בס"ד
אדם היקר,תביט לי בעיניים ותהיה כנה עם עצמך(:
אתה חושב שזה יפה להגיד לאישה תביאי לי ילדים אך אני רוצה שתהיי תמיד חזקה ותעבדי קשה! ולא רוצה לגדל ילדה?
ומראש אומר שאינו רוצה לפרנס אותה,גם בזמן הריונות וגידול ילדים?ומאידך מאיים לפרק חבילה אם היא רוצה לשמור את עצמה חזקה?
למה להשתמש פתאום בדת?(:
זה מרגיש לי לא הוגן להיות כך!
הרי אם אף אחד לא רוצה לדאוג לה...

אז אין לה ברירה אחרת חוץ מלהיזהר לא ליפול למצב של תלות בגבר שלא מעוניין לדאוג לה אף פעם ויתכן שילזל בה מאד אם תהיה פתאום חלשה/תלותית?!
ואולי יהיה לה קשה לשלב קריירה ויותר מילד אחד?מאיפה לה לדעת?למה שתסתכן באלימות מילולית והשפלות אם פתאום לא תוכל לשלב עבודה קשה וגידול ילדים?

אני גם נגד פנקסנות בחיים!ובעד אהבה ונתינה הדדית מתוך כיף ושמחה

אבל אני מדברת על הוגנות בסיסית בחיים!
וכן אין שיוויון בנושא הילודה!
אירופאי הוא אמיתי והוגן לפחות!
הוא אומר מראש: אני רוצה אישה חזקה ושנעבוד ביחד בלי שאצטרך לפרנס אותך!תביאי כמה ילדים שבא לך!
ומבין שאישה חזקה מביאה בד"כ ילד אחד ותומך בה מאד בזמן הזה...ולא מתלונן או חושב שהיא חייבת לו משהו כשהוא לא מעוניין לדאוג לה!

רק האמידים/העשירים,שיותר יכולים לדאוג לאישה בזמן גידול הילדים,מביאים מעט יותר ומאד מפנקים ונותנים לאישה ביטחון לסכן את הקריירה וכמובן מוכנים לתמוך בה בזמנים החלשים...ומבינים לגמרי אותה ואת ליבה

אז למה אתה חושב שבשם הדת היא צריכה להביא יותר לגבר שמראש מצהיר שהוא מבטל את הכתובה,את הזכות שלה עפ"י תורה,שיפרנסו אותה אם היא לא רוצה/לא יכולה לעבוד!
זה אכזרי לדעתי, לדרוש מהאישה משהו כואב מאד וקשה שאורך המון זמן ואף מעמיס על חייה ומקשה עליה להיות קרייריסטית(/שהיא צריכה להתאכזר על ילדייה כדי לעבוד רציני,שזה מאד קשה נפשית לאישה!)
ומאידך תמיד לצפות ממנה להיות חזקה ולא לקבל חולשה!

הוא לא אמר שאם אישתו לא תוכל לעבוד במשך החיים הוא ישמח לפרנס אותה מתוך כבוד ואהבה,כפי שהתורה רוצה וחושבת שמגיע לאישה במסגרת הנישואין(:!ויבין אותה!
אלא הוא בעצם רוצה אישה חזקה תמיד תמיד!
תהייה כנה אדם,אם היית אישה,אתה היית רוצה להביא יותר מילד אחד?לגבר כזה?
לא בקטע של פנקסנות!אלא כי אתה יודע ושומע סיפורים מחברות שהריון ולידה,זה קשה לפעמים וכואב וגידול הילדים מסכנים את החוזק שלך בקריירה!
ואתה רואה נשים מסביבך ושומע סיפורים,שבחלקן אכן עברו נחמד אך היו כאלה שממש סובלות בהריון ועדיין עובדות...היית רוצה ושמח להביא יותר מאחד במצב כזה למישהו שלא מוכן לדאוג לך כשכואב וקשה לך,כשאתה מביא ילדים גם עבורו?

אני מבקשת אדם,שאל תגיב מהר!

תכנס 10 דק' לנעלייה של האישה בדורנו!
ולגבר שאומר לה כך מראש!
מה היית חושב ומחליט בגלל דברים אלו?!
תיכנס רגע ללב של בחורה עדינה ורגישה ששומעת כך מגבר!
האם היית מרגיש מוגן ואהוב?
האם היית מרגיש בטוח להיכנס למצב לא ברור בגופך?משהו שאף פעם לא חווית 9חודשים?ואח"כ לגדל אותו?
(כמעט לבד כי הגבר מגיע מותש בערב,לרוב)
שאתה שומע סיפורים מחברות בינתיים על הקשיים שהיו להן...
היית מרגיש אהוב לאחד שמצהיר מראש שהוא לא מעוניין להכיל חולשה שלך אף פעם?אולי קצת אחרי לידה אבל ישר לחזור להיות חזקה!
מאיפה לאישה לדעת איך היא תחווה את התקופה הזו של הריון/לידה/גידול ילד במקביל לקריירה!
האם היא תצליח להיות חזקה תמיד במיוחד כשזה יותר מילד אחד?
מאיפה לה לדעת האם היא תוכל לתת תשומת לב לילדייה ולבן זוגה כשהיא חייבת תמיד לעבוד קשה?
מאיפה לה לדעת כבחורה האם אלו חיים טובים כשהיא שומעת המון סיפורים, שבמתכונת הזו יש המון גירושין ובגידות וילדים שגדלים כמו יתומים,מבחינה רגשית?!
היית מרגיש ביטחון ונעים להביא יותר מילד אחד לאדם שמראש רוצה אותך תמיד חזק?
האם היית לוקח סיכון כאישה חכמה,להביא יותר מאחד אבל יתכן שאם תביא יותר מילד אחד אתה לא בטוח תוכל לספק לילד/ים את היחס הנכון של אמא,כשאתה גם עובד קשה במקביל וחייב תמיד להיות חזק?!
אדם,תחשוב בשקט האם אתה באמת חושב שזה שוויוני כשאתה כגבר עובד בשקט בלי כאב או צער בבטן 9חודשים/לחץ אימי נפשי ורגשות אשם על שנטשה את הילד בגן/לחץ לשלב קריירה וילדים ותמיד להיות חזקה?!
אני מבקשת ממך להיכנס רגע לנעלייה של בחורה עדינה שרק רוצה לחיות חיים רגועים עם בן זוג אוהב ולהביא ילדים ממקום רגוע ונעים ולהרגיש שיש מישהו שבאמת אוהב ודואג לה בחיים!
אני רוצה שתרגיש אותה,תחוות את המסרים שנאמרים לה מהמון גברים(ובעצם כולם היום מצפים מהאישה להיות מושלמת)!את הציפיות ממנה בשם הדת...
ואת הרצון הקטן שלה לחיים נעימים וטובים

מה היית מחליט במקומה?עם מי היית רוצה לחיות?
ומה היית מחליט אם היו רוצים אותך תמיד חזק?
אני מבקשת 10 דק' של חשיבה עם לב יהודי רחמן וטהור