|
|
| נשלח ב-29/6/2020 23:44 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
| סתםבחור כתב: |  |
אגב יש את הספר חמש שפות של אהבה. ממליץ לך לקרוא אותו. זה באמת מסביר.למה את מתעקשת שאהבה זה על ידי נתינת דברים ואילו אני מתעקש אחרת. לא חייבת לקרוא, אפשר גם לחפש מאמרים באינטרנט
|
|
בס"ד נשמע מעניין!אשמח שתכתוב את הסוגים(רק את הכותרת(;)... אני נראה לי רוצה את כל 5 השפות,עוד לפני שקראתי  ציינתי מראש שזה הסימן הראשוני לאהבה עבורי... אח"כ ברור שרוצה הערכה מילולית ומחמאות(;.חיבוק אוהב ועוד את2 השפות שחסרות לי ואשמח שתשלים,כדי שאדע מה עוד לבקש  אגב,אני מעריכה גם נתינה שלא עולה כסף ורואה אף בזה סימן לאהבה,כמו שנגיד גבר יעזור לי במשהו פיזי,כמה שזה יותר קשה כך אעריך ואחשוב שאוהב אותי יותר  אם הוא מקשיב לי ותומך בזמן שקשה לי ושמח בשמחתי...זה סימן עבורי שאני חשובה לו ואהובה עליו וכמובן עוד דברים;)  נ.ב בקשר למה שטבוע בנפש,אכן בד"כ אף בת לא תגיד לך זאת,כפי שאני לא אומרת זאת לאף אחד! רק שהעמקתי עם עצמי הבנתי זאת! ואכן המון בחורות קוראות לזה "ביטחון" ויועץ זוגיות חרדי מפורסם, טוען שזה חלק חשוב שכל גבר חרדי צריך לשדר לבחורה,יחד עם האמונה בה' הוא גם צריך לתת לה תשובות בנושא פרנסה וכו'... אף עשו מחקר אצל אמריקאיות לא יהודיות,כדי לברר למה יש אחוזי רווקות גבוהים וכולן ציינו שהן רוצות ביטחון!ועוד כבנות מפונקות עם הורים תומכים! כי בתת מודע זה מה שמושך,אך רוב הבנות לא יודעות לפרש מה הן רוצות במילים!(; אף אני לא ידעתי עד לא ממזמן...רק אחרי שקראתי על זה ואח"כ חקרתי את מחשבותיי הגעתי לנקודה הזו 
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 29/06/2020 23:32:59 |
|
חייכנית עם כל הכבוד לידע שלך שנרכש מהרבה מקורות אני ממליץ לך בחום לשנות גישה ובמקום להגיע ולומר מגיע לי כי אני עושה כך וכך או כי התורה אמרה או כי כל הבנות כך או מיליון סיבות אחרות, פשוט להגיע ולומר *אני רוצה* שהבעל ישדר לי ביטחון על ידי זה וזה. לדעתי זה ישפר את הגישה שלך לחיים פלאים. תזכרי את לא צריכה לגיטימציה לרצות משהו, מותר לך פשוט לרצות כי בא לך! זה גם יאפשר לך למצוא פרטנר שמתאים לו מה שאת רוצה ולא מישהו שמרגיש מוכרח. לגבי החמש שפות כמעט קלעת לחלק מהם אבל באמת ממליץ לך לחפש דקה בגוגל זה יסביר יותר טוב ממה שאוכל לכתוב כאן. ובאמת מעניין אותי מה את מרגישה שהשפה שלך. אגב יש שני שפות, שפה שבה מקבלים אהבה ושפה שבה נותנים אהבה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2020 23:46 |
|
| |
| סטאטית כתבה: |  | חייכנית, לגבי מה שכתבת:"אגב,אני מעריכה גם נתינה שלא עולה כסף ורואה אף בזה סימן לאהבה,כמו שנגיד גבר יעזור לי במשהו פיזי,כמה שזה יותר קשה כך אעריך ואחשוב שאוהב אותי יותר אם הוא מקשיב לי ותומך בזמן שקשה לי ושמח בשמחתי...זה סימן עבורי שאני חשובה לו ואהובה עליו וכמובן עוד דברים;)"...
אני חושבת שהמדד הכי טוב לאהבה של הבעל לאישתו זה דווקא בדברים הקטנים-היומיומיים. אני רואה את זה אצל ההורים שלי שב"ה יש להם זוגיות מדהימה (לא שאין מריבות אבל זה ככה אצל כולם ) , ואבא שלי קונה כל חג מתנה לאמא שלי, זה ככה כבר שנים... ואמא שלי אמרה לי פעם, כשדיברנו על זוגיות וכו', שהיא מעריכה מאוד את העובדה שאבא שלי ככה טורח כל חג לברר מה חסר לה וללכת לקנות לה בהפתעה- אבל!!! היא מעריכה יותר את המחוות היומיומיות שלו כלפיה- את הארוחה בבוקר שהוא לפעמים מכין לה, את זה שהוא רואה שהיא עייפה ודואג שהיא תלך לנוח צהריים, את המכתבים הקצרים שהוא משאיר לה לפעמים בלילה ליד המיטה.... זה מעיד על אהבה תמידית, על זה שהוא תמיד חושב- מה יהיה לה טוב, איך אפשר לשמח אותה... וזה כבר ב"ה 23 שנה של זוגיות מהממת, שהלוואי ובעלי יהיה ככה... (לא שיש מישהו שיכול להגיע לרמה של אבא שלי, אבל גם קרוב לזה- זה טוב )
|
|
וואו איזה כיף לשמוע. באמת מקווה שיהיה גם לך כזו זוגיות. ובאמת זה נכון שהיופי נמצא בפרטים ושום מחווה לא יכולה להיות במקום רגשות נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2020 23:56 |
|
| |
| סתםבחור כתב: |  | | סטאטית כתבה: |  | חייכנית, לגבי מה שכתבת:"אגב,אני מעריכה גם נתינה שלא עולה כסף ורואה אף בזה סימן לאהבה,כמו שנגיד גבר יעזור לי במשהו פיזי,כמה שזה יותר קשה כך אעריך ואחשוב שאוהב אותי יותר אם הוא מקשיב לי ותומך בזמן שקשה לי ושמח בשמחתי...זה סימן עבורי שאני חשובה לו ואהובה עליו וכמובן עוד דברים;)"...אני חושבת שהמדד הכי טוב לאהבה של הבעל לאישתו זה דווקא בדברים הקטנים-היומיומיים. אני רואה את זה אצל ההורים שלי שב"ה יש להם זוגיות מדהימה (לא שאין מריבות אבל זה ככה אצל כולם ) , ואבא שלי קונה כל חג מתנה לאמא שלי, זה ככה כבר שנים... ואמא שלי אמרה לי פעם, כשדיברנו על זוגיות וכו', שהיא מעריכה מאוד את העובדה שאבא שלי ככה טורח כל חג לברר מה חסר לה וללכת לקנות לה בהפתעה- אבל!!! היא מעריכה יותר את המחוות היומיומיות שלו כלפיה- את הארוחה בבוקר שהוא לפעמים מכין לה, את זה שהוא רואה שהיא עייפה ודואג שהיא תלך לנוח צהריים, את המכתבים הקצרים שהוא משאיר לה לפעמים בלילה ליד המיטה.... זה מעיד על אהבה תמידית, על זה שהוא תמיד חושב- מה יהיה לה טוב, איך אפשר לשמח אותה...וזה כבר ב"ה 23 שנה של זוגיות מהממת, שהלוואי ובעלי יהיה ככה... (לא שיש מישהו שיכול להגיע לרמה של אבא שלי, אבל גם קרוב לזה- זה טוב ) |
|
וואו איזה כיף לשמוע. באמת מקווה שיהיה גם לך כזו זוגיות. ובאמת זה נכון שהיופי נמצא בפרטים ושום מחווה לא יכולה להיות במקום רגשות נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בעזרת ה', מתפללת לזה כל יום...
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2020 00:18 |
|
| |
אגב יש את הספר חמש שפות של אהבה. ממליץ לך לקרוא אותו. זה באמת מסביר.למה את מתעקשת שאהבה זה על ידי נתינת דברים ואילו אני מתעקש אחרת. לא חייבת לקרוא, אפשר גם לחפש מאמרים באינטרנט
|
|
בס"ד נשמע מעניין!אשמח שתכתוב את הסוגים(רק את הכותרת(;)... אני נראה לי רוצה את כל 5 השפות,עוד לפני שקראתי  ציינתי מראש שזה הסימן הראשוני לאהבה עבורי... אח"כ ברור שרוצה הערכה מילולית ומחמאות(;.חיבוק אוהב ועוד את2 השפות שחסרות לי ואשמח שתשלים,כדי שאדע מה עוד לבקש  אגב,אני מעריכה גם נתינה שלא עולה כסף ורואה אף בזה סימן לאהבה,כמו שנגיד גבר יעזור לי במשהו פיזי,כמה שזה יותר קשה כך אעריך ואחשוב שאוהב אותי יותר  אם הוא מקשיב לי ותומך בזמן שקשה לי ושמח בשמחתי...זה סימן עבורי שאני חשובה לו ואהובה עליו וכמובן עוד דברים;)  נ.ב בקשר למה שטבוע בנפש,אכן בד"כ אף בת לא תגיד לך זאת,כפי שאני לא אומרת זאת לאף אחד! רק שהעמקתי עם עצמי הבנתי זאת! ואכן המון בחורות קוראות לזה "ביטחון" ויועץ זוגיות חרדי מפורסם, טוען שזה חלק חשוב שכל גבר חרדי צריך לשדר לבחורה,יחד עם האמונה בה' הוא גם צריך לתת לה תשובות בנושא פרנסה וכו'... אף עשו מחקר אצל אמריקאיות לא יהודיות,כדי לברר למה יש אחוזי רווקות גבוהים וכולן ציינו שהן רוצות ביטחון!ועוד כבנות מפונקות עם הורים תומכים! כי בתת מודע זה מה שמושך,אך רוב הבנות לא יודעות לפרש מה הן רוצות במילים!(; אף אני לא ידעתי עד לא ממזמן...רק אחרי שקראתי על זה ואח"כ חקרתי את מחשבותיי הגעתי לנקודה הזו 
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 29/06/2020 23:32:59 |
|
חייכנית עם כל הכבוד לידע שלך שנרכש מהרבה מקורות אני ממליץ לך בחום לשנות גישה ובמקום להגיע ולומר מגיע לי כי אני עושה כך וכך או כי התורה אמרה או כי כל הבנות כך או מיליון סיבות אחרות, פשוט להגיע ולומר *אני רוצה* שהבעל ישדר לי ביטחון על ידי זה וזה. לדעתי זה ישפר את הגישה שלך לחיים פלאים. תזכרי את לא צריכה לגיטימציה לרצות משהו, מותר לך פשוט לרצות כי בא לך! זה גם יאפשר לך למצוא פרטנר שמתאים לו מה שאת רוצה ולא מישהו שמרגיש מוכרח.
לגבי החמש שפות כמעט קלעת לחלק מהם אבל באמת ממליץ לך לחפש דקה בגוגל זה יסביר יותר טוב ממה שאוכל לכתוב כאן. ובאמת מעניין אותי מה את מרגישה שהשפה שלך. אגב יש שני שפות, שפה שבה מקבלים אהבה ושפה שבה נותנים אהבה
|
|
בס"ד חחחח אמרת שזו רק אני שחושבת כך...  לכן ראיתי לנכון להגיד לך שחוקרים ויועצי זוגיות אומרים שאני לא לבד בתחום...  אבל כן.... הנה אהיה אישה כשרה ואקשיב לך: " אני רוצה גבר מפנק ואוהב באמת,ששמח להתחייב עבורי ולהשרות תחושת ביטחון מתוך כבוד ואהבה" מה השפה שלי לתת אהבה... האמת שאף פעם לא מצאתי גבר שאהבתי אותו מכל הבחינות לגמרי אז איני יודעת איך אהיה כשאכיר אותו  אבל מאיך שנהגתי עם אחרים שדי אהבתי זה בערך כך: *להשתדל להגיע מטופחת ובלבוש מכובד ויפה.(לא חובה יוקרתי אלא יפה ובעיקר ששמתי אותו במיוחד עבור הפגישה איתו!לרוב גם קניתי לכבודו בגד/פריט אחר)  *להקשיב לבעיותיו ולתמוך בשעת צרה.ולא לתת הרגשה רעה אם עזב עבודה והוא מובטל/עובד בעבודה פשוטה מאד לבינתיים.אלא לאהוב ולהעריך בכל מצב   *מתנה ומכתב אישי, לכבוד יום הולדת/לכבוד טיסה/מתנת פרידה, כאות הוקרה להשקעתו עבורי, בשידוך ארוך.  *דואגת לשלומו- נגיד אם שומעת שקרה פיגוע בעיר שלו/משהו אחר מסוכן...ישר מבררת שהכל בסדר.וכל דבר רע שקורה בעירו ישר אני חושבת שאולי הוא נפגע וכו'  *דואגת לבריאותו אם זה משהו שחושבת שעלול להזיק לו,אשכנע אותו שישתדל להיזהר(;... *שנגיד בדמיון היה בא לי לחבק אותו(שזה נדיר(; כך שזה רק למיוחדים*)  *מכינה לו משהו מיוחד ומעוצב,נגיד קינוח מיוחד וכו' ומביאה לו בדייט מתקדם...  *שכל הבחורים נראים מולו כמו גמדים קטנים/אפסים...והוא האחד היחיד והמיוחד עבורי  *ונראה לי שאם ממש אוהב מישהו, אשמח ואחכה להתחתן איתו ולהתחייב לכל החיים בעז"ה למרות החששות   אני בטוחה שיש עוד...וכשאמצא אחד שאוהב באמת אני בטוחה שאולי אהיה עם 5 השפות  אחרי שגילתי מהן השפות שלי אשמח לדעת מהן השפות שלך לאהבה?  (ברור שגם סטאטית,רציף,גרושי ואדם ובעצם כולם יכולים לענות גם.מהן השפות שלכם לאהבה...  )
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 30/06/2020 01:10:53
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2020 00:23 |
|
| |
בס"ד חחחח אמרת שזו רק אני שחושבת כך...  לכן ראיתי לנכון להגיד לך שחוקרים ויועצי זוגיות אומרים שאני לא לבד בתחום...  אבל כן.... הנה אהיה אישה כשרה ואקשיב לך: " אני רוצה גבר מפנק ואוהב באמת,ששמח להתחייב עבורי ולהשרות תחושת ביטחון מתוך כבוד ואהבה" מה השפה שלי לתת אהבה... האמת שאף פעם לא מצאתי גבר שאהבתי אותו מכל הבחינות לגמרי אז איני יודעת איך אהיה כשאכיר אותו  אבל מאיך שנהגתי עם אחרים שדי אהבתי זה בערך כך: *להשתדל להיות מטופחת ולהגיע בלבוש מכובד ויפה.(לא חובה יוקרתי אלא יפה ובעיקר ששמתי אותו במיוחד עבור הפגישה איתו!)  *להקשיב לבעיותיו ולתמוך בשעת צרה.ולא לתת הרגשה רעה אם עזב עבודה והוא מובטל/עובד בעבודה פשוטה מאד לבינתיים.אלא לאהוב ולהעריך בכל מצב   *מתנה ומכתב אישי, לכבוד יום הולדת/לכבוד טיסה/מתנת פרידה, כאות הוקרה להשקעתו עבורי, בשידוך ארוך.  *דואגת לשלומו- נגיד אם שומעת שקרה פיגוע בעיר שלו/משהו אחר מסוכן...ישר מבררת שהכל בסדר.וכל דבר רע שקורה בעירו ישר אני חושבת שאולי הוא נפגע וכו'  *דואגת לבריאותו אם זה משהו שחושבת שעלול להזיק לו,אשכנע אותו שישתדל להיזהר(;... *שנגיד בדמיון היה בא לי לחבק אותו(שזה נדיר(; כך שזה רק למיוחדים*)  *מכינה לו משהו מיוחד ומעוצב,נגיד קינוח מיוחד וכו' ומביאה לו בדייט...  *שכל הבחורים נראים מולו כמו גמדים קטנים/אפסים...הוא האחד היחיד והמיוחד עבורי  *ונראה לי שאם ממש אוהב מישהו, אשמח ואחכה להתחתן ולהתחייב לכל החיים בעז"ה למרות החששות   אני בטוחה שיש עוד...וכשאמצא אחד שאוהב באמת אני בטוחה שאולי אהיה עם 5 השפות  אחרי שגילתי מהן השפות שלי אשמח לדעת מהן השפות שלך לאהבה?  (ברור שגם סטאטית,רציף,גרושי ואדם ובעצם כולם יכולים לענות גם.מהן השפות שלכם לאהבה...  )
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 30/06/2020 00:20:37 [/quote]
ואוו חייכנית... אהבתי כל מילה שכתבת...
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2020 00:44 |
|
| |
בס"ד תודה מתוקה  אהבתי גם אני...לקרוא על זוגיות הורייך,אכן הדברים "הקטנים" האלו הם הכי גדולים ללב של אישה  ואמן שגם את תזכי לזוגיות כזו ואפילו ליותר מזה(:(ובלי מריבות אלא רק דיונים(;) אז תרצי לשתף מהן השפות שלך לאהבה?(;
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 30/06/2020 01:05:45
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2020 00:57 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | בס"ד תודה מתוקה  אהבתי גם אני...לקרוא על זוגיות הורייך,אכן הדברים "הקטנים" האלו הם הכי גדולים ללב של אישה  ואמן שגם את תזכי לזוגיות (ובלי מריבות אלא רק דיונים(;) אז תרצי לשתף מהן השפות שלך לאהבה?(;
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 30/06/2020 00:44:35 |
|
ואוו יש לי הרבה... אני אשב על זה יותר מאוחר ;)
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2020 13:33 |
|
| |
בס"ד ברור...אדם בחור עדין,ג'נטלמן אמיתי... יעשה מאישתו נסיכה מארץ הפלאות  התכוונתי לגברים אחרים וכו' וכו' וכו'  ומותר לי להיות חששנית זה טבע נשי. היום לא נותנים מקום לרגשות וישר שולחים לטיפול. פעם הבינו אישה שבוכה/מפחדת!היום מצפים מאיתנו להיות רובוטים מושלמים... אבל צר לי לאכזב אותך שאני בת אדם וזכותי להיות חששנית לפעמים,עצבנית גם ואפילו לבכות שומו שמיים...זה בסדר.זה טבעי.זה אנושי  ומותר לי להביע את דעתי כשאני רואה שיש ניצול/חשיבה שהאישה חייבת לעבוד,למרות שהתורה חושבת ההיפך. מי שצריך ללכת לטיפול זה מי שמנצל ולא מי שמדבר נגד התופעה או מזכיר את דעת התורה... 
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 29/06/2020 14:34:06 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2020 13:46 |
|
| |
מעניין איך ההורים של סטאטית רבים... חייכנית, הבן זוג הוא לא בהכרח יתאים לנו כמו כפפה ליד. הגבר, ממש לא מעניין אותו שאת באה לדייט בבגד חדש או בתיק חדש וכדומה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2020 17:19 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
מעניין איך ההורים של סטאטית רבים...
חייכנית, הבן זוג הוא לא בהכרח יתאים לנו כמו כפפה ליד.
הגבר, ממש לא מעניין אותו שאת באה לדייט בבגד חדש או בתיק חדש וכדומה
|
|
בס"ד כן?לי יש הרגשה שאצלי הוא יתאים כמו כפפה ליד או כמו שיבוץ יהלום לטבעת זהב;)  לפחות בדברים החשובים לי ולו  היתר?הוא יהיה כבר גמיש לקראתי ואולי גם אני,אם הוא ממש יכבוש לי את הלב  אממ לא יודעת מה הגבר חושב. לי זה חשוב לחדש ולהגיע בד"כ בשמלה שהוא לא מכיר מפגישות קודמות... ומשתדלת שזה יהיה גם בגד שלא הגעתי איתו לפגישה עם גבר אחר...(אני אוהבת לבוא עם "דף חלק" וזה מזכיר לי את הקודם  ) כך שנותר לי רק לקנות חדש...  הבחור האחרון?דווקא החמיא המון בתחילת כל פגישה על המראה והשמלה וכשסיפרתי לו שקניתי לכבוד הפגישה?הוא דווקא העריך המון  תחשוב כמה זמן מחפשים בחנויות עד שמוצאים(היו פעמים שחזרתי בידיים ריקות ושוב יום אחרי חיפשתי במקום אחר)...וכל זה לכבוד הפגישה,הגבר מרגיש כמו מלך,כשהוא יודע שכך מתכוננים לפגישה איתו  אני אישית, הייתי מעריכה גבר שמחליף בגדים ושם לכבוד הפגישה בגדים נקיים ומריח נעים ולא מגיע ישר מהעבודה כך...  אך אם הוא היה מספר לי שהוא קונה חולצה חדשה/עניבה בסגנון אחר רק לכבודי?הייתי מעריכה מאד... שהולך לחנות ובוחר על חשבון זמנו...רק בשבילי  אבל ברור שהייתי מעדיפה שיגיע עד אלי ושיקנה פינוקים שנאכל בפארק/יזמין בשפע בבית קפה,בפגישה מתקדמת,מאשר בגד חדש  טיפוח ו'לוק' מושקע לכבוד הפגישה זה יותר משהו נשי...אז אני מהדרת 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 30/06/2020 17:50:18
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2020 19:00 |
|
| |
| רציף כתב: |  | מעניין איך ההורים של סטאטית רבים... חייכנית, הבן זוג הוא לא בהכרח יתאים לנו כמו כפפה ליד. הגבר, ממש לא מעניין אותו שאת באה לדייט בבגד חדש או בתיק חדש וכדומה נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
חחח רציף.. איך רבים? כמו כל זוג.... וויכוחים זה דבר שיש בכל בית, יש מריבה, קצת הרגשה לא נעימה, ואחרי זמן קצר הכל מסתדר...
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2020 19:33 |
|
| |
בס"ד לא!הוא חושב שאולי עפים נעלי בית לכיווני הפדחת/השלד...  או שהם בדרגת מתקדמים ורבים עם רובי מים/רובה כדורי פלסטיק... מי שהצליח לקלוע בשני קודם,תוך כדי בריחה?הוא המנצח בוויכוח  
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 30/06/2020 19:35:47
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2020 19:38 |
|
| |
בס"ד ואיך שכחתי את תחום הצרחות  מי שצועק חזק יותר וגורם לכך שהשכנים יגיעו לבקש שקט? זוכה בפרס נובל "לניהול משברים ומריבות בצורה יעילה" שהרי כך בן הזוג השני "מתקפל" העיקר שלא יהיו בושות מהשכנים שוב.... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2020 20:31 |
|
| |
| סטאטית כתבה: |  |
| חייכנית770 כתב: |  | בס"ד תודה מתוקה  אהבתי גם אני...לקרוא על זוגיות הורייך,אכן הדברים "הקטנים" האלו הם הכי גדולים ללב של אישה  ואמן שגם את תזכי לזוגיות (ובלי מריבות אלא רק דיונים(;) אז תרצי לשתף מהן השפות שלך לאהבה?(;
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 30/06/2020 00:44:35 |
|
ואוו יש לי הרבה... אני אשב על זה יותר מאוחר ;) |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2020 20:46 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  |
| חייכנית770 כתב: |  | | אדם_ה1 כתב: |  |
| חייכנית770 כתב: |  | בס"ד סתם מסקרן אדם... אם אישתך תרדים אותך ותחטוף אותך במזוודה לחופשה חלומית בחו"ל... מה תעשה? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אממ.. תלונה במשטרה על חטיפה?  |
|
|
|
מעניין מה היית מגיבה אם גבר היה כופה עצמו על אשתו (לא אשתמש במילה יותר קשה) והיה עונה מה שאת אומרת עכשיו..
|
|
|
|
|
|
|