בית פורומים שידוכי חרדים

תגובה של גברים בדייטים ובעולם

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/6/2020 17:37 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

אני מבקשת 10 דק' של חשיבה עם לב יהודי רחמן וטהור

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 22/06/2020 17:28:28

חייכנית חחח יש לך מיליארד מניפולציות שאת מפעילה הויכוח. אני מניח שזה אישה קלאסית חחח. אם מישהו לא מסכים איתך זה אומר שאין לו לב יהודי רחמן וטהור? אולי לך אין לב יהודי רחמן וטהור? אולי את טועה את טעות חייך ולא מסוגלת אפילו לשמוע את הצד השני? לא בקטע רע. זה נחמד לפתח איתך דיון אבל שימי לב למניפולציות

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2020 17:41 לינק ישיר 

בס"ד

תענה עניינית על שאלתי!

לא דיברתי על חייבת או לא או מה הם רוצים אלא במידה ולמרות שהיא מאד אוהבת ורוצה המצב התפתח ונהיה כך בגלל עומס ועייפות!

תביט על שאלתי שוב ותענה רק על שאלותיי

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/6/2020 17:46 לינק ישיר 

בס"ד

אוקי ואם היא תגיד לך שהפיתרון שמוריד תשישות זה שהיא תצטרך להיות פחות קרייריסטי ולעבוד ממש פחות. ואולי תדרש לעזור יותר בגידול הילדים והסדר בבית/לפעמים לממן עזרה...

תפרנס אותה ואת ילדייה מתוך כבוד ואהבה רבה או תקרא לה עצלנית/מפונקת ותשווה אותה לנשים אחרות?

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 22/06/2020 17:54:26

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/6/2020 17:49 לינק ישיר 

סתםבחור כתב:

חייכנית770 כתבה:

חייכנית חחח יש לך מיליארד מניפולציות שאת מפעילה הויכוח. אני מניח שזה אישה קלאסית חחח. אם מישהו לא מסכים איתך זה אומר שאין לו לב יהודי רחמן וטהור? אולי לך אין לב יהודי רחמן וטהור? אולי את טועה את טעות חייך ולא מסוגלת אפילו לשמוע את הצד השני? לא בקטע רע. זה נחמד לפתח איתך דיון אבל שימי לב למניפולציות

בס"ד

זה לא מניפולציות!אני באמת מרגישה וחושבת כך:)
חבל שאתה מזלזל ברגשותיי בתור בחור רגיש,אני מצפה ממך להבנה!

וכמובן שגם אתה מוזמן להיכנס 10 דק' לנעליה של בחורה,כפי שכתבתי שם...

פשוט תנוח רגע תעצום עיניים ותחשוב על הצד השני.את השאלות שכתבתי שם...

ותגיד לי בסוף מה אתה מרגיש?ומה תחשוב?

מבטיחה לעשות כך גם לגבי הצד שלכם

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 22/06/2020 17:52:26

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/6/2020 17:55 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

בס"ד

אוקי ואם היא תגיד לך שהפיתרון שמוריד תשישות זה שהיא תצטרך להיות פחות קרייריסטי ולעבוד ממש פחות. ואולי צטרך לעזור בגידול הילדים/לפעמים לממן עזרה...

תפרנס אותה ואת ילדייה מתוך כבוד ואהבה רבה או תקרא לה עצלנית/מפונקת ותשווה אותה לנשים אחרות?

חייכנית אני ממש לא מחפש אישה קרייריסטית. אני גם לא מחפש אישה שתבוא לחיות על חשבוני. אני מחפש אישה עצמאית ואני מסוגל בהחלט להבין צרכים שיש גם לעצמאים. אם היא מגיעה אומרת שקשה לה לעבוד והיא לא תתרץ בגלל שהיא אישה או תפעיל מניפולציות אז בשמחה בדיוק כמו שאם לי קשה לעבוד מסיבה מסויימת ארצה שהיא תתחשב בי. יש הבדל עצום בין מה שאני תיארתי שזה אישה עצמאית וחזקה למה שאת מדמיינת. אנחנו פרטנרים לטוב ולרע ונמצא פיתרון לכל בעיה אבל צריך לדעת לקחת אחריות ולא להתחמק באצטלא של אני אישה וילדתי לך ילד

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2020 17:57 לינק ישיר 

חייכנית770 כתב:
בס"ד

אוקי ואם היא תגיד לך שהפיתרון שמוריד תשישות זה שהיא תצטרך להיות פחות קרייריסטי ולעבוד ממש פחות. ואולי תדרש לעזור יותר בגידול הילדים והסדר בבית/לפעמים לממן עזרה...

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 22/06/2020 17:54:26

גם לעבוד פחות וגם לרדת במטלות הבית? איפה השוויון? ולמה שגבר לא יפרנס את אשתו? ראית מישהו פעם שאמר לאשתו: "תשתמשי במה שהרווחת ואם לא יישאר לכי לישון רעבה"? או שלפרנס אותה באהבה זה טומן בחובו גם טיול לצפון וליוון?
אגב, למה את תמיד אומרת "ילדיה" ולא "ילדיכם"? הילדים שייכים רק לה?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/6/2020 17:58 לינק ישיר 

לא הצלחתי להבין את השאלות שלך.

אם גבר ואשה מתחתנים ועובדים בשווה, האם את טוענת שבכ"ז הגבר צריך לפרנס את האשה? על סמך מה? חשבתי שאת בעד שוויון.
ואם האשה בחוסר יכולת לעבוד (שמירת הריון? חופשת לידה?) אז ברור שהוא צריך לפרנס אותה וזה מה שקורה, אם היא מתעקשת להמשיך לעבוד בזמנים האלה זה בדר"כ לא בגלל הבעל אלא בגלל שהיא לא רוצה לאבד את הקריירה. (ובכל מקרה הביטוח הלאומי משלם בזמנים האלה אז מה הבעל נותן לא רלוונטי)

את חוזרת וטוענת שגבר דורש שאשתו תהיה חזקה אבל בלי להסביר מה זה אומר. אולי תרחיבי בנושא?

אגב, את מוזמנת גם לעשות תרגיל הפוך:
למה שגבר ירצה להתחתן אם האישה יכולה להחליט מתי שהיא רוצה להביא ילדים או לעבוד, הוא חייב לתת לה ולפנק אותה כמה שתרצה ללא קשר למצבה הפיננסי ואם מפרקים את החבילה מי שיתחייב במזונותיה ומזונות ילדיה זה כמובן הוא בלבד, והיא לא תהיה חייבת לעבוד.
אז תסתכלי לי בעיניים ותגידי לי למה שגבר יכניס את עצמו לסיטואציה כזאת?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/6/2020 18:00 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

סתםבחור כתב:

חייכנית770 כתבה:

בס"ד

חייכנית גם אם לא התכוונת לזה, זה עדיין מניפולציה לכל דבר ועניין כי את בעצם אומרת שמי שלא חושב כמוך אין לו לב יהודי טוב. יכול להיות שאת מרגישה כך אבל זה לא קשור לוויכוח וסתם מונע מהשני להביע את דעתו. גם החלק השני שכתבת שבתור בחור רגיש מצופה ממני להבנה זה גם מניפולציה ללא צל של ספק חחח את בעצם קובעת עבורי איך להרגיש. וזה לא נובע מזילזול חס ושלום (מאוד מעריך אותך), זה פשוט עובדה שחלק גדול מהטענות שלך הן סוג של סחיטה ריגשית. בכל מקרה הנה אני מצהיר על עצמי שאני בחור רגיש עם לב יהודי רגיש וטוב ואני עדיין לא מסכים איתך ועדיין אני מכבד את דעתך ולא מזלזל בה וחושב שהיא נובעת מאיזה פגם באישיות או משהו כזה חס ושלום

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2020 18:02 לינק ישיר 

אדם_ה1 כתב:

למה שגבר ירצה להתחתן אם האישה יכולה להחליט מתי שהיא רוצה להביא ילדים או לעבוד, הוא חייב לתת לה ולפנק אותה כמה שתרצה ללא קשר למצבה הפיננסי ואם מפרקים את החבילה מי שיתחייב במזונותיה ומזונות ילדיה זה כמובן הוא בלבד, והיא לא תהיה חייבת לעבוד.

מדוייק+ אישה לא עושה שום טובה לגבר בדיוק כמו שגבר לא עושה שום טובה לאישה בזה שהם מתחתנים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2020 18:08 לינק ישיר 

בס"ד

למה אתה חושב שזה על חשבונך?

ה' מביא את הברכה והפרנסה לאדם!אתה רק השליח אז קצת ענווה(;

אף אישה רגילה בימנו לא מחפשת להיות תלותית סתם כך!

אבל כן כשחושבים על הבאת ילדים לעולם?במיוחד על יותר מאחד?
אישה מרגישה בטוח ונעים להביא ילדים לגבר שחושב שמגיע לה שידאגו לה בזמן הזה ולא יצפה ממנה להיות תמיד חזקה ולעבוד קשה במקביל!
כך היא מרגישה אהובה ומוגנת!

ובכללית?גם אם האישה חזקה מאד?בסתר ליבה היא תמיד רןצה גבר חזק שתוכל לשים עליו ראש ושיכיל ויתמוך בה כשהיא חלשה!

גבר רוצה יותר הבנה בזמן שהוא נחלש ושהאישה לא תציק ותתמוך ותעזור לו לחזור לעצמו...
אך אישה?גם כשהיא חזקה,תמיד יש לה פינה בלב ורצון שהבן זוג שלה ישדר לה שהוא מכיל אותה בכל מצב וידאג ויאהב אותה גם אם תחלש פתאום/תהיה פחות יפה...

כולנו רוצים להיות תמיד אהובים ונאהבים בכל מצב ותנאי אך כשיש בתמונה גם ילדים?
אני מרגישה שהגבר צריך יותר להכיל חולשה ולא לצפות שתמיד האישה תהיה חזקה!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/6/2020 18:16 לינק ישיר 

קיצר אפשר לסכם את כל מה שאת אומרת בזה שאת מתלוננת על גברים שלא מתחלקים בשווה במטלות, ז.א. הם עובדים ונשותיהם עובדות וגם מטפלות בילדים. אני אישית לא מכיר מישהו שעובד אותן שעות כמו אשתו וגם לא משתתף כלל במטלות הבית וגידול הילדים.. (אז מה הוא עושה כשהיא עושה את הדברים האלה? משחק דוקים? רואה כדורגל?)

לי אישית אין בעיה עם אישה שתוותר על הקריירה ותהפוך לעקרת בית (וממילא הוגן שהיא תשקיע יותר בבית כשהגבר ישקיע בעבודה), אם כבר אני חושב שהנשים הן אלה שמעדיפות את הקריירה על הבית..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/6/2020 18:17 לינק ישיר 

סתםבחור כתב:

חייכנית770 כתבה:

סתםבחור כתב:

חייכנית770 כתבה:

בס"ד

חייכנית גם אם לא התכוונת לזה, זה עדיין מניפולציה לכל דבר ועניין כי את בעצם אומרת שמי שלא חושב כמוך אין לו לב יהודי טוב. יכול להיות שאת מרגישה כך אבל זה לא קשור לוויכוח וסתם מונע מהשני להביע את דעתו. גם החלק השני שכתבת שבתור בחור רגיש מצופה ממני להבנה זה גם מניפולציה ללא צל של ספק חחח את בעצם קובעת עבורי איך להרגיש. וזה לא נובע מזילזול חס ושלום (מאוד מעריך אותך), זה פשוט עובדה שחלק גדול מהטענות שלך הן סוג של סחיטה ריגשית. בכל מקרה הנה אני מצהיר על עצמי שאני בחור רגיש עם לב יהודי רגיש וטוב ואני עדיין לא מסכים איתך ועדיין אני מכבד את דעתך ולא מזלזל בה וחושב שהיא נובעת מאיזה פגם באישיות או משהו כזה חס ושלום

בס"ד

אם אישה מרגישה שהיא תוכל להיות חזקה רק אם תביא ילד אחד...וזה גם מה שמקובל בעולם לנשים חזקות!

ואתה רוצה יותר מילד אחד ומאיים לפרק חבילה אך מאידך לא רוצה שתחיה על חשבונך ומזלזל בחולשה ורוצה אותה תמיד חזקה..
זה נראה לך רחמנות יהודית עם לב זך וטהור?הרי זה משדר לאישה שלא איכפת לך שקשה לה כשהיא עובדת קשה במקביל להריונות וגידול ילדים ועדיין מצפה ממנה להיות חזקה תמיד כמו אירופאית,(או יוצר נכון אפילו נגד מנקה,מה שרוב האירופאיות החזקות,כן מביאות כמעט כל יום/פעם בשבוע לפחות!)אך דורש ממנה להביא ילדים יותר...

(ושוב אל תגיד שגם היא רוצה.נגיד והיא ילדה ילד ופתאום לא רוצה יותר מאחד,כדי להיות חזקה ולא תלותית בך כפי שאירופאית עושה!)

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 22/06/2020 19:03:58

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/6/2020 18:24 לינק ישיר 

אדם_ה1 כתב:

לא הצלחתי להבין את השאלות שלך.

אם גבר ואשה מתחתנים ועובדים בשווה, האם את טוענת שבכ"ז הגבר צריך לפרנס את האשה? על סמך מה? חשבתי שאת בעד שוויון.
ואם האשה בחוסר יכולת לעבוד (שמירת הריון? חופשת לידה?) אז ברור שהוא צריך לפרנס אותה וזה מה שקורה, אם היא מתעקשת להמשיך לעבוד בזמנים האלה זה בדר"כ לא בגלל הבעל אלא בגלל שהיא לא רוצה לאבד את הקריירה. (ובכל מקרה הביטוח הלאומי משלם בזמנים האלה אז מה הבעל נותן לא רלוונטי)

את חוזרת וטוענת שגבר דורש שאשתו תהיה חזקה אבל בלי להסביר מה זה אומר. אולי תרחיבי בנושא?

בס"ד

אני מרגישה שעדיין לא נכנסת לנעלי האישה!

אני רוצה שתקרא שוב את דברי!תכלול בהם גידול ילדים...

תחשוב על הצד הנשי של המפה!ותגיב שוב מחר...

וגם אני אעשה כך לצד שלכם, מבטיחה בל"נ.

נפגש כאן מחר.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/6/2020 18:34 לינק ישיר 

אני לא מסכים איתך שאשה אוטומטית משוייכת בלעדית לגידול ילדים או נקיון או כל דבר אחר במטלות הבית, שני בני הזוג אמורים לתחזק ביחד את הקן...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/6/2020 18:35 לינק ישיר 

בס"ד

נ.ב

אולי לא הובנתי נכון,אנלא בעד שוויון של גויים.במיוחד לא כשמצפים מהאישה ליותר מילד אחד

אני בעד הוגנות זוגית והבנת הגבר ומאידך ההבנה לגוף האישה השונה+ דיני התורה על זכויות האישה, שזכאית לא לעבוד בלי כל סיבה שהיא וגם בעד זכויות הגבר במשפחה היהודית...

אך כדי להבין את האישה יותר...
תכניס לנעליים גם צער עיבור,לידה וגידול ילדים עד חתונתם,בכל שלבי חייהם,לגבר שמעוניין לראות אותה תמיד חזקה ושתעבוד במקביל לגידול ילדים תמיד!
אבל רוצה יותר מילד אחד אך עדיין שתהיה חזקה ולא תלותית בו אף פעם!

אשמח שתחזור שוב ותקרא את המחשבות שכתבתי...
על בחורה שזה המסר שהיא מקבלת!
מה היית חושב? ומה היית רוצה לעשות בגלל מסר כזה?
בלי לחשוב על הצד שלך!אני מבקשת שרק היום תעשה כך!
מבטיחה לך שגם אני אעשה כך היום,לשם שינוי

אני מציעה שלא נגיב היום בנושא!

ישלנו את כל היום לחשוב פעם אחת בנעליים של השני!

מחר נפגש ואשמח לשמוע את תשובתך לשאלותיי ואף אני אחשוב היום רק על שאלותיך ואענה לך מחר בעז"ה

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 22/06/2020 19:19:28

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > תגובה של גברים בדייטים ובעולם
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 14 15 16 ... 20 21 22 לדף הבא סך הכל 22 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.