בית פורומים שידוכי חרדים

תגובה של גברים בדייטים ובעולם

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/6/2020 14:25 לינק ישיר 

אדם_ה1 כתב:

אולי כדאי שחייכנית תסכם (באשכול מיוחד?) את כל החובות של בעל לאשתו וזכויותיו וכן מצד שני את חובות האשה לבעלה וכן זכויותיה, ונראה אם באמת יש אי-שיוויון בין המינים..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2020 14:31 לינק ישיר 

חייכנית770 כתב:

בקשר לנשים?נכון לא מתחתנים עם כמה נשים,כי יש את חרם דרבינו גרשון ואת מה שמקובל בעולם וכדי לשמור על זוגיות טובה!
מה גם שגבר ממוצע אפילו לא יכול/מעוניין לפרנס אישה אחת,כיום!
למה לא? מזונות וקורת גג זה לא אומר גלידת מאגנום כל יום ודירת 5 חדרים, כן? ואם הן עובדות אז גם המזונות לא רלוונטי..

(כך שבדמיון שלכם?אתם לא פחות מגואל רצוןרוצים המון נשים אך לא מעוניינים לפרנס אותן כלל,כמו המלכים/כפי שהתורה דורשת.)

לא ברור לי, מצד אחד את רוצה שאשה תוכל להשתמש בכספה לטיולים ומצד שני על בעלה לפרנס אותה? גם לאכול את העוגה וגם להשאיר אותה שלמה?

אם האשה מרוויחה כסף אז בעלה לא צריך לפרנס אותה בכל מקרה (מעשי ידיה תמורת מזונותיה) ואם היא לא עובדת אז שתתכבד ותעשה את מטלות הבית בזמן שהגבר עובד..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/6/2020 14:32 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

בס"ד

ועוד דבר,למה שהאישה תצטמצם כדי שתלך ללמוד תורה?אתה הרי לא באמת חושב שהיא אמיתית לימנו?!

בקשר לנשים?נכון לא מתחתנים עם כמה נשים,כי יש את חרם דרבינו גרשון ואת מה שמקובל בעולם וכדי לשמור על זוגיות טובה!
מה גם שגבר ממוצע אפילו לא יכול/מעוניין לפרנס אישה אחת,כיום!

(כך שבדמיון שלכם?אתם לא פחות מגואל רצוןרוצים המון נשים אך לא מעוניינים לפרנס אותן כלל,כמו המלכים/כפי שהתורה דורשת.)

אך גם היום גבר שאישתו לא נותנת לו גט יכול להתחתן בחשאי עם עוד אישה בעוד שהאישה אינה יכולה ועגונה לעולם!

גבר נשוי/פרוד,אם חטא עם רווקה/גרושה, שטבלה,אין לו חטא חמור כמו של "אשת איש" יש!

עדיין יש לכם המון פירצות,שלאישה אין אותם אם היא מתקדשת לך!
והתמורה לכך?היא לא מקבלת כלום!רק דרישה אחת!תדאגי לעצמך,תביאי ילדים ותהי תמיד יפה וחזקה!

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 22/06/2020 14:15:32

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 22/06/2020 14:23:19

חייכנית לא כתבתי בשום מקום שהתורה לא רלוונטית לימינו. הפוך התורה מאוד רלוונטית לימינו כי היא משתנית ומתאימה את עצמה בהתאם לדורות. בעבר היה מותר להתחתן עם כמה נשים והיום לא זה רק הוכחה אחת. ותאמיני לי שיהיו עוד שינויים בהמשך השנים כי התורה נמסרה לחכמי אותו דור ולכן כיום המציאות של חובת מזונות על הגבר בהחלט הגיוני שתשתנה.

את צודקת לגברים יש חורים אבל הם חורים ובפועל מי שרוצה לעבור עבירה לא צריך חורים וגם אישה יכולה.

ומה שכתבת בסוף זיעזע אותי. את באמת חושבת שאישה מביאה ילדים ויפה וחזקה ובתמורה הגבר אחראי על הכסף? מה היא זונה? זה מעוות.
גבר מביא זוגיות והאישה מביאה זוגיות. כל השאר זה בונוס שלא חייב להיות בקשר. האישה יפה? גם נשים רוצות גבר מרשים. אם עושים את זה כדי שהשני יביא משהו בתמורה זה מעוות ולא קשר אמיתי. חייכנית אני ממש מקווה שגם אם בסוף תמצאי גבר שיסכים לכל החלומות שלך ויפרנס אותך בעושר תמורת זה שאת יולדת לו ילדים:( הוא לא יתחיל להתייחס אלייך בזילזול ובחוסר כבוד כי הוא מרגיש שהוא שילם לך תמורת מה שהבאת לו

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2020 14:37 לינק ישיר 

סתםבחור כתב:

חייכנית770 כתבה:

הבנתי!
אז למה אתה מביא כתובה?אתה בעצם מוכן לשקר?

ואם היית אישה,תן לי סיבה אחת מספיק טובה,להתקדש לגבר ולהסתכן בכך שהיא תהיה עגונה?
אם אתה בעצם ביטלת את הכתובה אז אולי גם שנבטל את הקידושין?

מה שקרה בדורנו,שביטלתם את החובות שלכם כלפיה והשארתם לה את החובות שלה כלפיכם,בשם התורה!למה בעצם שתיקח סיכון שתעגן אותה יום אחד?
אולי יהיה לה רומן עם מנהל שווה ומיוחד ממך?תן לה את החופש לעזוב אותך כבר באותו היום...בלי להיקרא "אשת איש"...

ודבר שני,האם היית מעוניין שהיא תדאג לעצמה אך לא תביא לך ילדים כלל עד סוף ימיך?!
או רק ילד אחד בלבד,מתי שבא לה?כמו אירופאית!

הרי אישה חזקה צריכה לשמור על כוחה כדי לא ליפול למצב של תלות בך,כפי שאירופאית חזקה עושה!אז תן לה לשמור את עצמה חזקה בלי לדרוש בכלל ילדים ממנה!

אני רוצה שתענה על כל השאלות ללא יוצא מן הכלל

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 22/06/2020 13:57:47

אני מוכן מרצוני לענות על כל השאלות שלך ללא יוצא מן הכלל:)

אני מביא כתובה כי התורה חייבה לכתוב כתובה. הסיבה לכתובה זה כדי שאנשים לא ימהרו להתגרש ויחשבו פעמיים כי קשר טוב לא יכול להתקיים אם יש פחד תמידי שהוא יסתיים כל שניה. בימינו שגם האישה יכולה לדרוש להתגרש, בהחלט יש מקום לדרוש גם מהאישה כתובה לבעל (בפרט מאישה עובדת) אלא אם עצם זה שכשהיא מבקשת להתגרש היא מוותרת על הכתובה זה מספיק כדי למנוע ממנה לרצות סתם להתגרש.

וסיבה לאישה להתחתן? את עושה צחוק? אישה זו שרוצה כל כך להתחתן, לא הגבר! לכן גברים מצווים להתחתן ונשים לא מצוות כי הן יתחתנו ממילא. לאישה יש תשוקה עצומה לזוגיות מחוייבת עם גבר ולילדים לעומת הגבר שבשבילו זוגיות מחייבת זה עול וגם ילדים עד גיל מסויים זה עול והרצון שלהם להתחתן זה בשביל הזוגיות עצמה אבל תאמיני לי שאם היה מותר לפי התורה, כל גבר היה מעדיף זוגיות לא מחייבת כמו החילונים. גם שם האישה היא זו שדוחפת כל הזמן לחתונה. ולגבי עגונה עם כל הכבוד גם לגבר אסור להתחתן עם אישתו מסרבת לקבל ממנו גט.

ביטלנו את החובות כלפיה והשארנו את החובות שלה כלפינו? חייכנית בואי נשים את הדברים על השולחן. הרושם של מה שכתבת זה שאת רוצה שבעלך יתייחס אלייך כמו לנסיכה ויעניק לך תדיר ולא נראה שאת מוכנה לתת הרבה בתמורה (חוץ מילדים) כל שזה נראה שאת מעדיפה לבטל את מחוייבויות האישה ולהשאיר את מחויבויות הגבר. אני כתבתי די בפירוש שאני מחפש זוגיות שיוויונית. שנינו נותנים כמיטב יכולתנו לבית משותף ואף אחד לא "מחפש" להתפנק (אם כי הצד השני יכול לפנק מידי פעם) אלא לעבוד קשה. מה אני מקבל ממנה? זוגיות. מה היא מקבלת ממני? זוגיות. מה היא לא מקבלת ממני? תשלום עבור זוגיות (זה נקרא זנות) מה אני לא מקבל ממנה? שירותי ניקיון עבור זוגיות.

לגבי ילדים כבר חזרתי ואמרתי עשרות פעמים. האישה לא עושה טובה לגבר שהיא מביאה ילדים אלא עושה טובה לעצמה. מבחינה רציונלית הגבר רק מפסיד מזה ומוכרח אחר כך על פי החוק לממן תשלומי מזונות שערורייתיים. אם בכל זאת הגבר רוצה והאישה גם רוצה עבור עצמה אז מעולה אבל אישה שעושה את זה בתור טובה לבן זוג תמורת תשלום מזונות היא מטומטמת (קוראים לזה פונדקאית). בקיצור זה לא הטובה הגדולה שהאישה עושה לגבר. ואם לאישה זה לא מתאים אז אין בעיה יש הרבה מאוד נשים בחוץ שישמחו להביא ילדים. לאף אחד מהצדדים אין יתרון על השני. תפנימי

מקווה שעניתי על כל ה"שאלות". לומר לך את האמת אני לא מזלזל במה שאת כותבת כי המון נשים חולמות להגיע למצב שבו הגבר מתייחס אליהן בתור נסיכה וכו' אבל מה שאת לא מבינה זה שהיחס הזה ניתן רק בתוך הזוגיות. כלומר צריך לעבוד ממש חזק ולבנות זוגיות ממש טובה כדי להגיע למצב הזה (וזה כולל עבודה מאוד קשה מצידך). אחרת, אף אחד לא חייב לך כלום וזה עובדה

בס"ד

לא ענית על שאלתי עניינית!

נגיד והתחתנת עם אישה והתגלה לך שהיא לא רוצה להביא ילדים!או רק ילד אחד כי כך בא לה?
האם אתה חושב שהיא חייבת לך ילדים?

דבר שני,כתובה זה גם עוד חובות בתוך מסגרת הנישואין.

דבר שלישי,אם נשים היו יודעות שהם צריכות לפרנס ילדים לבד/שיחייבו אותה להשתתף במידה ויתגרשו,הן לא היו מביאות יותר מאחד!נקודה!

דבר רביעי,זה בדיוק הסיבה שהמון נשים חזקות לא נותנות,אחרי עבודה קשה ובמיוחד אחרי שיש ילדים!הן עייפות!ולא חייבות לך דבר!אכן הן לא נשים פרוצות!
ואז הגבר(כן גם חרדים!) הולך לשלם לאישה פרוצה/למאהבת מהצד שחייבים לפנק גם בכסף...

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 22/06/2020 14:55:46

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/6/2020 14:56 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

בס"ד

לא ענית על שאלתי עניינית!

נגיד והתחתנת עם אישה שלא רוצה להביא ילדים!או רק ילד אחד כי כך בא לה?

דבר שני,כתובה זה גם עוד חובות בתוך מסגרת הנישואין.

דבר שלישי,אם נשים היו יודעות שהם צריכות לפרנס ילדים לבד/שיחייבו אותה להשתתף במידה ויתגרשו,הן לא היו מביאות יותר מאחד!נקודה!

דבר רביעי,זה בדיוק הסיבה שהמון נשים חזקות לא נותנות,אחרי עבודה קשה!הן עייפות!ולא חייבות לך דבר!אכן הן לא נשים פרוצות!
ואז הגבר(כן גם חרדים!) הולך לשלם לאישה פרוצה/למאהבת מהצד...

אם אני רוצה ילדים אז ראוי לתאם מראש ולמצוא בת זוג שמעוניינת כמוני. אם היא מסרבת משום אז היא לא חייבת לי כלום (אם היא אמרה מראש אחרת זה הונאה אבל לא חובה) ואולי זה יוביל לפירוק החבילה בגלל רצונות סותרים של שני הצדדים אבל היא ממש לא חייבת גם אם שילמתי לה מזונות.

כתובה זה חובה שאם שנועדה למסד את המסגרת ולא כי הבעל חייב כי האישה נותנת לו משהו. אחרת תאמיני לי גברים היו מסרבים להתחתן עם כתובה ונשים היו מתקפלות מאוד מהר כי להן דחוף להתחתן ולבן יש שעון ביולוגי לא לגברים

נשים מביאות ילדים בלי קשר למצב האוקיונומי שלהן וזה עובדה. אם יש אישה שלא רוצה להביא ילדים בגלל מזונות והיא יודעת שבעל לא מתכונן לשלם אז שלא תביא זאת זכותה. זה ממילא דינמיקה בתול נישואין

לגבי הדבר הרביעי שכתבת. שיהיה לך ברור שאישה שנמשכת לבעלה ומעוניינת בקירבתו אין כזה דבר שהיא לא מעוניינת כי היא עייפה. אין כזו חיה בעולם נקודה ועשרות מחקרים בציבור החילוני הוכיחו את זה. יכול להיות יום נקודתי אבל לא יותר מיומיים שלושה. לרוב זה תירוצים שנוסעים מחוסר משיכה או בעיה ריגשית ובמקרה כזה מדובר במצב שבו שני הבני זוג רוצים דברים אחרים והם מוזמנים לפרק את החבילה כי בהחלט יש חוסר התאמה והעייפות היא תירוץ שחוק שלא מחזיק מים. אה ןבמאמר המוסגר נשים נהנות מזה יותר מגברים, למה לדעתך התורה ציוותה על עונתה?

נשים הן מין חזק שיכול גם לעבוד וגם לתת מקום לקשר הזוגי ואם יש תקופות קשות אז בהחלט יש מקום לקחת חופש מהעבודה כמו חופשת לידה אבל אחרי זה, זה סתם תירוץ שנובע מעצלנות. נשים הן לא פחות מגברים חוץ מהכוח הפיזי של לסחוב דברים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2020 15:07 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

נגיד והתחתנת עם אישה והתגלה לך שהיא לא רוצה להביא ילדים!או רק ילד אחד כי כך בא לה?

מנקודת מבט הלכתית או חברתית?
מבחינת ההלכה במקרה כזה הגבר חייב לגרש את האישה ללא כתובה! (וזה מובן, כי בקידושין היא מתחייבת להקים משפחה ואם זה לא מתקיים אז אין טעם לקידושין מלכתחילה, אולי אפילו מקח טעות)
אבל אם נתעלם לרגע מנקודת המבט ההלכתית, זאת נקודה שאמורים לחשוב עליה קודם, לפחות ברמה מסויימת. אם בכ"ז במהלך הנישואין זה מגיע למצב כזה זה לא שונה מכל חילוק דעה עקרוני (כגון שאחד פתאום חוזר בתשובה/שאלה) ואז בידי הצד השני אם לוותר או לפרק את החבילה.

חייכנית770 כתבה:

נשים צריכות לפרנס ילדים? הצחקת הרבה גברים גרושים שלא גומרים את החודש, שלמרות שהם התגרשו הם משלמים מזונות גם לילדיהם וגם לנשותיהם לשעבר. (מתי שמעת על אישה שמשלמת מזונות לבעלה הגרוש?)

תוקן על ידי אדם_ה1 ב- 22/06/2020 15:06:57

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/6/2020 15:11 לינק ישיר 

בס"ד

סתם בחור,למה רק לך מותר לשקר ביום החופה?
אם לך מותר לשקר ולהגיד שאתה מתחייב לפרנס ולזון אותה,כל ימי חייה כשהיא נשואה לך,למרות שאתה חושב שאתה לא חייב ולא מעוניין בכך.אז למה זה הונאה כשהיא משקרת ולא אומרת מראש שאינה מעוניינת ללדת?

דבר שני,למה לפרק חבילה?
הרי היא אישה חזקה!היא רוצה לעבוד קשה ולא מעוניינת שתינוק יפריע לה בלילה/שיהיה לה תופעות לוואי בזמן ההריון!היא רוצה להישאר יפה ולהינות איתך בזוגיות וגם לעבוד...מה רע?למה לעזוב אותה בגלל שהיא לא רוצה להחליש את עצמה?

דבר שלישי,נגיד ובסוף היא מוכנה להביא רק ילד אחד,כי בא לה לחוות הורות!אבל כי היא רוצה להיות תמיד תמיד חזקה!ולכן לא רוצה יותר!
זה בסדר מבחינתך?רוצה להתחתן עם אישה כזו?ולהישאר בסוף ימייך עם משפחה הכוללת רק ילד אחד?

עייפות וכאבי ראש זלא רק תירוץ!הרי גם הגבר פטור מעונתה,כל יום, כשהוא עובד מחוץ לעיר ולא ענוג בחיים,כתוב זאת בתורה!
וזה עוד לגבר,שבד"כ חזק מאישה!ולא מביא ילדים!
בכל מקרה, נגיד וזה אכן נכון ואישתך תגיד שהיא אוהבת אותך מאד אך היא מאד עייפה!
וגם יש לה מחר עבודה והיא רוצה לקום מוקדם!
ואין לה חשק בגלל העומס!כך שבוע אחרי שבוע...חודש אחרי חודש...שנה אחרי שנה...!וזלא תירוץ היא אכן מרגישה עייפה!ואולי פעם בחודש מסכימה...

האם תמשיך להיות נאמן לה עד זיקנתך?
תבין לליבה שהיא עייפה מאד ותאהב אותה כך?

(ולא אקבל תשובה של היא גם רוצה.תירוצים ויש עוד בעיות בטח.לא!היא אוהבת.אין בעיות.והיא באמת לא רוצה רק בגלל שהיא עייפה מכל היום העמוס,כאישה חזקה ופעלתנית שעושה הכל בכיף ובאהבה,אך כואב לה הראש מאד והיא מותשת מאד!ולא בא לה כלום!רק לישון ומיד!)

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 22/06/2020 15:35:10

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/6/2020 15:34 לינק ישיר 

חייכנית, את שאלופה להביא מקורות מההלכה לדעותייך, את אמורה לדעת שאשה שלא רוצה להביא ילדים או שמתחמקת מבעלה בכל מיני תואנות שונות היא בעצם "מפרה חוזה" ודינה לגירושין ללא כתובה.

וסתם בחור לא שיקר, את בעצמך הבאת את המקור של "איני ניזונית ואיני עושה" שבמשמעותו אומר פשוט שמה שהיא מרוויחה תמורת פרנסתה, אז ברור שאם אשה רוצה לשמור את הכסף שהיא מרוויחה היא לא יכולה לדרוש שבעלה יממן אותה ב100%..

(כמובן כל זה לפי דין, במציאות אנשים נורמלים לא פועלים עם ספר חוקים בבית והם מבינים מעצמם מה ואיך משתתפים בבניית הבית)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/6/2020 15:46 לינק ישיר 

אדם_ה1 כתב:

חייכנית, את שאלופה להביא מקורות מההלכה לדעותייך, את אמורה לדעת שאשה שלא רוצה להביא ילדים או שמתחמקת מבעלה בכל מיני תואנות שונות היא בעצם "מפרה חוזה" ודינה לגירושין ללא כתובה.

וסתם בחור לא שיקר, את בעצמך הבאת את המקור של "איני ניזונית ואיני עושה" שבמשמעותו אומר פשוט שמה שהיא מרוויחה תמורת פרנסתה, אז ברור שאם אשה רוצה לשמור את הכסף שהיא מרוויחה היא לא יכולה לדרוש שבעלה יממן אותה ב100%..

(כמובן כל זה לפי דין, במציאות אנשים נורמלים לא פועלים עם ספר חוקים בבית והם מבינים מעצמם מה ואיך משתתפים בבניית הבית)

בס"ד

זה רק לבחורה עשירה שכללה זאת מראש בכתובה וגם כאן יש דיון האם בית דין יכול לכפות עליו לפרנסה!
אך כל עוד הוא לא הוסיף סעיף כזה בכתובה?הוא בעצם משקר במצח נחושה!

בקשר לילדים,רק אם אישה לא הביאה ילדים במשך 10 שנים,יש עניין לגרשה!
אין שום חובה לאישה להביא ילדים לעולם בכללית!ואם היא הביאה ילד אחד בעשר שנים הללו?אין עניין לגרשה!בקשר ליחסים?אישה לא חייבת להסכים תמיד!אסור לאנוס אותה או להעיר אותה משנתה והיא חייבת רק פעם בחודש כדי לא להיקרא מורדת!

אדם,תבין כרגע הדיון הוא לא הלכתי!(;
אלא למה הוא חושב שהיא חייבת לו משהו אם הוא לא באמת רוצה לזון ולפרנס אותה ולדאוג לה?
אם גבר רוצה לפרק חבילה זה סימן שהוא חושב שהיא חייבת לספק לו משהו!

והרי הוא רוצה אישה חזקה!אז זכותה לשמור על החוזק שלה תמיד!

אתה היית רוצה להיות בהריון ולסבול את צער הלידה וגידול הילדים בלי שאף אחד מתחייב לדאוג לך בכל התקופה הזו?ורוצה אותך תמיד תמיד חזק ויפה?

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 22/06/2020 15:56:05

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/6/2020 15:56 לינק ישיר 

חייכנית770 כתב:

בס"ד

זה רק לבחורה עשירה שכללה זאת מראש בכתובה וגם כאן יש דיון האם בית דין יכול לכפות עליו לפרנסה!
אך כל עוד הוא לא הוסיף סעיף כזה בכתובה?הוא בעצם משקר במצח נחושה!

בקשר לילדים,רק אם אישה לא הביאה ילדים במשך 10 שנים,יש עניין לגרשה!
אין שום חובה לאישה להביא ילדים לעולם!

כרגע הדיון הוא לא הלכתי!
אלא למה הוא חושב שהיא חייבת לו משהו אם הוא לא באמת רוצה לזון ולפרנס אותה ולדאוג לה?
אם גבר רוצה לפרק חבילה זה סימן שהוא חושב שהיא חייבת לספק לו משהו!

והרי הוא רוצה אישה חזקה!אז זכותה לשמור על החוזק שלה תמיד!

אתה היית רוצה להיות בהריון ולסבול את צער הלידה וגידול הילדים בלי שאף אחד מתחייב לדאוג לך בכל התקופה הזו?ורוצה אותך תמיד תמיד חזק ויפה?

נשלח מהאנדרואיד שלי

ממש לא, את טועה, מעשי ידי האשה לבעלה מלכתחלה ולכן מבחינה הלכתית כל אשה שמרוויחה יותר מכדי פרנסתה (וזה המצב כיום אצל כל הנשים העובדות) הבעל יכול להשתמש בכסף זה כדי לפרנסה.
אם שני בני הזוג עובדים ומרוויחים מה ההגיון שרק צד אחד יפרנס את השני?

מה שהבאת על 10 שנים זה על זוג שמנסה ולא מביא ילדים 10 שנים, אשה שמלכתחילה אומרת שלא רוצה להביא ילדים דינה גירושין ללא כתובה.

אף אחד לא חושב שמישהו חייב למישהו משהו, אבל ברגע שכל דבר נרשם בפנקס ובודקים מי נתן יותר או פחות מכדי חובתו זה נהיה מסחר לכל דבר כמו שסתם_בחור אמר.
גבר לא דואג ומפרנס בתקופת הבאת וגידול הילדים? לפי מה שאת אומרת זה נשמע כאילו האשה עובדת ומביאה ומגדלת ילדים לבד בבית והוא רק מסתובב עם חברים כל היום..

ואם את באמת חושבת שיש פה אי שוויון יסודי את מוזמנת להרים את הכפפה ולעשות רשימה של חובות וזכויות ונראה הכצעקתה.. :)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/6/2020 16:01 לינק ישיר 

חייכנית לדעתי דיברנו על זה מספיק לכן לא אענה לך אבל כן מעניין דווקא הנושא השני שעלה על אישה שמתחמקת בתירוצים של עייפה ואין לי כוח. אם בשבילה זה לא כיף ואין לה חשק לזה אז יש מקום לתירוצים של אין לי כוח אבל אם היא ממש נהנית וזה סופר כיף לה אז לטעון אין לי כוח מתאים אולי ליום אחד. זה כמו שהיא תטען אין לי כוח לאכול גלידה. אם הגלידה היא לא נטל אלא כיף אז ברור שגם כשעייפים אוכלים גלידה. הפוך הגלידה עוזרת לעייפות. בקיצור זה תירוצים שחוקים. וגברים, בחיים אל תאמינו לתירוצים שכאלו! זה מעיד על משהו יותר עמוק

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2020 17:20 לינק ישיר 

בס"ד

אדם היקר,תביט לי בעיניים ותהיה כנה עם עצמך(:

אתה חושב שזה יפה להגיד לאישה תביאי לי ילדים אך אני רוצה שתהיי תמיד חזקה ותעבדי קשה! ולא רוצה לגדל ילדה?
ומראש אומר שאינו רוצה לפרנס אותה,גם בזמן הריונות וגידול ילדים?ומאידך מאיים לפרק חבילה אם היא רוצה לשמור את עצמה חזקה?

למה להשתמש פתאום בדת?(:

זה מרגיש לי לא הוגן להיות כך!

הרי אם אף אחד לא רוצה לדאוג לה...

אז אין לה ברירה אחרת חוץ מלהיזהר לא ליפול למצב של תלות בגבר שלא מעוניין לדאוג לה אף פעם ויתכן שילזל בה מאד אם תהיה פתאום חלשה/תלותית?!
ואולי יהיה לה קשה לשלב קריירה ויותר מילד אחד?מאיפה לה לדעת?למה שתסתכן באלימות מילולית והשפלות אם פתאום לא תוכל לשלב עבודה קשה וגידול ילדים?

אני גם נגד פנקסנות בחיים!ובעד אהבה ונתינה הדדית מתוך כיף ושמחה
אבל אני מדברת על הוגנות בסיסית בחיים!

וכן אין שיוויון בנושא הילודה!
אירופאי הוא אמיתי והוגן לפחות!
הוא אומר מראש: אני רוצה אישה חזקה ושנעבוד ביחד בלי שאצטרך לפרנס אותך!תביאי כמה ילדים שבא לך!
ומבין שאישה חזקה מביאה בד"כ ילד אחד ותומך בה מאד בזמן הזה...ולא מתלונן או חושב שהיא חייבת לו משהו כשהוא לא מעוניין לדאוג לה!

רק האמידים/העשירים,שיותר יכולים לדאוג לאישה בזמן גידול הילדים,מביאים מעט יותר ומאד מפנקים ונותנים לאישה ביטחון לסכן את הקריירה וכמובן מוכנים לתמוך בה בזמנים החלשים...ומבינים לגמרי אותה ואת ליבה

אז למה אתה חושב שבשם הדת היא צריכה להביא יותר לגבר שמראש מצהיר שהוא מבטל את הכתובה,את הזכות שלה עפ"י תורה,שיפרנסו אותה אם היא לא רוצה/לא יכולה לעבוד!
זה אכזרי לדעתי, לדרוש מהאישה משהו כואב מאד וקשה שאורך המון זמן ואף מעמיס על חייה ומקשה עליה להיות קרייריסטית(/שהיא צריכה להתאכזר על ילדייה כדי לעבוד רציני,שזה מאד קשה נפשית לאישה!)
ומאידך תמיד לצפות ממנה להיות חזקה ולא לקבל חולשה!
הוא לא אמר שאם אישתו לא תוכל לעבוד במשך החיים הוא ישמח לפרנס אותה מתוך כבוד ואהבה,כפי שהתורה רוצה וחושבת שמגיע לאישה במסגרת הנישואין(:!ויבין אותה!
אלא הוא בעצם רוצה אישה חזקה תמיד תמיד!

תהייה כנה אדם,אם היית אישה,אתה היית רוצה להביא יותר מילד אחד?לגבר כזה?
לא בקטע של פנקסנות!אלא כי אתה יודע ושומע סיפורים מחברות שהריון ולידה,זה קשה לפעמים וכואב וגידול הילדים מסכנים את החוזק שלך בקריירה!
ואתה רואה נשים מסביבך ושומע סיפורים,שבחלקן אכן עברו נחמד אך היו כאלה שממש סובלות בהריון ועדיין עובדות...היית רוצה ושמח להביא יותר מאחד במצב כזה למישהו שלא מוכן לדאוג לך כשכואב וקשה לך,כשאתה מביא ילדים גם עבורו?

אני מבקשת אדם,שאל תגיב מהר!
תכנס 10 דק' לנעלייה של האישה בדורנו!
ולגבר שאומר לה כך מראש!
מה היית חושב ומחליט בגלל דברים אלו?!
תיכנס רגע ללב של בחורה עדינה ורגישה ששומעת כך מגבר!
האם היית מרגיש מוגן ואהוב?
האם היית מרגיש בטוח להיכנס למצב לא ברור בגופך?משהו שאף פעם לא חווית 9חודשים?ואח"כ לגדל אותו?
(כמעט לבד כי הגבר מגיע מותש בערב,לרוב)
שאתה שומע סיפורים מחברות בינתיים על הקשיים שהיו להן...
היית מרגיש אהוב לאחד שמצהיר מראש שהוא לא מעוניין להכיל חולשה שלך אף פעם?אולי קצת אחרי לידה אבל ישר לחזור להיות חזקה!
מאיפה לאישה לדעת איך היא תחווה את התקופה הזו של הריון/לידה/גידול ילד במקביל לקריירה!
האם היא תצליח להיות חזקה תמיד במיוחד כשזה יותר מילד אחד?
מאיפה לה לדעת האם היא תוכל לתת תשומת לב לילדייה ולבן זוגה כשהיא חייבת תמיד לעבוד קשה?
מאיפה לה לדעת כבחורה האם אלו חיים טובים כשהיא שומעת המון סיפורים, שבמתכונת הזו יש המון גירושין ובגידות וילדים שגדלים כמו יתומים,מבחינה רגשית?!

היית מרגיש ביטחון ונעים להביא יותר מילד אחד לאדם שמראש רוצה אותך תמיד חזק?

האם היית לוקח סיכון כאישה חכמה,להביא יותר מאחד אבל יתכן שאם תביא יותר מילד אחד אתה לא בטוח תוכל לספק לילד/ים את היחס הנכון של אמא,כשאתה גם עובד קשה במקביל וחייב תמיד להיות חזק?!

אדם,תחשוב בשקט האם אתה באמת חושב שזה שוויוני כשאתה כגבר עובד בשקט בלי כאב או צער בבטן 9חודשים/לחץ אימי נפשי ורגשות אשם על שנטשה את הילד בגן/לחץ לשלב קריירה וילדים ותמיד להיות חזקה?!

אני מבקשת ממך להיכנס רגע לנעלייה של בחורה עדינה שרק רוצה לחיות חיים רגועים עם בן זוג אוהב ולהביא ילדים ממקום רגוע ונעים ולהרגיש שיש מישהו שבאמת אוהב ודואג לה בחיים!
אני רוצה שתרגיש אותה,תחוות את המסרים שנאמרים לה מהמון גברים(ובעצם כולם היום מצפים מהאישה להיות מושלמת)!את הציפיות ממנה בשם הדת...
ואת הרצון הקטן שלה לחיים נעימים וטובים

מה היית מחליט במקומה?עם מי היית רוצה לחיות?
ומה היית מחליט אם היו רוצים אותך תמיד חזק?

אני מבקשת 10 דק' של חשיבה עם לב יהודי רחמן וטהור

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 22/06/2020 17:28:28

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/6/2020 17:27 לינק ישיר 

סתםבחור כתב:

חייכנית לדעתי דיברנו על זה מספיק לכן לא אענה לך אבל כן מעניין דווקא הנושא השני שעלה על אישה שמתחמקת בתירוצים של עייפה ואין לי כוח. אם בשבילה זה לא כיף ואין לה חשק לזה אז יש מקום לתירוצים של אין לי כוח אבל אם היא ממש נהנית וזה סופר כיף לה אז לטעון אין לי כוח מתאים אולי ליום אחד. זה כמו שהיא תטען אין לי כוח לאכול גלידה. אם הגלידה היא לא נטל אלא כיף אז ברור שגם כשעייפים אוכלים גלידה. הפוך הגלידה עוזרת לעייפות. בקיצור זה תירוצים שחוקים. וגברים, בחיים אל תאמינו לתירוצים שכאלו! זה מעיד על משהו יותר עמוק

בס"ד

אממ לא בדיוק!
גם אדם שאוכל גלידה יכול להיות שבע או לא לאהוב גלידה פתאום!

דבר שני,כבוד לרצון השני לא עובר דרך זילזול ברגשותיו ודבריו!

אני ציינתי שזה במקרה שאין משהו עמוק חוץ מעומס וחיים קשים!
לפעמים יש אכן משהו עמוק יותר!ולכן צריך ללכת לייעוץ ולבדוק ולטפל!

אך אני שאלתי במצב שבבחינת פוליגרף אומרים לך שזה 100% בגלל שהיא עייפה וסחוטה ורוצה רק לישון!

תענה עניינית!
אם היא מסכימה רק פעם בחודש(כפי שהרבה נשואים מספרים...)
האם תשאר נאמן לה,תאהב אותה מאד ותכבד את רצונותיה, כשזה לאורך שנים?

תענה בכנות!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/6/2020 17:29 לינק ישיר 

חייכנית האישה לא עושה טובה לגבר בזה שהיא מביאה ילדים לעולם. אם הגבר רוצה את זה וגם האישה רוצה מה טוב, אחרת זה גם בסדר. אם גבר רוצה להביא ילדים אז שימצא אישה שרוצה להביא ילדים בשביל עצמה ולא בשבילו. אישה לא עושה טובות לגבר נקודה. אין באישה שום דבר מיוחד נקודה. וגבר לא חייב לאישתו רק כי התחתנה איתו נקודה. גבר לא חייב לאישתו בשביל יחסי אישות נקודה. אף אחד לא עושה טובה לאף אחד וכולם פועלים מאינטרס אישי, אל תרמי את עצמך! העיקר זה למצוא אינטרסים משותפים ובהמשך תתפתח אהבה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2020 17:34 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

סתםבחור כתב:

בס"ד

אממ לא בדיוק!
גם אדם שאוכל גלידה יכול להיות שבע או לא לאהוב גלידה פתאום!

דבר שני,כבוד לרצון השני לא עובר דרך זילזול ברגשותיו ודבריו!

אני ציינתי שזה במקרה שאין משהו עמוק חוץ מעומס וחיים קשים!
לפעמים יש אכן משהו עמוק יותר!ולכן צריך ללכת לייעוץ ולבדוק ולטפל!

אך אני שאלתי במצב שבבחינת פוליגרף אומרים לך שזה 100% בגלל שהיא עייפה וסחוטה ורוצה רק לישון!

תענה עניינית!
אם היא מסכימה רק פעם בחודש(כפי שהרבה נשואים מספרים...)
האם תשאר נאמן לה,תאהב אותה מאד ותכבד את רצונותיה, כשזה לאורך שנים?

תענה בכנות!

אם על ידי בדיקת פוליגרף אני יודע שהיא באמת מותשת אז אמצא פיתרון שמצד אחד יוריד את התשישות ומצד שני יספק גם את הצרכים שלי אבל אני יודע (את עדיין לא) וכולם יודעים שזה אף פעם לא נובע מתשישות אלא תמיד בגלל סיבות אחרות. אין מצב שאישה רוצה רק פעם בחודש רק בגלל תשישות. יש מצב שהיא "מסכימה" פעם בחודש (עצם זה שהיא צריכה להסכים מוכיח שזה נטל עליה). בעולם נורמלי האישה היא זו שאמורה לשאוף לזה כל הזמן והגבר אמור להגביל. אם האישה לא שואפת לזה כל הזמן זה אומר שיש בעיות אחרות ובמקרה כזה אם הם לא יפתרו אז בהחלט יש סיבה להפסיק את הקשר כי זה באמת לא קשר טוב אם האישה לא מעוניינת בזה כל הזמן.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > תגובה של גברים בדייטים ובעולם
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 13 14 15 ... 20 21 22 לדף הבא סך הכל 22 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.