בית פורומים שידוכי חרדים

תגובה של גברים בדייטים ובעולם

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-17/6/2020 12:23 לינק ישיר 

בתתימן כתבה:
בתתימן

[quote]
חייכנית770 כתבה:

וואו לא חשבתי שזה מה שגבר חושב שהוא עובר ליד מישהי יפה

זה מעניין. מעניין אותי באופן כללי כל הנושא של המציאות חן אחד בעיני השני ואיך זה עובד כי לגברים המראה מאוד משפיע ומבלבל אז איך זה לנשים?

נשים עם כבוד עצמי בדכ לא מתלהבות מגברים ברחוב ... אצל נשים מה שהכי משכנע אותם בגבר זה שהוא מראה להם רצון חזק בהם (חיזור) ושהוא מוכן לקבל אותה כמו שהיא ולדאוג לה שיהיה לה טוב ... 
אני חושבת שהכי ישכנע אותי בגבר זה אם הוא יעוף עלי :) לא אחד עם פוזה ואגו שחושב לעצמו איך זכית בבעל כמוני והרווחת את עסקת חייך .... 
בקיצור המסקנה אם אתה רוצה שמישהי תתחתן איתך תראה לה את זה בהרבה דרכים וזב ממש לא משנה אם אתה לא יכול לתת לה פיזית שום מתנה. 
ואני מכירה עשרות סיפורים של בנות מהמהמות שהתחתנו עם גברים שהם לכאורה פחות מהם רק בגלל שהם ידעו לשדר לאישה כמה הם מעוניינים בה ... 

מעניין. מחכים. נפלא. עכשיו אני קולט כמה אידיוט התנהגתי לפעמים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2020 12:24 לינק ישיר 

בתתימן כתבה:

כן זה ממש ככה , לי אישית יהיה בלתי אפשרי להתחתן עם בחור שלא מתהלב ממני .. 
ברור שאני לא מתכוונת שיגיד את יפה .. וכל מיני מחמאות ישירות מדי שלא מתאימות לזוג שעוד לא מאורס .. 
יש עוד הרבה דרכים להעביר שדר בלי מילים .. קשה להדגים את זה בלי לשמוע :)

אבל איך אפשר להתלהב ממישהי לגמרי? תמיד יש מגרעות דשנים לב אליהם אבל למרות זאת מתחתנים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2020 12:31 לינק ישיר 
בתתימן

[quote]

בתתימן כתבה:

חחח כן גברים לפעמים עושים בחירות הזויות כשזה מגיע לנשים , הם מאבדים את כל השכל שלהם בצורה מזעזעת ...
במקום לקחת אישה טובה אפילו שהיא נראית פשוטה ולא נוצצת הם מחפשים מישהי סנובית שחצנית ומגונדרת דקיקה שאין לה כח לנקוף אצבע בבית ..... 

צודקת שזה לא טוב שגברים מבינים מדי בענייני איפור .. פעם הבאה לא נגלה 

חחח הסודות כבר נחשפו:) אני מניח שגם בנות עושות טעויות איומות לגבי גברים. ככה זה כשלא מכירים את המין השני או בכלל האדם השני. אבל אני יכול להעיד על עצמי שכמעט סגרתי שידוך עם בחורה יפה מאוד אבל עצלנית ברמות הזויות. והתלבטתי מאוד. מלבד היופי היו לה הרבה תכונות מעולות אחרות אבל זה היה הקונטרה בשיקול חחח

אולי תלמד אותנו איזה טעויות לא לעשות ?? 
מה הכי גרוע להגיד לגבר בפגישה , על איזה דברים גברים מורידים באופן מיידי ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2020 12:34 לינק ישיר 
בתתימן

[quote]

בתתימן כתבה:
בתתימן

[quote]
חייכנית770 כתבה:
וואו לא חשבתי שזה מה שגבר חושב שהוא עובר ליד מישהי יפה
זה מעניין. מעניין אותי באופן כללי כל הנושא של המציאות חן אחד בעיני השני ואיך זה עובד כי לגברים המראה מאוד משפיע ומבלבל אז איך זה לנשים? נשים עם כבוד עצמי בדכ לא מתלהבות מגברים ברחוב ... אצל נשים מה שהכי משכנע אותם בגבר זה שהוא מראה להם רצון חזק בהם (חיזור) ושהוא מוכן לקבל אותה כמו שהיא ולדאוג לה שיהיה לה טוב ... אני חושבת שהכי ישכנע אותי בגבר זה אם הוא יעוף עלי :) לא אחד עם פוזה ואגו שחושב לעצמו איך זכית בבעל כמוני והרווחת את עסקת חייך .... בקיצור המסקנה אם אתה רוצה שמישהי תתחתן איתך תראה לה את זה בהרבה דרכים וזב ממש לא משנה אם אתה לא יכול לתת לה פיזית שום מתנה. ואני מכירה עשרות סיפורים של בנות מהמהמות שהתחתנו עם גברים שהם לכאורה פחות מהם רק בגלל שהם ידעו לשדר לאישה כמה הם מעוניינים בה ... 

מעניין. מחכים. נפלא. עכשיו אני קולט כמה אידיוט התנהגתי לפעמים

כן חחח לפעמים יש לי ולחייכנית חשק להעביר לגברים קורס בנושא ... שמחה שזה עוזר לך 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2020 12:35 לינק ישיר 

בתתימן כתבה:
בתתימן

[quote]
בתתימן כתבה:
בתתימן

רגע...אין לי באמת כח לנקוף אצבע בבית...מה זה אומר עלי?
שאת צריכה עוזרת ..חחחח וגם גבר אמיד ..

בס"ד.

חחחח נכון

אני היחידה שאבי אומר עליה "ישלך שדר של נסיכה,את צריכה גבר עשיר"...

ואז אחותי השניה מתעצבנת "רגע מה אני לא נסיכה?"

היא מפחדת שרק לי יהיו חיים מפנקים...

היא לא מבינה שאני בעצמי,לא ממש רוצה עשיר.
רק אמיד/מבוסס

נכון ... ברור שזה מעורר קנאה ברמה מסוימת :) 
אבל צריך להבין שאם מישהי היא באמת נסיכה שברירית ועדינה זה בדכ בא עם פחות כוחות גוף ופחות כח סבל. 
אי אפשר לקבוע שאם יש לך גוף עדין ונפש עדינה זה אומר שיש לך חיים יותר קלים ... את צריכה חיים יותר מרופדים וגם ככה קשה לך ... 
קיצור קשה לא לקנא בתור אחיות , אני רואה את זה בעצמי :( אבל בסוף מבינים למה ה' נתן למי מה.

בס"ד

חכי הוא עוד לא נתן...אני ברשימת המתנה

תודה על ההבנה שלך...אף פעם באמת לא חשבתי על עצמי כך

האמת שיש לי כח לנקוף אצבע בבית,אך לא המון, אם אני עוברת את "המינון", אני צריכה מנוחה טובה

וכמו שאת אומרת לי עצמי קשה,כך שהייתי רוצה אחד שיבין אותי ולא ישווה אותי לנשים אחרות עם כוחות סוס שונים משלי

אלא שיבין לליבי ויראה את מה שטוב בי ואת כישרונותיי,יתמוך במה שצריך ויעזור לי להגשים חלומות

איך אצלכם מתבטא השוני בין האחיות?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/6/2020 12:39 לינק ישיר 
בתתימן

[quote]

בתתימן כתבה:

ברור שאני לא מתכוונת שיגיד את יפה .. וכל מיני מחמאות ישירות מדי שלא מתאימות לזוג שעוד לא מאורס .. 

אבל איך אפשר להתלהב ממישהי לגמרי? תמיד יש מגרעות דשנים לב אליהם אבל למרות זאת מתחתנים

אם תראה מישהי חמודה שתמצא חן בעיניך אני בטוחה שתוכל להתלהב ממנה כמעט עד הסוף .... 
תחשוב בכיוון של איזה כייף יהיה לנו ביחד , וכמה נבלה ונהנה (תלהיב את עצמך ).. אל תחשוב על כל המטלות שהיא לא יודעת לעשות .... אם יש לה מידות רעות שמפריעות לך אני הייתי אומרת להתרחק .. אישה אנוכית וקשה / מפונקת ובכיינית / נקמנית וקנאית זה עול כבד נורא !! (תחפש יותר אישה חזקה ועצמאית ורב הנשים בפנים שלהם הם רכות גם אם זה לא נראה)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2020 12:39 לינק ישיר 

סתםבחור כתב:

חייכנית770 כתבה:

בס"ד

חחח חייכנית נראה לי יש לך הרבה דרישות מבעלך לעתיד יותר ממה שיש לך לעצמך

בס"ד

אנלא חושבת שאתה צודק...
אנשים שיש להם דרישות מאחרים.
דורשים גם מעצמם.אפילו יותר...אך אתה כנראה אומר כך,כי אינך מכיר אותי באמת;)

ואתה לא יודע כמה קשה להיות בחורה/אישה בדורונו שצריכה לדעת לתמרן בין הכל ועדיין להיות רגועה ושמחה...

אני בסה"כ רוצה חיים מאוזנים שמתאימים לי אישית...

ואני ממש רוצה שתגיד שבא לך לשמוע את דעתי...באשכול החלומות...חשבתי שאוכל להתאפק אבל ההרצאה מתבשלת בתוכי כבר מאז

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 17/06/2020 13:09:37

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/6/2020 12:47 לינק ישיר 
בתתימן

חכי הוא עוד לא נתן...אני ברשימת המתנה

תודה על ההבנה שלך...אף פעם באמת לא חשבתי על עצמי כך

האמת שיש לי כח לנקוף אצבע בבית,אך לא המון, אם אני עוברת את "המינון", אני צריכה מנוחה טובה

וכמו שאת אומרת לי עצמי קשה,כך שהייתי רוצה אחד שיבין אותי ולא ישווה אותי לנשים אחרות עם כוחות סוס שונים משלי

אלא שיבין לליבי ויראה את מה שטוב בי ואת כישרונותיי,יתמוך במה שצריך ויעזור לי להגשים חלומות

איך אצלכם מתבטא השוני בין האחיות?

כן ככה זה נשים עדינות עם קצת כח סוס ... עליהן נאמר אין אישה אלא ליופי ...
אני בטוחה שתמצאי מישהו שיבין אותך ככה ואם לא תסבירי לו שהכוחות שלך לא נועדו לנקות אלא יותר לגדל ילדים וכו' 
אצלינו חח כולנו מוכשרות בערך באותה מידה .. אחת קצת גאון יותר מדי :) אבל יש אחת שהיא יותר יפה ... קנאתי בה עד שראיתי שיש לה קשיים אחרים לא פה המקום לפרט 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2020 13:08 לינק ישיר 

בס"ד

נכון...למרות שאף פעם לא הייתי רוצה שישוו אותי לסוס

חחח תאמיני לי עדיף שהגברים היו חושבים כך, ככה היו שמים אותנו כמו בובה בוויטרינה ולא דורשים מאיתנו יותר מדי

אגב,חוץ מיופי יש לבחורה עדינה ורזה עוד דברים קסומים בחייה(;,כישרונות,חכמת חיים וכו'

צודקת!
יש בחורים שמבינים זאת,במיוחד כאלו שראו אמא כזו(;
אך בכללית אנלא חושבת שבחורה חייבת להיות מנקה כדי להקרא בתואר "אישה" "אמא", גם פעם היו שפחות להמון נשים ולא גידלו ילדים לבד...
כמו שלגננת יש עוזרת, גם בבית צריך עוזרת, כי לגדל ילדים זה גם לא פשוט

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 17/06/2020 13:20:58

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/6/2020 13:14 לינק ישיר 

סתםבחור כתב:

בתתימן כתבה:

בס"ד

כשתפגש עם מישהי שתעריך באמת והיא תקסים אותך?המגרעות יראו לך ממש קטנות לעומת המעלות

ובאמת צריך לבוא בגישה של לחפש מעלות בשני ולהדגיש בו את הטוב שבו...ובכולנו יש טוב

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/6/2020 13:14 לינק ישיר 

גבר נורמלי אמור להעדיף שתהיה לאישתו עוזרת ..רק במקרה שאין לו כסף הוא יעדיף שאישתו תנקה ... איזה רווח יכול להיות לו מאישה מותשת ומלוכלכת ??

רק שהיום בהרבה בתים אין כל כך כסף לעזרה חיצונית של עוזרת / מבשלת / שמרטפית וכו' לכן זה קשה להרבה נשים השילוב של עבודה על תחזוק של בית ילדים וזוגיות.. לכן מי שיודע שהוא מחפש בלעבוסטע ולא הולך להיות לו כסף מיותר שיקח אישה חזקה פיזית ..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2020 13:36 לינק ישיר 

בתתימן כתבה:
בתתימן

אולי תלמד אותנו איזה טעויות לא לעשות ?? 
מה הכי גרוע להגיד לגבר בפגישה , על איזה דברים גברים מורידים באופן מיידי ?

שאלה מעניינת. האמת שאף פעם לא חשבתי על זה מהצד השני. בזמן הקצר שאני בשידוכים נפגשתי עם המון בנות אבל רובן לא התאימו מבחינת המציאות חן ככה שלא היה לזה ממש פוטנציאל. אבל כן פעם הגעתי לפגישה שניה עם בחורה שבאמצע הפגישה אמרה לי שהיא משום מה ממש עצבנית היום ושאלה אותי אם שמתי לב (חחח זאת אמירה של ג'דה). הייתה עוד בחורה ממש איכותית שלא שאלה אותי משהו אחד על עצמי כל הפגישות!! אני מקשיב טוב אבל אני אוהב שמקשיבים לי גם והיא פשוט דיברה ודיברה חחח אה והכי חשוב, אני צועד עם הבחורה וחם ממש ואני שואל אם בא לה ברד והיא מסרבת אומרת לא תודה ואני שואל אולי מים אבל היא אומרת שהיא בסדר ואני כזה קורץ ואומר שאני מפחד שההורים שלה יתלוננו שלא דאגתי לה והיא עונה לי שהכל טוב. פעם אחת זה סבבה אבל אם זה קורה כמה פעמים זה דיל ברייקר כי בתור גבר השמחה הגיב גדולה בשבילי זה לתת לבחורה ולהעלות לה חיוך ובחורה שלא מוכנה לקבל, מאוד מקשה על החיים. הייתה עושה בשכל אם הייתה מקבלת עם חיוך (לקבל זה גדולה) לפחות פעם אחת מתוך החמש פגישות שנפגשנו

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2020 13:37 לינק ישיר 

בתתימן כתבה:
בתתימן

כן חחח לפעמים יש לי ולחייכנית חשק להעביר לגברים קורס בנושא ... שמחה שזה עוזר לך 

אתם יכולות לרשום אותי אליו:)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2020 13:39 לינק ישיר 

בתתימן כתבה:
בתתימן

אם תראה מישהי חמודה שתמצא חן בעיניך אני בטוחה שתוכל להתלהב ממנה כמעט עד הסוף .... 
תחשוב בכיוון של איזה כייף יהיה לנו ביחד , וכמה נבלה ונהנה (תלהיב את עצמך ).. אל תחשוב על כל המטלות שהיא לא יודעת לעשות .... אם יש לה מידות רעות שמפריעות לך אני הייתי אומרת להתרחק .. אישה אנוכית וקשה / מפונקת ובכיינית / נקמנית וקנאית זה עול כבד נורא !! (תחפש יותר אישה חזקה ועצמאית ורב הנשים בפנים שלהם הם רכות גם אם זה לא נראה)

מעניין. נפגשתי עם בחורה ממש טובה וחזקה ויפה אבל הייתה קצת עצלנית ופשוט לא יכולתי להתעלם מזה כי אני ממש פעלתן. זה התיק לי כל הזמן מאחורי הראש כמה שהיה לנו כימיה כיפית

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2020 13:42 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

סתםבחור כתב:

חייכנית770 כתבה:

בס"ד

חחח חייכנית נראה לי יש לך הרבה דרישות מבעלך לעתיד יותר ממה שיש לך לעצמך

בס"ד

אנלא חושבת שאתה צודק...
אנשים שיש להם דרישות מאחרים.
דורשים גם מעצמם.אפילו יותר...אך אתה כנראה אומר כך,כי אינך מכיר אותי באמת;)

ואתה לא יודע כמה קשה להיות בחורה/אישה בדורונו שצריכה לדעת לתמרן בין הכל ועדיין להיות רגועה ושמחה...

אני בסה"כ רוצה חיים מאוזנים שמתאימים לי אישית...

ואני ממש רוצה שתגיד שבא לך לשמוע את דעתי...באשכול החלומות...חשבתי שאוכל להתאפק אבל ההרצאה מתבשלת בתוכי כבר מאז

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 17/06/2020 13:09:37

חחח חייכנית אני בטוח שקשה לך ולכל אחת מן הסתם. הכי חשוב זה לעמוד זקוף ולהתמודד. כמובן זה לא בעיה לבקש תמיכה אבל לקחת אחריות (גם לגברים מאוד קשה להיות תמיד חזקים בלי יכולת להישען על מישהי). אני באמת לא מכיר אותך בכלל. רק קצת ממש. אני מאמין לך ומקווה שתמצאי מישהו מתאים בעזרת השם. אה ובטח ממש מסקרן אותי מה דעתך על זה (רק תזכירי לי על מה:))

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > תגובה של גברים בדייטים ובעולם
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 ... 20 21 22 לדף הבא סך הכל 22 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.