|
|
| נשלח ב-10/5/2020 19:24 |
|
| |
אתה מזכיר לי את משלי, ........כסיל שונה באולתו.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2020 19:34 |
|
| |
| לב_ארי כתב: |  | | אתה מזכיר לי את משלי, ........כסיל שונה באולתו. |
|
ברור רוב העולם כסילים ב"ה שהקב"ה שתל בדורנו היתום כמה חכמים שיהיה זכות קיום לעולם
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2020 20:03 |
|
| |
yeshivish
| אבאבאווער כתב: |  | | ידוע לי מקרוב על אדם רשע שיצא לתפילה בשבת האחרונה במקום פתוח ליד בית כנסת נעול כשאחד מבני ביתו הגר עמו באותו חדר חלה השבוע בקורונה ועליו נאסר לצאת מהבית.
תאר לך שדלתות בית הכנסת היו פתוחות ורשע זה בוודאי היה נכנס פנימה.
כמה חולי קורונה נוספים בוודאות היו מתווספים דרכו.
אני עדיין לא יודע כעת כמה.... |
|
אם אתה יודע על אדם שבמגע ישיר עם חולה קורונה והוא מסתובב חופשי, אתה שותף לפשע שלו, ובמידה וימות מישהו חלילה אתה לא תהיה נקי. תאר לעצמך שהייתי מדווח שידוע לי על מחבל שמסתובב עם פצצה ובינתיים לא פגע באף אחד. כולם היו מזדעקים, ובצדק, איך אני לא פונה ישר למשטרה?
עדיין לא מאוחר!!
|
|
|
|
| נשלח ב-11/5/2020 00:40 |
|
| |
מה לנו למה שאחרים עושים
אתה צריך לשאול את הרופא שאתה או הרב שלך שואל האם לצום ביום כיפור -
ובנתיים בכל אופן אצלינו בחו"ל רופאים אלו צועקים : לא !
הממשלה גם בחו"ל וגם בארץ יש לה אילוצים כאלו ואחרים , לנו יש את ה
וחי בהם , ואת הנשמרתם מאוד
מה קשור מה הגוי או להבדיל החילוני התל אביבי עושה ...??? מה זה בכלל נוגע אלי ?
|
|
|
|
| נשלח ב-11/5/2020 00:52 |
|
| |
לצערנו הממסד פחות יצירתי כשזה מגיע לבתי כנסת
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/5/2020 11:52 |
|
| |
הרבה קהילות בארה"ב כבר פתחו את בתי הכנסת, כמו באבוב 48מ ו45, מונסי, מונסי וומסב"ג ועוד,
|
|
|
|
| נשלח ב-11/5/2020 16:05 |
|
| |
| בונדמן כתב: |  | | הרבה קהילות בארה"ב כבר פתחו את בתי הכנסת, כמו באבוב 48מ ו45, מונסי, מונסי וומסב"ג ועוד, |
|
אם זה נכון והם אנשים אחראיים, הם מסתמכים על זה שכולם כבר נדבקו, באר"י זה לא תקף
|
|
|
|
| נשלח ב-11/5/2020 16:08 |
|
| |
| חיים_התמים כתב: |  |
| בונדמן כתב: |  | | הרבה קהילות בארה"ב כבר פתחו את בתי הכנסת, כמו באבוב 48מ ו45, מונסי, מונסי וומסב"ג ועוד, |
|
אם זה נכון והם אנשים אחראיים, הם מסתמכים על זה שכולם כבר נדבקו, באר"י זה לא תקף |
|
בבני ברק יש ביממה האחרונה 5 נדבקים. לפני חג הפסח היה ביממה ממוצעת הרבה יותר מ100 נדבקים. יש לך הסבר? אפילו עיוור רואה שהמחלה דועכת ואין נדבקים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/8/2020 17:53 |
|
| |
כשרואים את הקורות היום בוועדת החוקה, חבר כנסת יעקב אשר שהתברר כי הוא כלומניק שלא הצליח לסתום את הפה של חבר כנסת אחר שפגע בקדושי ישראל ופתח במתקפת הסתה פרועה חסרת תקדים על הציבור החרדי ומנהיגיו. והיו"ר האפס הזה, חוץ מלאמץ ולחזור שוב ושוב על המשפט שלמד בטח מח"כ אייכלר, "אנטישמי" ועוד גיבובי מילים ריקים מתוכן, לא השכיל לענות לו עניינית ואו לחליפין לסתום לו את הפה, אין זה אך ורק כי חטאנו חטאה גדולה מאוד שנענשנו עם נבחרת של נציגי ציבור מושחתים שכאלה, אפסים מוחלטים מועלים בשליחותם. הם אינם ראוים יותר לאימון הציבור היראים,
|
|
|
|
| נשלח ב-3/8/2020 17:58 |
|
| |
המציאות היא שבים כמעט לא נדבקים,
יש ערים כמו ראשון לציון, חדרה ,הרצליה, חיפה, אשקלון
ששם עשרות אלפים הולכים לים,
וכמעט אף אחד לא נדבק.
עוד יותר, רוב החילונים בים בלי מסיכות !
והמציאות היא שאף אחד כמעט לא נדבק,
אולי זה בגלל הרוח שקיימת כמעט כל הזמן,
אולי זה בגלל רסיסי המלח שהם באוויר כל הזמן.
זו המציאות.
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 03/08/2020 18:00:13
|
|
|
|
| נשלח ב-3/8/2020 18:47 |
|
| |
| לב_ארי כתב: |  | כשרואים את הקורות היום בוועדת החוקה, חבר כנסת יעקב אשר שהתברר כי הוא כלומניק שלא הצליח לסתום את הפה של חבר כנסת אחר שפגע בקדושי ישראל ופתח במתקפת הסתה פרועה חסרת תקדים על הציבור החרדי ומנהיגיו. והיו"ר האפס הזה, חוץ מלאמץ ולחזור שוב ושוב על המשפט שלמד בטח מח"כ אייכלר, "אנטישמי" ועוד גיבובי מילים ריקים מתוכן, לא השכיל לענות לו עניינית ואו לחליפין לסתום לו את הפה, אין זה אך ורק כי חטאנו חטאה גדולה מאוד שנענשנו עם נבחרת של נציגי ציבור מושחתים שכאלה, אפסים מוחלטים מועלים בשליחותם. הם אינם ראוים יותר לאימון הציבור היראים, |
| ניסיתי לקרוא מכל הכיוונים ולא הצלחתי להבין מה אתה רוצה. אולי אם יש בין הגולשים מישהו אינטלגנט יותר ממני יוכל להסביר לי את הטענות הגאוניות שהובאו כאן.
|
|
|
|
|