בס"ד
אתה לא חייב להסכים עם דעתי.
אך החיים ילמדו אותך יותר מכל

לא אמרתי שאישה זה דבר עדין שמתנפץ ברוח,אלא שאם היא עוזרת לך בפרנסה,אתה חייב לעזור לה בבית בשעות הנכונות ולא בערב מאוחר אחרי שהיא התמודדה לבד עם גידול הילדים וכמובן לא לחשוב שזה חצי-חצי בנקיון,אלא שאתה תמיד יותר...
אם ראית נשים חזקות ש"אונסות" את עצמן כדי להיות מושלמות ולקבל הערכה מהסביבה...שיבושם להן.זלא אומר שכולן צריכות להיות כאלה...

אם יש היום אחוזי גירושין שרק עולים,אף בציבור החרדי למרות שזה לא מקובל והורס לילדים בשידוכים זה אומר שהדרך הזו לא משהו.
אם יועץ נישואין חרדי,מספר(וזה רק הוא...מה עם עוד יועצים?!) שלפחות 400זוגות אומרים שזה עושה להם המון בעיות בשלום בית כי האישה רוצה שהגבר יעזור לה חצי-חצי לפחות והוא בורח מלעזור רציני בסופו של דבר...
אז צריך לעשות עם המידע הזה משהו...

אם יש אחוזי נשירה גבוהים בקרב בחורים/ורת,שהרבה מזה בא מחוסר בתשומת לב,הערכה,אהבה/חינוך לא נכון(והרי אישה חזקה ועמלה,לא בדיוק משקיעה בזה בד"כ)זה אומר שצריך לעשות חישוב מסלול מחדש...
אם גברים מתלוננים שהם לא מקבלים את שלהם בלילה.זה אומר שהרבה מאותן נשים חזקות שאתה רואה מוצצות את עצמן מספיק לפני זה...
והרי חלק גדול מכך שגברים מתחתנים זה גם בגלל זה...לא?!
אז אתה בוחר לתקוע את הראש בחול ואחר כך להתלונן למה אתה לא מקבל חום ואהבה...שיבושם לך!
אני חושבת שגבר חכם ששומע על גירושים רבים.על גברים שמתלוננים על מחסור במשהו...
צריך להפעיל שכל ולהבין שמשהו במערכת הזו צריכה תיקון דחוף ולא לחשוב שאם תמשיך להיות כמו כולם...
אצלך יהיה שונה!
ולפחות מראש אל תצפה מאישתך להיות מושלמת ותתכונן לכך שאתה לא תקבל יחס ותשומת לב יותר מדי!

אם תעמיק בדברי יותר תבין שזה בא אחרי ששמעתי וחקרתי.
אני קוראת כתבות,שומעת חברות ונשים ובכללית יש לי ידע על זוגיות ובעיות שבאות כתוצאה מניהול לא נכון...
שוב תעשה מה שנראה לך בזוגיות שלך...
ואני יעשה את מה שנראה לי.

ובקשר לתורה?התורה יודעת שאישה בנויה להריון.
אך גם בעבר היו בוחרים נשים שמנות,במיוחד פשוטי העם,כדי שיהיה להן כח לפעולות הבית הקשות.
כשבעבר לא היו מכשירים.
כך שאם אתה מצפה מאישתך לשלמות בתחום העשייה,קח שמנה לפחות ותבין את מעמדך

ועוד דבר.
התורה לא חושבת שהאישה בנוייה לפרנס בית במקביל לגידול ילדים.
התורה אומרת שכל גוף האישה משתנה בזמן ההריון ולוקח לה שנתיים לשקם את הגוף.
היא אומרת שאתה צריך להפחית את מעשי ידייה בביתה,כי היא מבינה שהנקה זו עבודה!ושהיא צריכה עזרה יותר בשנתיים של השיקום כי גופה חלוש יותר!(לכן גם ההנקה מנעה הריון בעבר כ"ד חודש!כדי שתתחזק!כך שהתורה גם חושבת שהאישה צריכה למנוע הריון שנתיים לפחות בין ילד לילד!וגם אתזה יש גברים השוכחים!)
השאלה האם אתה לא מסכים,כי אתה רואה בתורה משהו שעושים רק את מה שנוח לך?
ואם כך למה אתה הולך ללמוד תורה?תלך לעשות כסף ולפחות שאישתך לא תחייה בצימצום.
הרי התורה מיושנת ודורשת ממך יותר מדי דברים והנשים חזקות יותר מבעבר(למרות שטוענים שיש חולשת הדורות כך שדווקא דורנו חלוש יותר במיוחד עם האוכל הלא בריא שאוכלים...)
אך אתה חושב שהתורה פשוט לא מכירה את האופי הנשי של היום...
מעניין מאד

אם כך למה יש המון גירושים?
למה 400זוגות מגיעים לכמעט גירושין רק בגלל הנושא של העזרה בבית?
למה גברים מתלוננים על מחסור ביחסים?
האם אתה חושב שהאירופאים טיפשים?
גם הנשים שלהן חזקות ועובדות קשה!
אך לא מצפים מהן את כמות הילדים שמצפים מחרדיה.
ולא מצפים ממנה לנקות ואף על נושא הבישול,יש סימן שאלה גדול...
ובמקרה הם אלו שהמציאו את הפמניזם היפה שאתה מדבר עליו "נשים חזקות"
אנלא נגד נשים חזקות.
אני נגד ניצול נשים בשם הדת.
כי אם מביאים מס' ילדים רב יותר מ1 חייבים להבין שזה שונה.
אם לא מביאים מנקה צריכים להבין שאתה זה שצריך לנקות בעיקר כשהיא מגדלת ילדים.
וכמובן להיות לה לעזר בזמנים הקשים אם אין לך אפשרות כלכלית.
שז"א שאתה צריך להיות לצידה בזמן גידול הילדים,בשעות שהם ערים!
ולא להגיע כמו הצבא האמריקאי בסוף...
כל בן אדם עם לב והיגיון צריך להבין שלא ניתן להעמיס על האישה את כל העולם ולצפות ממנה להיות מושלמת!

שוב זו דעתי.ואני מאמינה שאמצא גבר מבין,עם לב זהב וחכם שמבין את החיים וחושב שמגיע לי ולו חיים טובים יותר

נאמר "איזהו חכם?הרואה את הנולד"
אני סה"כ עוזרת לך לראות את הנולד...

ושוב גם אם תקח אישה חזקה.אם לא תנהג נכון?לדעתי זה יהרוס בחינוך ילדים/בזוגיות/בדברים שחשוב לך לקבל כגבר...

כי גם לאישה חזקה יש גבול כמה היא מוכנה לסבול כדי להיות "מושלמת"...
לא מאמין לי?תשאל יועצי נישואין