בית פורומים בחדרי חרדים

לכבוד התנא האלוקי רבי שמעון בר יוחאי: "חבר'ה הציון בידינו"

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/5/2020 18:51 לינק ישיר 
לכבוד התנא האלוקי רבי שמעון בר יוחאי: "חבר'ה הציון בידינו"

מאות מתפללים הגיעו לקברו של רבי שמעון בר יוחאי במירון, שסגור בשל הנחיות הממשלה. כמה מהם התעמתו עם השוטרים המוצבים במקום, והצליחו לפרוץ את השערים בכניסה לקבר

לצפייה:

https://twitter.com/kann_news/status/1260228130557644802

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/5/2020 18:53 לינק ישיר 

לצפייה:

https://twitter.com/ishaycoen/status/1260229358951825410

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/5/2020 19:05 לינק ישיר 

כה לחי, יבורכו הידיים שפרצו את המנעול, בפרק זמן הנוכחי לא היתה שום הצדקה לא לתת לכל מי שרוצה לעלות ההרה במסגרת המגבלות המתבקשות כמו לדוגמא באיקיאה, או בהפגנות היומיות בהשתתפות אלפים בככר הבימה, וכדאי הוא רבי שמעון וכו'., 

ואיזה שפנים המשטרה, פשוט נמלטו מהמשמרת, נטשו את העמדות. כל הרוע של הימים האחרונים היו אך לשווא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/5/2020 19:06 לינק ישיר 

כלומ_ניק כתב:
כה לחי, יבורכו הידיים שפרצו את המנעול, בפרק זמן הנוכחי לא היתה שום הצדקה לא לתת לכל מי שרוצה לעלות ההרה במסגרת המגבלות המתבקשות כמו לדוגמא באיקיאה, או בהפגנות היומיות בהשתתפות אלפים בככר הבימה, וכדאי הוא רבי שמעון וכו'., 

ואיזה שפנים המשטרה, פשוט נמלטו מהמשמרת, נטשו את העמדות. כל הרוע של הימים האחרונים היו אך לשווא.

אתה יאה לשמך

תגובה פרחחית של כלומניק

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/5/2020 19:18 לינק ישיר 

מדובר בתקלה איומה של המשטרה, בוודאי שכמה מראשיה במחוז הצפון יעופו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/5/2020 19:20 לינק ישיר 

מצד שני, הרי כל שנה בלג בעומר במירון יש קריסה, אז הם כבר רגילים לזה, ומן הסתם השנה כמו כל שנה אף אחד לא עף הביתה ועולם כמנהגו נוהג, אבל לגבי השלטון מדובר בתקיעת אצבע עמוק לתוך העין של הממשל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/5/2020 19:34 לינק ישיר 

בפעם הבאה שהמדינה חושבת לעשות איפה ואיפה ולפתוח את חופי הים, אולמות כושר, מכוני יופי ובארים - שתיקח בחשבון שעם אמונה של יהודים אי אפשר להילחם. הסגירה ההרמטית של מירון בל"ג בעומר לא הייתה נכונה. היה מקום לפתרון שיאזן בין שמירה על בריאות הציבור לבין מסורת הילולא בת מאות שנים.

כל מילה פנינה

אריה ארליך

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/5/2020 19:35 לינק ישיר 

צריך כמה נחשונים בשביל הבתי כנסיות ובתי מדרשות.

(כמובן במסגרת החוק)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/5/2020 19:40 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:
בפעם הבאה שהמדינה חושבת לעשות איפה ואיפה ולפתוח את חופי הים, אולמות כושר, מכוני יופי ובארים - שתיקח בחשבון שעם אמונה של יהודים אי אפשר להילחם. הסגירה ההרמטית של מירון בל"ג בעומר לא הייתה נכונה. היה מקום לפתרון שיאזן בין שמירה על בריאות הציבור לבין מסורת הילולא בת מאות שנים.

כל מילה פנינה

אריה ארליך

נשלח מהאנדרואיד שלי

אלו דברי דמגוגיה

אין כל קשר בין החוליגניות וחוסר האחריות וקולקטיביות של אותם פורצים לבין "אמונה יהודית"

האמונה היהודית מלמדת אותנו דברים אחרים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/5/2020 19:43 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

תמניא_אפי כתב:

כל מילה פנינה

אריה ארליך

נשלח מהאנדרואיד שלי

אלו דברי דמגוגיה

אין כל קשר בין החוליגניות וחוסר האחריות וקולקטיביות של אותם פורצים לבין "אמונה יהודית"

האמונה היהודית מלמדת אותנו דברים אחרים.

זכותך לחשוב ככה
וזכותי לחשוב אחרת

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/5/2020 19:46 לינק ישיר 

מהמעט שהספקתי להכיר אותך (ואתה יודע שאנו לא תמימי דעים), לא התרשמתי שאותם חברה שאנו רואים בתמונות מייצגים אותך ואת האמונה שלך, אבל אולי טעיתי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/5/2020 19:48 לינק ישיר 

האם יצא שכרו בהפסדו?
ואם נשלם על זה מחיר מי יקח על עצמו שפיכות דמים?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/5/2020 19:51 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

מהמעט שהספקתי להכיר אותך (ואתה יודע שאנו לא תמימי דעים), לא התרשמתי שאותם חברה שאנו רואים בתמונות מייצגים אותך ואת האמונה שלך, אבל אולי טעיתי.

אתה צודק

אבל אני מזדהה עם כל מילה שכתב ארליך ללא קשר לזהות הפורצים או האם הם בכלל צדקו.

אם זה היה קורה בבתי מדרשות וישיבות הייתי יותר מזדהה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/5/2020 19:53 לינק ישיר 

אדון נוירולוג אתה פשוט התבלבלת עם האמונה הנוצרית, שם מושיטים את הלחי השניה, נמאס כבר להיות שק החבטות של המשטרה, וההיטפלות המזעזעת לכל דבר שבקדושה, 

הנה היום כבר בוטל הצו לסגירת בתי קולנוע ותיאטורואות, אבל בתי כנסת? יוק. יאללה אתה ודומיך, נמאס וכל הכבוד לאנשי מאה שערים שלמדו פרקי לקח למי שצריך. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/5/2020 21:54 לינק ישיר 
כל מילה בסלע!!! יכלו למצוא פתרון לילדי חלאקה במקום למלקקים

תמניא_אפי כתב:

כל מילה פנינה

אריה ארליך

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/5/2020 21:56 לינק ישיר 

כלומ_ניק כתב:
אדון נוירולוג אתה פשוט התבלבלת עם האמונה הנוצרית, שם מושיטים את הלחי השניה, נמאס כבר להיות שק החבטות של המשטרה, וההיטפלות המזעזעת לכל דבר שבקדושה, 

הנה היום כבר בוטל הצו לסגירת בתי קולנוע ותיאטורואות, אבל בתי כנסת? יוק. יאללה אתה ודומיך, נמאס וכל הכבוד לאנשי מאה שערים שלמדו פרקי לקח למי שצריך. 

באמונה היהודית שגדלתי עליה, אנו מחויבים לתורה, להלכה, לקדושת החיים, ועל פי זה אנו משתדלים לפעול, וגם הרבנים ומורי ההלכה הורו לנו איך לנהוג בעת הזו. בשונה מכל מיני אנרכיסטים שמלבד היותם טועים ומסכנים את עצמם, הם גם מסכנים אחרים וקודחים חור בספינה שכולנו עליה.

זה נחמד להאשים בכל את המשטרה (ולא שכולם שם צדיקים), אבל הם לא קבעו את הנחיות הבריאות, והם לא אלו שסגרו את בתי הכנסת, ועל אף עוולות כאלו ואחרות מצד המשטרה, אין כאן עניין של הושטת הלחי השנייה, אלא עניין של אחריות אישית שלנו על עצמנו.

באשר לבתי הקולנוע, מלבד זה שאין בכלל השוואה בין הבעייתיות (תדירות המפגשים, פוטנציאל ההדבקה, הקהילתיות, חוסר היכולת לאכוף)  של פתיחת בתי הקולנוע מול פתיחת בתי הכנסת, איפה ראית שבוטל הצו?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > לכבוד התנא האלוקי רבי שמעון בר יוחאי: "חבר'ה הציון בידינו"
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext