בית פורומים בחדרי חרדים

עומר ינקלביץ חברת הכנסת החרדית הראשונה וגם השרה החרדית הראשונה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-13/5/2020 00:16 לינק ישיר 

לפי הפרסומים. היסטוריה! אנחנו יודעים שגפני לקח את זה קשה, אבל עכשיו הם באותו צד. האם ינקלביץ תצליח באמת לפתור את המצוקות של הנשים החרדיות, או שחברי הכנסת החרדים יכשילו אותה בכל דרך? יהיה מעניין.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2020 00:22 לינק ישיר 

מה שמשעשע, שכל הצבועים שכביכול מאוד דואגים ורוצים שהציבור החרדי "ייפתח" ו"יתקדם",
כמובן לא יברכו על האירוע, אלא יהיו עסוקים בלהשמיץ את ינקלביץ ,ובלתהות על נסיבות מינויה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2020 00:24 לינק ישיר 

מזל טוב
שיהיה בהצלחה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2020 00:39 לינק ישיר 

ראיתי היום בויקיפדיה שקוראים לה עומר כי הוא נולדה בל"ג בעומר.

אני נוטה להאמין שהיא רוצה לעזור לציבור החרדי, אולי בדרך שלה, אבל יש לה המון מקום להתגדר בו.
שהקב"ה יתן בלב המלכות ושריהם ויועציהם עלינו לטובה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2020 00:46 לינק ישיר 

היא לא זכתה להיות שרה בשל היותה חרדית, כך שהדבר לא רלוונטי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2020 00:47 לינק ישיר 

אכן כן. הנה מה שפירסמה היום בפייסבוק שלה; ל"ג בעומר הוא יום של שמחה. עבורי זהו יום של חשבון נפש – יום הולדתי. לכן העניקו לי הורי את השם עומר. יום הולדת הוא נקודת ציון. יום שראוי לשמש כיום לביקורת עצמית- מה עשיתי, ומה אני רוצה וצריכה לעשות מכאן והלאה. לפני כמה שנים ביום הולדתי, בעיצומו של מרוץ מטורף - החלטתי שאני רוצה לעשות משהו בשביל הנשמה, למען הזולת, דבר שיגרום לי להרגיש אושר וסיפוק פנימי מעשייה משמעותית. כך קמה לה עמותת 'רק התחלנו'. כשהייתי קטנה והוריי חזרו בתשובה, ראיתי את אבי נאלץ לפרוש מעבודתו בתיאטרון ולוותר על חייו המקצועיים, והבנתי אילו קשיים חווים אמנים שומרי מצוות, כמו גם אמנים מהפריפריה החברתית. במהלך תקופת פעילותי בעמותה עמלתי לקידום אוכלוסיות מודרות וסייעתי למען מתן שוויון הזדמנויות לאומנים שומרי מצוות. בין יתר הפעולות שעשינו במסגרת העמותה- הקמנו גלריה חברתית אמנותית ביפו שאירחה בחינם תערוכות של אמנים שומרי מצוות, הוצאנו לפועל קורס קולנוע מתקדם לקולנועניות חרדיות, יזמנו קורס מחול, מסעות שואה לפולין, ועוד ועוד. כל זאת במטרה לצמצם פערים ולאפשר גם לאוכלוסיות מודרות לקבל הזדמנות שווה בחברה הישראלית. עבודתי בעמותה הייתה בהתנדבות מלאה, אבל מי שעשה משהו טוב שלא על מנת לקבל שכר מתוך אידיאל, יכול להבין איזה סיפוק עצום יש בעשייה למען הזולת ולמען החברה. אין שום תשלום בעולם שיכול להשתוות לתחושת הסיפוק הזו. אני קוראת לכל אדם לקבל על עצמו לעשות משהו טוב למען הזולת. לא בשביל לקבל תמורה, אלא בשביל הנשמה. גם אל מול רוע אינסופי, אין כמו להתמיד בלעשות טוב. כי רק הטוב ינצח! (צילום: פלאש 90) www.facebook.com/775575772817106/posts/1076776776030336/

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2020 00:49 לינק ישיר 

Astrolog כתב:

לפי הפרסומים. היסטוריה! אנחנו יודעים שגפני לקח את זה קשה, אבל עכשיו הם באותו צד. האם ינקלביץ תצליח באמת לפתור את המצוקות של הנשים החרדיות, או שחברי הכנסת החרדים יכשילו אותה בכל דרך? יהיה מעניין.

שמחת זקנתי בראש חוצות ...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2020 01:21 לינק ישיר 

לפני יומיים חברת הכנסת עומר ינקלביץ' נאמה בכנסת ואמרה:
"כוחות הרוע יכולים לנסות להכפיש ולפגוע, אבל בסוף הטוב מנצח".
כמה השמיצו אותה פה ובמקומות אחרים. בדברים הכי בזויים וטמאים. והיא שתקה ולא השיבה לחורפיה דבר.
וככל שעבר הזמן השמועות התגלו מאליהם כשקריות ונבזיות.
מאחל לה המון הצלחה. שתזכה לקדש שם שמים. ושהטוב ינצח!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2020 07:46 לינק ישיר 

תפסיקו ללמד עליה זכות. זו טעות קלאסית. זה בדיוק כמו ללמד זכות על חרדי שמסתובב במועדוני חשפנות בת"א כדי להניח שם לאנשים תפילין.

לא מעניין אותי באיזו דרך היא התחברה לגנץ ולמה היא קיבלה תפקיד שרה כי זה החיים הפרטיים שלה ואני לא בעלה.. אבל לשבת במפלגה חילונית שגם נלחמה בחרדים כשהיה להם נוח, ללא שום התנצלות לרגע אחד אפילו, על ההשתלחות הזו נגדנו, מוציאה אותה מהכלל לחלוטין. אפשר להיעזר בה כפי שנעזרו הרבה חרדים (מידיעה) גם ביוסי שריד באופן מקצועי וכנראה גם בלפיד כשבתו על כסא שר האוצר וכדומה..

היא לא ראויה להתקבל בשום בית רב חרדי כ"אייקון" מייצג של אף חרדי באשר הוא!

ולא אמרתי אף מילה על כך שהיא אשה, כי היו נשים גדולות בישראל! אבל הן היו בישראל, לא במואב או עמון וניסו לעזור משם..

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי אךטובוחסד ב- 13/05/2020 07:46:52

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2020 09:10 לינק ישיר 

כפי שאמר בזמנו עו''ד ויינרוט ז''ל (נכתב באשכול סמוך לפני שנה) ,שכשהוצע לו להתמנות לשופט בג"ץ - סירב, כי ידע שיבוא יום והזהות החרדית שלו תעמוד למבחן מול זהותו כשופט בעליון.

יום יבוא וזהותה החרדית של השרה לעתיד, יענקלביץ, תעמוד לה למבחן מול זהותה כחברת כנסת מטעם "חוסן" ואז, מעצם חבירתה לסיעה חילונית, בחלקה אנטי חרדית, אני משוכנע שהיא עלולה לאבד את הזהות החרדית שלה, סופית.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי סגנו_של ב- 13/05/2020 09:33:35

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2020 09:15 לינק ישיר 

שיהיה לה בהצלחה .
אם במפלגות החרדיות חוסמים נשים ומגרשים אותן למטבח אז הדרך להשפיע עובר במפלגה חילונית. זה מה יש.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2020 10:14 לינק ישיר 

חבר'ה להרגע. עומר ינקלביץ רחוקה מלהיות "דתיית מחמד", בסגנון דב  ליפמן או צביה גרינפלד.

היא אשה טובה שתומכת בחרדים, וגם בזמן השיתו"פ בין גנץ ללפיד, היא היתה גורם שריסן מאוד את הקו שלפיד הוביל.

זה שהיא לא בדיוק שרה שנירר זה נכון. אבל לא נראה לי שהיא מתיימרת להיות כזו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2020 10:27 לינק ישיר 

סגנו של,קודם חייבים לברר האם לרוב חכים מיהדות התורה יש,ונשאר זהות חרדית ורק אחרי זה "לדאוג" לעומר יענקלביץ.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2020 14:12 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:
לפני יומיים חברת הכנסת עומר ינקלביץ' נאמה בכנסת ואמרה:
"כוחות הרוע יכולים לנסות להכפיש ולפגוע, אבל בסוף הטוב מנצח".
כמה השמיצו אותה פה ובמקומות אחרים. בדברים הכי בזויים וטמאים. והיא שתקה ולא השיבה לחורפיה דבר.
וככל שעבר הזמן השמועות התגלו מאליהם כשקריות ונבזיות.
מאחל לה המון הצלחה. שתזכה לקדש שם שמים. ושהטוב ינצח!

ראשי המתדרכים נגדה היו כמובן כתבלבי  מפלגת יש עתיד, אבל נניח לזה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2020 18:56 לינק ישיר 

פצקו, 

איך השמועות התגלו כשקריות ונבזיות ? 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2020 19:45 לינק ישיר 

לא יודע מה היא עשתה בחייה האישיים ומה לא. אני פשוט חושב שזה לא אמור לעניין אותנו.
היא ממש לא יושבת בכחו"ל על תקן של "נציגת המגזר ",ולכן כל העיסוק בה כאובייקט השקפתי וכמי שנדרשת להיות יעל אשת חבר הקיני בואכה אסתר המלכה, נראה לי מגוחך בעליל.

מה שכן,הנוכחות שלה בפוליטיקה היא דבר שטוב לציבור החרדי, והיא מושכת את גנץ לכיוון חיובי יותר.
(והראיה הכי גדולה לכך,היא האיבה הגדולה שלפיד ודובריו רחשו לה, הרבה לפני פילוג כחול לבן.)

תוקן על ידי פצקו ב- 13/05/2020 19:46:03

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > עומר ינקלביץ חברת הכנסת החרדית הראשונה וגם השרה החרדית הראשונה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext