בית פורומים שידוכי חרדים

תגובה של גברים בדייטים ובעולם

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-17/6/2020 11:36 לינק ישיר 
בתתימן

[quote]

בתתימן כתבה:
בתתימןחחחח זה מזכיר לי שגברים מסתכלים עלי בעיקר מתי שאני לא לובשת משקפיים ... זה מאד בולט ההבדל...מעניין אותי מה זה עיניים עמוקות ... מה זה אומר ? כחולות , גדולות , עם מבע חכם ??? 
משקפיים לדעתי יפות בהתאם לאף. על אף קטן סולד זה נראה מדהים ואני לא מבין למה בנות תמיד חייבות להגיע לדייט בלי משקפיים גם עם אף סולד:)לגבי העיניים, לאחת היו עיניים כחולות ענקיות כאלו וכשמדברים הרי תמיד מסתכלים בעיניים ואז פשוט מצאתי את עצמי שוכח מה רציתי להגיד חחחח לאחרת היו עיניים ירוקות קטנות יותר אבל המסקרה (נראה לי ככה קוראים לזה) הבליטה אותם ממש וגם שם איבדתי את עצמי. פחות עיניין של עיניים חכמות ויותר עניין של עיניים שמשכו תשומת לב בגלל ייחוד כלשהו

חחחח יש לי חברה עם זוג עיני חתולה ירוקות ענקיות וחוץ מזה שום דבר לא מיוחד בה ויש לה סיפורים הזויים כאלה על הבוס שהשאיר לה מכתב אהבה במגירה .. חח מצחיק שרק בגלל פרט אחד גברים מתחילים עם נשים ...
מסקרה / רימל זה על הריסים איליינר זה פס שחור על העפעף צמוד לעין... אז תחליט מה היא שמה.

תוקן על ידי בתתימן ב- 17/06/2020 11:38:11

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2020 11:39 לינק ישיר 

בס"ד

רדודים מה לעשות...ועוד הם אח"כ אוהבים תמיד לחוש חכמים יותר מנשים...

ת'כלס?לרוב אנחנו יותר עמוקות מהם

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/6/2020 11:41 לינק ישיר 

בס"ד

ועיזבי אל תגלי לגברים סודות בעינייני איפור...

אני אישית לא אוהבת שהם מבינים בזה או מדברים עלזה...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/6/2020 11:46 לינק ישיר 

חחח כן גברים לפעמים עושים בחירות הזויות כשזה מגיע לנשים , הם מאבדים את כל השכל שלהם בצורה מזעזעת ...
במקום לקחת אישה טובה אפילו שהיא נראית פשוטה ולא נוצצת הם מחפשים מישהי סנובית שחצנית ומגונדרת דקיקה שאין לה כח לנקוף אצבע בבית ..... 

צודקת שזה לא טוב שגברים מבינים מדי בענייני איפור .. פעם הבאה לא נגלה 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2020 11:51 לינק ישיר 

בס"ד

רגע...אין לי באמת כח לנקוף אצבע בבית...מה זה אומר עלי?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/6/2020 11:52 לינק ישיר 
בתתימן

[quote]

חייכנית770 כתבה:

וואו לא חשבתי שזה מה שגבר חושב שהוא עובר ליד מישהי יפה

זה מעניין. מעניין אותי באופן כללי כל הנושא של המציאות חן אחד בעיני השני ואיך זה עובד כי לגברים המראה מאוד משפיע ומבלבל אז איך זה לנשים?

נשים עם כבוד עצמי בדכ לא מתלהבות מגברים ברחוב ... אצל נשים מה שהכי משכנע אותם בגבר זה שהוא מראה להם רצון חזק בהם (חיזור) ושהוא מוכן לקבל אותה כמו שהיא ולדאוג לה שיהיה לה טוב ... 
אני חושבת שהכי ישכנע אותי בגבר זה אם הוא יעוף עלי :) לא אחד עם פוזה ואגו שחושב לעצמו איך זכית בבעל כמוני והרווחת את עסקת חייך .... 
בקיצור המסקנה אם אתה רוצה שמישהי תתחתן איתך תראה לה את זה בהרבה דרכים וזב ממש לא משנה אם אתה לא יכול לתת לה פיזית שום מתנה. 
ואני מכירה עשרות סיפורים של בנות מהמהמות שהתחתנו עם גברים שהם לכאורה פחות מהם רק בגלל שהם ידעו לשדר לאישה כמה הם מעוניינים בה ... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2020 11:53 לינק ישיר 
בתתימן

שאת צריכה עוזרת ..חחחח וגם גבר אמיד ..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2020 12:00 לינק ישיר 

בס"ד

בדיוק...בחורה רוצה להרגיש שמתלהבים ממנה...
ואוהבים,דואגים ורוצים שיהיו לה חיים טובים...
אך חשוב מאד וזה לשדר לה שהיא מספר אחד מבחינתך ביופי!ולבטא זאת במילים!
(ושאתה לא משדר לה שההיא עם העיניים הכחולות והבלונד,יפה יותר ממנה...זה לדעתי הורס!)

איך זה אצל בנות ברחוב?מבחינת מראה חיצוני?
אני אישית כן יכולה להתלהב מגבר יפה,חסון מעט וגבוה ברחוב אך רק אחשוב עליו מעט,לא יותר

לפעמים אם יש לבחור עיניים בצבע מעניין,אך זה בשילוב חכמה ועדינות,זה נראה משהו מיוחד ושונה...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/6/2020 12:02 לינק ישיר 

בתתימן כתבה:
בתתימן

בס"ד.

חחחח נכון

אני היחידה שאבי אומר עליה "ישלך שדר של נסיכה,את צריכה גבר עשיר"...

ואז אחותי מתעצבנת "רגע מה אני לא נסיכה?"

היא מפחדת שרק לי יהיו חיים מפנקים...

היא לא מבינה שאני בעצמי,לא ממש רוצה עשיר.
רק אמיד/מבוסס

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 17/06/2020 12:07:02

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/6/2020 12:06 לינק ישיר 

כן זה ממש ככה , לי אישית יהיה בלתי אפשרי להתחתן עם בחור שלא מתהלב ממני .. 
ברור שאני לא מתכוונת שיגיד את יפה .. וכל מיני מחמאות ישירות מדי שלא מתאימות לזוג שעוד לא מאורס .. 
יש עוד הרבה דרכים להעביר שדר בלי מילים .. קשה להדגים את זה בלי לשמוע :)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2020 12:11 לינק ישיר 
בתתימן

[quote]

בתתימן כתבה:
בתתימן

בס"ד.

חחחח נכון

אני היחידה שאבי אומר עליה "ישלך שדר של נסיכה,את צריכה גבר עשיר"...

ואז אחותי השניה מתעצבנת "רגע מה אני לא נסיכה?"

היא מפחדת שרק לי יהיו חיים מפנקים...

היא לא מבינה שאני בעצמי,לא ממש רוצה עשיר.
רק אמיד/מבוסס

נכון ... ברור שזה מעורר קנאה ברמה מסוימת :) 
אבל צריך להבין שאם מישהי היא באמת נסיכה שברירית ועדינה זה בדכ בא עם פחות כוחות גוף ופחות כח סבל. 
אי אפשר לקבוע שאם יש לך גוף עדין ונפש עדינה זה אומר שיש לך חיים יותר קלים ... את צריכה חיים יותר מרופדים וגם ככה קשה לך ... 
קיצור קשה לא לקנא בתור אחיות , אני רואה את זה בעצמי :( אבל בסוף מבינים למה ה' נתן למי מה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2020 12:12 לינק ישיר 

בס"ד

נכון...יש דברים שלא מתאימים...
אבל כן הייתי רוצה שיחמיא מחמאות עדינות בנושא או יבטא זאת במכתב...לי אישית חשוב לדעת שהוא לא בחר בי רק בגלל הפנימיות אלא לוודא סופית שאני המספר1 שלו בהכל...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/6/2020 12:19 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

בס"ד

רדודים מה לעשות...ועוד הם אח"כ אוהבים תמיד לחוש חכמים יותר מנשים...

ת'כלס?לרוב אנחנו יותר עמוקות מהם

חחח חייכנית אני ממש לא חושב שאני יותר חכם מכל הנשים. אולי רק מ99.9 אחוז מהן:) סתם צוחק. אי אפשר להכליל מגדר. אבל המוח הנשי שונה מהמוח הגברי בכל כך הרבה צורות שלטעון לשיטחיות זה שיטחי. ידעת שנשים אשכרה מפרישות דופמין כשהן מדברות עם אנשים? זה הסיבה שנשים מדברות הרבה וגברים פחות. הורמונים!
לגבי עמקות. לומר לך את האמת אמא שלי סופר אינטלגנטית ותמיד חשבתי שנשים הם ממש חכמות ועמוקות ואני זוכר שדיברתי עם אברך בישיבה ואמרתי לו שנשים יותר עמוקות ומבינות עניין והוא צחק ואמר שממש לא והן מערבות הרבה רגש ואף פעם לא עונות בדיוק על השאלה חחח הכל עניין של תרבות. מה היום אני מאמין שנשים?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2020 12:21 לינק ישיר 

בתתימן כתבה:

חחח כן גברים לפעמים עושים בחירות הזויות כשזה מגיע לנשים , הם מאבדים את כל השכל שלהם בצורה מזעזעת ...
במקום לקחת אישה טובה אפילו שהיא נראית פשוטה ולא נוצצת הם מחפשים מישהי סנובית שחצנית ומגונדרת דקיקה שאין לה כח לנקוף אצבע בבית ..... 

צודקת שזה לא טוב שגברים מבינים מדי בענייני איפור .. פעם הבאה לא נגלה 

חחח הסודות כבר נחשפו:) אני מניח שגם בנות עושות טעויות איומות לגבי גברים. ככה זה כשלא מכירים את המין השני או בכלל האדם השני. אבל אני יכול להעיד על עצמי שכמעט סגרתי שידוך עם בחורה יפה מאוד אבל עצלנית ברמות הזויות. והתלבטתי מאוד. מלבד היופי היו לה הרבה תכונות מעולות אחרות אבל זה היה הקונטרה בשיקול חחח

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2020 12:22 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

בס"ד

חחח חייכנית נראה לי יש לך הרבה דרישות מבעלך לעתיד יותר ממה שיש לך לעצמך

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > תגובה של גברים בדייטים ובעולם
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 ... 20 21 22 לדף הבא סך הכל 22 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.