בית פורומים שידוכי חרדים

תגובה של גברים בדייטים ובעולם

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-20/6/2020 22:34 לינק ישיר 

חייכנית770 כתב:
אדם_ה1 כתב:

חייכנית770 כתב:
אדם_ה1 כתב:

חייכנית770 כתב:
בס"ד

סתם מסקרן אדם...

אם אישתך תרדים אותך ותחטוף אותך במזוודה לחופשה חלומית בחו"ל...

מה תעשה?

נשלח מהאנדרואיד שלי

אממ.. תלונה במשטרה על חטיפה?

בס"ד

ככה?במקום להינות?

אז כנראה היא צריכה להרדים אותך כל החופשה

נשלח מהאנדרואיד שלי

מעניין מה היית מגיבה אם גבר היה כופה עצמו על אשתו (לא אשתמש במילה יותר קשה) והיה עונה מה שאת אומרת עכשיו..

בס"ד

חחחח מה אתה משווה חופשה חלומית לזה?חוצמזה זלא שהיא אלימה על גופו....סה"כ עושה לו הפתעת יומהולדת קטנה

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 20/06/2020 22:28:22

לחטוף במזוודה זאת עבירת אלימות פר אקסלנס.
ומבחינתי לכפות משהו על מישהו (גם אם בעיניך זה דבר טוב ומהנה) זה מעשה שלא ייעשה, תמוה בעיני שצריך להסביר דברים בסיסיים כאלה..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/6/2020 22:57 לינק ישיר 

אדם_ה1 כתב:

חייכנית770 כתב:
אדם_ה1 כתב:

אמרתי שאשה היא עבד?

יש דרגות חיוב במצוות, כמו שהקב"ה קירב את היהודים ונתן להם יותר מצוות, הוא קירב יותר את הגברים עם עוד יותר מצוות, ומתוכם קירב את הלוויים ומתוכם קירב עוד יותר את הכהנים בתוספת מצוות כנ"ל..

וידוע שאם יש ברירה להציל איש או אשה מצילים את האיש, וכמו שנאמר במסכת הוריות:
האיש קודם לאשה להחיות.
האיש קודם לאשה - כבר ידעת שהמצות כולם חייבין בהן הזכרים והנקבות בקצתם כמו שנתבאר בקידושין והוא מקודש ממנה ולפיכך קודם להחיות (פירוש הרמב"ם)
האיש קודם לאשה - שהוא מקודש ממנה, שהאיש חייב בכל המצות והאשה אינה חייבת במצות עשה שהזמן גרמא: (פירוש ר"ע מברטנורא)

בס"ד

בסיידר כי יש עניין להחיות מישהו שעושה יותר מצוות כי הרי הגענו לעולם כדי לעשות מצוות!

אך מי מביאה את כל הילדים שעושים מצוות אה?

אם לא היו נשים אתה לא היית בעולם כדי ללמוד תויירה!
כך שאתם צריכים לחלוק המון כבוד לנשים ולהפסיק לזלזל בכבודן!

הרבה גברים אוהבים להתבדח על חשבון פסוקי התורה וגורמים לנשים לשנוא את התורה!
אז תהיו חכמים קצת ולא כל דבר שנכתב צריך להגיד לאישה ולהשתחצן!

כמו שלא היית רוצה שלוי/כהן יבוא אליך ויישתחצן מעליך!

אני הבנתי ממה שלמדתי,שהגברים הוצרכו למצוות רבות יותר כי הם גשמיים יותר ולכן גם צריכים לדבר אליהם דברים הקשים כגידין!
מה שאין כן האישה!

מה גם שכפי שאמרתי לכל אחד יש תפקיד אחר בחיים/בבית ואין זה מראה על פחיתות מעמד וגבר חכם מעצים את אישתו ולא מחפש להראות שהוא נעלה ממנה!

התורה למען שלום בית מוחקת את שמו של ה'!
ומה הרבה גברים עושים בטיפשותם?משתמשים בפסוקי התורה לצורך העצמת מעמדם וגאוותם וכאישור להיות אלימים מילולית ולהפחית את מעמדה!

ואם כבר מדברים?עפ"י החסידות כשיבוא המשיח נאמר שתתגלה מעלת האישה מעל האיש.
לא שאני מחפשת זאת אך כן כבר היום רואים במוחש עד כמה הנשים צדקניות ומוכנות להיות עמלות 24/7למען משפחתם ללא כל תמורה!

אכן לגבר יש יותר מצוות והוא משול למוח והאישה ללב,אך בלי לב לא ניתן לחיות ובלי מוח לא ניתן לחיות!
שניהם חשובים לאנושות ושניהן חשובים בגוף האדם

אין טעם להיות ילדותיים ולחפש מי יותר שווה/אהוב בעיני אבא שבשמיים ועל הדרך להשפיל את האחות/האמא שהביאה אותך לעולם וגידלה אותך באהבה...

נשלח מהאנדרואיד שלי

אם לא היו גברים גם את לא היית פה..

חבל על כל המלל, אני לא השתחצנתי, אבל יש מישהי (לא אומר שמות ) שלא מפסיקה להשתחצן בכל אשכול ולהדגיש כמה היא ובנות מינה חשובות וחייבים לכבד אותן בכל זמן ובכל מצב וללא תנאי..

בס"ד

נכון

אבל הנשים בשונה ממכם לא מחפשות פסוקים בתורה כדי להשפיל אתכם ולכן ראיתי לנכון להדגיש זאת!
מה גם שגבר לא סובל כמו אישה מהריון,צער הלידה וגידול הילדים,כך שהיא ראויה להערכה יתרה על כך שלמרות שהיא לא מצווה על "פרו ורבו" היא מוכנה לסכן את חייה,את יופייה ואת עצמאותה למען הבאת ילדים לעולם!

תראה לי מקום אחד שהמישהי המתוקה הזו השתחצנה על מישהו והביאה פסוקי תורה כדי להוכיח שהיא שווה יותר סתם כך?!

אני אף פעם לא אמרתי שאישה שווה יותר מגבר!אלא אם כן אילצו אותי להזכיר זאת...
וחבל שכך אתה רואה אותי!

כל דברי בכל האשכולות באים כאפליה מתקנת!ואולי תשאל למה אני רואה לנכון לנהוג כך?הרי זה רק בגלל שאני רואה שיש זילזול בנושא כבוד האישה עפ"י היהדות ומאידך ניצול האישה בשם הדת...
אולי זה כואב לך שדברי נכונים אך זה האמת!
ורצוני הוא שיהיה טוב הן לאישה והן לגבר!
ואם אני רואה לנכון כל פעם לדבר כך,זה רק כאני רואה שאינכם מכבדים את התורה וגם לא הוגנים!ונאמר שכשגבר לא מכבד את התורה?האישה מזלזלת בוואיני משתחצנת!
אלא דורשת הוגנות!כבוד הדדי!הבנת האישה וגופה!
ההבנה שיש הלכות ושדמנו לא הפקר!
אני סה"כ מזכירה לכם את זכויות האישה בבית עפ"י תורה(והזכרתי אף את זכויות הגבר בבית),לא כדי להשתחצן!אלא כדי שתבינו את ליבנו ואת שורש הבעיות ותהיו חכמים כדי למנוע בעיות מראש/לפחות לחיות כמו גויים
וההיפך אני אומרת שגם צריך לכבד את הגבר...
ראה ערך אשכול "הסודות של האשכנזיות", ציינתי שצריך לדבר יפה לגבר!
"לקנות כתר וגלימה כסגולה"-כדי לכבד את הגבר כמו מלך

אם אתה מרגיש שדברי אכן השפילו את כבודך,אני מתנצלת,אין זו כוונתי!

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 20/06/2020 23:12:00

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/6/2020 22:58 לינק ישיר 

אדם_ה1 כתב:

חייכנית770 כתב:
אדם_ה1 כתב:

חייכנית770 כתב:
אדם_ה1 כתב:

חייכנית770 כתב:
בס"ד

סתם מסקרן אדם...

אם אישתך תרדים אותך ותחטוף אותך במזוודה לחופשה חלומית בחו"ל...

מה תעשה?

נשלח מהאנדרואיד שלי

אממ.. תלונה במשטרה על חטיפה?

בס"ד

ככה?במקום להינות?

אז כנראה היא צריכה להרדים אותך כל החופשה

נשלח מהאנדרואיד שלי

מעניין מה היית מגיבה אם גבר היה כופה עצמו על אשתו (לא אשתמש במילה יותר קשה) והיה עונה מה שאת אומרת עכשיו..

בס"ד

חחחח מה אתה משווה חופשה חלומית לזה?חוצמזה זלא שהיא אלימה על גופו....סה"כ עושה לו הפתעת יומהולדת קטנה

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 20/06/2020 22:28:22

לחטוף במזוודה זאת עבירת אלימות פר אקסלנס.
ומבחינתי לכפות משהו על מישהו (גם אם בעיניך זה דבר טוב ומהנה) זה מעשה שלא ייעשה, תמוה בעיני שצריך להסביר דברים בסיסיים כאלה..

בס"ד

ושאתה כופה עליה להישאר בבית ולהשתעמם איתך זלא אלימות?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/6/2020 23:07 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

למה 400זוגות מגיעים לכמעט גירושין רק בגלל הנושא של העזרה בבית?

זאת פשוט לא טענה. אצל החילונים אחוז הגירושין הוא פי כמה יותר גדול למרות ששם זה סטנדרט עוזרת וכו' ואם יש בעיות ביחסים בין הבני זוג תאמיני לי שזה לא בגלל חוסר עזרה אלא בגלל הרגשה של חוסר אכפתיות. ואם האישה בלילה טוענת שהיא מעוניינת כי נגמר לה האנרגיה, זה תירוץ למשהו אחר יותר עמוק כי אותי גברים מתחתנים בגלל סיבה כזאת אבל נשים מעוניינות בזה יותר מגברים בסופו של דבר. בקיצור צריך שיהיו ילדים ברורים בין שני צדדים שווים עם תקשורת טובה ואכפתיות והבנה ששמחה לא מגיעה מגשמיות

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/6/2020 23:08 לינק ישיר 

בס"ד

חוצמזה שצוחקים איתך..מה קמת על רגל שום היום

חבל לחטוף אותך... זה תופס המון מקום במזוודה שנועד לנעליים ושמלות מכל הסוגים והמינים

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 20/06/2020 23:12:48

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/6/2020 23:13 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

בס"ד

ו...כן לעניות דעתי, גבר שרוצה להיות נסיך חייב לחשוב שהאישה היא נסיכה ולפנק

איש ואישה הם שותפים לדרך ולמסע אך לא חייבים להיות שותפים בכל תפקיד!
כמו בשותפות עיסקית,כל אחד מביא את מה שהוא חזק בו ושניהם ביחד משלימים זה את זו,באהבה והבנה רבה...

ואם אתה חושב שגבר ואישה הם שותפים שווים אתה מוזמן ללכת להשתלת רחם ולהתחיל להביא ילדים...
ילד אחד היא ילדה אחת אתה וחוזר חלילה...ואל דאגה אפשר גם לשנות את גופך לצורת פעמון

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 19/06/2020 16:33:11

אני ממש לא מחפש להרגיש נסיך. אני מחפש קשר בריא וטוב. לא מתחתן כדי להתפנק אלא כדי לעבוד ואני לא מחפש בחורה שמחפשת להתפנק. ואת שוב מנופפת בילדים אז אני שואל האם בשנים הראשונות שאין ילדים היחסים אמורים להיות אחרת?
אה ודבר נוסף לומר לך את האמת אני לא כל כך בטוח לגבי ילדים. באיזשהו מקום אני לא מעוניין להתחתן בגלל ילדים. זאת אחריות עצומה וזה אומר לשרוף כמעט את כל חיי על ילדים בלי סיבה. אני כן רוצה להתחתן כדי להיות בזוגיות עם מישהי ואני אפילו מוכן קצת "לשלם" על הזוגיות בילדים אבל זה משהו שמרתיע אותי ובוודאי שלא אראה בזה נקודות זכות לאישה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/6/2020 23:16 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

אז נכון דברי לא נשמעים מודרניים!אך זו התורה!
ואם אתה חושב שהיא מיושנת?אתה מוזמן לחיות כמו גוי מחופש ליהודי ולהתמודד לבד עם התוצאות שאתה בישלת לעצמך

חייכנית את לא יכולה להביא פסקי הלכה נקודתיים ולהתאים אותם לדעתך

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/6/2020 23:17 לינק ישיר 

חייכנית770 כתב:

בס"ד

נכון

אבל הנשים בשונה ממכם לא מחפשות פסוקים בתורה כדי להשפיל אתכם ולכן ראיתי לנכון להדגיש זאת!
מה גם שגבר לא סובל כמו אישה מהריון,צער הלידה וגידול הילדים,כך שהיא ראויה להערכה יתרה על כך שלמרות שהיא לא מצווה על "פרו ורבו" היא מוכנה לסכן את חייה,את יופייה ואת עצמאותה למען הבאת ילדים לעולם!

תראה לי מקום אחד שהמישהי המתוקה הזו השתחצנה על מישהו והביאה פסוקי תורה כדי להוכיח שהיא שווה יותר סתם כך?!

אני אף פעם לא אמרתי שאישה שווה יותר מגבר!אלא אם כן אילצו אותי להזכיר זאת...
וחבל שכך אתה רואה אותי!

כל דברי בכל האשכולות באים כאפליה מתקנת!ואולי תשאל למה אני רואה לנכון לנהוג כך?הרי זה רק בגלל שאני רואה שיש זילזול בנושא כבוד האישה עפ"י היהדות ומאידך ניצול האישה בשם הדת...
אולי זה כואב לך שדברי נכונים אך זה האמת!
ורצוני הוא שיהיה טוב הן לאישה והן לגבר!
ואם אני רואה לנכון כל פעם לדבר כך,זה רק כאני רואה שאינכם מכבדים את התורה וגם לא הוגנים!ונאמר שכשגבר לא מכבד את התורה?האישה מזלזלת בוואיני משתחצנת!
אלא דורשת הוגנות!כבוד הדדי!הבנת האישה וגופה!
ההבנה שיש הלכות ושדמנו לא הפקר!
אני סה"כ מזכירה לכם את זכויות האישה בבית עפ"י תורה(והזכרתי אף את זכויות הגבר בבית),לא כדי להשתחצן!אלא כדי שתבינו את ליבנו ואת שורש הבעיות ותהיו חכמים כדי למנוע בעיות מראש/לפחות לחיות כמו גויים
וההיפך אני אומרת שגם צריך לכבד את הגבר...
ראה ערך אשכול "הסודות של האשכנזיות", ציינתי שצריך לדבר יפה לגבר!
"לקנות כתר וגלימה כסגולה"-כדי לכבד את הגבר כמו מלך

אם אתה מרגיש שדברי אכן השפילו את כבודך,אני מתנצלת,אין זו כוונתי!

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 20/06/2020 23:12:00

חבל שאת מערבת עניינים לא קשורים ועושה סלט..

לומר שמבחינת היהדות גבר יותר נחשב מהאישה זאת לא השפלה (חוץ מכמה נחיתיות שחושבות כך ומתעקשות להניח תפילין ולקרוא בתורה בכותל) כמו שאם מישהו יגיד שמבחינה פיננסית ביל גייטס יותר חשוב ממני זאת לא השפלה, זאת עובדה.

אם יש לך הערות על אנשים מסויימים שלא מכבדים נשותיהם את יכולה לדבר איתם ספציפית, ואם כבר להעלות את זה בפורומים אז בפורום של נשואים יהיה יותר רלוונטי.

בכל האשכולות שלך אני רואה רק איזכורים של התנהגויות שליליות של גברים כלפי נשותיהם, אבל לא זכור לי אשכול שהזכרת התנהגויות שליליות של אשה כלפי בעלה. זה מרגיש כאילו יש לך אג'נדה לקדם שלא ברור לי למה, בעיקר שאת רווקה.
אולי יש לך חשש ליפול על מישהו שלא יקיים את השו"ע של חייכנית על כל סעיפי הפורום, ולהעלות עוד ועוד אשכולות בנושא מרגיע אותך, לא יודע, אבל אם את אובססיבית ככה גם בחיים האמיתיים זה יכול להשיג את האפקט ההפוך ודווקא להרתיע, קחי לתשומת ליבך..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/6/2020 23:19 לינק ישיר 

חייכנית770 כתב:

בס"ד

ושאתה כופה עליה להישאר בבית ולהשתעמם איתך זלא אלימות?

נשלח מהאנדרואיד שלי

מישהו כפה? להיפך, אסור לכפות על האישה להישאר בבית ולא לצאת..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/6/2020 23:30 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

אישה לא מצווה להביא ילדים כי היא תרצה ילדים בכל מקרה למרות שהיא "מאבדת" את יופיה. גבר הוא זה שמצווה כי אילולא המצווה לא תמצאי הרבה גברים שפויים שירצו להביא ילדים מרצון (אני מסתייג לפני שאתן קוטעות אותי) אז לאישה לא מגיע פרס על זה אלא לגבר. היום גברים מביאים ילדים לעולם בעיקר בגלל הדחף התרבותי שמחנך אותם להביא ילדים אבל את יכולה לראות בעולם החילוני איך פחות ופחות גברים מחליטים להקים משפחה (אלא אם זה קורה להם בטעות). העול של הילדים מבחינה העולם מוטל על הגבר לא על האישה. היא אומנם מביאה את הילדים אבל הגבר חייב לזון ולפרנס אותם וזה עול ענקי ומדוע שגבר ירצה להכניס את עצמו תות עול כזה? אין לו את הדחף של האישה לילדים.

עכשיו כשאני חושב על זה אני מבין למה את כל הזמן חושבת שמגיע לנשים פרס שהן יולדות את הילדים. גברים פשוט חושבים אחרת. (יש כאלו שיאמרו לך שהם רוצים בגלל התרבות. אבל רוב הגברים יאמרו בשקט שהאחריות מפחידה אותם) עד כדי כך שהיה פילוסוף שאינני זוכר את שמו שאמר שתרבות נמדדת ביכולת שלה לגרום לגברים להתמסד. בקיצור בשביל גבר ברמה מסויימת הבאת ילדים לעולם זה קורבן שהוא מקריב עבור האישה ואילו בשביל האישה זה קורבן שהיא מקריבה בשביל עצמה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/6/2020 23:34 לינק ישיר 

בס"ד

:)

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 20/06/2020 23:35:37

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/6/2020 23:36 לינק ישיר 

בס"ד

עם קשה עורף אתם!נו שויין

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/6/2020 23:38 לינק ישיר 

בס"ד

אמר רב אחד גדול:

ניסתי לשנות את כל העולם- לא הצלחתי.
ניסתי לשנות את עירי- לא הצלחתי.
ניסתי לשנות את משפחתי- לא הצלחתי.

שיניתי את עצמי ואז כל העולם השתנה...כשאני אהיה יהודיה באמת מסתמא שזה ישפיע על כולנו כאן...

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 20/06/2020 23:41:53

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/6/2020 23:43 לינק ישיר 

אדם_ה1 כתב:

לומר שמבחינת היהדות גבר יותר נחשב מהאישה זאת לא השפלה

מבחינת היהדות גבר ממש לא נחשב יותר מאישה. זה ממש ממש לא נכון! בסופו של דבר המטרה שלנו בעולם זה לתקן את נשמותינו כדי להתקרב כמה שיותר להקב''ה מה שאומר
1. לא משנה נקודת הפתיחה של הנשמה אלא נקודת הסיום
2. לכל אחד יש משהו אחר לתקן
נשים לא מחוייבות בהרבה מצוות בגלל שבחלק הזה בנשמה שלהם כבר מתוקן. הגבר צריך מהבחינה הזאת לעשות יותר דברים כדי לתקן דברים מסויימים. אתן לך דוגמה: תפילה. נשים באופן טבעי מתקשרות יותר בקשר ולכן הן גם לא מצוות בתפילה לעומת גברים שצריכים מטבעם טקס כדי להיות בקשר.
לגבי השאלה מה יותר טוב. שים לב שאצל גברים יש הרבה מעמדות כמו כהן לוי וישראל (שום דבר לא יותר אלא תפקיד אחר) אבל אצל נשים אין הבדלי מעמדות! זה נובע מכך שנשים הן פחות היררכיות מגברים כל שכל השיקול מי יותר טוב מפריע בעיקר לגברים או לנשים שמושפעות מתרבות מאוד גברית.
בקיצור השאלה היא לא מה נקודת הפתיחה שלך אלא מה תכלס עשית עם הנתונים שלך ולא הגעת. ובכל מקרה להרגיש יותר נחשב מנשים זה סתם רצון גברי "טיפשי" לקבוע מעמדות ברורים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/6/2020 23:46 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

בס"ד

מקווה שתמצא מישהי שתתחתן איתך

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 20/06/2020 23:35:37

חייכנית אני מניח שאת יודעת שלכל סיר יש מכסה. אני שמח שערכת את ההודעה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > תגובה של גברים בדייטים ובעולם
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 8 9 10 ... 20 21 22 לדף הבא סך הכל 22 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.