בית פורומים שידוכי חרדים

תגובה של גברים בדייטים ובעולם

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-17/6/2020 17:06 לינק ישיר 

סתםבחור כתב:

חייכנית770 כתבה:

בס"ד

שימי לב מה ציינת...

ששתיהם עובדים!

עם כך?בהחלט שהוא צריך להיות העוזר הצמוד שלה אם אין לה עוזרת

לדעת התורה ואף בצבא זה ידוע,שאישה מלכתחילה חלשה יותר מהגבר! ואף עושה דברים(ודורשים ממנה לעשות זאת) שהם לא בטבע שלה!לפרנס!(דבר שהוא מתיש מאד,הן העבודה והן הנסיעה הלוך-חזור...והמון נשים אף חזקות הולכות לישון ואין להן ממש כוחות לבית!)
ועוד יולדת ילדים ואל תשכחי שלוקח לאישה שנתיים לשקם את גופה אחרי ההריון!
ואתזה גם הגברים וגם הנשים נוטות לשכוח ודורשים שלמות לא הגיונית!
האירופאיות הבינו זאת והגבילו את מס' הילדים ואף מביאות עוזרת קבוע!
לא כי הן מפונקות או לא בריאות!אלא כי כך נכון לנהל בית ולהישאר ...שפויה וחזקה ולעשות באמת את מה שחשוב

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 17/06/2020 14:28:22

ממש ממש לא נכון. אירופאיות לא מביאות ילדים בדיוק כמו שבכל העולם המערבי מפסיקים להביא ילדים כי שוטפים לנשים את המוח שילדים זה חוסר הגשמה עצמית! לגבי החוזק של הנשים אני מסכים איתך של גברים יש יותר כוח אבל מכאן ועד ליסוע באוטובוס? נראה לי שקצת הגזמת. מה היא עובדת? מזכירה? כמה כוחות זה כבר לוקח? נשמע לי מידי רחוק הלכת.

בס"ד

חבל שאתה מזלזל בדברי...

האירופאיות לא הפסיקו להביא ילדים רק בגלל שזה מונע מהן הגשמה עצמית!הרי גם בעבר הן עסקו בבית במקצועות האומנות השונות והיו שמחות בכך...

אלא השינוי בא בעיקר כי הגברים לא כיבדו את תפקידן הנשי בבית ואת זה שהן עבדו בהבאת ילדים לעולם(וחבל שהגברים לא מבינים שזו עבודה לכל דבר!וששוויה בשוק בכללי מוערך במחיר הנע בין160-500אלף ש"ח לתינוק שפונדקאית עושה לזוג ללא ילדים!) וכמובן זילזלו בפעולות הבית השונות...

זילזלו בחכמתן/השפילו/שלטו/היו אלימים מילולית ופיזית/אנסו/פצעו/הרגו/בגדו ונהגו בחוסר הוגנות וחוסר הערכה,עד שהנשים החליטו לעשות לזה סוף...

גם היום אישה שבוחרת להביא יותר מילד אחד מסתכנת בכך שהיא יותר תלותית בבעלה בזמן ההריון/לידה/שיקום וכן בזמן גידול הילדים...

הן לא רוצות לחזור אחורה ולהיות תלותיות בחסדי הגבר בזמן שהן מייצרות עבורו משפחה!(וכשזה גבר גוי או אחד שחושב כמו גוי זה אכן סיכון;))

לכן הן החליטו להשקיע בקריירה,כך חשבו שיכבדו את חכמתן ויפסיקו לשלוט בהן!
אך עדיין רובן רוצות לחוות חוויה של הורות ולכן הן מביאות ילד אחד,רק לגבר שהן אוהבות שכמובן שמפנק אותן ,עוזר וכמובן בעד מנקה,כך שהן חוזרות מהעבודה לבית מצוחצח עם אוכל מבושל/מזמינות אוכל לעיתים קרובות...הגבר לא חושב שהיא חייבת לו משהו רק בגלל היותה אישה,אך עדיין הגבר הנורמלי מפנק מאד,כי מבין שהיא מביאה לו חיי משפחה,אהבה וילד/ה,וכך לאחר העבודה יש להם זמן לחנך את הילדה בשלווה,להינות ביחד מהחיים הזוגיים,לראות סרט ולעשות את מה שהם אוהבים,בלי מריבות מי עושה יותר/פחות/לרדוף אחרי הבן זוג שיעזור וכמובן בלי להפוך את האישה לשפחה/מפלצת;)...ורק אלה שנשואות לגבר נדיב ומפנק שניתן לסמוך עליו שלא ישתמש בכוחו לרעה ויתמוך בה בזמן גידול הילדים,הן מוכנות להביא1/2 יותר...

אם זה רק היה סיפור של הגשמה עצמית הנשים ברובן היו בוחרות מקצועות נשיים...
עיצוב/אומנות/פסיכולוגיה ופחות לשבת מול מחשב 10שעות כמו פסל...
אלא שהרבה מהן רוצות להוכיח את חכמתן וחינכו אותן לחשוב כמו גבר וכמובן לרצות להרוויח כמו גבר

בנוגע לעבודה,גם אם האישה הייתה רק יושבת בעבודה 5-10שעות,עדיין זה זמן שלה.שהלך לאיבוד.
בתוך יום שיש בו 24שעות שמתוכם 8/7שעות שינה.
שזמן הנסיעה לוקח לפעמים שעה הלוך שעה חזור.

כך שבמשאב הזמן שלה,גם אם יש לה אנרגיות שיא,עדיין נותר לה פחות זמן בבנק.
שהיא צריכה להחליט בחכמה לאיפה לנווט את הזמן עד שעת השכבת הילדים והשינה שלה וכמובן להשאיר עוד כח ללילה(;
וזה לא רק כח...צריך להיות במוזה רגועה ולחיות חיים נוחים, כדי שיהיה בכלל חשק לתת חום ואהבה למישהו...
ויש גברים שאם האישה לא תספק את רצונם הם מרמזים שזה עלול להוביל אותם לבגידה...

אז תגיד לי איך אישה חכמה תנהל את חייה בצורה נורמלית במציאות המודרנית שכופה עליה סדר יום עמוס?

פלא שיש בגידות וגירושין?!

וזה דברי על אישה שרק יושבת במשרד ולא עושה כלום...
אך ביננו איזה עבודה כזו יש חוץ משומרת בסופר?וגם הם היום פעילים עם מד חום...

כך שכל עבודה לא פיזית דורשת מאמץ מוחי קל/קשה!
יש עבודות עם לחץ הספקים שצריך לפתור בעיות,להיות עירניים,שיווקיים,שירותיים ועד העבודות שמצריכות ריכוז יתר עד הפרט הקטן.
וכמובן לשבת בכיסא מול מחשב,שזה מאמץ את העיניים וגורם לפעמים לכאבי שרירים...

אח"כ ליסוע,בד"כ רובן באוטובוס...
האם יש תמיד מקום?לא!
אני הרבה פעמים עמדתי כמעט שעה.בצפיפות.
בהלוך וגם בחזור!וחזרתי מותשת הביתה!
האם אישה בהריון אמורה להיות כך?
האם תמיד ישימו לב לבטן שלה ויפנו לה מקום?
וגם אם היא יושבת,האם אתה חושב שזמן הנסיעה לא נחשב בסדר היום?
הוא לא מתיש?
ואם זלא מתיש אז למה הגברים בדייטים עושים טובה שהם נוסעים לעיר הבחורה?
אתם הרי חזקים!גיבורים!מה ה'הביג דיל'...
אז תבין מזה כשזה אישה ועוד בהריון/שנתיים אחרי לידה/בכללית כאישה שיותר חלשה מגבר,האם לדעתך זלא מאמץ ראוי להערכה,כשהיא לא חייבת בכלל לפרנס בית אפילו לא שעה?
האם שמעת סיפור בעבר שנשים לקחו עגלון כדי ליסוע לעבוד בעיר שכנה,כדי להביא פרנסה הביתה?

האם אלו חיים שנראה לך שהיא תחזור מחייכת,מלאת אנרגיות ותטפל בילדים בשמחה,תעשה איתם שיעורי בית,תקלח,תשוחח עם המורה ותלך לסידורים דחופים,תטפח את עצמה כי אתה רוצה אישה יפה,תשוחח איתך,אבל תנקה את הבית,כי זלא ביג דיל... ?!

ואם לא אז תתן לה להרגיש מפונקת/עצלנית?אבל ת"תעשה טובה"ותעזור כי נו "זלא ביג דיל"

לדעתי אם תבין את ההבדלים בין נשים לגברים ותבין שכל פעולה שלה,במיוחד אם היא לא חייבת,צריכה להיות מעורכת על ידך ואתה צריך להיות לצידה הרבה יותר אם היא עושה זאת!
ולא לזלזל כי כל עבודה לוקחת אנרגיות ומתישה!
במיוחד כשיש לאישה ילדים לגדל ועוד רשימה,של 6הנושאים ועוד שכתבתי שהיא צריכה לנהל במקביל כדי לחיות ברוגע ושפיות...

אז לך נותר להעריך את זמן עבודתה ואת מאמצה ליסוע עד לשם/את תפקידה כאישה בבית לגדל ילדים וכו'
להוריד את הכובע ולעזור/לפתוח את הארנק לרוחב ולשלוף המון שטרות...

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 17/06/2020 17:54:06

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/6/2020 17:19 לינק ישיר 

בתתימן כתבה:
בתתימן

[quote]
בתתימן כתבה:
בתתימןחחחח זה מזכיר לי שגברים מסתכלים עלי בעיקר מתי שאני לא לובשת משקפיים ... זה מאד בולט ההבדל...מעניין אותי מה זה עיניים עמוקות ... מה זה אומר ? כחולות , גדולות , עם מבע חכם ??? 
משקפיים לדעתי יפות בהתאם לאף. על אף קטן סולד זה נראה מדהים ואני לא מבין למה בנות תמיד חייבות להגיע לדייט בלי משקפיים גם עם אף סולד:)לגבי העיניים, לאחת היו עיניים כחולות ענקיות כאלו וכשמדברים הרי תמיד מסתכלים בעיניים ואז פשוט מצאתי את עצמי שוכח מה רציתי להגיד חחחח לאחרת היו עיניים ירוקות קטנות יותר אבל המסקרה (נראה לי ככה קוראים לזה) הבליטה אותם ממש וגם שם איבדתי את עצמי. פחות עיניין של עיניים חכמות ויותר עניין של עיניים שמשכו תשומת לב בגלל ייחוד כלשהו

חחחח יש לי חברה עם זוג עיני חתולה ירוקות ענקיות וחוץ מזה שום דבר לא מיוחד בה ויש לה סיפורים הזויים כאלה על הבוס שהשאיר לה מכתב אהבה במגירה .. חח מצחיק שרק בגלל פרט אחד גברים מתחילים עם נשים ...
מסקרה / רימל זה על הריסים איליינר זה פס שחור על העפעף צמוד לעין... אז תחליט מה היא שמה.

תוקן על ידי בתתימן ב- 17/06/2020 11:38:11

גברים מתחילים עם הרבה מאוד סוגי נשים, יש גברים שמושך אותם כל הנשים /כמעט.
בחורה בלי משקפיים עשוי
למשוך יותר, כי אז מבחינים
באיזור העיניים, שהוא לא פעם
מהמם במיוחד.
אולי עיניים ירוקות גדולות
הצית את תאבונו של הברנש,
שהנה הנה היא מעוניינת,
הברנש הבחין באיזה זיק שובב
בעיניים שלה.. סתם דמיון או שלא..

דווקה, יש כאלה שמעדיפים משקפיים/צמות/כפכפים/מבנה גוף מסוים,
כל אחד והטעם שלו,

נראה לי שגברים לא מעניין אותם כל כך העיניים, זה יותר קטע נשי

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2020 17:36 לינק ישיר 

בתתימן כתבה:
בתתימן

[quote]
בתתימן כתבה:

חחח כן גברים לפעמים עושים בחירות הזויות כשזה מגיע לנשים , הם מאבדים את כל השכל שלהם בצורה מזעזעת ...
במקום לקחת אישה טובה אפילו שהיא נראית פשוטה ולא נוצצת הם מחפשים מישהי סנובית שחצנית ומגונדרת דקיקה שאין לה כח לנקוף אצבע בבית ..... 

צודקת שזה לא טוב שגברים מבינים מדי בענייני איפור .. פעם הבאה לא נגלה 

חחח הסודות כבר נחשפו:) אני מניח שגם בנות עושות טעויות איומות לגבי גברים. ככה זה כשלא מכירים את המין השני או בכלל האדם השני. אבל אני יכול להעיד על עצמי שכמעט סגרתי שידוך עם בחורה יפה מאוד אבל עצלנית ברמות הזויות. והתלבטתי מאוד. מלבד היופי היו לה הרבה תכונות מעולות אחרות אבל זה היה הקונטרה בשיקול חחח

אולי תלמד אותנו איזה טעויות לא לעשות ?? 
מה הכי גרוע להגיד לגבר בפגישה , על איזה דברים גברים מורידים באופן מיידי ?

נראה לי ככה,
אם היא מגעילה איפשהו,
וכן אם יש לה משהו דוחה בפנים.
אם היא לועגת ממני או מבטלת את דבריי.
אם היא משעממת ושקטה גם בפגישה השניה,
אם היא לא יודעת להקשיב, או קוטעת אותי שוב ושוב באמצע משפט,
אם היא סנובית או אנוכית, נגיד שהיא עונה
לשיחות באמצע הפגישה וכאלה.
אם היא לא יפה או לא מטופחת.
אם יש לה קול מעצבן,

יפה זה גם מי שהיא רגועה
או מטופחת או שמיחה או רזה
או מכבדת את הבחור
או יש לה ביטחון עצמי,
והכי חשוב שהיא תדע להתלבש
יפה והולם, לא ילדותי

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2020 18:17 לינק ישיר 

חייכנית,
ודאי שצריך עוזרת פעם בשבוע לפחות.
יש עבודות קשות בבית
שמיועד לעוזרת.
רק לדבר לוקח לאישה - שעות,
אז חייבים להתחשב.

חשוב להדגיש שהאישה חייבת
לקבל מבעלה ; יחס, אהבה, הערכה,
דיבור, הקשבה,,
בלי זה היא עלולה להכנס לדיכאון

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2020 18:32 לינק ישיר 

בס"ד

חחח חייב לעקוץ אה?

היום אתם זוכים ממני לזמן,יחס אישי והמון ידע, רק כי היום אנלא מרגישה הכי טוב אז השבתתי את סדר יומי...זמנית

ואגב חוץ ממה שכתבת
לדעתי,אישה גם צריכה עזרה כל יום בבית מבן זוגה/בחורה שתבוא לעזור לה...
במיוחד בזמן שהיא בהריון ועובדת בחוץ(אפילו אם זה "מעט"שעות)/אחרי לידה/עושה שיעורי בית עם הילדים/מבשלת/שעת השכבה ומקלחות/כשהיא צריכה לצאת לסידורים או זמן איכות לעצמה...ובכלל אם האישה עובדת?זלא נקרא "עזרה" אלא לקיחת חלק בפעולות הבית כפי שהיא לוקחת חלק בפרנסה,סוג של הוגנות בסיסית;)

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 17/06/2020 19:06:21

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/6/2020 19:51 לינק ישיר 

בתתימן כתבה:
בתתימן

[quote]
בתתימן כתבה:
בתתימן

גם בעיני זה לא בעיה לדאוג שבית יהיה נקי , עד שראיתי איך זה נראה אצל חברה שלי , מדובר באישה ששוקלת 42 קילו והיא 1.64 חלשה מאד שכל פעולה סוחטת אותה , חוץ מלבשל בעלה עושה הכל כמעט , אני פשוט לא האמנתי כשראיתי איך היא מבקשת ממנו את הדברים הכי פעוטים לעשות .... לשים את החצאית שהיא לכלכה במכונה , לטאטא את הרצפה , לפנות את השולחן .. חצי מהיום אין לה כח לזוז ושתיהם עובדים .. ברגע שיש כבר ילדים קטנים זה אומר כשאת איתם חצי מהזמן את צריכה לנקות / להאכיל / להרגיע / לרחוץ וכו' זה הרבה עבודה ויש נשים שהכוחות הפיזיים שלהם ממש מוגבלים ... לא קשור לעצלות .. תשים לב גם לבריאות של האישה כשאתה בוחר אותה ... 

רגע את רצינית? את מפחידה אותי. מה לבנות באמת אין כוח לעשות דברים פשוטים? או שרק אחרי לידה?

היא אישה מאד חלשה , אם שמת לב כתבתי שהיא שוקלת 42 קילו , כשאישה רזה שוקלת 50 ומלאה שוקלת 60 .. 
לכן אני אומרת שנשים רזות מדי בדכ חלשות מאד ואין להם כח לכלום :(
זה ממש ממש לא נורמלי ההתנהגות שלה ... כל אישה והכוחות שלה וגם אני לפעמים חוזרת מהעבודה בלי כח להכין לעצמי לאכול .. בקיצור אישה צריכה לאכול ולישון טוב ולנהל סדר יום מאד מסודר בשביל שיהיה לה כח לעבודה + ילדים ... 

בס"ד

אמממ תראי את לא יודעת מה נורמלי ומה לא כי עדיין לא חקרת את כל הנשים ולא הבאת ילדים לעולם

אם את כרווקה לפעמים לא מוצאת כח להכין לעצמך אוכל אחרי עבודה אז ק"ו נשואה שאחרי לידה/בהריון/מגדלת ילדים...שזו עבודה לא פשוטה;)
שאולי גם אם היא מאד רוצה לישון טוב, לא תמיד יכולה כי התינוק מפריע בלילה וצריכים להאכיל אותו/להרגיע...

חברתי נגיד?רזתה מאד כתוצאה ממאמץ גידול הילדים ונחלשה אחרי החתונה...
הילדים שלה בוכים הרבה פעמים ולכן היא מרימה אותם וזה מאמץ מאד
ועוד היא מאמינה לשיטה שעד גיל שנתיים אם ילד בוכה צריכים לבוא,להרים עד שהוא נרגע...וכשזה המון ילדים?זה סוחט
כך שלא ניתן לבדוק כל דבר לפני החתונה,כי האישה לפעמים נחלשת מההריונות/גידול ילדים והעומס של החיים...
וגם חשוב כמו שאמרת,לאכול טוב!ולכן צריכים לקנות אוכל בשפע ולא להצטמצם וכמובן כפי שאמרתי לעזור יותר,כדי שיהיה לה זמן לאכול וזמן לעצמה...כי גם זה לא מובן מאליו לאישה נשואה+ילדודעס

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 17/06/2020 20:14:31

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/6/2020 20:30 לינק ישיר 

סתםבחור כתב:
סטאטית כתבה:

נהנית? לא הייתי אומרת, זה די מלחיץ... ותתפלא- חרדים מתחילים יופי יופי עם בנות...הייתה תקופה בתיכון של שנתיים ככה, שהיו מתקשרים אליי מחסוי באמצע הלילה- בחורי ישיבה!!!!וזה לא דברים שקורים רק לי...

וואו משועממים. הייתה פעם מישהי שזרמה?

נשלח מהאנדרואיד שלי

היו כאלו שלא הצליחו להתגבר על הפיתוי, וזה משך אותן....
ואחר כך הן התחרטו על זה רצח!!!
לא הרבה בנות- בודדות...
אבל מה שכן קרה, שבנות נפתחו לעולם הזה של קשרים עם בנים, אז הן אולי לא זרמו עם אותו בחור ספציפי שהתחיל איתן, אבל בהמשך- כשאחרים היו מתחילים איתן, הן כבר זרמו יותר, הגיבו להם....
בקיצור, זוועת עולם....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2020 20:32 לינק ישיר 

סתםבחור כתב:
סטאטית כתבה:

נהנית? לא הייתי אומרת, זה די מלחיץ... ותתפלא- חרדים מתחילים יופי יופי עם בנות...הייתה תקופה בתיכון של שנתיים ככה, שהיו מתקשרים אליי מחסוי באמצע הלילה- בחורי ישיבה!!!!וזה לא דברים שקורים רק לי...

נשלח מהאנדרואיד שלי

בכללי, גם הבנתי את הבחורים, נכון שזה שיעמום, אבל זה פיתוי מטורף, כשיש לך מספר של בחורה, או שאתה בחברה שבה מדברים על זה הרבה, וזה מקובל- אז קשה לא להתחיל עם זה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2020 20:50 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

בס"ד

חחח חייב לעקוץ אה?

היום אתם זוכים ממני לזמן,יחס אישי והמון ידע, רק כי היום אנלא מרגישה הכי טוב אז השבתתי את סדר יומי...זמנית

ואגב חוץ ממה שכתבת
במיוחד בזמן שהיא בהריון ועובדת בחוץ(אפילו אם זה "מעט"שעות)/אחרי לידה/עושה שיעורי בית עם הילדים/מבשלת/שעת השכבה ומקלחות/כשהיא צריכה לצאת לסידורים או זמן איכות לעצמה...ובכלל אם האישה עובדת?זלא נקרא "עזרה" אלא לקיחת חלק בפעולות הבית כפי שהיא לוקחת חלק בפרנסה,סוג של הוגנות בסיסית;)

תלוי כמה ילדים יש לזוג, לא ?
אם יש ילד או שניים,
והאישה חזקה כמו בתתימן,
מה יש לעזור ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2020 20:52 לינק ישיר 

סטאטית כתבה:

סתםבחור כתב:
סטאטית כתבה:

נשלח מהאנדרואיד שלי

היו כאלו שלא הצליחו להתגבר על הפיתוי, וזה משך אותן....
ואחר כך הן התחרטו על זה רצח!!!
לא הרבה בנות- בודדות...
אבל מה שכן קרה, שבנות נפתחו לעולם הזה של קשרים עם בנים, אז הן אולי לא זרמו עם אותו בחור ספציפי שהתחיל איתן, אבל בהמשך- כשאחרים היו מתחילים איתן, הן כבר זרמו יותר, הגיבו להם....
בקיצור, זוועת עולם....

כמה חתונות יש מקשרים כאלה ?

כמה הפלות ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2020 21:12 לינק ישיר 

רציף כתב:

חייכנית770 כתבה:

בס"ד

חחח חייב לעקוץ אה?

ואגב חוץ ממה שכתבת

תלוי כמה ילדים יש לזוג, לא ?
אם יש ילד או שניים,
והאישה חזקה כמו בתתימן,
מה יש לעזור ?

בס"ד

שמעת פעם על הוגנות?

אתה חי באותו בית אז תקח חלק.
כמו שאם תחיה בדירת שותפים לא תצפה שחברך יעשה לבד את פעולות הבית.בלי קשר לילדים.

אתה לא עושה טובה.
ואף אחת לא חייבת לך כלום.
אם תבוא בגישה של לתת כמה שיותר במקום לקחת כמה שיותר-תתחיל לגלות מזה גבר אמיתי,תשדר זאת בפגישה ותמשוך אליך יותר בנות

תאמין לי שאם הגוי האכזרי הבין משהו על הוגנות.
ק"ו אתה כיהודי.

ואם אנחנו מצווים ללמוד מנמלה?אז הגיע הזמן שנלמד מהאירופאים הוגנות זוגית מהי!

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 17/06/2020 21:44:20

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/6/2020 21:15 לינק ישיר 

בס"ד

ובכלל כגבר עם לב טוב?
איך אתה יכול לשבת בבית בחיבוק ידיים ולצפות מהצד כשהיא מתאמצת? ולבדוק את הדופק ורק כשהיא מתפרקת אז לבוא לעזור...?!
אף אישה לא מעריכה גבר כזה!

לא מתאים לך רציף,אמרת שאתה בעל לב טוב;)

אגב,אף בתימן ציינה שהיא דורשת עזרה !נגמרו הנשים הפראייריות בעולם!
אפילו התימניות פקחו עיניים

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 17/06/2020 21:43:10

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/6/2020 22:18 לינק ישיר 

סתםבחור כתב:

חייכנית770 כתבה:

בס"ד

רדודים מה לעשות...ועוד הם אח"כ אוהבים תמיד לחוש חכמים יותר מנשים...

ת'כלס?לרוב אנחנו יותר עמוקות מהם

חחח חייכנית אני ממש לא חושב שאני יותר חכם מכל הנשים. אולי רק מ99.9 אחוז מהן:) סתם צוחק. אי אפשר להכליל מגדר. אבל המוח הנשי שונה מהמוח הגברי בכל כך הרבה צורות שלטעון לשיטחיות זה שיטחי. ידעת שנשים אשכרה מפרישות דופמין כשהן מדברות עם אנשים? זה הסיבה שנשים מדברות הרבה וגברים פחות. הורמונים!
לגבי עמקות. לומר לך את האמת אמא שלי סופר אינטלגנטית ותמיד חשבתי שנשים הם ממש חכמות ועמוקות ואני זוכר שדיברתי עם אברך בישיבה ואמרתי לו שנשים יותר עמוקות ומבינות עניין והוא צחק ואמר שממש לא והן מערבות הרבה רגש ואף פעם לא עונות בדיוק על השאלה חחח הכל עניין של תרבות. מה היום אני מאמין שנשים?

בס"ד

נו מה היום אתה מאמין באמת?

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 17/06/2020 23:01:40

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/6/2020 22:20 לינק ישיר 

סתםבחור כתב:

בתתימן כתבה:
בתתימן

גם בעיני זה לא בעיה לדאוג שבית יהיה נקי , עד שראיתי איך זה נראה אצל חברה שלי , מדובר באישה ששוקלת 42 קילו והיא 1.64 חלשה מאד שכל פעולה סוחטת אותה , חוץ מלבשל בעלה עושה הכל כמעט , אני פשוט לא האמנתי כשראיתי איך היא מבקשת ממנו את הדברים הכי פעוטים לעשות .... לשים את החצאית שהיא לכלכה במכונה , לטאטא את הרצפה , לפנות את השולחן .. חצי מהיום אין לה כח לזוז ושתיהם עובדים .. 
ברגע שיש כבר ילדים קטנים זה אומר כשאת איתם חצי מהזמן את צריכה לנקות / להאכיל / להרגיע / לרחוץ וכו' זה הרבה עבודה ויש נשים שהכוחות הפיזיים שלהם ממש מוגבלים ... לא קשור לעצלות .. תשים לב גם לבריאות של האישה כשאתה בוחר אותה ... 

רגע את רצינית? את מפחידה אותי. מה לבנות באמת אין כוח לעשות דברים פשוטים? או שרק אחרי לידה?

בס"ד

היא התכוונה אחרי עבודה+גידול ילדים+אישה רזה שהכוחות שלה מותאמים לגברים עשירים/אמידים עם עין טובה,שמפנקים בכיף ובלי לעקוץ

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/6/2020 22:21 לינק ישיר 

רציף כתב:

חייכנית770 כתבה:

רציף כתב:

זה מאוד טבעי,
יש נשים נאות
שלא מהעולם הזה, ועוד צעירה,
ועוד יופי שונה ומיוחד,
מישהי מהסרטים בגודל טבעי,,
ויש כאלה שעוד מדגישות
את זה עם איפור,
אז יש הצפה של ים רגשות מבלבלות,
כמו,
רגע, שלא אתקע לה במקרה
את המכשיר לעין...

בס"ד

וואו לא חשבתי שזה מה שגבר חושב שהוא עובר ליד מישהי יפה

מכשיר בעין?איך מבחינה הנדסית זה יגיע לשם?

השומר הרי מודד לה חום
במצח עם מכשיר, נכון ?
הבנת, נכון ?

בס"ד

עכשיו הבנתי...חשבתי לתקוע לה את הפלאפון שלך בעין חחח

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 17/06/2020 22:59:39

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > תגובה של גברים בדייטים ובעולם
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 5 6 7 ... 20 21 22 לדף הבא סך הכל 22 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.