתונאי החצר שקנו את הלוקש הזה לא למדו ליב"ה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2020 18:27 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  | מישהו יכול להסביר לי משהו פשוט? יש בארץ בסביבות 16,500 חולי קורונה. 70% מהמספר הזה זה 11,400 חולי קורונה. אם ניקח את כל ירושלים (3592) (שאין ספק שלא כולם חרדים), כל בני ברק (2871), ביתר (285), בית שמש (497), מודיעין (409), אלעד (387) סך הכל 8041 וזה מבלי להוריד המון חולים בערים הנ"ל שהם לא חרדים. 8041 הוא אפילו לא 50% מכמות החולים בארץ שהם 16,458. אז איך בדיוק הגיע דרעי ל70% חרדים שזה 11,500 חולים??? מסתבר שעיתונאי החצר שקנו את הלוקש הזה לא למדו ליב"ה נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
פשוט מאוד
לפני כחודש פורסם שבירושלים לבד כמעט 75 אחוז מחולי הקורונה חרדים
וישנם ריכוזים חרדים רבים בערים מעורבות
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2020 18:34 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  |
| תמניא_אפי כתב: |  | מישהו יכול להסביר לי משהו פשוט? יש בארץ בסביבות 16,500 חולי קורונה. 70% מהמספר הזה זה 11,400 חולי קורונה. אם ניקח את כל ירושלים (3592) (שאין ספק שלא כולם חרדים), כל בני ברק (2871), ביתר (285), בית שמש (497), מודיעין (409), אלעד (387) סך הכל 8041 וזה מבלי להוריד המון חולים בערים הנ"ל שהם לא חרדים. 8041 הוא אפילו לא 50% מכמות החולים בארץ שהם 16,458. אז איך בדיוק הגיע דרעי ל70% חרדים שזה 11,500 חולים??? מסתבר שעיתונאי החצר שקנו את הלוקש הזה לא למדו ליב"ה נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
פשוט מאוד
לפני כחודש פורסם שבירושלים לבד כמעט 75 אחוז מחולי הקורונה חרדים
וישנם ריכוזים חרדים רבים בערים מעורבות |
|
אם תוריד 25% מירושלים (אין לי ספק שזה יותר, אבל נניח) ותוסיף על זה שחישבתי את כל חולי בית שמש על אף שזה בטח לא יותר מ50% אתה עדיין לא תגיע ל50%. נוירולוג לפני שאתה מגיב תעשה בבקשה שימוש במספרים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2020 18:37 |
|
| |
תמניא
קשה לנהל דיון עם מישהו שמעולם לא היה מחובר למציאות, ולכל אורך הדרך לא נתן לעובדות לבלבל אותו, ושטען שמדובר בסך הכל בשפעת, ושבאופן שיטתי הצדיק את המזלזלים וחסרי האחריות, וכו' וכו'.
אתה לא באמת מחפש תשובות, אני ועוד רבים אחרים ענו לך לא פעם ולא פעמיים, ואתה בשלך, אז מה הטעם להסביר לך את המספרים?
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2020 18:41 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | תמניא
קשה לנהל דיון עם מישהו שמעולם לא היה מחובר למציאות, ולכל אורך הדרך לא נתן לעובדות לבלבל אותו, ושטען שמדובר בסך הכל בשפעת, ושבאופן שיטתי הצדיק את המזלזלים וחסרי האחריות, וכו' וכו'.
אתה לא באמת מחפש תשובות, אני ועוד רבים אחרים ענו לך לא פעם ולא פעמיים, ואתה בשלך, אז מה הטעם להסביר לך את המספרים? |
|
נחמד מאוד לראות שאין לך מה לענות לגופו של עניין אז אתה מסיט את הדיון לנושא אחר. אולי יש פה אנשים אחרים שהאמת כן מעניינת אותם. היה שלום! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|