בית פורומים שידוכי חרדים

תגובה של גברים בדייטים ובעולם

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-17/6/2020 13:43 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

בס"ד

נכון...למרות שאף פעם לא הייתי רוצה שישוו אותי לסוס

חחח תאמיני לי עדיף שהגברים היו חושבים כך, ככה היו שמים אותנו כמו בובה בוויטרינה ולא דורשים מאיתנו יותר מדי

אגב,חוץ מיופי יש לבחורה עדינה ורזה עוד דברים קסומים בחייה(;,כישרונות,חכמת חיים וכו'

צודקת!
יש בחורים שמבינים זאת,במיוחד כאלו שראו אמא כזו(;
אך בכללית אנלא חושבת שבחורה חייבת להיות מנקה כדי להקרא בתואר "אישה" "אמא", גם פעם היו שפחות להמון נשים ולא גידלו ילדים לבד...
כמו שלגננת יש עוזרת, גם בבית צריך עוזרת, כי לגדל ילדים זה גם לא פשוט

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 17/06/2020 13:20:58

ברור, ניקיון לא מגדיר אישה. מטבח מגדיר אישה. סתם אני צוחק. לדעתי זה הבדלי תרבות בין מזרחים לאשכנזים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2020 13:45 לינק ישיר 

בתתימן כתבה:

גבר נורמלי אמור להעדיף שתהיה לאישתו עוזרת ..רק במקרה שאין לו כסף הוא יעדיף שאישתו תנקה ... איזה רווח יכול להיות לו מאישה מותשת ומלוכלכת ??

רק שהיום בהרבה בתים אין כל כך כסף לעזרה חיצונית של עוזרת / מבשלת / שמרטפית וכו' לכן זה קשה להרבה נשים השילוב של עבודה על תחזוק של בית ילדים וזוגיות.. לכן מי שיודע שהוא מחפש בלעבוסטע ולא הולך להיות לו כסף מיותר שיקח אישה חזקה פיזית ..

בתור בחור עצמאי שלי בדירת שותפים, אני לא רואה סיבה לעוזרת. לא אמור להיות בלאגן גדול ממילא וזה ממש קל לסדר אל מנקים מיד. אולי כשיש ילדים שמבלגנים זה אחרת אבל סתם כך? מה הביג דיל אני מוכן גם לנקות בלי בעיה. עוזרת זה פינוק שנובע מעצלות לדעתי

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2020 14:00 לינק ישיר 
בתתימן

[quote]

בתתימן כתבה:

גבר נורמלי אמור להעדיף שתהיה לאישתו עוזרת ..רק במקרה שאין לו כסף הוא יעדיף שאישתו תנקה ... איזה רווח יכול להיות לו מאישה מותשת ומלוכלכת ??

רק שהיום בהרבה בתים אין כל כך כסף לעזרה חיצונית של עוזרת / מבשלת / שמרטפית וכו' לכן זה קשה להרבה נשים השילוב של עבודה על תחזוק של בית ילדים וזוגיות.. לכן מי שיודע שהוא מחפש בלעבוסטע ולא הולך להיות לו כסף מיותר שיקח אישה חזקה פיזית ..

בתור בחור עצמאי שלי בדירת שותפים, אני לא רואה סיבה לעוזרת. לא אמור להיות בלאגן גדול ממילא וזה ממש קל לסדר אל מנקים מיד. אולי כשיש ילדים שמבלגנים זה אחרת אבל סתם כך? מה הביג דיל אני מוכן גם לנקות בלי בעיה. עוזרת זה פינוק שנובע מעצלות לדעתי

גם בעיני זה לא בעיה לדאוג שבית יהיה נקי , עד שראיתי איך זה נראה אצל חברה שלי , מדובר באישה ששוקלת 42 קילו והיא 1.64 חלשה מאד שכל פעולה סוחטת אותה , חוץ מלבשל בעלה עושה הכל כמעט , אני פשוט לא האמנתי כשראיתי איך היא מבקשת ממנו את הדברים הכי פעוטים לעשות .... לשים את החצאית שהיא לכלכה במכונה , לטאטא את הרצפה , לפנות את השולחן .. חצי מהיום אין לה כח לזוז ושתיהם עובדים .. 
ברגע שיש כבר ילדים קטנים זה אומר כשאת איתם חצי מהזמן את צריכה לנקות / להאכיל / להרגיע / לרחוץ וכו' זה הרבה עבודה ויש נשים שהכוחות הפיזיים שלהם ממש מוגבלים ... לא קשור לעצלות .. תשים לב גם לבריאות של האישה כשאתה בוחר אותה ... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2020 14:21 לינק ישיר 

בס"ד

שימי לב מה ציינת...

ששתיהם עובדים!

עם כך?בהחלט שהוא צריך להיות העוזר הצמוד שלה אם אין לה עוזרת

לדעת התורה ואף בצבא זה ידוע,שאישה מלכתחילה חלשה יותר מהגבר! ואף עושה דברים(ודורשים ממנה לעשות זאת) שהם לא בטבע שלה!לפרנס!(דבר שהוא מתיש מאד,הן העבודה והן הנסיעה הלוך-חזור...והמון נשים אף חזקות הולכות לישון ואין להן ממש כוחות לבית!)
ועוד יולדת ילדים ואל תשכחי שלוקח לאישה שנתיים לשקם את גופה אחרי ההריון!
ואתזה גם הגברים וגם הנשים נוטות לשכוח ודורשים שלמות לא הגיונית!
האירופאיות הבינו זאת והגבילו את מס' הילדים ואף מביאות עוזרת קבוע!
לא כי הן מפונקות או לא בריאות!אלא כי כך נכון לנהל בית ולהישאר ...שפויה וחזקה ולעשות באמת את מה שחשוב

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 17/06/2020 14:28:22

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/6/2020 14:34 לינק ישיר 
בתתימן

בס"ד

שימי לב מה ציינת...

ששתיהם עובדים!

לדעת התורה ואף בצבא זה ידוע,שאישה מלכתחילה חלשה יותר מהגבר! ואף עושה דברים(ודורשים ממנה לעשות זאת) שהם לא בטבע שלה!לפרנס!(דבר שהוא מתיש מאד,הן העבודה והן הנסיעה הלוך-חזור...והמון נשים אף חזקות הולכות לישון ואין להן ממש כוחות לבית!)
לא כי הן מפונקות או לא בריאות!אלא כי כך נכון לנהל בית ולהישאר ...שפויה וחזקה ולעשות באמת את מה שחשוב

נכון מאד שהוא צריך לעזור לה , כי כל אחד צריך לעשות את מה שהוא יכול ... אבל היא אישה חלשה יותר מהרגיל .. היא באמת הגבילה את ההריונות שלה בצורה משמעותית לעומת שאר הנשים בקהילה שלה ... ועדיין אין לה כוחות .. בקיצור היא אישה חלשה מאד , רק שגברים צריכים לדעת את זה שאם הם לוקחים אישה חלשה זה אומר שהם יצטרכו לעזור הרבה מאד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2020 14:52 לינק ישיר 

בתתימן כתבה:
בתתימן

גם בעיני זה לא בעיה לדאוג שבית יהיה נקי , עד שראיתי איך זה נראה אצל חברה שלי , מדובר באישה ששוקלת 42 קילו והיא 1.64 חלשה מאד שכל פעולה סוחטת אותה , חוץ מלבשל בעלה עושה הכל כמעט , אני פשוט לא האמנתי כשראיתי איך היא מבקשת ממנו את הדברים הכי פעוטים לעשות .... לשים את החצאית שהיא לכלכה במכונה , לטאטא את הרצפה , לפנות את השולחן .. חצי מהיום אין לה כח לזוז ושתיהם עובדים .. 
ברגע שיש כבר ילדים קטנים זה אומר כשאת איתם חצי מהזמן את צריכה לנקות / להאכיל / להרגיע / לרחוץ וכו' זה הרבה עבודה ויש נשים שהכוחות הפיזיים שלהם ממש מוגבלים ... לא קשור לעצלות .. תשים לב גם לבריאות של האישה כשאתה בוחר אותה ... 

רגע את רצינית? את מפחידה אותי. מה לבנות באמת אין כוח לעשות דברים פשוטים? או שרק אחרי לידה?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2020 14:54 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

בס"ד

שימי לב מה ציינת...

ששתיהם עובדים!

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 17/06/2020 14:28:22

ממש ממש לא נכון. אירופאיות לא מביאות ילדים בדיוק כמו שבכל העולם המערבי מפסיקים להביא ילדים כי שוטפים לנשים את המוח שילדים זה חוסר הגשמה עצמית! לגבי החוזק של הנשים אני מסכים איתך של גברים יש יותר כוח אבל מכאן ועד ליסוע באוטובוס? נראה לי שקצת הגזמת. מה היא עובדת? מזכירה? כמה כוחות זה כבר לוקח? נשמע לי מידי רחוק הלכת.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2020 15:08 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

רציף כתב:

זה מאוד טבעי,
יש נשים נאות
שלא מהעולם הזה, ועוד צעירה,
ועוד יופי שונה ומיוחד,
מישהי מהסרטים בגודל טבעי,,
ויש כאלה שעוד מדגישות
את זה עם איפור,
אז יש הצפה של ים רגשות מבלבלות,
כמו,
רגע, שלא אתקע לה במקרה
את המכשיר לעין...

בס"ד

וואו לא חשבתי שזה מה שגבר חושב שהוא עובר ליד מישהי יפה

מכשיר בעין?איך מבחינה הנדסית זה יגיע לשם?

השומר הרי מודד לה חום
במצח עם מכשיר, נכון ?
הבנת, נכון ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2020 15:09 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

סטאטית כתבה:

סתםבחור כתב:
סטאטית כתבה:

קרה לי כמה פעמים שמישהו דיבר איתי והוא מסתכל עליי ושוכח מה הוא רוצה לומר...
אני חושבת שזה עצם העניין שהוא עומד מול בחורה- זה מבלבל אותו... 
אני הייתי בסיטואציה כזאת, שעמד מולי מישהו, והוא רצה לומר לי משהו, ואני לא הרגשתי נעים כי הוא מתחיל לדבר ואז עוצר, לא מסתכל בעיניים...
מצד שני- יש את הגברים עם פווווללל אומץ... אחד התחיל איתי, בבני ברק, בתחנת אוטובוס- ה' יעזור לי, רק היה חסר שמורה תעבור שם ותראה אותי, הוא עמד מולי בצורה כזאת טבעית, בטוח בעצמו, שזה היה נראה כאילו אנחנו מכירים- הוא בא בלי בושה... 

את נהנית שזה קורה? אגב זה ממש מעניין, מה פתאום התחיל איתך בחור? כאילו זה חרדים אחרי הכל

נשלח מהאנדרואיד שלי

נהנית? לא הייתי אומרת, זה די מלחיץ... ותתפלא- חרדים מתחילים יופי יופי עם בנות...
הייתה תקופה בתיכון של שנתיים ככה, שהיו מתקשרים אליי מחסוי באמצע הלילה- בחורי ישיבה!!!!
וזה לא דברים שקורים רק לי...

בס"ד

וואו נכון גם לי זה קרה

לא יודעת איך הם השיגו את המספר שלי...
בד"כ הם היו מתקשרים והחברים שלהם מהצד הקשיבו/התערבו...גם כך היה אצלך?

וגם שפרסמתי בעיתון מודעה אחרי שסיימתי ללמוד בסמינר,בחורים התקשרו בכמויות...

שאלתי אחד מהם למה הוא מתקשר?אז הוא אמר "מלעשות אני בחור חסר לי בחורה"
שלחתי אותו לשדכנית במודעה לידי...

אחד מהם ממש הציק והתקשר ממש לפני שבת...

או בשעה 2/3 בלילה כדי שאעזור לו להרדם...

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 17/06/2020 00:54:46

נו עזרת לו להרדם ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2020 15:11 לינק ישיר 

סטאטית כתבה:

אמצע הלילה זה 12 ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

[/quote]
היו יכולות להגיע אליי שיחות גם בשתיים עשרה בלילה, אבל הרב היו משעה אחת וחצי ככה עד שלוש וחצי-ארבע לפנות בוקר

למה לך להשאיר את הפון פתוח כל הלילה ?...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2020 15:22 לינק ישיר 
בתתימן

[quote]

בתתימן כתבה:
בתתימן

גם בעיני זה לא בעיה לדאוג שבית יהיה נקי , עד שראיתי איך זה נראה אצל חברה שלי , מדובר באישה ששוקלת 42 קילו והיא 1.64 חלשה מאד שכל פעולה סוחטת אותה , חוץ מלבשל בעלה עושה הכל כמעט , אני פשוט לא האמנתי כשראיתי איך היא מבקשת ממנו את הדברים הכי פעוטים לעשות .... לשים את החצאית שהיא לכלכה במכונה , לטאטא את הרצפה , לפנות את השולחן .. חצי מהיום אין לה כח לזוז ושתיהם עובדים .. ברגע שיש כבר ילדים קטנים זה אומר כשאת איתם חצי מהזמן את צריכה לנקות / להאכיל / להרגיע / לרחוץ וכו' זה הרבה עבודה ויש נשים שהכוחות הפיזיים שלהם ממש מוגבלים ... לא קשור לעצלות .. תשים לב גם לבריאות של האישה כשאתה בוחר אותה ... 

רגע את רצינית? את מפחידה אותי. מה לבנות באמת אין כוח לעשות דברים פשוטים? או שרק אחרי לידה?

היא אישה מאד חלשה , אם שמת לב כתבתי שהיא שוקלת 42 קילו , כשאישה רזה שוקלת 50 ומלאה שוקלת 60 .. 
לכן אני אומרת שנשים רזות מדי בדכ חלשות מאד ואין להם כח לכלום :(
זה ממש ממש לא נורמלי ההתנהגות שלה ... כל אישה והכוחות שלה וגם אני לפעמים חוזרת מהעבודה בלי כח להכין לעצמי לאכול .. בקיצור אישה צריכה לאכול ולישון טוב ולנהל סדר יום מאד מסודר בשביל שיהיה לה כח לעבודה + ילדים ... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2020 15:23 לינק ישיר 

סתםבחור כתב:

בתתימן כתבה:

בס"ד

אתה בעצם לוקח את עצמך כדוגמא ואומר אם אני מצליח אז למה לא אישתי?
ילדים מבלגנים?ביג דיל אז אני אסדר ומניח שעוזרת זה פינוק...

אז מקודם כל הרשה לי להכיר לך את גוף האדם...

אנחנו חיים בעולם שיש זכרים ונקבות...נעים מאד

ידוע שהזכר חזק יותר מהנקבה ובורך בשרירים וכו'...
בעוד שהנקבה חלשה יותר מלכתחילה,כי כך ברא אותה הבורא...

מה זה אומר?שהיא נחלשת יותר מפעולות פיזיות רבות.
כך שהיא צריכה לבחור במה להתמקד בין ים המטלות.
ויש בבית ים מטלות חוץ מנקיון.
מטלות רגשיות/מטלות פיזיות או סידורים בחוץ

מה גם שהגוף של הזכר לא נועד ללדת ילדים בעוד שאצל גוף האישה יש פונקצייה כזו

מה זה אומר?
יש לנקבה 9 חודשים ועוד שנתיים לשקם את גופה(ולא אני המצאתי,זה כתוב בתורה ולכן נפסק שפוחתים לה ממעשי ידייה בביתה וק"ו שלא צריכה לעבוד,כי התורה מבינה את המצב!ואת ההגיון שבדבר!),עבור כל ילד שהיא מביאה לעולם בתוך התא המשפחתי...

בתקופה הזו אין לזלזל בכך שהיא צריכה סיוע רב יותר וכן חובה למנוע ממנה מאמץ יתר מאמץ פיזי בזמן הריון,כדי שהעובר לא יפול...
וכדי לכבד אותה כאישה...

ואם היא עובדת?
היא לגמרי זכאית לעוזרת בית,אין כאן שום עצלות כי את הכוחות והאנרגיות שלה היא כמעט גמרה בעבודה.
כך שבבית היא צריכה לעשות מינימום!(במיוחד אם היא עבדה משרה מלאה)
כי כפי שאמרתי כוחותיה לא שווים לשלך!
ובמיוחד אם היא בתקופת "יצירת ילדים"...
כך שלדעתי זה ממש זילזול בגוף האישה להשוות אותה לגבר ולחשוב שהיא עבד שחייב לעבוד בחוץ וגם בבית.
אתה?ברור שחייב לעזור.כי היא עזרה לך בפרנסה בין6-10שעות(כולל זמן הנסיעה,שגם מתיש)
אז תפקידך לעזור בבית5-8שעות בממוצע...ואם היא עושה לך הנחות?נשק את ידייה ותקנה לה מתנה

אהה ואין זה נכון להגיד שהיא עצלנית אם אתה עוזר כמעט לבד בבית,מכיוון שהיא עשתה את שלה בזה שהיא עבדה בחוץ
ואם היא בהריון או שנתיים אחרי לידה?
אז בכלל היא צריכה לקבל הרבה הבנה ולא עקיצה של "ביג דיל" מה הבעיה?הנה אני עושה אתזה בצ'יק...עצלנית/מפונקת!זה לדעתי פוגע ומשפיל ומביא להמון בעיות בשלום בית כשגברים לא מבינים הבדלים מראש ואת קשיי האישה ואת כך שאין זה מתפקידה לפרנס ועושה זאת עבורם!

ו...לדובדבן שבקצפת...
אף אם אתה מפרנס את האישה.והיא עובדת מעט כפי כוחה,כפי שהיה צריך להיות(*לפי התורה והשכל הישר וההוגן(;)

יש את העניין של ניהול בית חכם:

אישה יכולה לעשות הכל ו"למצוץ" את עצמה עד הסוף...אך מי שנפגע מכך בניהול לא נכון זה הילדים והבן זוג בסופו של דבר!
כך שבניהול בית נכון יש לדעתי עוד ערכים חוץ מחסכון בכסף

אתה יכול לעזור,אך אם זה אחרי שאתה מגיע בערב מאוחר,האם זה חכם לחסוך כסף אך לפגוע בזוגיות שלכם?
הרי זה זמן האיכות שלכם כזוג לשוחח,לצחוק,לשחק ,לדבר, לצאת ולבלות ביחד...
האם באמת השעה הזו לא שווה בעינך יותר?
אני בעד עזרות בית קלות אם הגבר מגיע בערב.
אך כשזה בית עם ילדים?הפעולות לא קצרות מה שאתה חושב וזה ע"ח דברים אחרים חשובים יותר לבית בריא.
כמו שאמרתי שיחה עם האישה/שיחה עם הילדים וסיפור לפני השינה/לימוד גמרא עם הילד/התייעצות עם איש חינוך ועוד/יציאה לבילוי משותף וכו'...

מה גם שאם זה יהיה כל יום והמון פעולות תהיה בסוף ממורמר ויתכן שתעקוץ את אישתך על הניהול הלא תקין במקום להבין שאתה זה שלא מנהל נכון את הבית!
כך שלדעתי שווה להשקיע כסף כדי שאתה תשקיע במה שבאמת חשוב!באהבה,שלאישה יהיה זמן לעצמה ובקשר שלכם כזוג!בילדים!בחינוך

יש לי חברה כזו,שאכן בעלה עדין נפש ומגיע מהכולל ועוזר ועוזר אך בסוף התגלה לי שהזוגיות שלהם גרועה!כי אין להם זמן לטפח אותה כלל!האם זה שווה?
הרי את אותו כסף בסוף הם יצטרכו להוציא על פסיכולוגים/יועצי נישואין/להתגרש...
האם זה משתלם בחישוב סופי?לא בטוח
אנשים חושבים על כאן ועכשיו אך לא מבינים שלכל פעולה יש מחיר יקר יותר!

ובקשר לאישה?

גם פעם חשבתי שאישה שמעוניינת במנקה היא מפונקת מעט!
אך במהלך חיי ומחקריי הבנתי שזה הכי חכם כדי לנהל בית בחיים המודרניים בצורה תקינה!

ההיפך אישה שתגיד לך שהיא רוצה לעשות הכל,לדעתי תברח!היא לא מבינה את החיים ובסוף תתפוצץ ואצה הראשון שתסבול מכך...תהיה בטוח

ולמה?

אישה יכולה לעשות כמעט הכל.כמו שמנהל יכול לעשות את פעולות המזכירה/מנקה בעסק.
אך דבר ראשון אין זה מכובד לצפות ממנהל להיות מזכירה/מנקה.
כך אין זה מכובד לצפות מאישה לנקות בית בזמן הריון/אחרי לידה!
במיוחד לא שטיפה או לסחוב כבד!(שזה אף מסוכן לה)

ודבר שני יש את משאב הזמן וצריך לדעת איך לחלק אותו נכון כדי שאף אחד לא ייפגע...
ויש לאישה כמה תחומים בחיים:
*קריירה- שהיא אוהבת ועושה לה טוב/כדי לפרנס מתוך חובה/לצורך כבוד עצמי.
*ילדים וגידולם,טיפוחם,רמת משכלם וחוגי העשרה.
*בית-סדר ואירגון,אוכל,תיקונים.
*בן זוג-זוגיות תקינה,בילויים יציאות.
*חיי חברה והנאה-העשרה,העצמה,פינוק- יציאה עם חברה,הליכה לסדנא מהנה,התעמלות/ריקוד...
*חיים רוחנים-שיעורי תורה,תפילות,התוועדות(לחבדניקיות ומקורבות(;*)

עכשיו מניתי 6תחומים...כשיש בתוכם תתי נושאים...

נגיד בגידול ילדים:
*טיפוח-מקלחות,בדיקת כינים,לקנות בגדים לעונה החדשה,לספר.
*להאכיל את האוכל המותאם לו לפי גילו והתפתחותו
*ללמוד על התפתחות המטורית,נפש הילד וחינוך.
*ללכת לרופא אף-אוזן-גרון/רופא שינייים-אם הילד נזקק לכך.
*לעשות שעורי בית איתם,ללכת לקלנאית תקשורת/תרפיה באומנות וכו'-אם הילד נזקק לכך.
*לקלח.
*לחתל.
*לגזוז ציפורניים.
*להשקות אותו בשעות הנכונות.
*לספר לו סיפור לפני השינה
*להחזיק אותו ביד אם הוא בוכה
*לנענע את העגלה כדי להרדים בערך חצי שעה...(;

ועוד המון פעולות...לפעמים גבר יכול להגיע הביתה ולראות בית מבולגן אך לא להבין שאישתו הייתה עסוקה בהנקה/להרגיע ילד בוכה/להפריד מריבה בין אחים שהתישה אותה נורא והוא יהיה חייב להבין לליבה ולא להביט רק על בית נקי או לא.יש אוכל אין אוכל...כי יש הרבה פעולות מעבר לכך,שהאישה צריכה לעשות,שהן בהרבה יותר קשות מלשבת בשקט במשרד לפעמים...;)
בתוך כל זה יש עוד תתי נושאים אחרים שהיא צריכה לשלב בחייה וגם לדאוג לעצמה,לטפח את יופייה כדי שיהיה לה נעים להביט על עצמה במראה וכמובן שבן זוגה יאהב אותה ולא יביט בשכנה שלה;)...
וגם לדאוג לזוגיות טובה וגם לשלב קריירה שהיא אוהבת...
כך שנקיון הוא רק חלק קטן מתמונה כוללת של בית.
ואישה חכמה שמנהלת בית צריכה לבחור מה עיקר ומה טפל.
מה היא תעשה ובמה להביא סמכות לאחר.
האם זה חכם לבקש מהבן זוג או שעדיף עוזרת כדי שהזוגיות לא תפגע ויהיה להם זמן איכות ביחד.
האם לנקות או לקרוא סיפור לילד לפני השינה/ להקשיב לסיפור עצוב שקרה לו היום ולנחם אותו...
אלו החלטות גורליות לפעמים.
כי ילד שלא מקבל את שלו בתוך כל הסיפור הזה יכול לגדול ולהיות שבבניק/לחפש אהבה בחוץ/לרדת בלימודים ואף אחד לא ידע שזה כי אימו "כל יכול" כל הבית מתוקתק.הגבר מרוצה.הוא חסך מנקה.
אבל לא מבין למה הבת שלו יוצאת עם ערבי ולמה בן אחד מגמגם והשלישי מצא חברה ברחוב והרביעי פתאום מתחיל לקחת ג'וינטים והחמישי?רואה סרטים מתועבים בשקט והשישי סתם מופנם וחסר ביטחון עצמי מחפש את עצמו בחלל החיצון...

אז תשאל איך כל זה קשור?זה קשור.
כי יש משאב זמן.
ומי שחכם משקיע את זמנו בדברים הנכונים ומה שפחות חשוב נותן לאחרים לעשות.כן גם במחיר של כסף.
כי חינוך חשוב מכסף.
וזוגיות טובה חשובה יותר מכסף.

אז אתה יכול לראות זאת כפינוק...אני רואה אתזה כניהול נכון של משאב הזמן!
כדי שאני יחייה חיים שמחים ומספקים יותר בעז"ה עם זוגיות אוהבת וילדים שאשתדל שיקבלו את מה שהם צריכים יחד עם כך שיהיה לי זמן איכות עבורי!
וכן אעדיף לצאת לבלות עם בן זוגי!ללכת לרקוד בלט!
ושהמנקה תנקה על חשבון הזמן הזה...אעדיף לוותר על רכב יוקרתי/על חופשה חלומית בחו"ל ולהסתפק בצימר ורכב נחמד, אך אעדיף להשקיע בדברים הנכונים ולהשתדל לחיות את חיי נכון עד כמה שאפר...:)
כך אני ארוויח את עצמי!
את שמחת חיי!את בריאות נפשי!

כך לא אזדקק לשלם את הכסף בסוף לפסיכולוגית(כמו הרבה נשים שמעמיסות על עצמם)כל שבוע כי פשוט אהיה שמחה ומאושרת בחיי בעז"ה

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 17/06/2020 16:01:44

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/6/2020 15:43 לינק ישיר 

חחח חייכנית נראה לי תרשמי בספר השיאים בתור התגובה הכי ארוכה באשכול שידוכי חרדים בחדרי חרדים 

חוץ מזה מה שכתבת נכון מאד באופן כללי :) אם נשים לא היו עובדות היה להם זמן הרבה יותר לגדל ילדים יותר מאושרים ומטופחים ויכול להיות שגם חלק מבעיית הרווקות היתה נפתרת 
כשאני הייתי תקופה בין עבודות הייתי בן אדם הרבה יותר נחמד :) טיפחתי יותר את הבית , בישולים נקיונות וכל זה אם לא הייתי כל כך לחוצה למצוא עבודה בתקופה הזאת יכול להיות שזה גם היה זמן מעולה לחפש חתן יותר בשקדנות 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2020 16:19 לינק ישיר 

בס"ד

חחחח כן...ורק כאן זה בחינם למרות שהידע הזה שווה המון ומי שחכם כדאי שיקשיב וילמד מזה...

אגב,יש אנשים שרואים במנקה ביזבוז כסף.
אני רואה בזה חיסכון.
חיסכון של מריבות/פסיכולוגית/גירושין וכל המסתעף מכך,שאז הגבר צריך לשלם מזונות ולהשתתף בשכירות/יוצא מהבית וכו'...+מחיר רגשי קשה.

וזה מה שאהבתי באירופאיות.הן שכלתניות ומנהלות חיים חכמים עם הגברים שבעבר ניהלו אותן!

אכן את צודקת!אהבתי את דברייך(:
הרבה בעיות היו נפתרות.
אפילו יתכן שזה היה מונע הרבה דכאונות אחרי לידה...
מכיוון שלאמא אין זמן לתמוך בילדתה שילדה,כי היא עסוקה בפרנסה...ואף השכנה והחברה כולן עסוקות מדי מכדי לעזור ולשוחח יותר מדי...
עד שהאישה מרגישה לבד במערכה ושוקעת לה...

רק גבר חכם מבין זאת ואם סתם בחור שאל למה האישה מחפשת חבר לחיים?
בדיוק בגלל זה.כי רק חבר חיים יכול באמת להבין ללב האישה,במיוחד בחיים המודרנים העמוסים!שבהם אף אחד לא עושה הנחות!והוא עושה כל השתדלות להיות שם בשביל האישה תמיד!

אתן דוגמא לחוסר הנחות:
ילדה עם הפרעת קשב וריכוז/מטוריקה/כל בעיה אחרת,הבית ספר לא מוכן לקבלה ללא טיפול.
בעבר הרחוק?ילדים לא היו הולכים לבית הספר.
כך שהאישה היום צריכה בנוסף לקריירה,שגם לא ציפו ממנה בעבר להצלחה בתחום או לשלב זאת עם חיי משפחה,היא צריכה אף להתמודד עם מוסדות הלימוד ודרישותיהם הבלתי נגמרות...ולדאוג שיצליחו בלימודים ובחברה ושיגיעו בזמן...
ובתוך כל זה להתמודד אף עם דרישות הבן זוג...שלא קולט שהוא רק צריך להודות לה המון על כ"כ הרבה דברים שהיא עושה למענו ולמען התא המשפחתי!
כי עפ"י תורה?הגבר חייב לפרנס והוא בעיקר חייב בחינוך הילדים!
היא לא

כך שרק גבר שחושב שמגיע לאישתו חיים טובים ומוסיף לה טוב על מה שהיה לה כרווקה!מעריך,מחמיא,מפנק ועוזר!שמח שהיא נהנית ושמח שהיא מתפנקת וקונה פה ושם דברים שעושים לה טוב בלב ואף מפרגן לה במתנות ומשתדל לספק לה שפע!
מביא עוזרת בית,לפעמים/קבוע(הכל לפי הצורך)יכול לשרוד את החיים המודרנים!ואפילו להינות בזוגיות

היתר?נשואים בכח/מתגרשים בסוף,בעיקר כשהאישה קולטת שהגבר שלה הוא לא יותר מנטל על חייה ולא מביא לה יותר מדי טוב חוץ מדרישות/שהיא נהיית מפלצת והגבר כבר רוצה לברוח,אבל לא מבין שהוא הפך אותה למפלצת...

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 17/06/2020 16:40:04

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/6/2020 16:24 לינק ישיר 

בתתימן כתבה:

בס"ד

איזה כיף לי שאת חושבת כך

אכן כל גבר שמכבד את אישתו צריך להיות שמח לא לקרוע אותה ושתראה מכובדת ויפה בבית

אכן לא רק חזקה פיזית,אלא לצפות שתביא פחות ילדים,כדי שיהיה לה כוחות לגדל אותם באהבה...
כי גם חזקה פיזית נחלשת מהריונות שבאים אחד אחרי השני...
וצריכה הפסקות גדולות אם היא מפרנסת/הבעל לא עוזר מספיק בבית

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > תגובה של גברים בדייטים ובעולם
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 ... 20 21 22 לדף הבא סך הכל 22 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.