|
|
| נשלח ב-21/6/2020 14:46 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
בס"ד נכון רציף  כיף לדעת שאתה חושב כך ומבין שמגיע לאישה לחיות נורמלי  |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2020 14:51 |
|
| |
| סטאטית כתבה: |  | חייכנית, משום מה זה לא נותן לי להגיב לך לתגובה, אז אני מגיבה בנפרד: זה ברור שיש צורך- אז מבקשים עזרה- אם זה מבני משפחה/אמא/אחות או עוזרת בית... אני דיברתי על המפונקות שחושבות שכל החיים יהיה להן כסף לעוזרת, ועזבי את העניין של הכסף, הן גדלות לחוסר אחריות אישית לטיפוח הבית ולניהול שלו... הנושא הזה ממש מדבר אליי כי יש לי חברה, שהן 3 אחיות בבית, הן בקושי עושות משהו- בקושי מסדרות את החדר שלהן, ולמה? כי יש עוזרת בסוף שבוע... מבינה? אין ספק שמי שזקוקה לעוזרת- זה לא מעיד על חולשה או חוסר תפקוד, דיברתי על אלו שעושות את זה באופן קבוע- ולא מתוך צורך- אלא מתוך פינוק... והילדים אחר כך גדלים להיות ככה... |
|
בס"ד מבינה את דברייך שכשהילדים גדלים,צריך לחנך אותם לעזור בבית! אך לא תמיד יש לאמא את הכוחות לרדוף אחרי כולם! ואל תשכחי שהיום בנות מנותקות מהבית בגלל קריירה/לימודים קשים,כך שלא ניתן לצפות מהן הרבה בתחום הביתי כפי שלא מצפים מבנים בבית יותר מדי  מה גם שלא כל פעולה פיזית קשה נשים צריכות לעשות... כך שיש החושבות ששטיפה יסודית וכו' נועדה למנקה!  אני אישית כן חונכתי לתת בבית ולעזור/לקחת חלק... אפילו שלמדתי לבגרויות קשות עזרתי בבית בין שעה/לשעתיים כל יום לאימי! אך זה ירד כשהתחלתי ללמוד מקצוע,שז"א לימודים קשים כל יום ולחזור ב5 בשילוב שיעורי בית,מבחנים ובערב עבודה זה התיש אותי השילוב של שניהם ביחד! כך שזלא בא מפינוק/עצלות(ולא שאני נגד פינוק בכללי(;),אלא ממקום שלא היה לי זמן בקושי לעצמי... ואח"כ השקעה בקריירה,שידוכים וגם לימודים נוספים... וכך התרגלתי שאני פחות עושה תפקידים ביתיים! כי פשוט לא היה לי זמן וכח לכך! אך הייתי הוגנת ואמרתי לאימי שאני מוכנה לממן לה מנקה ע"ח השעות שאני עזרתי בעבר...  ובנוסף לכך כאות הערכה להוריי השתדלתי כל יום שישי לקנות זר פרחים יוקרתי ועוגה מיוחדת...בין אם עבדתי/הייתי בתקופת בין עבודות. תמיד מימנתי עזרה ופינוקים לבית  וכמובן מתנות לפעמים וקניות,מבצעים והפתעות לאחים הקטנים... כך שזה פיצה את אימי קצת על כך שאני עוזרת רק מעט  החיים המודרניים שונים.ולכן גם הבנות שונות... ואנחנו צריכות להבין את עצמנו ולחפש פיתרונות הוגנים... אך לא חובה להיקרע רק בגלל שאנחנו נולדנו בנות 
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 21/06/2020 13:07:29 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2020 16:23 |
|
| |
בס"ד חחחח תודה  גם אתה צודיק...  וכולם כאן מיוחדים אחד אחד,אולי לא תמיד מסכימים על הכל,מתווכחים ולפעמים קצת פוגעים בטעות...אבל עדיין משפחה ווירטואלית אחת גדולה ואוהבת, ללא תנאי נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2020 16:57 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | סטאטית כתבה: |  | חייכנית, משום מה זה לא נותן לי להגיב לך לתגובה, אז אני מגיבה בנפרד: זה ברור שיש צורך- אז מבקשים עזרה- אם זה מבני משפחה/אמא/אחות או עוזרת בית... אני דיברתי על המפונקות שחושבות שכל החיים יהיה להן כסף לעוזרת, ועזבי את העניין של הכסף, הן גדלות לחוסר אחריות אישית לטיפוח הבית ולניהול שלו... הנושא הזה ממש מדבר אליי כי יש לי חברה, שהן 3 אחיות בבית, הן בקושי עושות משהו- בקושי מסדרות את החדר שלהן, ולמה? כי יש עוזרת בסוף שבוע... מבינה? אין ספק שמי שזקוקה לעוזרת- זה לא מעיד על חולשה או חוסר תפקוד, דיברתי על אלו שעושות את זה באופן קבוע- ולא מתוך צורך- אלא מתוך פינוק... והילדים אחר כך גדלים להיות ככה... |
|
פעם בשבוע ניקוי יסודי עם עוזרת זה לא פינוק, זה מוצר צריכה בסיסי, וזה עולה כולה מאתיים שקל ל 4 שעות, וזה מספיק לדירה גדולה של 4 חדרים.. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אני ממש לא חושבת ככה, אני חיה בבית שיש שיתוף פעולה של הילדים בבית יחד עם אמא שלי, עוזרים ומסדרים, ואני מכירה עוד הרבה בתים כאלו... אם זה מצב שהאימא קורסת- אז זה מה שאמרתי- שיש צורך- אין בעיה לקחת עורת, אבל אם זו אמא שיש לה את הזמן הזה לסדר ולנקות, ואת הכוח בשביל זה- ובמקום זה היא מחליטה להתפנק כל שבוע על עוזרת- במקום לשמור את הכסף לדברים נחוצים יותר- אני מצטערת מאוד, אבל זה נשמע רע... והכי בא לי בעולם להתפנ' כל שבוע עם עוזרת, אבל אני חושבת שיש איזו שהיא מחויבות אישית שלי לדאוג לעצמי ולשמש לילדים שלי דוגמא- לא תמיד גם הילדים שלי ירשו לעצמם לקחת עוזרת כל שבוע... לקחת עוזרת פעם בחודש לניקיון יסודי של הבית? סבבה לגמרי, אבל שוב- כעזרה, סוג של תוספת- לא שהיא תעשה את הכל בבית והאישה והילדים ישבו רגל על רגל.... עד כאן דעתי...
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2020 18:11 |
|
| |
| סתםבחור כתב: |  |
| רציף כתב: |  |
אישה יותר קרובה לבורא עולם ככה כתוב, אז אישה יותר חשובה.
מפרנסים אישה לפני האיש, לפי התורה אישה יש לה יותר זכויות בנישואין.
|
|
זה פשוט לא נכון. אין דבר כזה יותר חשוב או פחות. אוישש הכל בתורה נובע מצרכים לא מחשיבות. אם יש לך ילד מסויים שזקוק ליותר תשומת לב אז ילד אחר יכול לחשוב שאתה אוהב אותו יותר ממנו למרות שאתה כנראה אוהב את כל הילדים אותו הדבר אלא משתדל לספק לכל אחד מה שהוא צריך
|
|
אויש.. מי שיותר קרוב לבורא ויותר צדיק הוא יותר חשוב, זה קורה הרבה אצל נשים, בעלי תשובה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2020 18:29 |
|
| |
נראה לי שאנחנו עוסקים יותר מדי בדקויות. מה שכן חשוב לי להבהיר ל-לא סתם בחור, שאתה חייב מדין תורה לכבד את אשתך ולתת לה מה שהתחייבת, בלי קשר אם אשתך מכבדת אותך או לא, בהשקפה כזאת אתה מסור ואחראי מכל הלב, באת לתת ולא באת לקבל. ואל דאגה אשתך תתן לך כפל כפליים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2020 18:31 |
|
| |
| סטאטית כתבה: |  |
| רציף כתב: |  | | סטאטית כתבה: |  | חייכנית, משום מה זה לא נותן לי להגיב לך לתגובה, אז אני מגיבה בנפרד: זה ברור שיש צורך- אז מבקשים עזרה- אם זה מבני משפחה/אמא/אחות או עוזרת בית... אני דיברתי על המפונקות שחושבות שכל החיים יהיה להן כסף לעוזרת, ועזבי את העניין של הכסף, הן גדלות לחוסר אחריות אישית לטיפוח הבית ולניהול שלו... הנושא הזה ממש מדבר אליי כי יש לי חברה, שהן 3 אחיות בבית, הן בקושי עושות משהו- בקושי מסדרות את החדר שלהן, ולמה? כי יש עוזרת בסוף שבוע... מבינה? אין ספק שמי שזקוקה לעוזרת- זה לא מעיד על חולשה או חוסר תפקוד, דיברתי על אלו שעושות את זה באופן קבוע- ולא מתוך צורך- אלא מתוך פינוק... והילדים אחר כך גדלים להיות ככה... |
|
פעם בשבוע ניקוי יסודי עם עוזרת זה לא פינוק, זה מוצר צריכה בסיסי, וזה עולה כולה מאתיים שקל ל 4 שעות, וזה מספיק לדירה גדולה של 4 חדרים.. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אני ממש לא חושבת ככה, אני חיה בבית שיש שיתוף פעולה של הילדים בבית יחד עם אמא שלי, עוזרים ומסדרים, ואני מכירה עוד הרבה בתים כאלו... אם זה מצב שהאימא קורסת- אז זה מה שאמרתי- שיש צורך- אין בעיה לקחת עורת, אבל אם זו אמא שיש לה את הזמן הזה לסדר ולנקות, ואת הכוח בשביל זה- ובמקום זה היא מחליטה להתפנק כל שבוע על עוזרת- במקום לשמור את הכסף לדברים נחוצים יותר- אני מצטערת מאוד, אבל זה נשמע רע... והכי בא לי בעולם להתפנ' כל שבוע עם עוזרת, אבל אני חושבת שיש איזו שהיא מחויבות אישית שלי לדאוג לעצמי ולשמש לילדים שלי דוגמא- לא תמיד גם הילדים שלי ירשו לעצמם לקחת עוזרת כל שבוע... לקחת עוזרת פעם בחודש לניקיון יסודי של הבית? סבבה לגמרי, אבל שוב- כעזרה, סוג של תוספת- לא שהיא תעשה את הכל בבית והאישה והילדים ישבו רגל על רגל.... עד כאן דעתי... |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2020 18:36 |
|
| |
נראה לי שאנחנו עוסקים יותר מדי בדקויות.
מה שכן חשוב לי להבהיר ל-לא סתם בחור, שאתה חייב מדין תורה לכבד את אשתך ולתת לה מה שהתחייבת, בלי קשר אם אשתך מכבדת אותך או לא, בהשקפה כזאת אתה מסור ואחראי מכל הלב, באת לתת ולא באת לקבל. ואל דאגה אשתך תתן לך כפל כפליים
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2020 18:37 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | חייכנית770 כתבה: |  |
בס"ד מבינה את דברייך שכשהילדים גדלים,צריך לחנך אותם לעזור בבית! אך לא תמיד יש לאמא את הכוחות לרדוף אחרי כולם! ואל תשכחי שהיום בנות מנותקות מהבית בגלל קריירה/לימודים קשים,כך שלא ניתן לצפות מהן הרבה בתחום הביתי כפי שלא מצפים מבנים בבית יותר מדי  מה גם שלא כל פעולה פיזית קשה נשים צריכות לעשות... כך שיש החושבות ששטיפה יסודית וכו' נועדה למנקה!  אני אישית כן חונכתי לתת בבית ולעזור/לקחת חלק... אפילו שלמדתי לבגרויות קשות עזרתי בבית בין שעה/לשעתיים כל יום לאימי! אך זה ירד כשהתחלתי ללמוד מקצוע,שז"א לימודים קשים כל יום ולחזור ב5 בשילוב שיעורי בית,מבחנים ובערב עבודה זה התיש אותי השילוב של שניהם ביחד! כך שזלא בא מפינוק/עצלות(ולא שאני נגד פינוק בכללי(;),אלא ממקום שלא היה לי זמן בקושי לעצמי... ואח"כ השקעה בקריירה,שידוכים וגם לימודים נוספים... וכך התרגלתי שאני פחות עושה תפקידים ביתיים! כי פשוט לא היה לי זמן וכח לכך! אך הייתי הוגנת ואמרתי לאימי שאני מוכנה לממן לה מנקה ע"ח השעות שאני עזרתי בעבר...  ובנוסף לכך כאות הערכה להוריי השתדלתי כל יום שישי לקנות זר פרחים יוקרתי ועוגה מיוחדת...בין אם עבדתי/הייתי בתקופת בין עבודות. תמיד מימנתי עזרה ופינוקים לבית  וכמובן מתנות לפעמים וקניות,מבצעים והפתעות לאחים הקטנים... כך שזה פיצה את אימי קצת על כך שאני עוזרת רק מעט  החיים המודרניים שונים.ולכן גם הבנות שונות... ואנחנו צריכות להבין את עצמנו ולחפש פיתרונות הוגנים... אך לא חובה להיקרע רק בגלל שאנחנו נולדנו בנות 
|
|
|
חייכנית, אני כמוך עסוקה עד מעל הראש, ולא עוזרת לאמא שלי כל היום 24/7, אז יש לי את התפקידים שלי- שוטפת את החדרים ביום שישי, כי זה היום הפנוי שלי, ועוזרת עם הכביסות, אני הכי מבינה אותך בקטע הזה... ואני מעריכה אותך על הדברים הקטנים שעשית בשביל בני הבית, זה מדהים!! כל הכבוד.. נתת לי כיוון מחשבה ורעיונות... אני בדרך כלל מבטיחה כמה שקלים... , לא יצא לי לקנות זר פרחים ועוגה.. כל הכבוד!!! תדעי שזה ממש לא מצוי, בנות היום מרגישות שאם יש לימודים אז הן פטורות מהכל... מעריכה מאוד!!
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2020 18:41 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | בס"ד וכמובן חשוב שתבין שרוב הנשים החזקות,במיוחד האשכנזיות לוקחות מנקה וזה אינו פינוק,כי הן עובדות קשה...! בנוסף לזה הגבר שלהן ממש תומך ועוזר להן במשימות הבית וגידול הילדים ומפנק המון!  אז כדאי לך לברר טוב מה קורה בבתים של הנשים החזקות, לפני שאתה מחליט מי מפונק ומי לא... 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 21/06/2020 13:28:10 |
|
חיימשלי, אם כבר מדברים על נשים חזקות, בתקופת קום המדינה (כמדומני) מי שהיו עוזרות בית היו התימניות  ובאמת, התימניות נחשבות למאסטריות בתחום הניקיון והסדר
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2020 18:43 |
|
| |
|
|
אני ממש לא חושבת ככה, אני חיה בבית שיש שיתוף פעולה של הילדים בבית יחד עם אמא שלי, עוזרים ומסדרים, ואני מכירה עוד הרבה בתים כאלו... אם זה מצב שהאימא קורסת- אז זה מה שאמרתי- שיש צורך- אין בעיה לקחת עורת, אבל אם זו אמא שיש לה את הזמן הזה לסדר ולנקות, ואת הכוח בשביל זה- ובמקום זה היא מחליטה להתפנק כל שבוע על עוזרת- במקום לשמור את הכסף לדברים נחוצים יותר- אני מצטערת מאוד, אבל זה נשמע רע... והכי בא לי בעולם להתפנ' כל שבוע עם עוזרת, אבל אני חושבת שיש איזו שהיא מחויבות אישית שלי לדאוג לעצמי ולשמש לילדים שלי דוגמא- לא תמיד גם הילדים שלי ירשו לעצמם לקחת עוזרת כל שבוע... לקחת עוזרת פעם בחודש לניקיון יסודי של הבית? סבבה לגמרי, אבל שוב- כעזרה, סוג של תוספת- לא שהיא תעשה את הכל בבית והאישה והילדים ישבו רגל על רגל.... עד כאן דעתי... |
|
דעתי היא שזה חיובי לנוח ולהתפנק מדי פעם
|
|
בס"ד   נכון אישה היא נסיכה,מגיע לה להתפנק לפעמים... ושוב כל אחת תעשה מה שנראה לה,ויש גם צדק מסויים בדברייך סטאטית,אך בכל מקרה עדיף לדעתי,בחיים האמיתיים, לא להביע דעה שלילית על אישה שנוהגת אחרת,במיוחד לא בפני בעלה  כך גורמים לבעיות בשלום בית והשוואות... העיקר הוא שכל אחת תעשה מה שעושה לה טוב בלב ונכון להם כזוג... 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 21/06/2020 18:45:51
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2020 18:44 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | סטאטית כתבה: |  |
| רציף כתב: |  | | סטאטית כתבה: |  | | חייכנית, משום מה זה לא נותן לי להגיב לך לתגובה, אז אני מגיבה בנפרד:זה ברור שיש צורך- אז מבקשים עזרה- אם זה מבני משפחה/אמא/אחות או עוזרת בית...אני דיברתי על המפונקות שחושבות שכל החיים יהיה להן כסף לעוזרת, ועזבי את העניין של הכסף, הן גדלות לחוסר אחריות אישית לטיפוח הבית ולניהול שלו...הנושא הזה ממש מדבר אליי כי יש לי חברה, שהן 3 אחיות בבית, הן בקושי עושות משהו- בקושי מסדרות את החדר שלהן, ולמה? כי יש עוזרת בסוף שבוע...מבינה?אין ספק שמי שזקוקה לעוזרת- זה לא מעיד על חולשה או חוסר תפקוד, דיברתי על אלו שעושות את זה באופן קבוע- ולא מתוך צורך- אלא מתוך פינוק... והילדים אחר כך גדלים להיות ככה... |
|
פעם בשבוע ניקוי יסודיעם עוזרתזה לא פינוק,זה מוצר צריכה בסיסי,וזה עולה כולה מאתיים שקלל 4 שעות, וזה מספיקלדירה גדולה של 4 חדרים.. נשלח מהאנדרואיד שלי |
| אני ממש לא חושבת ככה, אני חיה בבית שיש שיתוף פעולה של הילדים בבית יחד עם אמא שלי, עוזרים ומסדרים, ואני מכירה עוד הרבה בתים כאלו...אם זה מצב שהאימא קורסת- אז זה מה שאמרתי- שיש צורך- אין בעיה לקחת עורת, אבל אם זו אמא שיש לה את הזמן הזה לסדר ולנקות, ואת הכוח בשביל זה- ובמקום זה היא מחליטה להתפנק כל שבוע על עוזרת- במקום לשמור את הכסף לדברים נחוצים יותר- אני מצטערת מאוד, אבל זה נשמע רע...והכי בא לי בעולם להתפנ' כל שבוע עם עוזרת, אבל אני חושבת שיש איזו שהיא מחויבות אישית שלי לדאוג לעצמי ולשמש לילדים שלי דוגמא- לא תמיד גם הילדים שלי ירשו לעצמם לקחת עוזרת כל שבוע...לקחת עוזרת פעם בחודש לניקיון יסודי של הבית? סבבה לגמרי, אבל שוב- כעזרה, סוג של תוספת- לא שהיא תעשה את הכל בבית והאישה והילדים ישבו רגל על רגל....עד כאן דעתי... |
|
|
|
רציף! שים לב מה כתבת!! לנוח ולהתפנק מידי פעם- אני דיברתי על אלו שהופכות את זה לדבר קבוע!!
אין בעיה לנוח ולהתפנק, ואני חושבת שגבר שרוצה לפנק את אשתו (ויודע שלא אכפת לה שנכנסים לה זרים לתחום הזה) יכול להביא לה עוזרת פעם ב.... זו אחלה מתנה, ולשלוח אותה להתפנק...
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2020 18:55 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | חייכנית770 כתבה: |  |
|
|
|
חייכנית, אני כמוך עסוקה עד מעל הראש, ולא עוזרת לאמא שלי כל היום 24/7, אז יש לי את התפקידים שלי- שוטפת את החדרים ביום שישי, כי זה היום הפנוי שלי, ועוזרת עם הכביסות, אני הכי מבינה אותך בקטע הזה... ואני מעריכה אותך על הדברים הקטנים שעשית בשביל בני הבית, זה מדהים!! כל הכבוד.. נתת לי כיוון מחשבה ורעיונות... אני בדרך כלל מבטיחה כמה שקלים... , לא יצא לי לקנות זר פרחים ועוגה.. כל הכבוד!!! תדעי שזה ממש לא מצוי, בנות היום מרגישות שאם יש לימודים אז הן פטורות מהכל... מעריכה מאוד!! |
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2020 21:24 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | סטאטית כתבה: |  |
| רציף כתב: |  | | סטאטית כתבה: |  | | חייכנית, משום מה זה לא נותן לי להגיב לך לתגובה, אז אני מגיבה בנפרד:זה ברור שיש צורך- אז מבקשים עזרה- אם זה מבני משפחה/אמא/אחות או עוזרת בית...אני דיברתי על המפונקות שחושבות שכל החיים יהיה להן כסף לעוזרת, ועזבי את העניין של הכסף, הן גדלות לחוסר אחריות אישית לטיפוח הבית ולניהול שלו...הנושא הזה ממש מדבר אליי כי יש לי חברה, שהן 3 אחיות בבית, הן בקושי עושות משהו- בקושי מסדרות את החדר שלהן, ולמה? כי יש עוזרת בסוף שבוע...מבינה?אין ספק שמי שזקוקה לעוזרת- זה לא מעיד על חולשה או חוסר תפקוד, דיברתי על אלו שעושות את זה באופן קבוע- ולא מתוך צורך- אלא מתוך פינוק... והילדים אחר כך גדלים להיות ככה... |
|
פעם בשבוע ניקוי יסודיעם עוזרתזה לא פינוק,זה מוצר צריכה בסיסי,וזה עולה כולה מאתיים שקלל 4 שעות, וזה מספיקלדירה גדולה של 4 חדרים.. נשלח מהאנדרואיד שלי |
| אני ממש לא חושבת ככה, אני חיה בבית שיש שיתוף פעולה של הילדים בבית יחד עם אמא שלי, עוזרים ומסדרים, ואני מכירה עוד הרבה בתים כאלו...אם זה מצב שהאימא קורסת- אז זה מה שאמרתי- שיש צורך- אין בעיה לקחת עורת, אבל אם זו אמא שיש לה את הזמן הזה לסדר ולנקות, ואת הכוח בשביל זה- ובמקום זה היא מחליטה להתפנק כל שבוע על עוזרת- במקום לשמור את הכסף לדברים נחוצים יותר- אני מצטערת מאוד, אבל זה נשמע רע...והכי בא לי בעולם להתפנ' כל שבוע עם עוזרת, אבל אני חושבת שיש איזו שהיא מחויבות אישית שלי לדאוג לעצמי ולשמש לילדים שלי דוגמא- לא תמיד גם הילדים שלי ירשו לעצמם לקחת עוזרת כל שבוע...לקחת עוזרת פעם בחודש לניקיון יסודי של הבית? סבבה לגמרי, אבל שוב- כעזרה, סוג של תוספת- לא שהיא תעשה את הכל בבית והאישה והילדים ישבו רגל על רגל....עד כאן דעתי... |
|
|
|
רציף! שים לב מה כתבת!! לנוח ולהתפנק מידי פעם- אני דיברתי על אלו שהופכות את זה לדבר קבוע!!
אין בעיה לנוח ולהתפנק, ואני חושבת שגבר שרוצה לפנק את אשתו (ויודע שלא אכפת לה שנכנסים לה זרים לתחום הזה) יכול להביא לה עוזרת פעם ב.... זו אחלה מתנה, ולשלוח אותה להתפנק...
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2020 00:07 |
|
| |
לדעתי אם תבוא בשדר כזה ותשוחח כך בפגישה. זה ימשוך בנות וירגישו ביטחון להגיד לך כן. כי בחורה מחפשת ביטחון בגבר
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 21/06/2020 14:10:15 |
|
חייכנית זה מושך סוג מאוד מסויים של בנות חחח. והנה אני עם דעותי שאני לא מפחד להביע אותם בביטחון ועדיין בנות אומרות לי כן. דיברת על אהבה שבגללה צריך להשקיע באיזה, כמה אהבה יש לפני שמתחתנים? ומה שאמרת פמניזם יהודי זה ממש לא נכון, אולי לדעתך. בקיצור בואי מסכים לא להסכים והשם יעזור לשנינו למצוא את הבן או הבת זוג המתאימים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|