|
|
| נשלח ב-22/6/2020 00:12 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
שתתפנק באופן קבוע, מה רע ? יש לה שעתיים ביום שהיא מתפנקת ונחה
|
|
אין כזה דבר פינוק קבוע. אם זה קבוע זה לא פינוק, זה יותר עצלות במסווה של התפנקות נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2020 01:32 |
|
| |
בס"ד בסיידר נסכים שלא להסכים! וכל אישה בתת מודע מחפשת ביטחון!אך לא יודעת לבטא זאת במילים!כך אף המון יועצי זוגיות אומרים!;) אבל בכל מקרה ממליצה לך ללכת לשאול רב בנושא/יועץ נישואין חרדי, כדי לדעת מה כן נכון מבחינת הפמניזם היהודי וכמובן בנושא המנקה(במיוחד כשהיא עובדת קשה ועוזרת לך לפרנס/בהריון/אחרי לידה/מטופלת בילדים!) והתמיכה באישה...  זה מה שאחי הגדול עשה לבסוף,בגלל הדיונים/הוויכוחים,שלי איתו בנושא...ובזכותי ב"ה אישתו קיבלה גבר מוכן לחיים,שעוזר ותומך יותר בבית! 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 22/06/2020 01:48:46
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2020 01:35 |
|
| |
| סתםבחור כתב: |  |
|
|
אין כזה דבר פינוק קבוע. אם זה קבוע זה לא פינוק, זה יותר עצלות במסווה של התפנקות
|
|
בס"ד אגב,אתה מוכן לשטוף בקביעות,פעם בשבוע,את הבית יסודי? 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 22/06/2020 01:37:46
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2020 01:49 |
|
| |
| סתםבחור כתב: |  | | רציף כתב: |  |
|
|
אין כזה דבר פינוק קבוע. אם זה קבוע זה לא פינוק, זה יותר עצלות במסווה של התפנקות נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
הגדרת את זה יפה... אהבתי!
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2020 10:58 |
|
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2020 12:21 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | | סתםבחור כתב: |  |
|
|
|
|
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 22/06/2020 01:37:46 |
|
לא.. אבל הבית שלי פרקט.. 
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2020 12:42 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
בס"ד בסיידר נסכים שלא להסכים! וכל אישה בתת מודע מחפשת ביטחון!אך לא יודעת לבטא זאת במילים!כך אף המון יועצי זוגיות אומרים!;) אבל בכל מקרה ממליצה לך ללכת לשאול רב בנושא/יועץ נישואין חרדי, כדי לדעת מה כן נכון מבחינת הפמניזם היהודי וכמובן בנושא המנקה(במיוחד כשהיא עובדת קשה ועוזרת לך לפרנס/בהריון/אחרי לידה/מטופלת בילדים!) והתמיכה באישה...  זה מה שאחי הגדול עשה לבסוף,בגלל הדיונים/הוויכוחים,שלי איתו בנושא...ובזכותי ב"ה אישתו קיבלה גבר מוכן לחיים,שעוזר ותומך יותר בבית! 
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 22/06/2020 01:48:46 |
|
חייכנית אין לי מה לשאול סתם רב כי לא מעניין אותי מה שמתאים לאחרים אלא מה שמתאים לי וזה גם הזוגיות שאני מחפש. לא מחפש בחורה שרוצה להתפנק, יהיו לי מספיק ילדים לטפל בהם גם בלי אישה על הראש. אני מחפש פרטנרית חזקה וזה מה שאמצא בעזרת השם. הוויכוחים שלך עם אחיך לא עזרו בהכרח לגיסתך לקבל "גבר מוכן לחיים" אלא עזרו לה לקבל גבר שמושפע בקלות מדעות של נשים ובפרט שמעולם לא שאלת את גיסתך מה היא רוצה. בקיצור ברור מאוד איזה סוג זוגיות את רוצה אבל אל תעמידי לשנייה פנים שזאת זוגיות אידיאלית לכולם. זוגיות מאושרת באה בהמון גדלים וצורות:) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2020 12:47 |
|
| |
אה ולגבי כל המושג של עוזרת לי לפרנס, עם כל הכבוד אני לא מתחתן עם בחורה כדי לפרנס אותה. מה זה יחסי תן וקח? אני מתחתן עם אישה בשביל זוגיות ואני מצפה שהיא תשקיע בדיוק כמוני כדי לפרנס את משק הבית המשותף ולתרום בו באופן הדדי (לא בהכרח שווה). אם בעבר גבר היה חייב לזון את האישה כי היא לא יכלה לעבוד והייתה או ברשות אביה או בעלה, כיום המצב שונה והיא יכולה להיות לגמרי ברשות עצמה ואין לי שום סיבה להיות אחראי עליה יותר ממה שהיא אחראית על עצמה. לא מתחתן כדי לגדל ילדה. כך שבסופו של דבר היא לא עוזרת לי עם הפרנסה ואני לא עוזר לה עם ניקיון אלא שנינו עושים עבודה משותפת עבור הבית שאנחנו רוצים שיהיה לנו. ואל תערבי לי את התורה שאומרת שגבר חייב לזון את אישתו כי התורה גם אומרת שגבר יכול להתחתן עם כמה נשים. זאת שאלה של תרבות והיום כשאישה יכולה להכניס יותר מגבר אין שום סיבה שגבר יתחתן כדי לממן אותה. ואגב חייכנית זה הסוד של האשכנזים. מתחתנים כדי ליצור משהו משותף בלי שלצד אחד יש יותר כוח מהצד השני ונזקק לצד השני ואז יש הרבה כבוד הדדי נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2020 13:36 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  |
|
|
|
|
נשלח מהאנדרואיד שלי
|
לא.. אבל הבית שלי פרקט..  |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2020 13:39 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  |
|
|
|
|
נשלח מהאנדרואיד שלי
|
לא.. אבל הבית שלי פרקט..  |
|
בס"ד התכוונתי אחרי חתונה... לנקות בית יסודי פעם בשבוע+מקרר,תעשה זאת?  |
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2020 13:46 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  |
|
|
מה הקשר בין זוגיות או פינוקים למחלת נקיון? מי אמר לך שכל הנשים כך?
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2020 13:49 |
|
| |
אה ולגבי כל המושג של עוזרת לי לפרנס, עם כל הכבוד אני לא מתחתן עם בחורה כדי לפרנס אותה. מה זה יחסי תן וקח? אני מתחתן עם אישה בשביל זוגיות ואני מצפה שהיא תשקיע בדיוק כמוני כדי לפרנס את משק הבית המשותף ולתרום בו באופן הדדי (לא בהכרח שווה). אם בעבר גבר היה חייב לזון את האישה כי היא לא יכלה לעבוד והייתה או ברשות אביה או בעלה, כיום המצב שונה והיא יכולה להיות לגמרי ברשות עצמה ואין לי שום סיבה להיות אחראי עליה יותר ממה שהיא אחראית על עצמה. לא מתחתן כדי לגדל ילדה. כך שבסופו של דבר היא לא עוזרת לי עם הפרנסה ואני לא עוזר לה עם ניקיון אלא שנינו עושים עבודה משותפת עבור הבית שאנחנו רוצים שיהיה לנו. ואל תערבי לי את התורה שאומרת שגבר חייב לזון את אישתו כי התורה גם אומרת שגבר יכול להתחתן עם כמה נשים. זאת שאלה של תרבות והיום כשאישה יכולה להכניס יותר מגבר אין שום סיבה שגבר יתחתן כדי לממן אותה. ואגב חייכנית זה הסוד של האשכנזים. מתחתנים כדי ליצור משהו משותף בלי שלצד אחד יש יותר כוח מהצד השני ונזקק לצד השני ואז יש הרבה כבוד הדדי
|
|
בס"ד הבנתי! אז למה אתה מביא כתובה?אתה בעצם מוכן לשקר? ואם היית אישה,תן לי סיבה אחת מספיק טובה,להתקדש לגבר ולהסתכן בכך שהיא תהיה עגונה? אם אתה בעצם ביטלת את הכתובה אז אולי גם שנבטל את הקידושין? מה שקרה בדורנו,שביטלתם את החובות שלכם כלפיה והשארתם לה את החובות שלה כלפיכם,בשם התורה!למה בעצם שתיקח סיכון שתעגן אותה יום אחד? אולי יהיה לה רומן עם מנהל שווה ומיוחד ממך?תן לה את החופש לעזוב אותך כבר באותו היום...בלי להיקרא "אשת איש"...  ודבר שני,האם היית מעוניין שהיא תדאג לעצמה אך לא תביא לך ילדים כלל עד סוף ימיך?! או רק ילד אחד בלבד,מתי שבא לה?כמו אירופאית! הרי אישה חזקה צריכה לשמור על כוחה כדי לא ליפול למצב של תלות בך,כפי שאירופאית חזקה עושה!אז תן לה לשמור את עצמה חזקה בלי לדרוש בכלל ילדים ממנה! אני רוצה שתענה על כל השאלות ללא יוצא מן הכלל 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 22/06/2020 13:57:47
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2020 14:07 |
|
| |
אולי כדאי שחייכנית תסכם (באשכול מיוחד?) את כל החובות של בעל לאשתו וזכויותיו וכן מצד שני את חובות האשה לבעלה וכן זכויותיה, ונראה אם באמת יש אי-שיוויון בין המינים.. 
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2020 14:12 |
|
| |
בס"ד ועוד דבר,למה שהאישה תצטמצם כדי שתלך ללמוד תורה?אתה הרי לא באמת חושב שהיא אמיתית לימנו?! בקשר לנשים?נכון לא מתחתנים עם כמה נשים,כי יש את חרם דרבינו גרשון ואת מה שמקובל בעולם וכדי לשמור על זוגיות טובה! מה גם שגבר ממוצע אפילו לא יכול/מעוניין לפרנס אישה אחת,כיום! (כך שבדמיון שלכם?אתם לא פחות מגואל רצון  רוצים המון נשים אך לא מעוניינים לפרנס אותן כלל,כמו המלכים/כפי שהתורה דורשת.) אך גם היום גבר שאישתו לא נותנת לו גט יכול להתחתן בחשאי עם עוד אישה בעוד שהאישה אינה יכולה ועגונה לעולם! גבר נשוי/פרוד,אם חטא עם רווקה/גרושה, שטבלה,אין לו חטא חמור כמו של "אשת איש" יש! עדיין יש לכם המון פירצות,שלאישה אין אותם אם היא מתקדשת לך! והתמורה לכך?היא לא מקבלת כלום!רק דרישה אחת!תדאגי לעצמך,תביאי ילדים ותהי תמיד יפה וחזקה!
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 22/06/2020 14:15:32
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 22/06/2020 14:23:19
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2020 14:25 |
|
| |
הבנתי! אז למה אתה מביא כתובה?אתה בעצם מוכן לשקר?
ואם היית אישה,תן לי סיבה אחת מספיק טובה,להתקדש לגבר ולהסתכן בכך שהיא תהיה עגונה? אם אתה בעצם ביטלת את הכתובה אז אולי גם שנבטל את הקידושין?
מה שקרה בדורנו,שביטלתם את החובות שלכם כלפיה והשארתם לה את החובות שלה כלפיכם,בשם התורה!למה בעצם שתיקח סיכון שתעגן אותה יום אחד? אולי יהיה לה רומן עם מנהל שווה ומיוחד ממך?תן לה את החופש לעזוב אותך כבר באותו היום...בלי להיקרא "אשת איש"...
ודבר שני,האם היית מעוניין שהיא תדאג לעצמה אך לא תביא לך ילדים כלל עד סוף ימיך?! או רק ילד אחד בלבד,מתי שבא לה?כמו אירופאית!
הרי אישה חזקה צריכה לשמור על כוחה כדי לא ליפול למצב של תלות בך,כפי שאירופאית חזקה עושה!אז תן לה לשמור את עצמה חזקה בלי לדרוש בכלל ילדים ממנה!
אני רוצה שתענה על כל השאלות ללא יוצא מן הכלל
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 22/06/2020 13:57:47 |
|
אני מוכן מרצוני לענות על כל השאלות שלך ללא יוצא מן הכלל:) אני מביא כתובה כי התורה חייבה לכתוב כתובה. הסיבה לכתובה זה כדי שאנשים לא ימהרו להתגרש ויחשבו פעמיים כי קשר טוב לא יכול להתקיים אם יש פחד תמידי שהוא יסתיים כל שניה. בימינו שגם האישה יכולה לדרוש להתגרש, בהחלט יש מקום לדרוש גם מהאישה כתובה לבעל (בפרט מאישה עובדת) אלא אם עצם זה שכשהיא מבקשת להתגרש היא מוותרת על הכתובה זה מספיק כדי למנוע ממנה לרצות סתם להתגרש. וסיבה לאישה להתחתן? את עושה צחוק? אישה זו שרוצה כל כך להתחתן, לא הגבר! לכן גברים מצווים להתחתן ונשים לא מצוות כי הן יתחתנו ממילא. לאישה יש תשוקה עצומה לזוגיות מחוייבת עם גבר ולילדים לעומת הגבר שבשבילו זוגיות מחייבת זה עול וגם ילדים עד גיל מסויים זה עול והרצון שלהם להתחתן זה בשביל הזוגיות עצמה אבל תאמיני לי שאם היה מותר לפי התורה, כל גבר היה מעדיף זוגיות לא מחייבת כמו החילונים. גם שם האישה היא זו שדוחפת כל הזמן לחתונה. ולגבי עגונה עם כל הכבוד גם לגבר אסור להתחתן עם אישתו מסרבת לקבל ממנו גט. ביטלנו את החובות כלפיה והשארנו את החובות שלה כלפינו? חייכנית בואי נשים את הדברים על השולחן. הרושם של מה שכתבת זה שאת רוצה שבעלך יתייחס אלייך כמו לנסיכה ויעניק לך תדיר ולא נראה שאת מוכנה לתת הרבה בתמורה (חוץ מילדים) כל שזה נראה שאת מעדיפה לבטל את מחוייבויות האישה ולהשאיר את מחויבויות הגבר. אני כתבתי די בפירוש שאני מחפש זוגיות שיוויונית. שנינו נותנים כמיטב יכולתנו לבית משותף ואף אחד לא "מחפש" להתפנק (אם כי הצד השני יכול לפנק מידי פעם) אלא לעבוד קשה. מה אני מקבל ממנה? זוגיות. מה היא מקבלת ממני? זוגיות. מה היא לא מקבלת ממני? תשלום עבור זוגיות (זה נקרא זנות) מה אני לא מקבל ממנה? שירותי ניקיון עבור זוגיות. לגבי ילדים כבר חזרתי ואמרתי עשרות פעמים. האישה לא עושה טובה לגבר שהיא מביאה ילדים אלא עושה טובה לעצמה. מבחינה רציונלית הגבר רק מפסיד מזה ומוכרח אחר כך על פי החוק לממן תשלומי מזונות שערורייתיים. אם בכל זאת הגבר רוצה והאישה גם רוצה עבור עצמה אז מעולה אבל אישה שעושה את זה בתור טובה לבן זוג תמורת תשלום מזונות היא מטומטמת (קוראים לזה פונדקאית). בקיצור זה לא הטובה הגדולה שהאישה עושה לגבר. ואם לאישה זה לא מתאים אז אין בעיה יש הרבה מאוד נשים בחוץ שישמחו להביא ילדים. לאף אחד מהצדדים אין יתרון על השני. תפנימי מקווה שעניתי על כל ה"שאלות". לומר לך את האמת אני לא מזלזל במה שאת כותבת כי המון נשים חולמות להגיע למצב שבו הגבר מתייחס אליהן בתור נסיכה וכו' אבל מה שאת לא מבינה זה שהיחס הזה ניתן רק בתוך הזוגיות. כלומר צריך לעבוד ממש חזק ולבנות זוגיות ממש טובה כדי להגיע למצב הזה (וזה כולל עבודה מאוד קשה מצידך). אחרת, אף אחד לא חייב לך כלום וזה עובדה נשלח מהאנדרואיד שלי
 |
|
|
|
|
|