| נשלח ב-12/5/2020 11:10 |
|
| |
נמצא עכשיו במירון. מאות אנשים בכל מיני נקודות. שמחה פורצת גבולות. מזכיר החתונות הקטנות שבתקופה אחרונה. שמחה אמיתית מתוך שמירה מלאה על הכללים. כשתתאפשר אעלה תמונות בע"ה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/5/2020 12:06 |
|
| |
למחוא לך כפיים שהצלחת להערים על כולם???? ממש קידוש ה' וגבורה עילאית.. כל הכבוד שהצלחת לחדור ,את המשטרה, יואיל קראוס יחלק לך מדליה, תת רמה , כאילו זה איזה מצוה שצריכה מסירות נפש . נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/5/2020 13:52 |
|
| |
מוכן לקחת על מצפונך שחלילה אחד ידבק וידביק מישהו מבוגר בסיכון? גיבור גדול..
|
|
|
|
| נשלח ב-12/5/2020 13:55 |
|
| |
אם כבר הזכרת את יואל קרויס אספר סיפור שמסתובב במאה שערים, יואל פגש בידיד שמסתובב עם מסכה על פניו, יואל שאל אותו בתמיה, מה?! השתגעת?! גם אתה מאמין לציונים שיש כזה דבר קורונה?! הידיד העמיד פני מתבייש, לקח את יואל הצידה הסיט את המסכה מעל פיו ולחש לו באוזן, האמת שעד היום לא לבשתי מסכה, רק אתמול קיבלתי תשובה חיובית ואני לא רוצה להדביק אנשים, לכן אני לובש מסכה ברחוב. ברגע שיואל שמע את זה, התפרץ לעברו בהיסטריה, רוצח עוף ממני! אתה רוצה להדביק אותי? למה אתה יוצא לרחוב???? רוצח!!
|
|
|
|
| נשלח ב-12/5/2020 14:17 |
|
| |
לא מוותרים על מסורת! עשרים וארבע אלף מתים מאסכרה בין פסח לעצרת...
|
|
|
|
| נשלח ב-12/5/2020 14:21 |
|
| |
| מזמור_שיר כתב: |  | אם כבר הזכרת את יואל קרויס אספר סיפור שמסתובב במאה שערים, יואל פגש בידיד שמסתובב עם מסכה על פניו, יואל שאל אותו בתמיה, מה?! השתגעת?! גם אתה מאמין לציונים שיש כזה דבר קורונה?! הידיד העמיד פני מתבייש, לקח את יואל הצידה הסיט את המסכה מעל פיו ולחש לו באוזן, האמת שעד היום לא לבשתי מסכה, רק אתמול קיבלתי תשובה חיובית ואני לא רוצה להדביק אנשים, לכן אני לובש מסכה ברחוב. ברגע שיואל שמע את זה, התפרץ לעברו בהיסטריה, רוצח עוף ממני! אתה רוצה להדביק אותי? למה אתה יוצא לרחוב???? רוצח!! |
|
סיפור מומצא ע"י מוגי לב מפחד הקורונה. תפנימו שיש אנשים שחושבים אחרת מכם ולא מחשיבים את חולי הקורונה כמצורעים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/5/2020 15:01 |
|
| |
כעת, אחרי שמירון נקייה יותר מגאולה ומרבי עקיבא - ודאי שזה אחד המקומות הבטוחים, ואשרי לו לצפתי שטרח עצמו להגיע לשמח את רבי שמעון ביום ההילולא שלו, כפי בקשתו האישית 'עולו ואתכנשו בהילולא דבר יוחאי'.
כעת לכל השיטות אין שום בעיית בריאות. זה מקום שומם. כפי התמונות המצערות ממירון היום.
יש כאן רק צפצוף על האכיפה של הרשויות, והיה זה שכרך, כי בחוקותיהם אין אנו מתחשבים. רק תשמור עצמך מחובשי כובעי שוטר! תכווין על כולנו. תבקש גם מהחברים
|
|
|
|
|