בית פורומים שידוכי חרדים

תגובה של גברים בדייטים ובעולם

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-17/6/2020 22:38 לינק ישיר 

רציף כתב:

חייכנית770 כתבה:...

אחד מהם ממש הציק והתקשר ממש לפני שבת...

או בשעה 2/3 בלילה כדי שאעזור לו להרדם...

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 17/06/2020 00:54:46

נו עזרת לו להרדם ?

בס"ד

חחחחח איזה?ניתקתי לו...הציק לי עם כל החלומות שלו

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/6/2020 11:36 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

רציף כתב:

חייכנית770 כתבה:

בס"ד

חחח חייב לעקוץ אה?

היום אתם זוכים ממני לזמן,יחס אישי והמון ידע, רק כי היום אנלא מרגישה הכי טוב אז השבתתי את סדר יומי...זמנית

ואגב חוץ ממה שכתבת
לדעתי,אישה גם צריכה עזרה כל יום בבית מבן זוגה/בחורה שתבוא לעזור לה...
במיוחד בזמן שהיא בהריון ועובדת בחוץ(אפילו אם זה "מעט"שעות)/אחרי לידה/עושה שיעורי בית עם הילדים/מבשלת/שעת השכבה ומקלחות/כשהיא צריכה לצאת לסידורים או זמן איכות לעצמה...ובכלל אם האישה עובדת?זלא נקרא "עזרה" אלא לקיחת חלק בפעולות הבית כפי שהיא לוקחת חלק בפרנסה,סוג של הוגנות בסיסית;)

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 17/06/2020 19:06:21

תלוי כמה ילדים יש לזוג, לא ?
אם יש ילד או שניים,
והאישה חזקה כמו בתתימן,
מה יש לעזור ?

בס"ד

שמעת פעם על הוגנות?

אתה חי באותו בית אז תקח חלק.
כמו שאם תחיה בדירת שותפים לא תצפה שחברך יעשה לבד את פעולות הבית.בלי קשר לילדים.

אתה לא עושה טובה.
ואף אחת לא חייבת לך כלום.
אם תבוא בגישה של לתת כמה שיותר במקום לקחת כמה שיותר-תתחיל לגלות מזה גבר אמיתי,תשדר זאת בפגישה ותמשוך אליך יותר בנות

תאמין לי שאם הגוי האכזרי הבין משהו על הוגנות.
ק"ו אתה כיהודי.

ואם אנחנו מצווים ללמוד מנמלה?אז הגיע הזמן שנלמד מהאירופאים הוגנות זוגית מהי!

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 17/06/2020 21:44:20

מה הקשר הוגנות ?
אני עובד קשה מחוץ לבית, שמונה שעות,
ונסיעות לעבודה,
3 תפילות, שיעור תורה של שעה, עוזר בקניות ועוד קצת דברים,
שומר על סדר ונקיון בבית,
האישה מסתדרת יופי,
יש עוד מה לעזור לה ?!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/6/2020 11:42 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

בס"ד

ובכלל כגבר עם לב טוב?
איך אתה יכול לשבת בבית בחיבוק ידיים ולצפות מהצד כשהיא מתאמצת? ולבדוק את הדופק ורק כשהיא מתפרקת אז לבוא לעזור...?!
אף אישה לא מעריכה גבר כזה!

לא מתאים לך רציף,אמרת שאתה בעל לב טוב;)

אגב,אף בתימן ציינה שהיא דורשת עזרה !נגמרו הנשים הפראייריות בעולם!
אפילו התימניות פקחו עיניים

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 17/06/2020 21:43:10

את סתם מתלהמת עלי,
אני דברתי במקרה שהאישה מסתדרת והיא חזקה, ויש ילד או שניים.
אני מבין שצריך עוזרת
פעם בשבוע לנקיון רציני.
אני יכול להבין שאם האישה
עובדת בחצי מישרה
אז אני חייב לעזור עזרה של ממש.
אם היא עקרת בית אז היא
מסתדרת, היא לא צריכה את העזרה שלי

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/6/2020 11:45 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

רציף כתב:

חייכנית770 כתבה:...

אחד מהם ממש הציק והתקשר ממש לפני שבת...

או בשעה 2/3 בלילה כדי שאעזור לו להרדם...

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 17/06/2020 00:54:46

נו עזרת לו להרדם ?

בס"ד

חחחחח איזה?ניתקתי לו...הציק לי עם כל החלומות שלו

למה נתקת ?
מתאים לך כן לדבר עם
טיפוסים כאלה

אני מבין שהוא הטריד יותר מדי

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי רציף ב- 18/06/2020 11:46:11

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/6/2020 11:24 לינק ישיר 

חייכנית אחרי ההשקעה שלך בתגובות זה לא יהיה הוגן אם לא אשקיע לפחות חצי ממך:) אבל זה נראה לי ויכוח שלא יסתיים. אני ממש אבל ממש לא מסכים עם מה שהפכת את הבנות לדבר עדין כזה שמתפוצץ עם משוב הרוח הכי חלשה. וגם מה שהבאת מהתורה שהגבר חייב לזון ולכן הוא בהכרח חזק יותר. בקיצור לא יכול יותר לא להסכים. אני לא יודע מאיזו סביבה את הגעת אבל הסביבה שלי הם נשים חזקות מאוד שמודעות מה הן רוצות מעצמן ועובדות בשביל זה בכל הכוח. עם כל הכבוד להריון, אישה בנויה להריון משחר ההיסטוריה וכמו שאת טוענת שגבר חזק מטבעו ובנוי לשאת משאות אז תתפלאי לשמוע שאישה בנויה כדי לסחור תינוק (מבנה הגוף של שעון חול נותן תמיכה טובה לבטן לעומת מבנה גוף משולש שנותן תמיכה לכתפיים) ועם כל הכבוד שלידה זה דבר טראומתי שקשה עדיין זה לא הופך את הנשים לדבר כלי ובפרט לא לפני שילדה או אחרי ילד שלישי שהגוף מתרגל לגמרי והלידה לרוב מאוד קלה (לא מכליל). בקיצור את מקצינה מאוד ואין בעיות שזאת דעתך אבל אל תתפלאו אם תפגשי אנשים שלא מסכימים איתך. הם ראו דברים אחרים ןקראו דברים אחרים. האמת שקצת הפריע לי מה שכתבת אבל לא נורא חחח בעל ואישה הם שותפים ועם כל הכבוד האישה לא יכולה להתנסך ולהתפנק

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/6/2020 11:25 לינק ישיר 

סטאטית כתבה:

בנות שנפתחו לעולם הזה של קשרים עם בנים, אז הן אולי לא זרמו עם אותו בחור ספציפי שהתחיל איתן, אבל בהמשך- כשאחרים היו מתחילים איתן, הן כבר זרמו יותר, הגיבו להם....
בקיצור, זוועת עולם....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/6/2020 11:26 לינק ישיר 

אדם1 זה מקובל על האתר שאפשר לצטט מילים לא נכונות?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/6/2020 11:32 לינק ישיר 

סתםבחור כתב:

אדם1 זה מקובל על האתר שאפשר לצטט מילים לא נכונות?

מה לא נכון ?

לא מקובל לבקר בלי להביא
סימוכין

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/6/2020 11:51 לינק ישיר 

רציף כתב:

מה לא נכון ?

לא מקובל לבקר בלי להביא
סימוכין או מחמאה לפני ומחמאה אחרי!!!

לא הבנת חחח. נכון יש אפשרות לצטט מישהו בהודעה? הבעיה שאפשר לשנות את המילים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/6/2020 15:27 לינק ישיר 

סתםבחור כתב:

חייכנית אחרי ההשקעה שלך בתגובות זה לא יהיה הוגן אם לא אשקיע לפחות חצי ממך:) אבל זה נראה לי ויכוח שלא יסתיים. אני ממש אבל ממש לא מסכים עם מה שהפכת את הבנות לדבר עדין כזה שמתפוצץ עם משוב הרוח הכי חלשה. וגם מה שהבאת מהתורה שהגבר חייב לזון ולכן הוא בהכרח חזק יותר. בקיצור לא יכול יותר לא להסכים. אני לא יודע מאיזו סביבה את הגעת אבל הסביבה שלי הם נשים חזקות מאוד שמודעות מה הן רוצות מעצמן ועובדות בשביל זה בכל הכוח. עם כל הכבוד להריון, אישה בנויה להריון משחר ההיסטוריה וכמו שאת טוענת שגבר חזק מטבעו ובנוי לשאת משאות אז תתפלאי לשמוע שאישה בנויה כדי לסחור תינוק (מבנה הגוף של שעון חול נותן תמיכה טובה לבטן לעומת מבנה גוף משולש שנותן תמיכה לכתפיים) ועם כל הכבוד שלידה זה דבר טראומתי שקשה עדיין זה לא הופך את הנשים לדבר כלי ובפרט לא לפני שילדה או אחרי ילד שלישי שהגוף מתרגל לגמרי והלידה לרוב מאוד קלה (לא מכליל). בקיצור את מקצינה מאוד ואין בעיות שזאת דעתך אבל אל תתפלאו אם תפגשי אנשים שלא מסכימים איתך. הם ראו דברים אחרים ןקראו דברים אחרים. האמת שקצת הפריע לי מה שכתבת אבל לא נורא חחח בעל ואישה הם שותפים ועם כל הכבוד האישה לא יכולה להתנסך ולהתפנק

בס"ד

אתה לא חייב להסכים עם דעתי.

אך החיים ילמדו אותך יותר מכל

לא אמרתי שאישה זה דבר עדין שמתנפץ ברוח,אלא שאם היא עוזרת לך בפרנסה,אתה חייב לעזור לה בבית בשעות הנכונות ולא בערב מאוחר אחרי שהיא התמודדה לבד עם גידול הילדים וכמובן לא לחשוב שזה חצי-חצי בנקיון,אלא שאתה תמיד יותר...

אם ראית נשים חזקות ש"אונסות" את עצמן כדי להיות מושלמות ולקבל הערכה מהסביבה...שיבושם להן.זלא אומר שכולן צריכות להיות כאלה...

אם יש היום אחוזי גירושין שרק עולים,אף בציבור החרדי למרות שזה לא מקובל והורס לילדים בשידוכים זה אומר שהדרך הזו לא משהו.

אם יועץ נישואין חרדי,מספר(וזה רק הוא...מה עם עוד יועצים?!) שלפחות 400זוגות אומרים שזה עושה להם המון בעיות בשלום בית כי האישה רוצה שהגבר יעזור לה חצי-חצי לפחות והוא בורח מלעזור רציני בסופו של דבר...
אז צריך לעשות עם המידע הזה משהו...

אם יש אחוזי נשירה גבוהים בקרב בחורים/ורת,שהרבה מזה בא מחוסר בתשומת לב,הערכה,אהבה/חינוך לא נכון(והרי אישה חזקה ועמלה,לא בדיוק משקיעה בזה בד"כ)זה אומר שצריך לעשות חישוב מסלול מחדש...

אם גברים מתלוננים שהם לא מקבלים את שלהם בלילה.זה אומר שהרבה מאותן נשים חזקות שאתה רואה מוצצות את עצמן מספיק לפני זה...

והרי חלק גדול מכך שגברים מתחתנים זה גם בגלל זה...לא?!
אז אתה בוחר לתקוע את הראש בחול ואחר כך להתלונן למה אתה לא מקבל חום ואהבה...שיבושם לך!

אני חושבת שגבר חכם ששומע על גירושים רבים.על גברים שמתלוננים על מחסור במשהו...
צריך להפעיל שכל ולהבין שמשהו במערכת הזו צריכה תיקון דחוף ולא לחשוב שאם תמשיך להיות כמו כולם...
אצלך יהיה שונה!

ולפחות מראש אל תצפה מאישתך להיות מושלמת ותתכונן לכך שאתה לא תקבל יחס ותשומת לב יותר מדי!

אם תעמיק בדברי יותר תבין שזה בא אחרי ששמעתי וחקרתי.
אני קוראת כתבות,שומעת חברות ונשים ובכללית יש לי ידע על זוגיות ובעיות שבאות כתוצאה מניהול לא נכון...

שוב תעשה מה שנראה לך בזוגיות שלך...
ואני יעשה את מה שנראה לי.

ובקשר לתורה?התורה יודעת שאישה בנויה להריון.
אך גם בעבר היו בוחרים נשים שמנות,במיוחד פשוטי העם,כדי שיהיה להן כח לפעולות הבית הקשות.
כשבעבר לא היו מכשירים.
כך שאם אתה מצפה מאישתך לשלמות בתחום העשייה,קח שמנה לפחות ותבין את מעמדך

ועוד דבר.
התורה לא חושבת שהאישה בנוייה לפרנס בית במקביל לגידול ילדים.
התורה אומרת שכל גוף האישה משתנה בזמן ההריון ולוקח לה שנתיים לשקם את הגוף.
היא אומרת שאתה צריך להפחית את מעשי ידייה בביתה,כי היא מבינה שהנקה זו עבודה!ושהיא צריכה עזרה יותר בשנתיים של השיקום כי גופה חלוש יותר!(לכן גם ההנקה מנעה הריון בעבר כ"ד חודש!כדי שתתחזק!כך שהתורה גם חושבת שהאישה צריכה למנוע הריון שנתיים לפחות בין ילד לילד!וגם אתזה יש גברים השוכחים!)
השאלה האם אתה לא מסכים,כי אתה רואה בתורה משהו שעושים רק את מה שנוח לך?
ואם כך למה אתה הולך ללמוד תורה?תלך לעשות כסף ולפחות שאישתך לא תחייה בצימצום.
הרי התורה מיושנת ודורשת ממך יותר מדי דברים והנשים חזקות יותר מבעבר(למרות שטוענים שיש חולשת הדורות כך שדווקא דורנו חלוש יותר במיוחד עם האוכל הלא בריא שאוכלים...)
אך אתה חושב שהתורה פשוט לא מכירה את האופי הנשי של היום...

מעניין מאד

אם כך למה יש המון גירושים?
למה 400זוגות מגיעים לכמעט גירושין רק בגלל הנושא של העזרה בבית?
למה גברים מתלוננים על מחסור ביחסים?

האם אתה חושב שהאירופאים טיפשים?
גם הנשים שלהן חזקות ועובדות קשה!
אך לא מצפים מהן את כמות הילדים שמצפים מחרדיה.
ולא מצפים ממנה לנקות ואף על נושא הבישול,יש סימן שאלה גדול...
ובמקרה הם אלו שהמציאו את הפמניזם היפה שאתה מדבר עליו "נשים חזקות"
אנלא נגד נשים חזקות.
אני נגד ניצול נשים בשם הדת.
כי אם מביאים מס' ילדים רב יותר מ1 חייבים להבין שזה שונה.
אם לא מביאים מנקה צריכים להבין שאתה זה שצריך לנקות בעיקר כשהיא מגדלת ילדים.
וכמובן להיות לה לעזר בזמנים הקשים אם אין לך אפשרות כלכלית.
שז"א שאתה צריך להיות לצידה בזמן גידול הילדים,בשעות שהם ערים!
ולא להגיע כמו הצבא האמריקאי בסוף...

כל בן אדם עם לב והיגיון צריך להבין שלא ניתן להעמיס על האישה את כל העולם ולצפות ממנה להיות מושלמת!

שוב זו דעתי.ואני מאמינה שאמצא גבר מבין,עם לב זהב וחכם שמבין את החיים וחושב שמגיע לי ולו חיים טובים יותר

נאמר "איזהו חכם?הרואה את הנולד"

אני סה"כ עוזרת לך לראות את הנולד...

ושוב גם אם תקח אישה חזקה.אם לא תנהג נכון?לדעתי זה יהרוס בחינוך ילדים/בזוגיות/בדברים שחשוב לך לקבל כגבר...
כי גם לאישה חזקה יש גבול כמה היא מוכנה לסבול כדי להיות "מושלמת"...

לא מאמין לי?תשאל יועצי נישואין

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 19/06/2020 16:24:07

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/6/2020 16:18 לינק ישיר 

בס"ד

ו...כן לעניות דעתי, גבר שרוצה להיות נסיך חייב לחשוב שהאישה היא נסיכה ולפנק

איש ואישה הם שותפים לדרך ולמסע אך לא חייבים להיות שותפים בכל תפקיד!
כמו בשותפות עיסקית,כל אחד מביא את מה שהוא חזק בו ושניהם ביחד משלימים זה את זו,באהבה והבנה רבה...

ואם אתה חושב שגבר ואישה הם שותפים שווים אתה מוזמן ללכת להשתלת רחם ולהתחיל להביא ילדים...
ילד אחד היא ילדה אחת אתה וחוזר חלילה...ואל דאגה אפשר גם לשנות את גופך לצורת פעמון

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 19/06/2020 16:33:11

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/6/2020 16:52 לינק ישיר 

בס"ד

ועוד משהו

לא ממליצה לך להתחתן עם בחורה רגישה מאד!
מצויין בספר "אדם רגיש מאד" שהן חוות "עוררות יתר" כשיש עומס תפקידים נרחב וכן מס' הילדים צריך להיות מותאם מאד לנפשן הרגישה יותר לשינויים בחיים...

אז הנה בזכותי תדע מה יותר נכון לך כגבר הרוצה "אישה חזקה" סופרוומן

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 19/06/2020 17:19:07

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/6/2020 17:35 לינק ישיר 

בס"ד

נזכרתי בעוד משהו על התורה:

*יש בתורה את העניין שאם גבר מתחתן עם אישה עשירה היא יכולה מראש,לפני החתונה(בכתובה)לסכם "איני ניזונת ואיני עושה" שז"א שמעשי ידייה/משכורתה תהיה לגמרי שלה!ואינה צריכה לתת לך זאת אם אינך מפרנס אותה!ז"א התורה מבינה שאם האישה מפרנסת את עצמה,זכותה לשפוך את כל משכורתה על עצמה ולהחליט מה לעשות בו כולל הזמנת מנקה,קניות ופינוקים בשפע או חופשה חלומית בחו"ל;)

*התורה הבינה ללב האישה ופסקה שהיא פטורה ממצוות שהזמן גרמא,בעיקר בגלל שהיא מגדלת ילדים!

*התורה פוטרת את האישה לפעמים ממצוות כיבוד הורים,שכוללים פעולות/ביקורים,אם בעלה חושב שזה פוגע בניהול הבית ובילדים...

כך שהתורה מבינה שהבאת ילדים וגידולם זו עבודה לא פשוטה כלל,הראויה להערכה ולהקלות רבות כדי שהאישה תוכל לגדלם מתוך רוגע ושלווה!

ובכלל שכבוד האישה זה שבן זוגה ירגיש מחוייב לדאוג לה מעצם זה שהוא נשוי לה!
בלי קשר לאם יש ילדים או אין,אלא רק מעצם זה שהיא נשואה לגבר,זה כבר אוטומטית מקנה לה זכויות רבות!

אז נכון דברי לא נשמעים מודרניים!אך זו התורה!
ואם אתה חושב שהיא מיושנת?אתה מוזמן לחיות כמו גוי מחופש ליהודי ולהתמודד לבד עם התוצאות שאתה בישלת לעצמך

וזה אני אומרת כבחורה עצמאית שקשה לה להיות תלותית במישהו בכלל!
אבל האמת חייבת להאמר!
והייתי רוצה גבר שמבין שאני זכאית לכך!ושרוצה להיות יהודי גם בתחום הזוגי...ושאם אני אעזור לו,כשקשה לו?הוא באמת יעריך אותי ואת הנתינה שלי למענו....ויעשה הכל כדי לגמול לי טוב ולעשות אותי שמחה ומאושרת לצידו:)

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 19/06/2020 18:09:59

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/6/2020 20:58 לינק ישיר 

חייכנית770 כתב:
*התורה הבינה ללב האישה ופסקה שהיא פטורה ממצוות שהזמן גרמא,בעיקר בגלל שהיא מגדלת ילדים!

לא חושב שזה קשור לגידול ילדים, יש ממש מעט מצוות שהזמן גרמן (ציצית, קריאת שמע, שופר, לולב, סוכה, ספירת העומר) והן (כמעט) לא לוקחות זמן, מה עוד שאם זאת היתה הסיבה אז למה רווקות לא חייבות, או שאלמנים יהיו פטורים?

הייתי אומר שהקב"ה בחר לקרב אליו מעם ישראל את הגברים יותר מאשר הנשים ולכן נתן להם יותר מצוות, כמו שקרב אליו מהגברים את הכהנים והוסיף להם עוד יותר מצוות.

מעניין לציין שגם עבדים כנענים שחייבים במצוות פטורים ממצוות עשה שהזמן גרמא למרות שהם גברים, מה שמשתלב טוב עם ההסבר של מעמד.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/6/2020 21:10 לינק ישיר 

חייכנית770 כתב:
*התורה פוטרת את האישה לפעמים ממצוות כיבוד הורים,שכוללים פעולות/ביקורים,אם בעלה חושב שזה פוגע בניהול הבית ובילדים...

שוב, לא לגמרי מדוייק, אני מתאר לעצמי שהתכוונת לדברים הבאים והם רלוונטיים לשני הצדדים בשווה:

יז  [יד] האומר לאשתו, אין רצוני שיבואו לביתי אביך ואימך אחייך ואחיותייךשומעין לו, ותהיה היא הולכת להם כשיארע להם דבר; ותלך לבית אביה פעם בחודש, ובכל רגל ורגל.  ולא ייכנסו הם לה, אלא אם אירע לה דבר גדול כגון חולי או לידהשאין כופין את האדם, שייכנסו אחרים לרשותו.

יח  וכן היא שאמרה, אין רצוני שתיכנס אצלי אימך ואביך, ואיני שוכנת עימהם בחצר אחת, מפני שמריעין לי ומצירין לישומעין לה:  שאין כופין את האדם, שיישבו אחרים עימו ברשותו.

(רמב"ם הלכות אישות פרק י"ג)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > תגובה של גברים בדייטים ובעולם
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 6 7 8 ... 20 21 22 לדף הבא סך הכל 22 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.