| נשלח ב-13/5/2020 02:16 |
|
| |
ברית האחים #2 באדיבות החרדים שנפלו בפח של נתניהו???
לא הספיקה לנו הברית העצובה הזו בפעם הקודמת? מה בדיוק חשבתם כשנתניהו הציע לפני הבחירות הרים וגבעות להציל את קריסתה של הבית היהודי (או שהוא דווקא חיפש לקבור את בנט מההתחלה)? תתעשתו יקירנו, לפני שח"ו השנאה תתפרץ שוב, ומהמגרש של הציבור הדל"י. זה הזמן לעשות בלוק של המפלגות הדתיות והחרדיות יחד עם תמיכה שקטה של האגף האוהד בליכוד, ככה גם נרויח בע"ה התגברות על בג"צ.
תוקן על ידי היצל ב- 13/05/2020 02:41:01
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2020 02:37 |
|
| |
בעבר כתבתי בפורם שנתניהו,והליכוד לא יילחמו את מלחמתנו ,הנציגים החרדים ידעו זאת,ובכל זאת הם הפקידו את ענייני הדת בעיניים עצומות בידיו הנאמנות של הרב בנימין נתניהו שליט"א.עכשיו נוח להם לומר "נפלנו בפח" לא נפלו ולא נעליים הם מקבלים מנתניהו את מה שחשוב להם?,כדי לא לקבל "שפכטל" מציבור בוחריהם מתחילים לבכות .אחרת על איזה בסיס הצטרפתם לבלוק? הרי מדובר בפוליטיקאים וותיקים,בעלי ניסיון, ובראש ממשלה שלא ניתן להפריז בנאמנותו ? רק מה שררה, מעניינת את הפוליטיקאים החרדים וכספים קואליציוניים,שנקראו בעבר ייחודיים! נראה באמת שאלה "הייחודיים" היחידים שמכוונים הפוליטיקאים החרדים ,בבואם לכרות ברית קואליציונית עם הליכוד?
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 13/05/2020 02:46:21
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2020 02:47 |
|
| |
אכן, אבל עדיין הם לא רוצים את הברית הזו במהדורה חוזרת.
| לךתדע1 כתב: |  | | בעבר כתבתי בפורם שנתניהו,והליכוד לא יילחמו את מלחמתנו ,הנציגים החרדים ידעו זאת,ובכל זאת הם הפקידו את ענייני הדת בעיניים עצומות בידיו הנאמנות של הרב בנימין נתניהו שליט"א.עכשיו נוח להם לומר "נפלנו בפח" לא נפלו ולא נעליים הם מקבלים מנתניהו את מה שחשוב להם?,כדי לא לקבל "שפכטל" מציבור בוחריהם מתחילים לבכות .אחרת על איזה בסיס הצטרפתם לבלוק? הרי מדובר בפוליטיקאים וותיקים ובראש ממשלה שנאמנותו הולך בפניו? רק מה שררה מעניין את הפוליטיקאים החרדים וכספים קואליציוניים,שנקראו בעבר ייחודיים! נראה באמת שאלה "הייחודיים" שמכוונים הפוליטיקאים בבואם לברית קואליציונית עם הליכוד? |
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2020 02:54 |
|
| |
אני לא רואה שום תרחיש לברית חדשה.מקסימום לבחירות חדשות,ואז לחוקק שנאשם בפלילים לא יכול להרכיב ממשלה ואת זה נתניהו לא רוצה?
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2020 07:35 |
|
| |
ברית חדשה אנטי חרדית, אם תקום, תגזור סופית! את דינם של הדלי"ם לדיראון עולם, ללא יכולת חזרה שנית. הרבנים היחידים שישמרו אתם על קשר יהיו זרקי ודומיו, והם כבר לא יתקבלו ב'טישים' בזרועות פתוחות.. אולי כתיירים חילוניים שבאים להציץ.. מניח שברית כזו לא תקרה שנית, וגם אם בנט ינסה, הרבנים שלהם יעצרו אותו ב כ ל מ ח י ר נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2020 15:33 |
|
| |
כל הכבוד לאדמורים שהסכימו להתיישר עם דרישותיה של כחול לבן
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2020 16:00 |
|
| |
בנט הוא האסון הגדול של הדתלי"ם. ההתנהלות שלו זה " אני ואפסי עוד" גאיווה ותו לא! הוא מחליט ברגע ה 90 לבגוד במפלגת הבית היהודי ולהקים מפלגה חדשה. (מתאים לטיפוס של 'ברית האחים') התוצאה: הוא לא עובר את אחוז החסימה. מבזבז כמות עצומה של קולות, וגורם במישרין לבחירות נוספות. יש בחירות נוספות והגאוותן לא למד כלום. הוא מתעקש לא לעשות הסכם עם בן גביר. נתניהו 'הרואה את הנולד' ממש מתחנן ואין עם מי לדבר. בנט החכמולוג מתעקש כחמור גרם. לא לעשות גוש עם בן גביר. התוצאה בן גביר לא עובר ואין רוב לימין.. עכשיו החצוף דורש לקבל יותר מאחרים. למה? כי בגלל התנהלותו צריך לתת תפקידים גם לו גם לסמוטריץ גם לפרץ וגם לשקד. לכישלון הזה - בנט -מגיע לעוף מהפוליטיקה. אם הייתי מזרוחניק, הייתי מעיף אותו לכל הרוחות!
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2020 16:03 |
|
| |
ואתה לא?
|
|
|
|